Ch7.panos, FUE, 2515g, 3/5/2023

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Η φάτσα σου Πάνο όταν χτενίζει με ο γιατρός τα μαλλιά όλα τα λεφτά!Τώρα είδα το βίντεο και σε καταλαβαίνω......Τα νέα σου μαλλάκια πέρασαν την δοκιμασία τους!

aeratos28

Just aeratos
Μια χαρά φαίνεσαι ρε εντάξει είσαι..έφαγες λονγκς που λέμε,μετά τη διακοπή στο βίντεο, όντως.. χαχαχαχαχα..να φύγεις ήθελες..
Τώρα ο γιατρός ρε γαμωτο ,να μην μπορεί να έχει καλή hairline ε? Κοίτα να δεις.....χαχα

bobby

Well-Known Member
Μια χαρά φαίνεσαι ρε εντάξει είσαι..έφαγες λονγκς που λέμε,μετά τη διακοπή στο βίντεο, όντως.. χαχαχαχαχα..να φύγεις ήθελες..
Τώρα ο γιατρός ρε γαμωτο ,να μην μπορεί να έχει καλή hairline ε? Κοίτα να δεις.....χαχα
Δεν έκανε καλή δουλειά ο Χοσέ…… :p :p :p :p

LoverBoy

Well-Known Member
Πάντως αυτό με την χτένα και το μάδημα εγώ δεν θα τον άφηνα!Θα του έλεγα μισό λεπτό γιατρέ.....Δώστε μου την χτένα.....Θα τα χτενίσω μόνος μου γιατί εσάς σας φοβάμαι :p

ch7.panos

Well-Known Member
Μιας κι είδα ένα “trend” που ξεκίνησε ανεβάζοντας φωτογραφίες αρκετά μετά την ολοκλήρωση της μεταμόσχευσης, να μοιραστώ κι εγώ μερικές φωτό από τη πανέμορφη Σουηδία, από τα fjärdar, τη Στοκχόλμη και τη Σιγκτούνα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MG86

New Member
Πιστεύω μόνο η hairline χρήζει βελτίωσης
Γιατί το λες αυτο; Μήπως επειδή σαν να φεγγίζει κάπως σε μερικά σημεια; εμένα ακριβώς για αυτόν τον λόγο μου φαίνεται η πιο φυσική hairline που έχω δει ποτέ, οχι μόνο από τον Αναστασακη αλλά γενικώς (έχω κοιτάξει πολλές παρουσιάσεις εδώ, από άλλες κλινικές). Δηλαδή πιστεύω πως αν κάποιος δει τον Πανό από κοντά και ο Πάνος του πει πως έχει κάνει μεταμόσχευση μαλλιών στον Αναστασακη, παίζει να θεωρήσει πως λέει ψέματα για να διαφημίσει τον γιατρό και την κλινική του.

Επιπλέον, δεδομένης της μικρής ηλικίας του, οριακως θα το έλεγα και υβριν να πάει και να χρησιμοποιήσει και άλλα τριχοθυλακια για να κάνει ακόμα πιο πυκνό το μπροστινό μέρος, λες και έχει κάνει συμβόλαιο με την φύση πως πίσω τα πράγματα θα παραμείνουν ακριβώς ως έχουν (χτυπάω ξύλο, φίλε Πανο, για καλό το λέω!).

TopBoy

Active Member
Για τα μοσχευματα που έβαλες ειναι οκ, σιγουρα βέβαια χρειάζεται ενισχυση η hairline, γιατι δειχνει να μην εχει καλη πυκνοτητα μπροστά και να ειναι see through σε συνθηκες εξωτερικου φωτισμού....Χρειαζόσουν περισσότερα μοσχεύματα εξαρχής.

see.png

GeorgeXz

Well-Known Member
Η φωτό αυτή είναι μετά την ΜΜ ή πριν? Εάν είναι μετά, προφανώς κ αρχικά ο σχεδιασμός θα ήταν για 2 ΜΜ σύνολο. Οι περισσότερες κλινικές με αυτή τη στρατηγική όμως ξεκινάνε γέμισμα Α+Β Ζώνη δίνοντας έμφαση στο σωστό hairline κ μετά Γ Ζώνη.

Μήπως λόγω του νεαρού της ηλικίας έγινε ένα γενικό γέμισμα με προοπτική να ξαναμπεί μετά από κάποια χρόνια για 2η ΜΜ? Σε κάθε περίπτωση, η άποψη μου είναι ότι το hairline θέλει μεγάλη βελτίωση, θα πρότεινα κ λίγο κροτάφους κ ίσως temp peaks σε κάποια κλινική με σωστούς γιατρούς.

Καλή επιτυχία κ καλή συνέχεια στον φίλο εάν επιλέξει κάποια στιγμή και 2η ΜΜ!

ch7.panos

Well-Known Member
Η φωτό αυτή είναι μετά την ΜΜ ή πριν? Εάν είναι μετά, προφανώς κ αρχικά ο σχεδιασμός θα ήταν για 2 ΜΜ σύνολο. Οι περισσότερες κλινικές με αυτή τη στρατηγική όμως ξεκινάνε γέμισμα Α+Β Ζώνη δίνοντας έμφαση στο σωστό hairline κ μετά Γ Ζώνη.

Μήπως λόγω του νεαρού της ηλικίας έγινε ένα γενικό γέμισμα με προοπτική να ξαναμπεί μετά από κάποια χρόνια για 2η ΜΜ? Σε κάθε περίπτωση, η άποψη μου είναι ότι το hairline θέλει μεγάλη βελτίωση, θα πρότεινα κ λίγο κροτάφους κ ίσως temp peaks σε κάποια κλινική με σωστούς γιατρούς.

Καλή επιτυχία κ καλή συνέχεια στον φίλο εάν επιλέξει κάποια στιγμή και 2η ΜΜ!
Ίσως δεν είμαι ο πιο ψύρας αλλά είμαι κάπως. Το see through είναι ανεπαίσθητο έως ανύπαρκτο. Θα έλεγα κάπως φυσικό. Για temps είχα μιλήσει και μου είχε πει ο ντοκ να δω πως πάει με φιναστερίδη (δεν έπαιρνα πριν). Όντως έκλεισε η αριστερή λίγο, δεξιά ελάχιστα έως καθόλου. Παρόλα αυτά δεν έχω στο άμεσο μέλλον κάτι τέτοιο στο μυαλό μου για 2η, εφόσον και το μπιφτεκάκι που είχε αρχίσει να γίνεται έκλεισε κατά 90-95% με φίνα.

Μπλουζα