Είχε άγχος μήπως δεν κερδίσει τη Χρυσή καδένα, σορυ χτεναΠολύ αγχωμενος βρε Πανό μου στο γυαλί...![]()
Είχε άγχος μήπως δεν κερδίσει τη Χρυσή καδένα, σορυ χτεναΠολύ αγχωμενος βρε Πανό μου στο γυαλί...![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τι άλλο θες από την ολοχρυση χτενα?Χαχαχ δυστυχώς δε κέρασε κάτι ο γιατρός.
Δεν έκανε καλή δουλειά ο Χοσέ……Μια χαρά φαίνεσαι ρε εντάξει είσαι..έφαγες λονγκς που λέμε,μετά τη διακοπή στο βίντεο, όντως.. χαχαχαχαχα..να φύγεις ήθελες..
Τώρα ο γιατρός ρε γαμωτο ,να μην μπορεί να έχει καλή hairline ε? Κοίτα να δεις.....χαχα
Δεν έκανε καλή δουλειά ο Χοσέ……![]()
![]()
![]()
![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Γιατί το λες αυτο; Μήπως επειδή σαν να φεγγίζει κάπως σε μερικά σημεια; εμένα ακριβώς για αυτόν τον λόγο μου φαίνεται η πιο φυσική hairline που έχω δει ποτέ, οχι μόνο από τον Αναστασακη αλλά γενικώς (έχω κοιτάξει πολλές παρουσιάσεις εδώ, από άλλες κλινικές). Δηλαδή πιστεύω πως αν κάποιος δει τον Πανό από κοντά και ο Πάνος του πει πως έχει κάνει μεταμόσχευση μαλλιών στον Αναστασακη, παίζει να θεωρήσει πως λέει ψέματα για να διαφημίσει τον γιατρό και την κλινική του.Πιστεύω μόνο η hairline χρήζει βελτίωσης
Ίσως δεν είμαι ο πιο ψύρας αλλά είμαι κάπως. Το see through είναι ανεπαίσθητο έως ανύπαρκτο. Θα έλεγα κάπως φυσικό. Για temps είχα μιλήσει και μου είχε πει ο ντοκ να δω πως πάει με φιναστερίδη (δεν έπαιρνα πριν). Όντως έκλεισε η αριστερή λίγο, δεξιά ελάχιστα έως καθόλου. Παρόλα αυτά δεν έχω στο άμεσο μέλλον κάτι τέτοιο στο μυαλό μου για 2η, εφόσον και το μπιφτεκάκι που είχε αρχίσει να γίνεται έκλεισε κατά 90-95% με φίνα.Η φωτό αυτή είναι μετά την ΜΜ ή πριν? Εάν είναι μετά, προφανώς κ αρχικά ο σχεδιασμός θα ήταν για 2 ΜΜ σύνολο. Οι περισσότερες κλινικές με αυτή τη στρατηγική όμως ξεκινάνε γέμισμα Α+Β Ζώνη δίνοντας έμφαση στο σωστό hairline κ μετά Γ Ζώνη.
Μήπως λόγω του νεαρού της ηλικίας έγινε ένα γενικό γέμισμα με προοπτική να ξαναμπεί μετά από κάποια χρόνια για 2η ΜΜ? Σε κάθε περίπτωση, η άποψη μου είναι ότι το hairline θέλει μεγάλη βελτίωση, θα πρότεινα κ λίγο κροτάφους κ ίσως temp peaks σε κάποια κλινική με σωστούς γιατρούς.
Καλή επιτυχία κ καλή συνέχεια στον φίλο εάν επιλέξει κάποια στιγμή και 2η ΜΜ!