Φιδελαια ! Την είδα την σύσταση . Είναι αχταρμάς με βιταμίνες , saw palmetto και άλλα . Δεν μπορεί να συγκριθεί σε αποτελεσματικότητα με μινοξ και φίνα .Αλήθεια έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την θεραπεία?Και αν ναι είδαν κάποιο αποτέλεσμα?
Φιδελαια ! Την είδα την σύσταση . Είναι αχταρμάς με βιταμίνες , saw palmetto και άλλα . Δεν μπορεί να συγκριθεί σε αποτελεσματικότητα με μινοξ και φίνα .Αλήθεια έχει δοκιμάσει κανείς αυτή την θεραπεία?Και αν ναι είδαν κάποιο αποτέλεσμα?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Κοίτα όμως πως πλουτίζει ο κόσμος....Άστα να πάνεΦιδελαια ! Την είδα την σύσταση . Είναι αχταρμάς με βιταμίνες , saw palmetto και άλλα . Δεν μπορεί να συγκριθεί σε αποτελεσματικότητα με μινοξ και φίνα .
Στο Αμερικα μπορείς να δεις πολλούς απίθανους τύπους να πλουτίζουν ! Ακομα και απατεώνες ! Εχω ακούσει για έναν τύπο στην Νέα Υόρκη που έχει ένα υπόγειο 3 *3 μέτρα με ένα μηχάνημα σιδερώματος και έβγαζε 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο ! Ξέρεις κανένα στην Ευρώπη με τόσο μικρή επιχείρηση να βγάζει τόσα πολλά;Κοίτα όμως πως πλουτίζει ο κόσμος....Άστα να πάνε
Κάτι κάνουμε λάθος τότε εμείς αδερφέ....Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.Στο Αμερικα μπορείς να δεις πολλούς απίθανους τύπους να πλουτίζουν ! Ακομα και απατεώνες ! Εχω ακούσει για έναν τύπο στην Νέα Υόρκη που έχει ένα υπόγειο 3 *3 μέτρα με ένα μηχάνημα σιδερώματος και έβγαζε 2 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο ! Ξέρεις κανένα στην Ευρώπη με τόσο μικρή επιχείρηση να βγάζει τόσα πολλά;
Μερικές φορές αυτή την κατάληξη έχουν όσοι κάνουν μεταμόσχευση χωρίς να έχουν ακολουθήσει κάποια θεραπεία(έχω δει και απο κοντά παρόμοια περίπτωση)που δεν λάμβανε αγωγή όχι επειδή δεν ήθελε αλλά επειδή εκεί που έκανε δεν του είχανε πει ποτέ για κάτι τέτοιο.Δεν έχω δει χειρότερη μεταμόσχευση μαλλιών από του Χρήστου Κόντη.Πραγματικα όπως και να το δεις το αποτέλεσμα είναι άθλιο.Αναρωτιεμαι ρε παιδιά έκανε τόσο κακή ΜΜ ή στην περίπτωση του,δεν σωζόταν με τίποτα?
Γνωρίζουμε που την έκανε?Δεν έχω δει χειρότερη μεταμόσχευση μαλλιών από του Χρήστου Κόντη.Πραγματικα όπως και να το δεις το αποτέλεσμα είναι άθλιο.Αναρωτιεμαι ρε παιδιά έκανε τόσο κακή ΜΜ ή στην περίπτωση του,δεν σωζόταν με τίποτα?
Εχω δει ατελειωτα περιστατικα ακριβως σαν του Κοντη που εκαναν μμ προ 10+ ετιας, προοριζονταν για NW6-7 και δεν πηραν αγωγηΔεν έχω δει χειρότερη μεταμόσχευση μαλλιών από του Χρήστου Κόντη.Πραγματικα όπως και να το δεις το αποτέλεσμα είναι άθλιο.Αναρωτιεμαι ρε παιδιά έκανε τόσο κακή ΜΜ ή στην περίπτωση του,δεν σωζόταν με τίποτα?
Ο μπουμπούκος εδώ πρέπει να είναι μετά από εκπομπή (μαϊντανός) και να έχει βάλει την σκόνη του.Ασε που έχει μακιγιάζ.Προβολή συνημμένου 70593
Ο μπουμπουκος απτην αλλη μια χαρα παει, βεβαια δεν υπαρχει πιο ευκολο περιστατικο απο 50+ χρονων που κλεινει μονο κροταφους
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Και μποτοξΟ μπουμπούκος εδώ πρέπει να είναι μετά από εκπομπή (μαϊντανός) και να έχει βάλει την σκόνη του.Ασε που έχει μακιγιάζ.