Paulakos266, Dr. Jose Lorenzo, 2μμ FUE, 2451g, 18/09/2025 @Seneca

paulakos266

Active Member
Γεια σας!!
Όπως λέει και το νήμα πραγματοποίησα και εγώ μεταμόσχευση με το Λορέντζο στις 18 Σεπτεμβρίου όπου βάλαμε 2400 μοσχεύματα Να πω ότι έχω κάνει άλλη μία μεταμόσχευση στην Τουρκια στον Yaman όπου εκεί βάλαμε 4600 μοσχεύματα
Νωρίς νωρίς το πρωί στις οχτώ έφτασα στην κλινική τις Σενεκα με κουρέψανε γίνανε μετρήσεις και χαράξαμε τη στρατηγική το που θα μπουν τα μοσχεύματα Διέρκησε περίπου 12 ωρες.Μεγάλος επαγγελματισμός απ’ το γιατρό και την ομάδα του καμία σχέση με την Τουρκία Τώρα μένει να δούμε πως θα πάει και η φύτρωση.
Ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες από την πρώτη και δεύτερη μέρα μετά τη μεταμόσχευση τώρα βρίσκομαι στην όγδοη μερα.
Θα ανεβάσω τις φωτογραφίες του πριν οταν μου τις στείλουν
Πρώτη μεταμόσχευση εδώhttps://www.hairlossgr.com/forum/threads/dr-yaman-4680grafts-24-1-2020.12636/page-9#post-239628

Συνημμένα

• IMG_1017.jpeg
    IMG_1017.jpeg
    681.8 KB · Προβολές: 219
  • IMG_1025.jpeg
    IMG_1025.jpeg
    729.9 KB · Προβολές: 180
  • IMG_1033.jpeg
    IMG_1033.jpeg
    512.3 KB · Προβολές: 157
  • IMG_1037.jpeg
    IMG_1037.jpeg
    515 KB · Προβολές: 145
  • IMG_1036.jpeg
    IMG_1036.jpeg
    545.5 KB · Προβολές: 142
  • IMG_1034.jpeg
    IMG_1034.jpeg
    575.9 KB · Προβολές: 134
  • IMG_0995.jpeg
    IMG_0995.jpeg
    2.7 MB · Προβολές: 133
  • IMG_1041.jpeg
    IMG_1041.jpeg
    2.6 MB · Προβολές: 148
Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

paulakos266

Active Member
Σημερα ημερα 8
Να πω ότι δεν είχα κάποιο πόνο ούτε φαγούρα αυτές τις μέρες όλα κυλάνε ομαλά!

Συνημμένα

• IMG_1142.jpeg
    IMG_1142.jpeg
    2.7 MB · Προβολές: 147
  • IMG_1140.jpeg
    IMG_1140.jpeg
    483.8 KB · Προβολές: 138
  • IMG_1145.jpeg
    IMG_1145.jpeg
    2.8 MB · Προβολές: 145
  • IMG_1141.jpeg
    IMG_1141.jpeg
    2.6 MB · Προβολές: 205
Τελευταία επεξεργασία:

Corona

Active Member
Καλή επιτυχία φίλε. Αυτά τα χρόνια λάμβανες κάποια θεραπεία ; Φαντάζομαι θα εξελίχθηκε και η τριχόπτωση σου αυτα τα χρόνια και μπήκε και για 2η επέμβαση.
Πάντως στην πρώτη σου μεταμόσχευση στον Yaman φαίνεται να πήρες πολύ ωραίο αποτέλεσμα…

NtinosX13

New Member
Τα ρεστα με πολυ κόπο.

Τα ρεστα με πολυ κόπο.
Οπότε όποιος κάνει μμ είναι έρμαιο "στις διαθέσεις" του κάθε γιατρού αν θα τον τσουρομαδήσει ή όχι στην δοτρια.

Δεν μπορούμε εμείς εκ των προτέρων να του πούμε πως θα κινηθεί, πχ να είναι πιο συντηρητικός ?

Marios1982

Well-Known Member
Οπότε όποιος κάνει μμ είναι έρμαιο "στις διαθέσεις" του κάθε γιατρού αν θα τον τσουρομαδήσει ή όχι στην δοτρια.

Δεν μπορούμε εμείς εκ των προτέρων να του πούμε πως θα κινηθεί, πχ να είναι πιο συντηρητικός ?
Αν δεν το χει ή αν δεν ασχολείται πως ακριβώς να του πεις πως θα κινηθεί ;; Είναι μη σου τύχει

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού

Προφανώς αλλά αυτό είναι συχνό φαινόμενο για τις τουρκικές κλινικές. Για αυτό λέμε ότι τα σωστά cons είναι must και ότι οι αριθμοί τεκμηριώνουν αυτά που πρέπει να γίνουν (ή να μην γίνουν).

NtinosX13

New Member
Προφανώς αλλά αυτό είναι συχνό φαινόμενο για τις τουρκικές κλινικές. Για αυτό λέμε ότι τα σωστά cons είναι must και ότι οι αριθμοί τεκμηριώνουν αυτά που πρέπει να γίνουν (ή να μην γίνουν).
Ναι όμως που τελικά δεν γίνονται σωστά cons, σε 3 έχω πάει αυτό το διάστημα και περιέγραψα την εμπειρία μου..
Θα καλέσω και στην BHR που μου πρότεινε κάποιος φίλος να δω και εκεί.

Οποιαδήποτε άλλη άποψη δεκτή και θεμιτή (και σε pm όποιος θέλει)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στις περιπτώσεις δότριας απλά αποφεύγεις προτάσεις με 4000 και 5000g. Εκεί ρισκάρεις. Ελάχιστες δότριες μπορούν να αντέξουν με ασφάλεια αυτόν τον αριθμό. Είναι λοιπόν καλύτερα να πας πιο συντηρητικά.

NtinosX13

New Member
Ναι όμως που τελικά δεν γίνονται σωστά cons, σε 3 έχω πάει αυτό το διάστημα και περιέγραψα την εμπειρία μου..
Θα καλέσω και στην BHR που μου πρότεινε κάποιος φίλος να δω και εκεί.

Οποιαδήποτε άλλη άποψη δεκτή και θεμιτή

Στις περιπτώσεις δότριας απλά αποφεύγεις προτάσεις με 4000 και 5000g. Εκεί ρισκάρεις. Ελάχιστες δότριες μπορούν να αντέξουν με ασφάλεια αυτόν τον αριθμό. Είναι λοιπόν καλύτερα να πας πιο συντηρητικά.
Οκ.. χρήσιμο αυτό δεν το γνώριζα.
Ευχαριστώ

Mak

New Member
Αυτό που αναφέρεις , είναι must ανεξαρτήτως τις δυνατότητες τις δότριας; Θέλω να πω αν μια δοτρια θεωρητικά είναι πολύ καλή και μεγάλη , πάλι θεωρείς ότι δεν είναι σωστό να πας τοσο ψηλά σε νούμερα , δλδ πάνω από 4.000g;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Είπα "ελάχιστες". Αυτό δείχνει η εμπειρία μου. Το ότι πολύ το κάνουν και την σκαπουλάρουν δεν σημαίνει τίποτα. Απλά ρισκάρουν και τους βγαίνει το ρίσκο. Σε πολλούς δεν βγαίνει απλά θα το καταλάβουν στην επόμενη.

paulakos266

Active Member
Καλή επιτυχία φίλε. Αυτά τα χρόνια λάμβανες κάποια θεραπεία ; Φαντάζομαι θα εξελίχθηκε και η τριχόπτωση σου αυτα τα χρόνια και μπήκε και για 2η επέμβαση.
Πάντως στην πρώτη σου μεταμόσχευση στον Yaman φαίνεται να πήρες πολύ ωραίο αποτέλεσμα…
Ευχαριστώ πολύ!!
Περνώ φινα 5 χρόνια Και μου έχει κρατήσει καλά όλο αυτό τον καιρό αν δεν έπαιρνα θα θα ήταν διαφορετική κατάσταση μου.
Όντως με τον Yaman πήρα πολύ καλό αποτέλεσμα ίσως ήμουν από τους τυχερούς.

paulakos266

Active Member
Ανεβάζω κάποιες φωτογραφίες του πριν να δείτε πως ήμουνα. Όπως βλέπετε έχω αρκετό μαλλί πάνω στο κεφάλι απλά όπως είπε και ο Cvial χρειαζόταν μία ενίσχυση, Αν πιάσω μια καλή φύτρωση πιστεύω θα είναι πολύ μεγάλη αλλαγή.

Συνημμένα

• IMG_1236.jpeg
    IMG_1236.jpeg
    2.9 MB · Προβολές: 104
  • IMG_1241.jpeg
    IMG_1241.jpeg
    2.5 MB · Προβολές: 100
  • IMG_1234.jpeg
    IMG_1234.jpeg
    2.5 MB · Προβολές: 101
  • IMG_1233.jpeg
    IMG_1233.jpeg
    2.8 MB · Προβολές: 99
  • IMG_1237.jpeg
    IMG_1237.jpeg
    2 MB · Προβολές: 127

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.

Διαβασε τα νηματα των κλινικων με διαφορα νουμερα απο μοσχευματα,δοτριες κτλ να μπεις στο πνευμα λιγο.

paulakos266

Active Member
Ανεβάζω και φωτογραφίες από την δότρια περιοχή, αυτός ήταν ένας απ’ τους πολύ λόγους που αποφάσισα Λορενζο ηταν γιατί ήθελα την καλύτερη διαχείριση της δότριας και να υπάρχει καλή ομοιογένεια παντού, όπως θα δείτε ήταν αρκετά ταλαιπωρημένη μιας έβγαλαν στην πρώτη μμ 4600.
Θα ανεβάσω πιο μετά φωτό και από το τοποθέτηση των μοσχευμάτων

Συνημμένα

• IMG_1246.jpeg
    IMG_1246.jpeg
    2.6 MB · Προβολές: 74
  • IMG_1272.jpeg
    IMG_1272.jpeg
    459.1 KB · Προβολές: 69
  • IMG_1274.jpeg
    IMG_1274.jpeg
    2 MB · Προβολές: 75
Τελευταία επεξεργασία: