Καλυτερη επιλογη για μεταμοσχευση με budget 3000-3500

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Teenacious

New Member
Είδα αυτό το μήνυμα και με παρακίνησε.
Dna ναι αλλά με αγωγή το σώζεις.
Εγώ ήμουν να πάω για nw7 με μαθηματική ακρίβεια,αλλά επειδή ασχολήθηκα από νωρίς το έσωσα με αγωγή και 2μμ σε nw0 στα 53 μου.
Να μην το ρισκάρεις.
Its up to you.
Φίλε μου με αγωγή και μμ θα έχεις μαλλιά για πάντα-χωρίς ένα απο τα δύο κάποια στιγμή της ζωής σου (συνήθως σύντομα) θα δεις τα ολέθρια αποτελέσματα και θα μετανιώνεις.
Το έργο είναι χιλιοπαιγμένο.
Φιλικά στο λέω τώρα που είναι νωρίς να προλάβεις.
τι αγωγη προτεινεις δλδ ? Δλδ ολοι οσοι κανουν ΜΜ ειναι δεδομενο οτι κανουν κ αγωγη μετα ? Δεν θελω να μπλεξω με παρενεργειες κ καθε μερα να πρεπει να κανω κατι αλλα τι να πω αν ειναι τοσο σημαντικο θα το σκεφτω..

bakalis

Member
τι αγωγη προτεινεις δλδ ? Δλδ ολοι οσοι κανουν ΜΜ ειναι δεδομενο οτι κανουν κ αγωγη μετα ? Δεν θελω να μπλεξω με παρενεργειες κ καθε μερα να πρεπει να κανω κατι αλλα τι να πω αν ειναι τοσο σημαντικο θα το σκεφτω..
Μετά (και πριν) την μεταμόσχευση το μόνο φάρμακο επι της ουσίας ειναι η φιναστερίδη.

Αυτή η ουσία, μπλοκάρει την συγκέντρωση DHT (dihydrotestosterone) με αποτέλεσμα οι τρίχες που βρίσκονται στο επάνω μέρος της κεφαλής οι οποίες ειναι ευαίσθητες σε αυτό να μην πέφτουν.

Οι τρίχες που έχουμε στο πίσω μέρος και στο πλάι δεν ειναι ευαίσθητες στην DHT.

Το θέμα με τις παρενέργειες της φιναστερίδης σε χάπι για μένα ειναι ακόμα γκρίζα ζώνη δεν το έχω κατανοήσει.

Υπάρχουν πολλοί ύπέρμαχοι σε αυτό το φόρουμ που λένε ότι δεν κάνει τίποτα απο παρενέργειες, εγώ δεν το πιστεύω, υπάρχει υπάρχει καταγεγραμένη πτώση της libido σαν παρενέργεια και ενα επιπλέον ειναι οι παρενέργειες μπορεί να φύγουν και καθυστερημένα αν σου τύχουν εξαρχης, ακόμα και να κόψεις το χάπι. Ο δερματολόγος που πήγα και ρώτησα μου λέει "δεν θα γαμάς κάθε μέρα, αλλά τρίτη και πέμπτη". Αυτές ειναι γελοιότητες, διότι άν ενα χάπι σε ανακατώνει τόσο πολύ ορμονικά γύρευε τι άλλο σου κάνει στα ψυχολογικά και στο γενικότερο drive σου.

Επειδή έχω τύχει να έχω φοβερές παρενέργειες στο παρελθόν απο στατίνη που μου έδωσαν, και όταν το έλεγα δεν με πίστευαν και μου λένε δεν ειναι απο αυτό, ειμαι διπλά επιφυλακτικός και τα ακούω βερεσέ τα περι μη παρενεργειών.

Εγώ μόλις έχω κάνει ΜΜ και φοβάμαι πολύ να πάρω το χάπι και το ερευνώ τώρα για τοπική εφαρμογή, ας πούμε να αποκτήσω μια ρουτίνα δυο ψεκάσματα κάθε πρωί ,δεν το βρίσκω απογαρευτικό, κάνω τόσα πράγματα όταν ξυπνάω.....

Αν δεν προστατευσεις τα μαλλιά απο το να πέσουν τότε ειναι μια τρύπα στο νερό η μεταμόσχευση διότι θα υποχωρήσουν επιπλέον αυτά που εχεις και θα σου μείνει πάνω το μεταμοσχευμένο, το οποίο δεν δένει με τα υπόλοιπα. Αλλά επίσης κάποιες δότριες και ποιότητας τρίχας θέλουν σοβαρή ενίσχυση πριν το χειρούργείο, αλλιως δεν θα πάει καλά η ΜΜ.

Και γιαυτό σου λένε εδώ ότι η αντιμετώπιση της αλωπεκίας ξεκινάει με αγωγή και μάλιστα νωρίς, ώστε να προστατέψεις ότι μπορείς, ώστε να η ΜΜ να λειτουργήσει όσο πιο αποδοτικά γίνεται.

1751557327148.png

Εγώ θα την κάνω λοσιόν, που εχει μικρή συστημική απορρόφηση, αλλα και μικρότερη αποτελεσματικότητα. Δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα.

Τελευταία επεξεργασία:

bakalis

Member
@Teenacious Υπάρχει και μια ακόμα πληροφορία, όσο πιο νέος είσαι τοσο πιο απαγορευτική ειναι μια ΜΜ για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Δεν ξέρεις ακομα που θα φτασει το πράγμα με αποτέμεσμα μια μεταμόσχευση στα 28 να δείχνει καλά για 2-3 χρόνια και μετα απο ένα NW4 να γίνεις ένα NW5-6 και να μην μαζευεται το πράγμα ούτε να δείχνει ωραία. Αν είσαι χωρίς θεραπεία σε ευνοεί η μεγάλη ηλικία διότι κοντά στα 50 σταματάει η παραγωγή DHT με αποτέλεσμα να σταθεροποιείται η εικόνα σου, οπότε ειναι πιο μόνιμα τα πράγματα. Αν είσαι νέος, χρειάζεται πρώτα θεραπεία, να δεις αν το σταθεροποίησες και μετά να κάνεις ΜΜ, αλλιως κάνεις ΜΜ σε ναρκοπέδιο.

Teenacious

New Member
@Teenacious Υπάρχει και μια ακόμα πληροφορία, όσο πιο νέος είσαι τοσο πιο απαγορευτική ειναι μια ΜΜ για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Δεν ξέρεις ακομα που θα φτασει το πράγμα με αποτέμεσμα μια μεταμόσχευση στα 28 να δείχνει καλά για 2-3 χρόνια και μετα απο ένα NW4 να γίνεις ένα NW5-6 και να μην μαζευεται το πράγμα ούτε να δείχνει ωραία. Αν είσαι χωρίς θεραπεία σε ευνοεί η μεγάλη ηλικία διότι κοντά στα 50 σταματάει η παραγωγή DHT με αποτέλεσμα να σταθεροποιείται η εικόνα σου, οπότε ειναι πιο μόνιμα τα πράγματα. Αν είσαι νέος, χρειάζεται πρώτα θεραπεία, να δεις αν το σταθεροποίησες και μετά να κάνεις ΜΜ, αλλιως κάνεις ΜΜ σε ναρκοπέδιο.
Ειμαι σχεδον 41 , πιστευω εχει σταθεροποιηθει η κατασταση μου αν κρινω κ απ τον πατερα μου που ειναι 70 κ εχει παρομοιο μαλλι με εμενα λογικα δε θα χασω περισσοτερο μαλλι αλλα ποτε δε ξερεις.. Με λοσιον τι θα κανεις ακριβως ? θα μπορουσα να βαζω πριν κοιμηθω πχ μια λοσιον στο κεφαλι αλλα οχι να παιρνω χαπια κ διαφορα.. Βαζω τις φωτο που εστειλα στον Τυρκαλα μου ειπε με φυσικο φως κ οχι κατω απο λαμπα.

Συνημμένα

• viber 1.jpg
    viber 1.jpg
    240.8 KB · Προβολές: 22
  • viber 2.jpg
    viber 2.jpg
    218 KB · Προβολές: 23
  • viber 3.jpg
    viber 3.jpg
    168.6 KB · Προβολές: 23
  • viber 4.jpg
    viber 4.jpg
    213.1 KB · Προβολές: 22
  • viber 5.jpg
    viber 5.jpg
    185.4 KB · Προβολές: 23

bakalis

Member
Ειμαι σχεδον 41 , πιστευω εχει σταθεροποιηθει η κατασταση μου αν κρινω κ απ τον πατερα μου που ειναι 70 κ εχει παρομοιο μαλλι με εμενα λογικα δε θα χασω περισσοτερο μαλλι αλλα ποτε δε ξερεις.. Με λοσιον τι θα κανεις ακριβως ? θα μπορουσα να βαζω πριν κοιμηθω πχ μια λοσιον στο κεφαλι αλλα οχι να παιρνω χαπια κ διαφορα.. Βαζω τις φωτο που εστειλα στον Τυρκαλα μου ειπε με φυσικο φως κ οχι κατω απο λαμπα.
το ψάχνω άκομα

Μπλουζα