Γιωργακη μη τρωγεσαι για καυγα,γιατι ξεφευγεις με αυτα που γραφεις...αν βαριεσαι σπιτι σου και θες να αναψουν τα αιματα κανε κατι αλλο...Μήπως του κάθεσαι κιόλας...
Γιωργακη μη τρωγεσαι για καυγα,γιατι ξεφευγεις με αυτα που γραφεις...αν βαριεσαι σπιτι σου και θες να αναψουν τα αιματα κανε κατι αλλο...Μήπως του κάθεσαι κιόλας...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Πες μου σε ποια αλλα νηματα π συζητιετςι κατι αλλο,πετατε ασχετες μαλακιες?Τελευταια σε ολα τα νηματα σε βλέπουμε να θίγεσαι με το παραμικρό κάθε φορά που λέγεται κάτι για τον συκγκεκριμένο γιατρό...χαζος εισαι εσυ αν νομιζεις οτι δεν μπορουμε να αντιληφθούμε για τον λογο που το κάνεις ολο αυτο....
Ολως τυχαιως για αλλου δεν θιγεσαι αλλά θιγεσαι μονο για αυτον....ποιος ο ρολος σου τελικά εδώ μεσα; γιατι δεν κάνεις το ιδιο για αλλα νηματα αλλων γιατρών;
Ουτε ο ιδιος ο γιατρός να ησουν πίσω από αυτό το προφιλ δεν θα θιγοσουν τοσο πολυ ρε φιλε...ελεος
μια χαρά σε απασχολεί για ποιον λέγεται...γιατι πετάγεται καθε φορά να υποστηρίξεις εναν συγκεκριμένο γιατρό...αλλου αν πει κάτι αλλο κάποιος για αλλο γιατρό δεν ενοχλείσαι και δεν θιγεσαι....αυτό μπορει να υποδηλώνει και τον ρολο σου εδώ μεσα...Πες μου σε ποια αλλα νηματα π συζητιετςι κατι αλλο,πετατε ασχετες μαλακιες?
Καθολου δε με απασχολει αν λες για τον Αναστασακη η τον Τυρκαλα, αλλα μπαινω να διαβασω κατι και ξαφνικα βλεπω σποντες και τα ιδια και τα ιδια σε καθε νημα..
Μηπως εσεις ασχολιεστε μονινως με τα ιδια προσωπα και ψαχνεστε για ιστοριες σε καθε νηνα? το χεις αναρωτηθει εσυβκαι ο φιλος σου που πιο πανω εχει γραψει κατι τυπου "ειναι ψοφιο το φορουμ να αναψουν λιγο τα αιματα"
Επισης σου απαντησα,ειμαι στο payroll του και αναμεσα στα χειρουργεια με straponarei
καλα εσυ εισαι αυτικλας,δεν μπορω να πω παραπανω πραγματατασάκη, εεεεε σάκη...
Δειξε μ νημα που λεγονται ειρωνιες κλπ για αλλο γιατρο σε ασχετο νημα..μια χαρά σε απασχολεί για ποιον λέγεται...γιατι πετάγεται καθε φορά να υποστηρίξεις εναν συγκεκριμένο γιατρό...αλλου αν πει κάτι αλλο κάποιος για αλλο γιατρό δεν ενοχλείσαι και δεν θιγεσαι....αυτό μπορει να υποδηλώνει και τον ρολο σου εδώ μεσα...
Δεν θα έπρεπε να θιγεσαι αλλα να προσπερνάς αν δεν σε ενδιαφέρουν τα σχολια....τοσο απλό.....
ή να κανεις το ιδιο και για αλλα νηματα που μπορει κάποιος αλλος να ειρωνευτεί αλλο γιατρό...ή οταν ειρωνεύεται ο ιδιος ο γιατρός ή πετάει συνεχώς σποντες για αλλους τοτε δεν σε πειράζει ε...;;; αυτά δεν σε ενοχλούν ;
Πολυ επιλεκτικη ειναι η ευαισθησία σου για κάποιο λόγο....
@GeorgeXz, κάτι είπαμε.τασάκη, εεεεε σάκη...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όλο το νήμα είναι σε άμεση συσχέτιση με την εμφάνιση του Αναστασάκη και το ότι μοιάζει να παίρνει αναβολικά. Ανουσιο, προσβλητικό και επικίνδυνο κατά την άποψη μου. Δεν ξέρω γιατί υπάρχει. Άσε που πετυχαίνει το αντίθετο από αυτό που θέλει γιατί δίνει πατημα στις θεωρίες περί εμμονών απέναντι στον γιατρό. Που για κάποιους φαίνεται ότι ισχύουν αλλά αυτό δεν χαρακτηρίζει την πλειοψηφία αυτών που ασκούν σοβαρή κριτική στη δουλειά του και μόνο.
ειναι πολυ υπερβολικός γιατι προσπαθει να περάσει το δικο του στον κοσμο....από αυτο βγάζει λεφτά και ζει οπότε δεν θεωρώ οτι μπορει να τον εμπιστευτεί κάποιος ευκολα... εύκολα τους οδηγεί στην εξωγενή τεστοστερόνη και μετά αυτο δεν εχει γυρισμό....Επειδη τον ακολουθω και εχω παει και τον πατερα μου, θεωρω οτι ενω ειναι πολυ υπερβολικος και δεν συμφωνω με πολλλες αποψιες, το θεμα του υπογοναδισμου στους αντρες ειναι ενα οντως μεγαλο και υπαρκτο προβλημα...