ΙΟΥΛΙΟΣ,dr. jose Lorenzo, fue 2401 grafts + 700 beard grafts 22-23/06/2022(2nd operation)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

JimKan1

Well-Known Member
Είναι κάτι φορές που χαίρεσαι πιο πολύ για κάποιον άλλο παρά για τον ίδιο σου τον εαυτό. Κάτι τέτοιο συνέβει σήμερα. Ο Ιούλιος reloaded. Τον είχα δει τον Σεπτέμβριο και του είχα δώσει κάποιες οδηγίες για το styling σε σχέση με το look του. Το ακολούθησε και όταν τον είδα σήμερα είδα έναν άλλο άνθρωπο. Όπως λένε κάποιοι στο ποδόσφαιρο μερικές φορές οι αριθμοί και τα στατιστικά δεν δείχνουν την πραγματική εικόνα αυτών που κάποιοι βλέπουν με τα μάτια τους στο γήπεδο, το feeling της ομάδας. Το ίδιο ισχύει και εδώ. Ξεχάστε τις απόλυτες πυκνότητες, ξεχάστε τα στατιστικά και τα επιμέρους. Εδώ το look, η φυσικότητα, η ομογενοποίηση δίνουν ένα αποτέλεσμα που είναι τόσο ευχάριστο στο μάτι που όλα τα άλλα πάνε περίπατο, μένεις στο περίγραμμα. Kudos στον Ιούλιο, μπήκε μπαρμπά Μήτσος και βγήκε Δον.

Προβολή συνημμένου 68355

Προβολή συνημμένου 68354
Προβολή συνημμένου 68353
Προβολή συνημμένου 68356
Προβολή συνημμένου 68357Προβολή συνημμένου 68352
Τρομερος, σε τι μηκος ειναι το μαλλι;

Marios1982

Well-Known Member
Θα μας το πει ο Ιούλιος, εγώ απλά τον απολάμβανα. Θα ποστάρω και βιντεάκια που έβγαλε ο Λορενζο κάποια στιγμή.
Δεδομένου των συνθηκών του Ιουλίου , μιλάμε πραγματικά για απόλαυση. Εκεί φαίνονται οι μεγάλοι γιατροί, στα δύσκολα! Οχι στα εύκολα !

ΙΟΥΛΙΟΣ

Verified MM member
Είναι κάτι φορές που χαίρεσαι πιο πολύ για κάποιον άλλο παρά για τον ίδιο σου τον εαυτό. Κάτι τέτοιο συνέβει σήμερα. Ο Ιούλιος reloaded. Τον είχα δει τον Σεπτέμβριο και του είχα δώσει κάποιες οδηγίες για το styling σε σχέση με το look του. Το ακολούθησε και όταν τον είδα σήμερα είδα έναν άλλο άνθρωπο. Όπως λένε κάποιοι στο ποδόσφαιρο μερικές φορές οι αριθμοί και τα στατιστικά δεν δείχνουν την πραγματική εικόνα αυτών που κάποιοι βλέπουν με τα μάτια τους στο γήπεδο, το feeling της ομάδας. Το ίδιο ισχύει και εδώ. Ξεχάστε τις απόλυτες πυκνότητες, ξεχάστε τα στατιστικά και τα επιμέρους. Εδώ το look, η φυσικότητα, η ομογενοποίηση δίνουν ένα αποτέλεσμα που είναι τόσο ευχάριστο στο μάτι που όλα τα άλλα πάνε περίπατο, μένεις στο περίγραμμα. Kudos στον Ιούλιο, μπήκε μπαρμπά Μήτσος και βγήκε Δον.

Προβολή συνημμένου 68355

Προβολή συνημμένου 68354
Προβολή συνημμένου 68353
Προβολή συνημμένου 68356
Προβολή συνημμένου 68357Προβολή συνημμένου 68352
Και έχεις και κάτι λάμπες μωρέ αδερφέ μου
Χαμήλωσέ το λίγο αυτό το φωτισμό!

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Και έχεις και κάτι λάμπες μωρέ αδερφέ μου
Χαμήλωσέ το λίγο αυτό το φωτισμό!

Έτσι είναι τα verified, οι ίδιες λάμπες για όλους. Εδώ μερικοί με το που κάθονται στην καρέκλα ανεβάζουν σφύξεις και εμφανίζουν εφίδρωση.

LoverBoy

Well-Known Member
Τον είχα δει τον Σεπτέμβριο και του είχα δώσει κάποιες οδηγίες για το styling σε σχέση με το look του. Το ακολούθησε και όταν τον είδα σήμερα είδα έναν άλλο άνθρωπο
Δηλαδή στην περίπτωση του Ιουλιου τι styling του προτεινες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δηλαδή στην περίπτωση του Ιουλιου τι styling του προτεινες?

Αυτό που έχει τώρα. Να το αφήσει λίγο μακρύτερο και να το κάνει προς τα πίσω (αυτός το έκανε ανάποδα με ένα κοκοράκι μπροστά). Επίσης να το λούζει και να το στεγνώνει με πιστολάκι για να μπορεί το μαλλί να έχει φόρμα. Στην τωρινή επίσκεψη του είπα και λίγο πομάδα για να διατηρείται αυτό το ωραίο look όλη την μέρα. Όταν το μαλλί δεν έχει πολύ μεγάλη πυκνότητα είναι λάθος να το σηκώνεις πολύ ψηλά, πρέπει να το πηγαίνεις σχετικά κοντά στο δέρμα για να σκιάζει.

LoverBoy

Well-Known Member
Αυτό που έχει τώρα. Να το αφήσει λίγο μακρύτερο και να το κάνει προς τα πίσω (αυτός το έκανε ανάποδα με ένα κοκοράκι μπροστά). Επίσης να το λούζει και να το στεγνώνει με πιστολάκι για να μπορεί το μαλλί να έχει φόρμα. Στην τωρινή επίσκεψη του είπα και λίγο παμάδα για να διατηρείται αυτό το ωραίο look όλη την μέρα.
Το λέω γιατί σκέφτομαι και εγώ αυτό το styling αλλά τα μαλλιά μου έχουν φορά προς τα εμπρός και δεν ξέρω αν τα καταφέρω!

Μπλουζα