Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τρομερος, σε τι μηκος ειναι το μαλλι;Είναι κάτι φορές που χαίρεσαι πιο πολύ για κάποιον άλλο παρά για τον ίδιο σου τον εαυτό. Κάτι τέτοιο συνέβει σήμερα. Ο Ιούλιος reloaded. Τον είχα δει τον Σεπτέμβριο και του είχα δώσει κάποιες οδηγίες για το styling σε σχέση με το look του. Το ακολούθησε και όταν τον είδα σήμερα είδα έναν άλλο άνθρωπο. Όπως λένε κάποιοι στο ποδόσφαιρο μερικές φορές οι αριθμοί και τα στατιστικά δεν δείχνουν την πραγματική εικόνα αυτών που κάποιοι βλέπουν με τα μάτια τους στο γήπεδο, το feeling της ομάδας. Το ίδιο ισχύει και εδώ. Ξεχάστε τις απόλυτες πυκνότητες, ξεχάστε τα στατιστικά και τα επιμέρους. Εδώ το look, η φυσικότητα, η ομογενοποίηση δίνουν ένα αποτέλεσμα που είναι τόσο ευχάριστο στο μάτι που όλα τα άλλα πάνε περίπατο, μένεις στο περίγραμμα. Kudos στον Ιούλιο, μπήκε μπαρμπά Μήτσος και βγήκε Δον.
Προβολή συνημμένου 68355
Προβολή συνημμένου 68354
Προβολή συνημμένου 68353
Προβολή συνημμένου 68356
Προβολή συνημμένου 68357Προβολή συνημμένου 68352
Δεδομένου των συνθηκών του Ιουλίου , μιλάμε πραγματικά για απόλαυση. Εκεί φαίνονται οι μεγάλοι γιατροί, στα δύσκολα! Οχι στα εύκολα !Θα μας το πει ο Ιούλιος, εγώ απλά τον απολάμβανα. Θα ποστάρω και βιντεάκια που έβγαλε ο Λορενζο κάποια στιγμή.
Και έχεις και κάτι λάμπες μωρέ αδερφέ μουΕίναι κάτι φορές που χαίρεσαι πιο πολύ για κάποιον άλλο παρά για τον ίδιο σου τον εαυτό. Κάτι τέτοιο συνέβει σήμερα. Ο Ιούλιος reloaded. Τον είχα δει τον Σεπτέμβριο και του είχα δώσει κάποιες οδηγίες για το styling σε σχέση με το look του. Το ακολούθησε και όταν τον είδα σήμερα είδα έναν άλλο άνθρωπο. Όπως λένε κάποιοι στο ποδόσφαιρο μερικές φορές οι αριθμοί και τα στατιστικά δεν δείχνουν την πραγματική εικόνα αυτών που κάποιοι βλέπουν με τα μάτια τους στο γήπεδο, το feeling της ομάδας. Το ίδιο ισχύει και εδώ. Ξεχάστε τις απόλυτες πυκνότητες, ξεχάστε τα στατιστικά και τα επιμέρους. Εδώ το look, η φυσικότητα, η ομογενοποίηση δίνουν ένα αποτέλεσμα που είναι τόσο ευχάριστο στο μάτι που όλα τα άλλα πάνε περίπατο, μένεις στο περίγραμμα. Kudos στον Ιούλιο, μπήκε μπαρμπά Μήτσος και βγήκε Δον.
Προβολή συνημμένου 68355
Προβολή συνημμένου 68354
Προβολή συνημμένου 68353
Προβολή συνημμένου 68356
Προβολή συνημμένου 68357Προβολή συνημμένου 68352
Το μεγαλύτερο μήκος που με μέτρησα είναι κάπου στα 7,5cmΤρομερος, σε τι μηκος ειναι το μαλλι;
Και έχεις και κάτι λάμπες μωρέ αδερφέ μου
Χαμήλωσέ το λίγο αυτό το φωτισμό!
Δηλαδή στην περίπτωση του Ιουλιου τι styling του προτεινες?Τον είχα δει τον Σεπτέμβριο και του είχα δώσει κάποιες οδηγίες για το styling σε σχέση με το look του. Το ακολούθησε και όταν τον είδα σήμερα είδα έναν άλλο άνθρωπο
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
μια χαρα οχι πολυ μακρυ και στεκεται αξιολογα, 3 επεμβασεις εχεις κανει συνολικα η 2;Το μεγαλύτερο μήκος που με μέτρησα είναι κάπου στα 7,5cm
Νομίζουν είναι σε ανάκριση των ες ες ;Έτσι είναι τα verified, οι ίδιες λάμπες για όλους. Εδώ μερικοί με το που κάθονται στην καρέκλα ανεβάζουν σφύξεις και εμφανίζουν εφίδρωση.
Δηλαδή στην περίπτωση του Ιουλιου τι styling του προτεινες?
Το λέω γιατί σκέφτομαι και εγώ αυτό το styling αλλά τα μαλλιά μου έχουν φορά προς τα εμπρός και δεν ξέρω αν τα καταφέρω!Αυτό που έχει τώρα. Να το αφήσει λίγο μακρύτερο και να το κάνει προς τα πίσω (αυτός το έκανε ανάποδα με ένα κοκοράκι μπροστά). Επίσης να το λούζει και να το στεγνώνει με πιστολάκι για να μπορεί το μαλλί να έχει φόρμα. Στην τωρινή επίσκεψη του είπα και λίγο παμάδα για να διατηρείται αυτό το ωραίο look όλη την μέρα.
Άσε σαν να πηγαίνουν σε οδοντίατρο για εξαγωγή και ο οδοντίατρος να εμφανίσει τανάλια.Νομίζουν είναι σε ανάκριση των ες ες ;
Τρεις έχω κάνει.μια χαρα οχι πολυ μακρυ και στεκεται αξιολογα, 3 επεμβασεις εχεις κανει συνολικα η 2;
Το λέω γιατί σκέφτομαι και εγώ αυτό το styling αλλά τα μαλλιά μου έχουν φορά προς τα εμπρός και δεν ξέρω αν τα καταφέρω!