#monotovideometraei case #236, στάδιο 3, 1800 τριχοθυλάκια, FUE, 30 χρονών | 12 μήνες μετά

tasos33

Well-Known Member
Ξεφτίλα από:

1. Τον Πάνο που πετσόκοψε τα ανεξάρτητα σου και δεν απάντησες γιατί κάποιοι άλλοι από ότι φαίνεται είναι ο ορισμός του άνανδρου δειλου.
2. Τους πελάτες στα ανεξάρτητα.
3. Το ΑΙ που το έκανες σαν τη γιαγιά μου. Πήρες ρε γιατρέ της Αττικής με μια μικρή επιχείρηση και σύγκρινες ένα πρόγραμμα που κάνει τρις με τη γιαγιά μου επειδή σε έκανε ρόμπα.... Πραγματικά πόσο πιο ρόμπα να γίνεις.

Γράφεις σε κάθε πόστ 5 ηλιθιότητες για τον καθένα (όπου το 80% τα έχεις βγάλει από το μυαλό σου) και έχει το φόρουμ έναν που λέει πως του άφησες πληγή/τρύπα και ο δερματολόγος σου του έλεγε αρλούμπες και πήγε άλλου. Έναν που λέει πως σε έψαχνε 12 μήνες. Έναν που έλεγε για ηχητικά και απόκρυψη αποτέλεσματος. Άλλος έλεγε ότι του προσφέρθηκε αμοιβή για να κατεβάσει ανάρτηση, άλλος του άνοιξαν οι τομές.

Και ασχολείσαι με εμένα. Και εσύ πίσω από το μόνιτορ παρουσιάζεις χωρίς φως γιατί μάλλον έχει ακριβύνει η ΔΕΗ, με χρεώση ανά graft που δεν ανταποκρίνετε σε αυτό που είσαι...(μαζί με τις νοσοκόμες σου).

Στο είπα... Κοίτα να πας σε κανένα ψυχολόγο... Επίσης, κοίτα μην καμιά μέρα δει ο πατέρας σου τι έχεις γράψει και σε αναγκάσει να αλλάξεις επίθετο.

Αν ήσουν τόσο πετυχήμενος επιχειρημάτιας και τα λοιπά που λες εσύ, δεν θα ήσουν όλη μέρα να ξεροσταλιάζεις σε ένα φόρουμ γιατί πατάνε φλέβα αυτά που γράφουν μερικοί ανώνυμοι.

Μη μιλας...θα μας ερθει ξαφνικα...σαν τον Εrdogan..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Εγώ προτείνω να γίνουμε όλοι δημοκράτες. Να ποσταρει μόνο η κλινική του συγκεκριμένου, να χρεώνει 3 ευρώ το graft, να απαξιώνουμε όλους τους υπόλοιπους γιατρούς στην Ελλάδα και να επαινούμε τον τρομερό γιατρο με τα εκπληκτικά του αποτελεσματα. Άκρως δημοκρατικη έκφανση του φόρουμ λοιπόν.
Εχω καλυτερη ιδεα fastistaki!

1. να μαθεις τροπους ΚΑΙ στο ιντερνετ που κρυβεσαι πισω απο avatar, ειναι ανανδρο και γελοιο να κανεις τον αντρα ΜΟΝΟ εδω
2. να φερεσαι σαν να εχεις τον αλλον απεναντι σου
3. να μην εισαι γεματος δηλητηριο ΓΕΝΙΚΑ
4. Να γραφεις με την ιδια αυστηροτητα, αισθημα δικαιου και στανταρτς ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤ ΚΛΙΝΙΚΩΝ.
5. να μην καταπινεις την καμηλα οταν ο καθε τυχαρπαστος σου ποσταρει τραγικα σε αριθμο, ποιοτητα, ποζες κτλ 2 φορες το χρονο,
6. να σκεφτεις οτι γι ανα σου ποσταρω εγω 150 (ΕΑΚΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑ) περιστατικα το χρονο ΜΕ ΒΙΝΤΕΟ , ακομ ακαι αν δεν ειανι τελεια, ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ
7. Να καταλαβεις πως δεν ειμαστε απεναντι, αλλα εσυ το νιωθεις ετσι.

Anastasakis Hair Clinic

Ξεφτίλα από:

1. Τον Πάνο που πετσόκοψε τα ανεξάρτητα σου και δεν απάντησες γιατί κάποιοι άλλοι από ότι φαίνεται είναι ο ορισμός του άνανδρου δειλου.
2. Τους πελάτες στα ανεξάρτητα.
3. Το ΑΙ που το έκανες σαν τη γιαγιά μου. Πήρες ρε γιατρέ της Αττικής με μια μικρή επιχείρηση και σύγκρινες ένα πρόγραμμα που κάνει τρις με τη γιαγιά μου επειδή σε έκανε ρόμπα.... Πραγματικά πόσο πιο ρόμπα να γίνεις.

Γράφεις σε κάθε πόστ 5 ηλιθιότητες για τον καθένα (όπου το 80% τα έχεις βγάλει από το μυαλό σου) και έχει το φόρουμ έναν που λέει πως του άφησες πληγή/τρύπα και ο δερματολόγος σου του έλεγε αρλούμπες και πήγε άλλου. Έναν που λέει πως σε έψαχνε 12 μήνες. Έναν που έλεγε για ηχητικά και απόκρυψη αποτέλεσματος. Άλλος έλεγε ότι του προσφέρθηκε αμοιβή για να κατεβάσει ανάρτηση, άλλος του άνοιξαν οι τομές.

Και ασχολείσαι με εμένα. Και εσύ πίσω από το μόνιτορ παρουσιάζεις χωρίς φως γιατί μάλλον έχει ακριβύνει η ΔΕΗ, με χρεώση ανά graft που δεν ανταποκρίνετε σε αυτό που είσαι...(μαζί με τις νοσοκόμες σου).

Στο είπα... Κοίτα να πας σε κανένα ψυχολόγο... Επίσης, κοίτα μην καμιά μέρα δει ο πατέρας σου τι έχεις γράψει και σε αναγκάσει να αλλάξεις επίθετο.

Αν ήσουν τόσο πετυχήμενος επιχειρημάτιας και τα λοιπά που λες εσύ, δεν θα ήσουν όλη μέρα να ξεροσταλιάζεις σε ένα φόρουμ γιατί πατάνε φλέβα αυτά που γράφουν μερικοί ανώνυμοι.
και 400 βιντεο με αποτελεσματα σε δημοσιο προβολη
και σε λιγο 800 google reviews πραγματικα απο ασθενεις που φυσικα ΔΕΝ ειναι ειδικοι στα μαλλια , αλλα ευτυχως δεν ειναι και psychos

bobby

Well-Known Member
Για να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα Google reviews θα πρέπει να είναι ένα χρονο μετά την ΜΜ και όχι νωρίτερα. Εφόσον τα 800 ικανοποιούν αυτό τότε να λαμβάνονται υποψη αλλιώς δεν έχουν νόημα.

gregkont13

Verified MM member
και σε λιγο 800 google reviews πραγματικα απο ασθενεις που φυσικα ΔΕΝ ειναι ειδικοι στα μαλλια , αλλα ευτυχως δεν ειναι και psychos
Google reviews έχει και ο Βεκρής αντίστοιχα με σένα, τα μισά 1 βδομάδα μετά τη μμ....

Βίντεο έχεις φυσικά... με σβηστά φώτα.

Λοίπον σου έχω μια πρόταση. Επειδή από το φόρουμ θεώρω πως ελάχιστοι θα έρθουν πια εκεί με όσα έχουν δει. Μιας που είσαι και φραγκάτος όπως λες. Κλείνεις Σεφερλή να έρθει μια μέρα στην κλινική, γυρνάτε μαζί ένα βίντεο για το φόρουμ και ανέβαζεις εδώ το λινκ με fee για να μπορούμε να δούμε την παράσταση. Κάποιοι θα το πληρώσουν σίγουρα να ξέρεις!

Γίνεσε που γίνεσε ολίγον τι ρεζίλι, να βγάλεις και κάτι γι' αυτό.

Φιλάκια...

LoverBoy

Well-Known Member
Τα google reviews δεν είναι αξιόπιστα και ούτε είναι κριτήριο επιλογής!Τα βίντεο με τα καλά τους και τα κακά τους σαφώς και μπορούν να δώσουν μια εικόνα για κάποια κλινική!Η καλύτερη όμως αξιολόγηση γίνεται στα ανεξάρτητα!

LoverBoy

Well-Known Member
Για να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα Google reviews θα πρέπει να είναι ένα χρονο μετά την ΜΜ και όχι νωρίτερα. Εφόσον τα 800 ικανοποιούν αυτό τότε να λαμβάνονται υποψη αλλιώς δεν έχουν νόημα.
Και χωρίς απειλές

tasos33

Well-Known Member
Χωρίς τίτλο 1.png
unnamed.jpg

Κάτω φωτογραφία από google review μετα απο απεργία των ΔΕΔΗΕ ΑΔΜΗΕ και λοιπών ΑΠΕ, πάνω φωτογραφία με την λήξη της απεργίας.

Για ιατρός δεν ξέρω πόσο καλός είσαι η δεν είσαι, ας το κρίνουν άλλοι...

Αλλά είσαι καταπληκτικός (κυριολεκτώ) πωλητής, και εγω είμαι δυνατός στον τομέα μου και έχω πουλήσει
και παγάκια σε Εσκιμώο, αυτό που κάνεις όμως να πείθεις τον ασθενή ότι έχει πυκνό μαλλί ενώ είναι αραιό
θέλει ικανότητα. Αν διοργάνωνες σεμινάριο πωλήσεων θα πλήρωνα για να σε παρακολουθήσω.

Anastasakis Hair Clinic

Get a life λεει ο influencer γιατρος που ξημερωβραδιαζεται σε instagram και hairlossgr ενω οι νοσηλευτριες του κανουν χειρουργεια

Τωρα που ηρθε ο Λορενζο τον παρακαλεσες παλι για touchup η θα πηγαινεις πανω απτους ασθενεις την ωρα χειρουργείου;

Οχι, απετυχαν και τα δυο οποτε δεν θα το ξαναπροσπαθησω.
Επσιης, τρολακι ανωνυμο, εχω απαντησει για τις γελοιες κατηγοριες των @bobby και @tasos33 , που θελοντας να πληξουν εμενα ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ τον Λορεντζο, γιατι μεχρι εκει φτανει η αντιλιψη τους και το μισος/φθονος τους.

Εχω κανει και βιντεο
ΟΛΑ τα παρακολουθεις, δεν παιζει να μην το ειδες...
Μην κανεις την ανιδεη περιστερα

Anastasakis Hair Clinic

Google reviews έχει και ο Βεκρής αντίστοιχα με σένα, τα μισά 1 βδομάδα μετά τη μμ....

Βίντεο έχεις φυσικά... με σβηστά φώτα.

Λοίπον σου έχω μια πρόταση. Επειδή από το φόρουμ θεώρω πως ελάχιστοι θα έρθουν πια εκεί με όσα έχουν δει. Μιας που είσαι και φραγκάτος όπως λες. Κλείνεις Σεφερλή να έρθει μια μέρα στην κλινική, γυρνάτε μαζί ένα βίντεο για το φόρουμ και ανέβαζεις εδώ το λινκ με fee για να μπορούμε να δούμε την παράσταση. Κάποιοι θα το πληρώσουν σίγουρα να ξέρεις!

Γίνεσε που γίνεσε ολίγον τι ρεζίλι, να βγάλεις και κάτι γι' αυτό.

Φιλάκια...
Κοιτα, δεν περιμενω να το καταλαβεις, αλλα θα στο πω

Να λεει ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ, ο κρυμμενος πισω απο το μονιτορ ασθενής, τον ιατρό που εμφανιζεται με ονομα και εικονα, ρεζιλι, ειναι παρανοια.
Σου εχω ξαναπει: Εσυ που λες ποσο γαματος εισαι, πες σε ΜΙΑ γυναικα στη ζωη σου ακριβως τι κανεις ΑΝΩΝΥΜΑ εδω μεσα (πες και ποσες φορες σου εχω προτεινει να με αντιμετωπισεις με τα επιχειρηματα/βρισιες/προσβολες απο κοντα), και θα δεις την απογοητευση στο προσωπο της απο ντροπη για εσενα.
Εσυ το ξερω οτι δεν νιωθεις ντροπη γιατι νομιζεις οτι κανεις το ...εργο του Θεού.
Για αυτο καλα κανεις και κρυβεσαι.
Οτι και να λες, η ΝΤΡΟΠΗ του ανωνυμου ειναι δικη σου.
Good luck

Τελευταία επεξεργασία:

gregkont13

Verified MM member
Επσιης, τρολακι ανωνυμο, εχω απαντησει για τις γελοιες κατηγοριες των @bobby και @tasos33 , που θελοντας να πληξουν εμενα ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ τον Λορεντζο, γιατι μεχρι εκει φτανει η αντιλιψη τους και το μισος/φθονος τους.

Εχω κανει και βιντεο
Ξεφτυλίσαν το Λορέτζο… Μάλιστα

Ο Λορετζό έκανε consultations το περασμένο σκ με γεμάτη λίστα από το φόρουμ και έχει και άλλα σκ. Ο ξεφτιλισμένος κατέ σε Λορετζο. Ο cvial σε αγνοεί για ότι λες όπως βλέπεις.

Όμως για πήγαινε εσύ Ισπανία να δω Πόσοι θα έρθουν να κάνουν cons με σένα που δεν έχεις ξεφτυλιστεί :p

Μια μέρα θα καταλάβεις ίσως τι κωμωδία έχεις γίνει. Το βίντεο σου ήταν μια ακόμα επιθεώρηση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 68358Προβολή συνημμένου 68359
Κάτω φωτογραφία από google review μετα απο απεργία των ΔΕΔΗΕ ΑΔΜΗΕ και λοιπών ΑΠΕ, πάνω φωτογραφία με την λήξη της απεργίας.

Αλλά είσαι καταπληκτικός (κυριολεκτώ) πωλητής, και εγω είμαι δυνατός στον τομέα μου και έχω πουλήσει
και παγάκια σε Εσκιμώο, αυτό που κάνεις όμως να πείθεις τον ασθενή ότι έχει πυκνό μαλλί ενώ είναι αραιό
θέλει ικανότητα. Αν διοργάνωνες σεμινάριο πωλήσεων θα πλήρωνα για να σε παρακολουθήσω.
Άμα αυτοί οι ασθενείσ του ήταν μέλη του φορουμ, μάλλον μετά από τέτοιο αποτέλεσμα δεν θα ήταν ευχαριστημένοι….μου θυμίζει δίχτυα παραλλαγής στον στρατό….χαχαχαχχαχαχαχα θα είναι σαν να έχεις μαλλιά αλλά δεν θα έχεις….

bobby

Well-Known Member

Εχω κανει και βιντεο
Θέλεις να ρωτήσουμε τον Λορεντζο παρέα να δούμε τι θα πει; Χαχαχαχχαχαχχα

Σου έχω προτείνει κάτι αλλά ακόμα κοκοκοκοκοκο κάνεις…..

gregkont13

Verified MM member
Κοιτα, δεν περιμενω να το καταλαβεις, αλλα θα στο πω

Να λεει ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ, ο ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΣ, ο κρυμμενος πισω απο το μονιτορ ασθενής, τον ιατρό που εμφανιζεται με ονομα και εικονα, ρεζιλι, ειναι παρανοια.
Σου εχω ξαναπει: Εσυ που λες ποσο γαματος εισαι, πες σε ΜΙΑ γυναικα στη ζωη σου ακριβως τι κανεις ΑΝΩΝΥΜΑ εδω μεσα (πες και ποσες φορες εχεις κΟΤΕΨΕΙ να μεφανιστεις που σου εχω προτεινει να με αντιμετωπισεις με τα επιχειρηματα/βρισιες/προσβολες απο κοντα), και θα δεις την απογοητευση και την ΣΙΧΑΜΑΡΑ στο προσωπο της απο ντροπη για εσενα.
Εσυ το ξερεω οτι δεν νιωθεις ντροπη γιατι νομιζεις οτι κανεις το ...εργο του Θεού.

Για αυτο εισαι αυτος που εισαι και καλα κανεις και κρυβεσαι.
Οτι και να λες, η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ του ανωνυμου ειναι πανω σου
Good luck
Και εγώ στο έχω ξαναπεί. Έχω κοπέλα, που εσύ δεν έχεις, και έχει ακούσει (1-2 φορές ever σιγά μην σε αναλύουμε κιολάς) για σένα. Ότι πρέπει να πας σε γιατρό πιστευεί και ότι είσαι ντροπή για την ιατρική κοινότητα.

Επίσης, εγώ έχω γυναίκα και μαλλί! Εσύ τίποτα από τα δυο γιατί στις πρώτες 3 μμ σου επέλεξες με βάση την τιμούλα. Τι να κάνουμε.... τώρα βγάζεις το βιτριόλι σου για τις κακές σου επιλογές σε μας που το ψάξαμε καλύτερα από σένα και πληρώσαμε αντί να πάμε σε σουπερμαρκετ.

Όμως, δόκτωρα κάνε ένα βίντεο εσύ καλύτερα με το πατέρα σου και δείξε του τα γραφόμενα σου live... Να δούμε τη δική του αντίδραση. Που πήρες το όνομα του και το ξεφτίλισες....

Επίσης, αν θες κάνε και ένα live με το Λορετζο να δούμε τι δική του άποψη ή και αυτός δεν θέλει να σε βλέπει στα 100 μέτρα;

Βρες ένα ψυχολόγο ρε αγόρι μου... Στο τέλος θα πάθεις τίποτα.

Υ.Γ. Σταμάτα να μου λες να έρθω να σε δω από κοντά. Βαρίεμαι να σου γράψω πάλι τι λέει το AI, τις ερωτήσεις μας, πως και εσύ εδώ μέσα παρουσιάζεις άθλια πίσω από το μόνιτορ κλπ. Ρε πανεπιστήμονα! Με παρακαλάς και με ικετευείς να έρθω να με δεις από κοντά (ψύχωση κανονική) και ο πελάτης με το άθλιο αποτέλεσμα σε ψάχνει 12 μήνες και πήγε αλλού να φτιάξει το κάκιστο απότελεσμα σου (συ είπας).... Καταλάβαινεις γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν θα πατήσει ποτέ σε σένα και ο λόγος σου(τα γραφόμενα σου στο φόρουμ) είναι ντροπή για την επιστημονική κοινότητα; Ξεφτύλιζεις έναν κλάδο που αντιπροσωπευείς και κάποια στιγμή θα πάρουν διάσταση όσα έχεις γράψει και θα γίνεις ρεζίλι πανελλαδικά.

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
θελοντας να πληξουν εμενα ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ τον Λορεντζο, γιατι μεχρι εκει φτανει η αντιλιψη τους και το μισος/φθονος τους.
Με έφερες σε πολύ δύσκολη θέση εχθές γιατρέ, ντρεπόμουν να τον αντικρυσω, του έκρυψα ότι είμαι ο Τάσος33 αρχικά αλλά με κατάλαβε ο γάτος και έτσι αναγκάστηκα να του εξήγησω τι εννοούσα. Αυτός επειδή είστε φίλοι και σε εκτιμαει μου είπε έχει δίκιο ο ιατρός Αναστασάκης και έτσι του ζήτησα ταπεινά συγνώμη που τον εξευτέλισα και αυτός θα μου βάλει μόνο 500 graft δωρεάν, δε βαριέσαι τα υπόλοιπα 700 που θα βάλω έτσι για να γουστάρω όχι γιατί τα χρειάζομαι θα τα πληρώσω. Αν δε του είχες πει τίποτα ,αν δε του είχες στείλει email ,αν δεν είχες κάνει εκείνο το βίντεο θα κατάφερνα και περισσότερα αλλά δε
βαριέσαι , χαλάλι σου .

bobby

Well-Known Member
Θα συμφωνήσω εν μέρει με Τάσο…..

Εγώ πάλι δεν του έκρυψα ότι είμαι ο Bobby γιατί έτσι με ξέρει……δεν τον είδα να προβληματίζεται όμως……

Και εγώ όμως χθες που τον είδα τον είδα στεναχωρημένο….

Μόλις βέβαια του ανέφερα το όνομα Konstantinos έλαμψε το πρόσωπο του από χαρά……και μετά δεν σταματούσε να γελάει……
Δεν ξέρω αν η «συνταξιοδότηση» είναι που τον έχει χαλαρώσει ή το άκουσμα του ονόματος του φίλου του……

Εκτιμώ από τη χαρά του που του τον θύμισα μάλλον………χαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχα

Του είπα για το βίντεο που έκανες στο φορουμ και κόντεψε να πέσει από την καρέκλα του……. Από την χαρά του πάντα εννοείται που του θύμισα τον φίλο του…..χαχαχχαχχαχαχαχαχα

tasos33

Well-Known Member
Θα συμφωνήσω εν μέρει με Τάσο…..

Εγώ πάλι δεν του έκρυψα ότι είμαι ο Bobby γιατί έτσι με ξέρει……δεν τον είδα να προβληματίζεται όμως……

Και εγώ όμως χθες που τον είδα τον είδα στεναχωρημένο….

Μόλις βέβαια του ανέφερα το όνομα Konstantinos έλαμψε το πρόσωπο του από χαρά……και μετά δεν σταματούσε να γελάει……
Δεν ξέρω αν η «συνταξιοδότηση» είναι που τον έχει χαλαρώσει ή το άκουσμα του ονόματος του φίλου του……

Εκτιμώ από τη χαρά του που του τον θύμισα μάλλον………χαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχα

Του είπα για το βίντεο που έκανες στο φορουμ και κόντεψε να πέσει από την καρέκλα του……. Από την χαρά του πάντα εννοείται που του θύμισα τον φίλο του…..χαχαχχαχχαχαχαχαχα
Τι να πω bobby, εγω ένιωσα την ανάγκη να απολογηθω, έπρεπε να το κάνω δεν ήθελα να παρακαλέσω για ένα touch up...

Και είδα στο youtube ένα παλιό show.
To 3.2.1 Ant1

Tetrakis

Well-Known Member
Προβολή συνημμένου 68358Προβολή συνημμένου 68359

Όντως εκπληκτικος πωλητης. Θα μπορούσε να κάνει σεμινάρια. Μίξη Βελόπουλου και αδωνι

aeratos28

Just aeratos
Μην πιάνετε κουβέντα με τον Κωτσιμπα ρε μάγκες..
Χάνεται η ουσία...αυτό και μόνο τον ενδιαφέρει και τίποτα άλλο..να μην ακούγεται τίποτα και να μην φαίνεται τίποτα από τις πατάτες που έχει κάνει σε ασθενείς του...που σε ότι ανεξάρτητο έχει εμφανιστεί στο φόρουμ,οι αποτυχίες κυμαίνονται στο 90-95% ..τον ψάχνουν ασθενείς,δεν εμφανίζεται στα τηλέφωνα,προσπαθεί να πείσει ασθενείς όπως είπαν οι ίδιοι οι ασθενείς να μην ανεβάσουν παρουσίαση η να μην την συνεχίσουν αν έχουν ήδη ανεβασει...
Σε κάθε πατάτα στα ανεξάρτητα ,δεν έχει δώσει καμία απάντηση ποτέ..έβαλε τον Πάνο να σχολιάσει τις ανεξάρτητες και μόλις του έδειξε όλες τις πατάτες ,κρύφτηκε πάλι ο μεγάλος επιστήμονας ..με το να απαντάτε σε κάθε προσπάθεια του να αποπροσανατολίσει,πετυχαίνει αυτό που θέλει..να τα κρύβει αυτά
.προσβάλει,νευριασουμε εμείς ,του απαντάμε με το ίδιο στυλ,και γίνεται χαμός και πάει να το παίξει και θύμα μετά..
Πουλάει παπατζα ότι έχει 150 παρουσιάσεις..μα και αυτό σχέδιο του ήταν...όταν άρχισαν να εμφανίζονται ανεξάρτητες παρουσιάσεις του,και οι πατάτες εμφανίζονταν η μία μετά την άλλη,έκανε φασαρία στο φόρουμ,και απαγόρευσε να γίνονται ανεξάρτητες παρουσιάσεις από την κλινική του και είπε πως θα βάζει μόνο αυτός χωρίς στοιχεία..
Δεν απάντησε ποτέ τίποτα,ανέβαζε εδώ ότι ανέβαζε και στις δικές του σελίδες με αυτό το σκοπό..να λέει μετά από καιρό ότι έχω 150 δουλειές μου εδώ ..και εσείς κολλάτε στις ανεξάρτητες...
Χαχαχαχα...ο κουτοπόνηρος...άμα δεν είχες κάνει φασαρία ρε Κωτσιμπα για να μην γίνονται ανεξάρτητες παρουσιάσεις που απειλούσε με μηνύσεις ,και άφηνες να ανέβουν και άλλες ,τώρα δεν θα το είχες το επιχείρημα αυτό ..πονηρή νυφίτσα..εγώ τα έλεγα από τότε αλλά είσαι τυχερός που ο cvial μου έλεγε δεν πειράζει ,ας ανεβάζει ότι είναι ..
Τώρα για το ότι είναι καλός πωλητής ...
Ε δεν νομίζω...
Στους τυφλούς(ανίδεους πελάτες του) είναι ο μονόφθαλμος....εκεί ποντάρει..
Εδώ,που ξέρουμε τι να κοιτάξουμε,όχι απλά δεν μπορεί να πουλήσει ....
Αλλά τον λες και ξεβρακωτο....

Μπλουζα