Ξεφτίλα από:
1. Τον Πάνο που πετσόκοψε τα ανεξάρτητα σου και δεν απάντησες γιατί κάποιοι άλλοι από ότι φαίνεται είναι ο ορισμός του άνανδρου δειλου.
2. Τους πελάτες στα ανεξάρτητα.
3. Το ΑΙ που το έκανες σαν τη γιαγιά μου. Πήρες ρε γιατρέ της Αττικής με μια μικρή επιχείρηση και σύγκρινες ένα πρόγραμμα που κάνει τρις με τη γιαγιά μου επειδή σε έκανε ρόμπα.... Πραγματικά πόσο πιο ρόμπα να γίνεις.
Γράφεις σε κάθε πόστ 5 ηλιθιότητες για τον καθένα (όπου το 80% τα έχεις βγάλει από το μυαλό σου) και έχει το φόρουμ έναν που λέει πως του άφησες πληγή/τρύπα και ο δερματολόγος σου του έλεγε αρλούμπες και πήγε άλλου. Έναν που λέει πως σε έψαχνε 12 μήνες. Έναν που έλεγε για ηχητικά και απόκρυψη αποτέλεσματος. Άλλος έλεγε ότι του προσφέρθηκε αμοιβή για να κατεβάσει ανάρτηση, άλλος του άνοιξαν οι τομές.
Και ασχολείσαι με εμένα. Και εσύ πίσω από το μόνιτορ παρουσιάζεις χωρίς φως γιατί μάλλον έχει ακριβύνει η ΔΕΗ, με χρεώση ανά graft που δεν ανταποκρίνετε σε αυτό που είσαι...(μαζί με τις νοσοκόμες σου).
Στο είπα... Κοίτα να πας σε κανένα ψυχολόγο... Επίσης, κοίτα μην καμιά μέρα δει ο πατέρας σου τι έχεις γράψει και σε αναγκάσει να αλλάξεις επίθετο.
Αν ήσουν τόσο πετυχήμενος επιχειρημάτιας και τα λοιπά που λες εσύ, δεν θα ήσουν όλη μέρα να ξεροσταλιάζεις σε ένα φόρουμ γιατί πατάνε φλέβα αυτά που γράφουν μερικοί ανώνυμοι.
Μη μιλας...θα μας ερθει ξαφνικα...σαν τον Εrdogan..