Να μαι και εγώ!

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Δεν πειραζει αυτος ο ηλιος του χειμωνα εκτος αν πας για ηλιοθεραπεια με πανω απο 25 βαθμους

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Όσο για το καπέλο μιας και δεν έχω καπέλο αρκετά ανοιχτό σκεφτόμουν μήπως φόραγαν κουκούλα ιδιαίτερα τώρα που κάνει κρύο ή να την αποφύγω τελείως και απλά να καθίσω στο σπίτι μου;
Μόνο καπέλο αδερφέ!Απλά μη το πατάς τελείως πάνω στο κεφάλι!Φορούσα συνέχεια γιατί ήταν καλοκαίρι στην δική μου περίπτωση!

LoverBoy

Well-Known Member
Ναι τις πρώτες μέρες είναι πρωί βράδυ από ότι με ενημέρωσαν κι εκείνη!

Αγόρασα το πακέτο με τα σαμπουάν αρχικά αυτό που είναι mild Για τις πρώτες μέρες και μετά τα υπόλοιπα για τα υπόλοιπα Λουσίματα

Ένα ελαφρύ φάγου ρύζι μα και ένα ελαφρύ τράβηγμα αισθάνομαι αλλά τίποτα το ιδιαίτερο όταν κάνω μπάνιο απλά αισθάνομαι το κακάδι πάνω στο κεφάλι μου ( λογικό βέβαια!)
Λογικό για το φαγούρισμα!Όταν νιώθεις μπορείς να ψεκάζεις με ορό!Δεν πειράζει καθόλου και ανακουφίζει λίγο!

2talk2

Member
Λογικό για το φαγούρισμα!Όταν νιώθεις μπορείς να ψεκάζεις με ορό!Δεν πειράζει καθόλου και ανακουφίζει λίγο!
Αυτό μου φαίνεται θα κάνω απλά μου τελείωσε ο φυσιολογικός ορός οπότε θα προμηθευτώ αύριο!

Και ναι όντως ανακουφίζει!

2talk2

Member
Μόνο καπέλο αδερφέ!Απλά μη το πατάς τελείως πάνω στο κεφάλι!Φορούσα συνέχεια γιατί ήταν καλοκαίρι στην δική μου περίπτωση!
Δεν έχω τόσο χαλαρό καπέλο η αλήθεια είναι οπότε ούτε καπέλο ούτε κουκούλα και πάμε και βλέπουμε.

Όπως και να έχει αυτό νομίζω πως αρχίζει και σκληραίνει και γι’ αυτό αρχίζει και με τραβάει λίγο περισσότερο έχω την εντύπωση

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν έχω τόσο χαλαρό καπέλο η αλήθεια είναι οπότε ούτε καπέλο ούτε κουκούλα και πάμε και βλέπουμε.

Όπως και να έχει αυτό νομίζω πως αρχίζει και σκληραίνει και γι’ αυτό αρχίζει και με τραβάει λίγο περισσότερο έχω την εντύπωση
Έτσι γίνεται!Αλλά μην ανησυχείς!Ορός είναι η λύση!

2talk2

Member
Έτσι γίνεται!Αλλά μην ανησυχείς!Ορός είναι η λύση!
ναι και σήμερα θα προμηθευτώ έναν γιατί τρώγομαι αρκετα

είναι φυσιολογικό να έχω ελαφρύ πονοκέφαλο?πάντως δε μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν αν η περιοχή μου ήταν μεγαλύτερη για ΜΜ τουλάχιστον στην περίπτωση μου μπορώ να κοιμηθώ λίγο στο πλάι

LoverBoy

Well-Known Member
ναι και σήμερα θα προμηθευτώ έναν γιατί τρώγομαι αρκετα

είναι φυσιολογικό να έχω ελαφρύ πονοκέφαλο?πάντως δε μπορώ να φανταστώ πως θα ήταν αν η περιοχή μου ήταν μεγαλύτερη για ΜΜ τουλάχιστον στην περίπτωση μου μπορώ να κοιμηθώ λίγο στο πλάι
Ναι μην ανησυχείς!Ο πονοκέφαλος μπορεί να είναι και απο την κακή στάση ύπνου καθώς δεν αφήνεις ελεύθερο το κεφάλι σου και μπορεί να στο κάνει ο αυχένας!Πάρε κανένα ντεπόν 1000άρι ή 2 κανονικά αν έχεις να σε χαλαρώσουν!

2talk2

Member
Ναι μην ανησυχείς!Ο πονοκέφαλος μπορεί να είναι και απο την κακή στάση ύπνου καθώς δεν αφήνεις ελεύθερο το κεφάλι σου και μπορεί να στο κάνει ο αυχένας!Πάρε κανένα ντεπόν 1000άρι ή 2 κανονικά αν έχεις να σε χαλαρώσουν!
Καλημέρα και σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ για την συμβουλή! Τελικά κατέληξα σε λίγο πιο ισχυρά μιας και με πιάνουν καλύτερα δηλαδή τα neurophen
Ελπίζω βέβαια να μην τα κάνω καραμέλες!

montecristo

Well-Known Member
Να σε δει λίγο ο ήλιος δεν παθαίνεις τίποτα. Το θέμα είναι να μη γίνει έγκαυμα που θα μπορούσε να δημιουργηθεί αν κάθεσαι αρκετή ώρα στον ήλιο. Το να περπατάς λίγο και να σε βλέπει ο ήλιος δεν έχεις θέμα αλλά και πάλι μπορείς να φοράς ένα χαλαρό καπέλο όχι σφιχτό.

2talk2

Member
Να σε δει λίγο ο ήλιος δεν παθαίνεις τίποτα. Το θέμα είναι να μη γίνει έγκαυμα που θα μπορούσε να δημιουργηθεί αν κάθεσαι αρκετή ώρα στον ήλιο. Το να περπατάς λίγο και να σε βλέπει ο ήλιος δεν έχεις θέμα αλλά και πάλι μπορείς να φοράς ένα χαλαρό καπέλο όχι σφιχτό.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου

Ναι βγαίνω έξω και περπατάω λίγο τώρα που δεν έχει και πάρα πολύ ήλιο βέβαια

Το θέμα είναι στο κρύο και που δεν έχω καπέλο να καθίσω στα αυγά μου ή να βγω λίγο έξω; Το σκέφτομαι κυρίως για το κρύο και τα μαλλιά μόλις μπήκαν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

2talk2

Member
7η μέρα
Πέρασε μια βδομάδα από την επέμβαση
Μετά από τα ψεκασματα, τα αρχικά λουσιματα, είπα να κάνω μια μίνι ενημερωση

το μαλλί στην δότρια νομίζω φτάνει σε καλό σημείο
τώρα το πάνω....κάνει μεγάλη αντίθεση με το υπόλοιπο μαλλί (εξού και ορισμένοι φίλοι είχαν αναρωτηθεί γιατί δεν τα πήρα όλα τελικά)

νομίζω πάντως πως αν τα πάρω λίγο τα υπόλοιπα ίσως αισθητικά δεν είναι τόσο άσχημο το στρογγυλό στο πάνω μέρος (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλει χέρι ο κομμωτής τόσο. νωρίς βέβαια)

Συνημμένα

• IMG_9301.jpeg
    IMG_9301.jpeg
    56 KB · Προβολές: 183
  • IMG_9302.jpeg
    IMG_9302.jpeg
    53.4 KB · Προβολές: 179

LoverBoy

Well-Known Member
7η μέρα

τώρα το πάνω....κάνει μεγάλη αντίθεση με το υπόλοιπο μαλλί (εξού και ορισμένοι φίλοι είχαν αναρωτηθεί γιατί δεν τα πήρα όλα τελικά)

νομίζω πάντως πως αν τα πάρω λίγο τα υπόλοιπα ίσως αισθητικά δεν είναι τόσο άσχημο το στρογγυλό στο πάνω μέρος (δεν ξέρω αν επιτρέπεται να βάλει χέρι ο κομμωτής τόσο. νωρίς βέβαια)
Ως προς την δότρια άψογα!!!!!Όσο για το κούρεμα καλά έκανες γιατί δεν βλέπεις στο καθρέφτη ένα άλλο πρόσωπο απο αυτό που ήσουν!
Κούρεμα όχι προς το παρόν!Μόνο ψαλίδι επάνω αλλά και πάλι είναι νωρίς!Όταν φύγουν τα κακάδια και καθαρίσεις μετά τις 2 εβδομάδες με 20 μέρες μπορείς να βάζεις τόπικ αν δεν θες να δείχνει άσχημα!

2talk2

Member
Ως προς την δότρια άψογα!!!!!Όσο για το κούρεμα καλά έκανες γιατί δεν βλέπεις στο καθρέφτη ένα άλλο πρόσωπο απο αυτό που ήσουν!
Κούρεμα όχι προς το παρόν!Μόνο ψαλίδι επάνω αλλά και πάλι είναι νωρίς!Όταν φύγουν τα κακάδια και καθαρίσεις μετά τις 2 εβδομάδες με 20 μέρες μπορείς να βάζεις τόπικ αν δεν θες να δείχνει άσχημα!
Πήρα τηλέφωνο να τους ρωτήσω τι να κάνω σχετικά με δύο θέματα

Πρώτον λόγω του κρύου επειδή δεν έχω ελαφρύ καπέλο εάν μπορώ να φορέσω κουκούλα συγκεκριμένα κουκούλα από φούτερ και μου είπαν ναι αλλά θα πρέπει να δούνε και το ύφασμα ε πάσει περιπτώσει μάλλον δεν θα βγω έξω και σήμερα!

Δευερον όσον αφορά το κούρεμα μου είπανε στις 30 μέρες το οποίο σημαίνει πρώτη του μηνός του 2024 !!!! όποτε στις γιορτές θα πλασσαρομαι ως ραββινος!!

όσο για το τοπική που δεν ρώτησα βέβαια, αλλά αν υποτίθεται πως δεν κάνει να κουρευτείς να φορέσεις κουκούλα και τα λοιπά το τοπική είναι μια λύση ή κάνει κάποια ζημιά?

LoverBoy

Well-Known Member
Ναι τόππικ μπορείς να βάλεις άνετα όταν καθαρίσει το τριχωτό!Είχα ρωτήσει και εγώ αν χρειαζόταν να πάω κάπου και μου είπαν ότι μπορείς εφόσον έχεις καθαρίσει!Αλλά πάρε κάποιο καπέλο και θα με θυμηθείς!θα το ρυθμίσεις πίσω έτσι ώστε να μη εφάπτεται στο κεφάλι και να αφήνει λίγο αέρα επάνω!Είχα πάρει της timberland και με βόλεψε πολύ!

2talk2

Member
Ναι τόππικ μπορείς να βάλεις άνετα όταν καθαρίσει το τριχωτό!Είχα ρωτήσει και εγώ αν χρειαζόταν να πάω κάπου και μου είπαν ότι μπορείς εφόσον έχεις καθαρίσει!Αλλά πάρε κάποιο καπέλο και θα με θυμηθείς!θα το ρυθμίσεις πίσω έτσι ώστε να μη εφάπτεται στο κεφάλι και να αφήνει λίγο αέρα επάνω!Είχα πάρει της timberland και με βόλεψε πολύ!
το τοπικ θα το δοκιμάσω...το καπέλο ίσως όχι, εδώ με κουκούλα απαλό φοβηθηκα
δεν μπήκα σε τέτοια διαδικασία για να πάθω ζημιά μετά...προσπαθώ να προσέχω όσο τον δυνατόν περισσοτερο
ας περάσει και αυτή η βδομάδα και βλέπουμε

montecristo

Well-Known Member
7η μέρα

αυτά γύρω γύρω από το crown νομίζω πρέπει να τα κουρέψεις για να μη φαίνεται τοσο η αντίθεση με το γυμνο crown..

2talk2

Member
αυτά γύρω γύρω από το crown νομίζω πρέπει να τα κουρέψεις για να μη φαίνεται τοσο η αντίθεση με το γυμνο crown..
και εγώ αυτό ήθελα και θέλω φίλε μου
δυστυχώς όμως μίλησα με την κλινική και μου είπαν να μην τα πειράξω για 30 μέρες από την επέμβαση
δεν θέλω να κάνω ζημιά να είμαι ειλικρινής όσο και να το βλέπω και να μαίνεται λες και είναι ένα σχεδιασμένο "καπέλο" στο κεφάλι μου!

Μπλουζα