Πρόσφατο περιεχόμενο από stavros_1983

  1. S

    Telogen effluvium από φιναστερίδη ή shedding;

    κοιτα το παλευω γιατι παρολο που εχασα πολυ μαλλι ειμαι νορ 2 βεβαια συνεχιζω να χανω οχι οπως πριν γι αυτο δεν θα επαιρνα τιποτα ακομα ,αν και σε παρθενο κεφαλι θα εκανε παπαδες πιστευω ,αλλα γιατι λες οτι ειμαι καλος υποψηφιος ? σκεφτομαι μονο να δοκιμασω μπροστα που εχω θεμα τοπικα μινοξ με...
  2. S

    Telogen effluvium από φιναστερίδη ή shedding;

    εγω που εχω αραιωση τα τελευταια 4 χρονια ,πριν ξεκινησει να ειναι εμφανη ειχα αραιωση στα πλαγια πανω απο τα αυτια ,μολις αυξηθηκε η αραιωση στο πανω μερος αυξηθηκε και η τριχοφυια στο υπολοιπο σωμα μου με πιο χοντρες τριχες ειδικα στο στηθος, με τριχες να βγαινουν απο τον καρπο προς τα δαχτυλα...
  3. S

    Vita c + υαλουρονικο οξυ

    ειχα ρωτησει τον gomi και μου ειχε προτεινει απο σαλιγκαρι mizon black ,δυστυχως οτι υπαρχει απο σαλιγκαρι ειναι σε κρεμα . στο τριχωτο δεν ξερω τι μπορει να δωσει .
  4. S

    Ορμονολογικές διαταραχές. προβληματισμός και αναζήτηση!!!

    gomi μπορεις να μου στειλεις σε pm η και εδω αν θες το ονομα της ενδοκρινολογου σου ?
  5. S

    Salonikios30, fue, 1900 grafts, 17-05-2016

    salonikie με βλεπω να μαζευω λεφτα και να ειμαι ο επομενος !!!
  6. S

    Η πρόπολη προκαλεί τριχοφυΐα σε ποντίκια

    ok καταλαβα
  7. S

    Wounding - dermapen, τοπικά και συμπληρώματα.

    gomi εχεις δει τιποτα απο το συγκεκριμενο κολοστρουμ ,γενικα δε μιλαω μονο για το μαλλι .
  8. S

    Η πρόπολη προκαλεί τριχοφυΐα σε ποντίκια

    δλδ οπως την εχει φτιαξει ο φιλος με τσιπουρο εγω θα την αραιωσω περισσοτερο με νερο ?
  9. S

    Η πρόπολη προκαλεί τριχοφυΐα σε ποντίκια

    επειδη ετυχε να πεσει στα χερια μου προπολη απο γνωστο που την φτιαχνει με τσιπουρο θα ηθελα να ρωτησω για να αποροφηθει τοπικα θα μπορουσαμε να το κανουμε με καποιο ελαιο πχ jojoba και δευτερον ποση ποσοτητα κανει να βαλουμε στα σημεια στο κεφαλι γιατι καιει . gomi ?
  10. S

    2μηνες εχω καθε βραδυ δεκατα

    εγω παλι φιλε γιωργο χωρις να θελω να κοροιδεψω το νημα σου θεωρω προβλημα το οτι οποτε αρρωσταινω απο το 05' που απολυθηκα απο φανταρος δεν εχω κανει ουτε δεκατα ,ενω πριν μπω φανταρος σε καθε κρυωμα σχεδον ειχα πυρετο , τι διαολο ειχαν τα εμβολια ρε σεις . παντως περαστικα σου .
  11. S

    George5, fue, 2700 grafts, 19/8/2016

    ρε αδερφε καλη φυτρωση να εχεις και να με συγχωρεις αλλα μου φαινεσαι διαφορετικο ατομο στο πριν και στο μετα ,εχεις καμμια φωτο απο πριν που να φαινεται και η φατσα σου με καλυψη βεβαια ? τι να κανουμε μερικοι ειμαστε καχυποπτοι !
  12. S

    Froika anti-hair loss peptide lotion

    τι να σου πω νωρις ειναι ακομα ,εκτος του οτι νιωθω τα μαλλια μου γεματα δεν εχω προλαβει να δω κατι αλλο . βεβαια αν θες ογκο πας στο σουπερ μαρκετ και εχει ενα σωρο αλλα εμεις το πηραμε για αλλη δουλεια ....αμα την κανει .
  13. S

    Froika anti-hair loss peptide lotion

    εσυ λες την λοσιον ,εγω πηρα το σαμπουαν αλλα αυτο που παρατηρω μετα απο τεσσερα λουσιματα ειναι ο ογκος που δινει και οταν περναω το χερι μου μεσα απο τα μαλλια νομιζω οτι η τριχα ειναι πιο χοντρη ,τωρα για μειωση τριχοπτωσης ειδωμεν ...
  14. S

    Genethrix

    τι γινεται τελικα ρε μαγκες με αυτο ,θα το κανουμε η οχι ?
  15. S

    Froika anti-hair loss peptide lotion

    ok , ευχαριστω .
Μπλουζα