Πρόσφατο περιεχόμενο από johnygiats

  1. J

    ισοτρετινοινη-ακμη-τριχοπτωση

    Απ: ισοτρετινοινη-ακμη-τριχοπτωση καταθέτω και εγω τη δική μου εμπειρία... πριν από περίπου 1 χρόνο πήγα στο δερματολόγο..το πρόβλημα μου ήταν (και είναι σε ηπιότερο ομως βαθμό) η λιπαρότητα σε πρόσωπο και μαλλιά..η αγωγή που μου εγραψε ηταν για ενα μηνα accuran των 10mg (ένα χάπι κάθε...
  2. J

    Rogaine / Regaine FAQ

    Απ: Rogaine / Regaine FAQ Σε επίσκεψη σε φαρμακείο στη Θεσσαλονίκη, είδα συσκευασία Regaine στα ράφια του...Μου έκανε εντύπωση και το αναφέρω για τί θυμάμαι που αναφερόταν συχνά ότι μόνο μέσω Internet μπορούμε να το βρούμε.
  3. J

    Έλαιο νυχτολούλουδου-Evening primrose oil

    Απ: Έλαιο νυχτολούλουδου-Evening primrose oil Aκη σχετικά με το έλαιο νυχτολούλουδου εχουμε κάτι? Δεν έλαβα απάντηση
  4. J

    Έλαιο νυχτολούλουδου-Evening primrose oil

    Απ: Έλαιο νυχτολούλουδου-Evening primrose oil Διαβάζοντας για το Revivogen βρεθηκα στο thread για το Ελαιο νυχτολουλουδου. Τελικα Ακη η χρηση του στη λοσιον σου ειχε καποια θετικη επίδραση? Μπορεί να αντικαστησει εστω και κατα ενα μικρο μερος το revivongen?
  5. J

    Rogaine / Regaine FAQ

    Απ: Rogaine / Regaine FAQ Σκεφτομαι (η αλήθεια είναι ότι το εχω σκεφτει πολλες φορες και αλλες τοσες εχω αλλαξει γνωμη) να ξεκινησω minox. Τουλαχιστον για αρχη λεω να ξεκινησω με αφρο rogaine και οχι με την υγρη μορφη του (λόγω των λιγοτερων effects). Ειδομεν..
  6. J

    Apivita Propoline Κάψουλες

    Γνωρίζει κανείς κάτι παραπάνω ? Εχει χρησιμοποιήσει κανείς? Λεει οτι περιέχει L-cystine, Taurine . 30 caps 15 €
  7. J

    Διασημοι/Celebrities

    Απ: Διασημοι/Celebrities Ένας ακόμα που έχει κάνει σίγουρα μεταμόσχευση είναι ο Λαζόπουλος...Δεν έχει καμία σχέση το μαλλί που είχε όταν έκανε τους Μήτσους στο MEGΑ , με το μαλλί που έχει σήμερα
  8. J

    Διασημοι/Celebrities

    Απ: Διασημοι/Celebrities Αυτός που έχει κάνει τρομερή εντύπωση σε εμένα είναι ο Νίκος Μάνεσης (λέει ειδήσεις στον ALPHA). Είχε πρόβλημα στο crown (έντονα αραιωμένο) ώσπου ξαφνικά τον είχα δει ένα πρωινό καλεσμένο σε ενα πρωινάδικο και απορουσα τι έγινε το αραιωμένο crown του? Θα προσπαθήσω να...
  9. J

    Απο που χρηματοδοτειται το site?

    Απ: Απο που χρηματοδοτειται το site? μετά τη γενιά των golden boys...είμαστε η γενιά των calvo managers
  10. J

    Aλόη βέρα - Το ποιό πολύτιμο προϊόν της φύσης

    Απ: Aλόη βέρα - Το ποιό πολύτιμο προϊόν της φύσης το συγκεκριμένο gel που προτείνει ο Ακης στην πρώτη σελίδα του topic σίγουρα κάνει και για χρήση στο κεφάλι μας? Ρωτάω γιατί το απόγευμα που το αγόρασα από μαγαζί με βιολογικά είδη ρώτησα την πωλήτρια και μου είπε ότι είναι μόνο για χρήση σε...
  11. J

    Ανδρογενετική αλωπεκίαση-help!

    Απ: Ανδρογενετική αλωπεκίαση-help! Το T GEL δεν είναι κανένα βαρύ σαμπουάν..Κάθε άλλο.. Το χρησιμοποιώ αρκετό καιρό και είναι αρκετά απαλό.. Η γνώμη μου είναι ότι ενδείκνυται για καθημερινή χρήση.
  12. J

    Απορίες....

    Απ: Απορίες.... Ένα πολύ καλό σαμπουάν για τη συγκεκριμένη πάθηση είναι και το fungoral..Όταν ξαναεπισκεφθείς τον γιατρό σου ρώτησε τον σχετικά. Ισως σου το προτείνει στην θεραπεία που κάνεις.
  13. J

    δοτρια περιοχη!!

    Απ: δοτρια περιοχη!! αντε και τα σκας ενα σκασμό λεφτα για τετοιου ειδους εμφυτευση, με τι ψυχολογία να κοιτάξεις το πρωι τον καθρεφτη? Εννοείται ΟΛΑ ΚΟΝΤΡΑ.
  14. J

    Ασπρες τριχες στη κεφαλη

    Απ: Ασπρες τριχες στη κεφαλη Σίγουρα όλοι μας έχουμε ακούσει ότι η μελανίνη που παράγει ο οργανισμός είναι και θέμα διατροφής. Γνωρίζει κανείς αν η λήψη συγκεκριμένων τροφών μπορεί να επαναφέρει τη μελανίνη (και κατά συνέπεια και το μαύρο χρώμα) στις τρίχες της κεφαλής?
  15. J

    Μια άλλη θεωρία για την τριχόπτωση (σμήγμα)

    Απ: Μια άλλη θεωρία για την τριχόπτωση (σμήγμα) Σπύρο θεωρείς καλύτερο για την περίπτωση μου το fungoral 1% ή 2% ?
Μπλουζα