Επειδή το θίγεις, να πω κι εγώ δυο λόγια.Cvial θαυμάζω πραγματικά την ψυχραιμία σου. Μάλλον το ότι είσαι ανεξάρτητος πραγματικά ενοχλεί. Ο γιατρός μάλλον ήθελε μονοπωλιακή αντιμετώπιση από το φόρουμ. Ενόχλησε ότι δεν την πρόσφερες.
Ωραια στη θεωρια, θα δεις οτι δεν θα βγει γιατι ειναι θεμα κουλτουρας. Υπομονη.Αυτο το πιστευω!
Λεφτα δεν παιρνεις απο καμια κλινικη.
Οταν ομως κανονιζεις ΟΛΑ ΑΥΤΑ που κανονιζεις, ειναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ.
Μην παιζουμε με τις εννοιεσ, ΠΟΤΕ δεν μιλησα για λεφτα
Και ενω ΞΕΡΕΙΣ την ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ της κλινικής , που ειναι ΟΛΟΙΔΙΑ με το μαγαζι απο το τοι οποιο προέκυψε COPY PASTE, λες
"Εγω θα κανω την δουλεια μου, τι με νοιαζει εμενα τι κανουν εδω μεσα, εγω τους χωρους θελω και μπορει να βαλουν και μυαλο εξαιρτιας του Λορετζο"
Θεωρω τεραστιο ηθικο σφαλμα αυτη τη συνεργασια που εκανες.
Όταν κάποιος μιλάει για "ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ" καλό είναι να διευκρινίζει τι εννοεί γιατί αλλιώς το μυαλού αυτού που διαβάζει πάει στο οικονομικό. Άρα καλό θα ήταν να το έχετε διευκρινήσει από την αρχή για τι συνεργασία μιλάτε με όλες τις λεπτομέρειες.
Μιλάτε για ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ και για ηθικό σφάλμα. Και όμως δεν είναι και θα εξηγήσω γιατί. Πρώτον στην κλινική που συζητάμε υπάρχουν πολλοί νέοι γιατροί χωρίς ταμπού (εγώ τα ξέρω όλα ή τα ξέρω καλύτερα) που θέλουν να μάθουν (και μαθαίνουν). Δεύτερον, η τεχνική που χρησιμοποιεί η κλινική ειδικά στην λήπτρια είναι compatible με αυτή τον Λορενζο (implanter), άρα η μεταφορά τεχνογνωσίας και σε αυτό τον τομέα έχει μεγαλύτερη συνάφεια σε σχέση με την μέθοδο που ακολουθείται εσείς. Τρίτον, θεώρησα (και θεωρώ) οτι είναι προτιμότερο να κάνεις αυτή την προσπάθεια σε μια κλινική που έχει πολλούς αποδέκτες (είτε γιατρούς, είτε ασθενείς) και είναι προσιτή στο κοινό, βελτιώνοντας τα αποτελεσματά τους. Ο πολλαπλασιαστής είναι πολύ ισχυρότερος και έχει μεγαλύτερο όφελος για το κοινό. Το είδαμε να συμβαίνει και σε σας.
Και ξέρω τι θα γίνει....Ισχυει απολυτα
Ισχυει απολυτα
Ισχυει απολυτα
ΔΕΝ ισχυει.
ΧΡΟΝΙΑ τα αποτελεσματα μου βγαζουν ματια και εσκεμμενα ειτε δεν σχολιαζεις, ειτε σχολιαζεις βλακειες τυπου "προγραμμα, νουμερα ", ειτε θα σχολιασεις αν κατι ΛΕΙΠΕΙ απο τα 3000 (πχ. 200) και οχι τα 2800.
Υπογεια οχι απλα εχθρικος, HATER.
Αλλά με εξαιρετικά χειρουργικό τρόπο, με το γάντι, ώστε να φαίνεται δήθεν ότι είσαι ακριβοδίκαιος. Την ίδια στιγμή, ξαφνικά χάνεις την όρασή σου απέναντι σε εξόφθαλμα πραγματα σε ΟΛΑ τα αλλα ποστ, ενω οι αστοχιες του Λορετζο (ΑΠΟΛΥΤΑ φυσιολογικες) δεν τις βλεπεις ΚΑΝ! Η τις δικαιολογεις με τροπο που δεν ειδαι ποτε να χρησιμοποιεις με εμενα!
Επίσης, κάτι ακόμα. Σου έστειλα πόσα περιστατικά για verification και δεν θυμάμαι ούτε να έχεις καλέσει κανέναν πίσω ούτε να έχεις ποστάρει για κάποιους που κάλεσες ούτε να έχεις εξηγηθεί ή απολογηθεί στο forum, ότι ενώ εγώ τους έστειλα, εσύ δεν έκανες follow-up.
καμια εξηγηση?
Αυτό που είχε ζητήσει το έκανα και, εντελώς τυχαία, δεν προχώρησε, ενώ στην πραγματικότητα θα ήταν λυτρωτικό για εμένα να ΤΡΙΨΩ στα μουτρα των haters τις δικεσ ΣΟΥ αξιολογησεις..
προφανως τυχαιο....
Σε αυτό έχετε δίκιο αλλά δεν ήταν σκόπιμο. Δυστυχώς έκεινη την περίοδο (μέχρι πρόφατα) θα παρατηρήσατε ότι απείχα από το φόρουμ, δεν θα δείτε πολλά ποστ λόγω σοβαρών επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ολοκλήρωσα μόνο ένα, τα άλλα δεν τα πόσταρα γιατί δεν τ αολοκλήρωσα ποτέ. Τώρα όμως έχω ανοίξει δεύτερο γύρο verification, αυτή την φορά όμως μόνο με ανεξάρτητα περιστατικά. Θα έρθουν και δικά σας.
Ναι, αλλά συνεχίζω να μην καταλαβαίνω ποιο είναι το πρόβλημά σου.Οικονομικη ΟΧΙ.
Επαγγελματικη ΝΑΙ.
Εν γνώσει σου συνεργάστηκες, για το όφελος κάποιων Ελλήνων ασθενών, με μία κλινική της οποίας η νοοτροπία και η συμπεριφορά δεν συμφωνούν με τις δικές σου.
Το ΙΔΙΟ εκανα και εγω.
Υπάρχουν πράγματα που κάνει η ομάδα μάρκετινγκ του Βεκρή με τα οποία δεν συμφωνώ, αλλά συνεργάστηκα μαζί του.
Γιατί;
Για το καλό του κοινού.
Οποτε ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ δεν μπορεις να μου κουνας το δακτυλο.
Καναμε το ιδιο πραγμα για ενα μεγαλύτερο καλο!
Δεν είμαι επαγγελματίας στον τομέα των ΜΜ, από χόμπυ το κάνω. Εννοείται ότι η επαφή Λορένζο με την κλινική έγινε για να τα συζητήσουμε όλα, ακόμα και αυτά για τα οποία διαφωνούμε και να τους παρουσιάσουμε μια άλλη εναλλακτική, δεν ήταν μόνο διευκόλυνση. Εσύ κάνατε το ίδιο με τον κο Βεκρή; Τουλάχιστον στο βίντεο φάνηκε πλήρης συμφωνία.
@CVIAL pattern recognition λεγεται και θα το δεις.Αυτό είναι πολύ ωραίο στη θεωρία.
Στην πράξη, αυτό μπορεί να εφαρμοστεί μόνο όταν έχεις να κάνεις με κάποιον γιατρό, και μάλιστα ηθικό γιατρό.
Όπως το πείραμά σου πέτυχε μια χαρά με εμενα!
Όταν πηγαίνεις σε ένα μαγαζί, όπου το μοντέλο του μαγαζιού που πηγες να συνεργαστεις δεν πρόκειται να βελτιωθεί καθόλου, διότι είναι θέμα κουλτούρας και νοοτροπίας.
Πιστευω το ειδες....
Στο ειχα πει
Don't jump to a conclusion.
Βλέπω ότι μένετε συνεχώς στο παρελθόν και προσπαθείτε να εξάγετε συμπεράσματα για το παρόν και το μέλλον. Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν έχετε την τρέχουσα πληροφόρηση. Πως προεξοφλείτε το μέλλον. Πως ξέρετε ότι τα αποτελέσματα της κλινικής δεν θα καλυτερεύσουν από αυτή την μεταφορά know-how. Ένας καλόπιστος κριτής αυτό θα έλεγε. Περιμένω να δω την εξέλιξη. Αν δεν υπάρξει τότε μπορώ να κρίνω. Εσείς όμως είσθε προκατειλημμένος, αν και η προσωπική μου άποψη είναι ότι απλά βλέπετε έναν ανταγωνιστή που μεγαλώνει. Αλλά μπορεί και να κάνω λάθος.
Άρα, λοιπόν, καταλήγουμε σε αυτό που λέωΑυτό, λοιπόν, θα μπορούσες, όπως επιχειρηματολογείς εδώ μέσα, να γράψεις συγκεκριμένα σε ποια συμφωνείς και σε ποια διαφωνείς. Και είμαι βέβαιος ότι τελικά συμφωνείς στα εννιά και διαφωνείς στο ένα απο αυτα που ειπα
Για άλλη μια φορά κάνεις το ίδιο που έκανες όποτε έπρεπε να σχολιάσεις δικά μου περιστατικά.
Αντί να κάνεις μία ζυγισμένη κριτική, να αναφέρεις τα εννιά θετικά και το ένα αρνητικό, εσύ είτε ανέφερες μόνο το αρνητικό και δεν αναφερόσουν καν στα εννιά είτε έκανες ένα ασαφές σχόλιο του στυλ «Ναι, είναι καλό, θα μπορούσε να είναι καλύτερο».
Όπως κάνεις και εδώ πέρα, δηλαδή.
Και επειδή ξέρω πόσο αναλυτικός και πανέξυπνος είσαι, δεν υπάρχει καμία περίπτωση αυτό να μη γίνεται εσκεμμένα.
Σε αυτό θα μπορούσα να συμφωνησω. Mε εκνεύρισε όμως ο κος Βεκρής και η καπηλεία του Μαζωνάκη για κάτι που έπρεπε να το τραβήξεις από τα αυτιά για να υπάρξει κάποια αναλογία. Το θεωρώ πολύ αισχρό clickbait. Δεν έχω κάνει comment σε κανένα άλλο βίντεο δικόσας ή του κου Βεκρη, κυκλοφορούν δεκάδες.
Οκ, το ακουω και δεν θα κανω το απολογητη του Τασου.Στην πραγματικότητα, ο Βεκρής έχει ανοίξει πραγματικά ιατρεία σε όλους αυτούς τους χώρους.
Δεν το κάνει για λόγους εντυπωσιασμού.
Το κάνει για λόγους ευκολίας πρόσβασης.
Σίγουρα, κάποιοι μπορεί να εντυπωσιάζονται, αλλά το μοντέλο του δεν είναι του εντυπωσιασμού.
Γι’ αυτό και έχει κανονικά γιατρεία, και μάλιστα εξοπλισμένα.
Σε κάποιες από αυτές υπάρχουν και αίθουσες στις οποίες γίνονται χειρουργεία.
Οι κλινικές στις οποίες αναφέρομαι έχουν ένα δωμάτιο, το οποίο ονομάζουν «κλινική». Εκεί υπάρχει ένας ντόπιος connector, δηλαδή κάποιος με πολλές γνωριμίες και γνωστή φιγούρα της περιοχής ή της πόλης, ο οποίος απλώς ψήνει τα πελατάκια για να έρθουν στην Αθήνα.
Μην κανεις το ανηξερο!
Η διαφορά που έχει ο Βεκρης με την εν λόγω κλινική είναι μόνο μία. Ο ιδιοκτήτης είναι γιατρός ενώ ο άλλος όχι. Αυτό όμως δεν τον κάνει περισσότερο ηθικό, αυτό είναι θέμα χαρακτήρα. Αν εννοείται εδώ πάλι την ίδια κλινική, από όσο ξέρω στο εξωτερικό γίνονται χειρουργεία με ιατρικό προσωπικό.
Σχολίασε το Βεκρη όσο θέλεις.γιατί είμαστε στο 2026 και αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποιο νόημα να συζητάμε πραγματικές ή μη αμαρτίες του παρελθόντος.
Το ότι εδώ μέσα υπάρχει κόσμος ο οποίος ερεθίζεται με τη δημιουργία λαϊκού δικαστηρίου, κρυμμένος πίσω από μια οθόνη με ψευδώνυμο, και εσένα ως administrator να καλύπτεις την ταυτότητά του, ακόμα και όταν σου έρχονται εξώδικα, δεν σημαίνει ότι οφειλω να ικανοποιησω αυτο το κοινο ΣΟΥ!
Ούτε ανακριτής είμαι ούτε δικαστής είμαι. Ούτε με αφορούν οι τραγικές ιστορίες οποιουδήποτε την πάτησε επειδή δεν έκανε έρευνα και ήταν καλόπιστος. Έχω υλικό δέκα ετών σε βιντεο στο οποίο προειδοποιώ για κάποια πράγματα. Ας το βλέπανε.
Η ας βρισκαν το φορουμ.
Ε τότε αφού τον καλέσατε γιατί να μην το καυτηριάσω. Πως μπορεί ο ένας συνομιλητής να μας κάνει κηρυγμα όταν έχει τέτοιες σοβαρές αμαρτίες. Ας μην τον καλούσατε να μην σχολιάζουμε.
Αυτο δεν ειανι παρανομο για να γινει καταγγελια.ΙΣΧΥΕΙ
Καταγγελια για ΑΛΛΑ πραγματα, αυτο δεν ειναι παρανομο που περιγραφεις.
Μάλλον παρανοήσατε. Για το ότι χειρουργούν νοσηλεύτριες ήταν όχι η συζήτηση όχι ότι σπουδάζουν ιατρική στην Ρουμανία.
ΠΟΥ????Γιατι δεν ειμασταν εκει για αυτο.
Θες να σου δώσω το στούντιό μου, να καλέσεις τον Βεκρή και να του κάνεις εσύ αυτές τις ερωτήσεις μπροστά στην κάμερα;
Θεσ το κινητο του?
Γιατί εγώ, φίλε μου, δεν είμαι ούτε ο εισαγγελέας του Forum ούτε έχω κοινή ατζέντα με εσένα και το Forum.
Αντιθετα ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΣΟΥ το φορουμ ηταν απολυτα εχθρικο, αδικο και συκοφαντικο εις βαρος μου, και ενω εχω ποσταρει εκατονταδες εξοφθαλμα περιστατικα με βιντεο και ποιιοτητα φωτογραφιων που δεν ειχατε ξαναδει, ασχολιοσουν με κουτσομπολια για 4-5 αστοχιες που εσκεμμενα ακομα και αν δεν εριχνες λαδισ τη φωτια, κοιτουσες απο την αλλαη, ενω θα περεπε ΙΣΟΤΙΜΑ να φωτιζεις τα καλα.
Το έχω απαντήση αυτό σε άλλο σημείο.
Τοτε ΞΕΧΩΡΙΣΕ ΜΕΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΜΕ ΕΜΕΝΑ!
Αν ο καλεσμενος μου κανει κατι απο αυτα που κατηγορω ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΥΠΟΛΟΓΟΣ.
Εγω ειμαι για ΕΜΕΝΑ!
ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ?
Το βίντεο κατηγορώ.
Ναι, 10 μήνες τωραΔεν ειμαι στο δικαστηριο, εχεις μπερδευτει, δεν μου λεει κανεις με αυτο το υφος ΤΙ θα πω.
Ρητορική ερώτηση ήταν, δεν ήθελα να απαντήσετε.
Δεν θεωρουσα αυτο αξιο καταγγελιας
ΑΛΛΟ σου ειχα πει
Για τον κομμωτη ΝΤΥΜΕΝΟ ΙΑΤΡΟ σε ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ!
Δεν ισχυει αυτο
Εχω 2 επιπλεον ιατρους εκτος απο εμενα στην εξαγωγη μοσχευματων.
τα ονοματα μπορει να τα βρει καποιος στο ΕΡΓΑΝΗ
Πιο πάνω ασθενής σας σε ερωτηση μου είπε νοσηλεύτρια. Αλλά και εγώ που ήρθα νοσηλευτρια είδα. Αν έχετε αλλάξει από τότε δεν το ξέρω.
τι εννοεις Επρεπε?Το στούντιό μου είναι στη διάθεσή σου.
Το στούντιό μου είναι στη διάθεσή σου.
Οχι.
Αυτο ειναι αυτο που θες ΕΣΥ.
που δεν καταλαβαινεις οτι αυτος ο κινδυνος ειναι ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ στο ταξιδι του ασθενούς.
και δεν το καταλαβαινεις γιατι εισαι εμπειρος
Εγω εκανα βιντεο για του 999 στους 1000
Εσυ θες να μιλησ στον 1!
Αρχικα αυτο καταλαβες ΕΣΥ!
Γιατι ηθελες να καταλαβεις αυτο.
Δειξε μου που ΕΙΠΩΘΗΚΕ αυτο, δευτερολεπτο πλιζ.
Αν δεν βρεις, η δηθεν ...εντυπωση ειναι μπουρδες κατηγορια.
(Αν και οπως σου ειπα στην κλινική μου ΕΤΣΙ γινεται)
Ναι, αλλα προσφατο ΦΕΚ, συμπεριλαμβανει ΚΑΙ τους Χειρουργους Κεφαλής και Τραχηλου.
Το θες μήπως?
Θα το βρω και μόνος μου. Άυτό θα ήταν πολύ χρησιμη πληροφορία για το κοινό. Ποιοί εν Ελλάδι γιατροί επιτρέπεται να κάνουν μμ. Επρεπε να το συζητήσετε.
Οχι.Γιατι τον εχω ενημερωσει και ηταν περιττο.
Να το δεχτώ.
Οχι, ειπα 2-3 φορες οτι ΕΙΑΝΙ απολυτα ασφλης επεμβαση ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΩΣΤΑ και με ΣΩΣΤΟ ελεγχο πριν.
Αυτό είναι σωστό, το είπα και εγώ εξάλλου, το σώσατε γιατί ο Βεκρής το πήγαινε πάλι σε θανάτους.
ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ!
Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ που ΠΡΕΠΕΙ να ανησυχει δεν ειναι αν θα ...πεθανει καποιος
Ειναι ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ.
Κλινικές διασημες και ...ξακουστε εχουν επιβιωση ΤΟ ΠΟΛΥ 50% αυτον που ΛΕΝΕ οτι μεταμόσχευσαν.
ΟΛΕΣ!
ΕΚΕΙ οχι μονο κινδυνευει ο κοσμακη, παει για ΣΙΓΟΥΡΗ ΣΦΑΓΗ!
Απορω ΕΣΥ πως δεν ασχολησε με αυτο!
Εδώ κάνετε λάθος. Αν εννοούσατε αυτό έπρεπε να το πείτε σαφώς. Κύριοι όταν μιλάμε για ασφάλεια μιλάμε ότι θα βάλετε 1000 τρίχες και θα σας φυτρώσουν 500. Αυτό έχει κάποια συνάφεια με τον θάνατο του Μαζωνάκη. Ο άσχετος θεατής όταν ακούει Μαζωνάκης και ασφάλεια μμ αυτόματα το μυαλό του πάει σε θέματα ζωής και θανάτου όχι στον αν θα χάσεις 500 τρίχες.
Διαφωνώ για το ότι όλες οι κλινικές διάσημες και ξακουστές εν έτη 2026 έχουν 50% επιβίωση. Κάλυψη μπορεί να μην έχουν γιατί βάζουν λίγα. Επιβίωση μια χαρά έχουν. Να το διαχωρίσουμε.
Ναι, αλλά είσαι σχεδόν εξήντα χρονών άντρας και δεν επιτρέπεται, επειδή εκνευρίστηκες από κάτι, να είσαι απαξιωτικός, προσβλητικός και ισοπεδωτικός προς εμένα.Οχι.
Η ΧΡΗΣΙΜΗ ενημερωση ειναι αυτη που εκανα!
Αν ΔΕΝ πας σε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ εισαι ασφαλης ΟΧΙ απο θεμα ζωής, αλλα απο θεμα αποτελεσματος.
Θανατος στην ΜΕΤ ειναι εξαιρετικα σπανιος, αναφερθηκε για να τραβηξει την προσοχη, και ΜΕΤΑ (που πλεον σε ακουει ο αλλοσ!) του λες ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ:
ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
Ο ορισμός δηλαδή του clickbait χρησιμοποιώντας έναν θάνατο. Ε αυτό με εκνεύρισε!
α καλα.Ζημια?
Μιλανε 2 ιατροι και επιχειρηματιες για τον ΚΛΑΔΟ τους και ΕΣΥ λες οτι εκαναν ζημια?
Κλαιω.
Αλλα δεν θα σχολιασω, εχεις δικαωμα να κρινεις οτι γουσταρεις και εσυ, σε φορουμ εισαι
Ε ναι, γιατί ο άσχετος πλέον θεωρεί ότι οι μμ έχουν κάποιου είδους κίνδυνο για την ζωη. Είναι στοιχειώδης αρχή μαρκετινγκ, ποτέ δεν συσχετίζεις το προιόν σου με ένα αρνητικό γεγονός. Είναι σαν να προβάλει μια αεροπορική βίντεο με συντριβή αεροσκάφους και να μας πει το δικό μας είναι πιο γερό δεν πέφτει.
Και τι ακριβώς θέλεις να πεις με αυτό, ρε φίλε; Πραγματικά απορώ με τη συμπεριφορά σου.Ναι, αλλα το στουντιο μου στη διαθεση σου
Λυπαμαι που δεν περασαμε τον πηχυ των απαιτησεων σου
Οποτε θες, ελα να μου παρεισ ΕΣΥ συνεντευσξη με οτι ερωτησεις θες
θα περασεις ΤΕΛΕΙΑ
Απο ΕΥΓΕΝΕΙΑ προς τον καλεσμενο μου.
Ευγενεια, you know....
Επισης φιλε, εχω βιντεο με αποτελεσματοα απο το 2016
θες να σου στειλω λινκ?
Επισης, τα περιττες βλακειες με νουμερα, προγραμματα και μετρησεις που κανει ο Λορετζο γιατι ειναι OCD εγω δεν τις κανω.
Οποτε εκει καμια μεταφορα...τεχνογνωσιας
Ναι κάποια βίντεο μπορεί να υπάρχουν από τότε, η εκτόξευση όμως και το σλόγκαν "το βίντεο μετράει" είναι τα τελευταία 3-4 χρόνια. Το έχουμε δει και εδώ. Μηδενική παρουσία βίντεο στην αρχή.
κατι αρχιζεις να καταλαβαινειςΕγω ΟΧΙ γιατι ειμαι ευγενης
ΤΟ ΚΟΙΝΟ ομως, που το δασκαλευω τοσα χρονια, εχει το υλικο να κανει ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ!
ΔΕΝ ειμαι εγω ο δημοσιογραφος/ανακριτης
10 χρονια δινω υλικο, βιντεο, συμβουλες.
Το δέχομαι, θέλετε να κάνετε podcast δεν μπορείτε να αποκλείετε όλους όσους έχετε διαφωνίες.,
ΕΙΣΑΙ ανεξαρτητοςΣτο εαυτο μου τα εφαρμοζω 100%
Να ανακαλεσεις εκτος αν εχεις αποδειξεις.
Είπατε ότι θέλατε να είσθε ευγενής με τον συνομιλητή σας, αυτό το δέχομαι.
Θα ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ.
Οχι εκει μεσα.
και θα το δεις
ναι και δεν με αφορα,
Μιλας ΜΕ ΕΜΕΝΑ
Υπερασπιζεσαι λαθος χαρακτηριστηκα.
Ναι εισα ανεξαρτητος.
ΔΙΚΑΙΟΣ δεν εισαι
ΖΥΓΙΣΜΕΝΟΣ δεν εισαι
ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ δεν εισαι
και αυτα εχουν κανει ολη τη ζημια,
Η ανεξαρτησία είναι βασική προυπόθεση για όλα τα άλλα. Αλλιώς χορεύεις όπως σου βαράνε.
Οχι.Οχι.
Το πρωτο σχεδον ποτε, το 2ο σε καθε ευκαιρια.
Έχετε επιλεκτική μνήμη, οι περισσότεροι με κατηγορούσαν για το αντίθετο, αλλά δεν θα επιμείνω, δεν θα άλλαξετε γνώμη.
Εδω μεσα ΜΟΝΟ κριτικη εχω ακουσει.Αυτο λεγεται αμεροληψια
και απο πιστεψε με, δεν εχεις ΙΔΕΑ ποσο ΔΕΝ εχεις
Μην κρίνετε, ίνα μη κριθείτε
Καλο θα ειναι να απαντησεις καποια στιγμη σε αυτα που σου καταλογιζωΘα γράψω μόνο 2 γραμμές γιατί, τουλάχιστον εγώ, ότι είχα να πω το είπα. Δεν επαναλαμβάνομαι.
ΔΕΝ παίζω κανέναν. Το φόρουμ είναι ελεύθερο να γράφει όποιος θέλει και να εκθέτει τις ιδέες του. Οι δικές μου απόψεις έχουν ποσταριστεί στο νήμα "περί αναγκαίας πληροφόρησης" και βάσει αυτών εκφράζομαι σε όλα τα νήματα. Αν αλλάξω κάτι στο μέλλον θα τις ανανεώσω. Οι υπόλοιποι κρίνουν τους πάντες (και εμένα). Ο Λορενζο δεν έχει κερδίσει τυχαία την μεγάλη απόδοχή από το φόρουμ. Έχει 35+ πραγματικά ανεξάρτητα αποτελέσματα στα οποία σπανίως ποστάρω με εγκωμιαστικά σχόλια, ακριβώς για να μην κάνω αυτό για το οποίο με κατηγορείτε. Διαφανείς παρουσιάσεις, επιπέδου workshop, όλα τα στοιχεία από την αρχή, καλές φώτο, όλα στην φόρα, αρνητικά/θετικά και στα οποία "ψειρίζουν και την μαιμού". Δεν έχω παρέμβει σε κανένα μέλος για να γράψει κάτι υπερ, όλοι έχουν πάρει οδηγία να γραφουν τεκμηριωμένα ότι θέλουν.
Ξέρετε, η πλειοψηφούσα ομάδα ασθενών (από τους 60) είναι γιατροί. Δεν βλέπουν μόνο τις ικανότητες, αλλά όλο το πακέτο. Μιλούν πάντα με τον γιατρό (δεν εμπλέκονται πωλητές), ο οποίος δεν ωραιοποιεί καταστάσεις, δεν φοβάται να χάσει την πώληση αν κάποιος του πει παίρνω εγώ την ευθύνη της επερχόμενης αποτυχίας επειδή δεν είμαι δόκιμος (του το έχουν πει διάφοροι). Ασχολείται από την αρχή μέχρι το τέλος με το περιστατικό (μέχρι και το λούσιμο). ΑΝ κάτι δεν βλέπει σωστά στους 4-5 μήνες τους το λέει, κάτι δεν μου αρέσει, βλέπω πρόβλημα αλλά θα στο διορθώσω δωρεάν αν χρειαστεί. Ξεκινάει 8 φεύγει 21 το βράδυ. Αυτό βέβαια το ξέρετε και εσείς. ¨Ολα αυτά όμως έχουν και ένα τίμημα. Μικρή κλινική, λίγα περιστατικά, κάθολου lifestyle, φόρουμ, κλπ, κλπ.
Αυτά βλέπουν τα μέλη που κάνουν μμ και τα μεταφέρουν και στους άλλους που τους ρωτούν για αυτό έχει δημιουργηθεί αυτή η κατάσταση. Εγώ προσωπικά δεν κάνω τίποτα. Μόνο διαχείριση logistics. Υπάρχει δεκαπλάσια ζήτηση από ότι παροχή και αυτό μου κάνει κακό γιατί δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι κάθε φορά.
Δεν ξέρω πόσο καιρό θα έρχεται στην Ελλάδα απλά εύχομαι μέχρι να σταματήσει να έχουν ξεπεταχτεί άλλοι 2-3 με τέτοια χαρακτηριστικά. Αυτή είναι η προσπάθεια, αν πετυχουμε καλώς αν πάλι όχι θα μείνουμε με την ικανοποίηση ότι προσπαθήσαμε.
Καλο θα ειναι να απαντησεις καποια στιγμη σε αυτα που σου καταλογιζω
1. Εκανες συνεργασια με μια κλινικη που ΔΕΝ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ (δικαιολογημενα) ΘΑΥΜΑΖΕΙΣ ΣΤΟΝ ΛΟΡΕΤΖΟ
Τ Ι Π Ο Τ Α.
Καλα εκανες, αλλα ΔΕΝ μπορεις να μου κουνας εμενα το δακτυλο που εκανα το ιδιο με την συνομιλητη μου.
2. Θα ξεχωρισεις την θεση ΜΟΥ απο του συνομιλητη μου.
Αν εχεις νευρα με ΑΥΤΟΝ, να σου δωσω το τηλεφωνο του.
ΑΛΛΑ, να χρησιμοποιείς το βήμα σου για να υποτιμήσεις μια απόλυτα ΣΩΣΤΗ κίνηση ενδιαφέροντος από μέρους μου προς τον κοινο που το κανω ηδη 10 χ΄ρονια, επειδή δεν συμφωνείς με το Βεκρη;
Απαιτώ να ανακαλέσεις.
3. Επιτελους, γινε αμεροληπτος και δικαιος,
Το ΑΠΛΑ ανεξαρτητος ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ
Βαλε ΙΔΙΑ κριτηρια για ολους!
βαλε "κριτηρια Λορετζο" για ΟΛΟΥΣ!
Βιντεο, με χτενισμα, με βρεξιμο, σε καθε γωνια και φωτισμό.
Οπως κανει ο φιλος σου ο Λορετζο
και βαλε με αριστα το 100 σε μοναδες Λορετζο, βαλε βαθμολογια
και οποιος ΔΕΝ εχει βιντεο?
ΜΗΔΕΝ!!!
ΜΗΔΕΝ !
ουτε καν συζητηση, ΔΙΑΓΡΑΦΗ νηματος!
Η DISCLAIMER απο κατω:
Τα περιστατικά με φωτογραφίες σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ασφαλές κριτήριο για την επιλογή κλινικής ή γιατρού στη μεταμόσχευση μαλλιών. Ζητάτε πάντα να βλέπετε βίντεο και όχι φωτογραφίες.
Και μετα αθροισε τα σκορ που εχει μαζεψει ο καθενας ιατρός ή κλινική ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ σε μοναδες Λορετζο.
ΑΥΤΟ επρεπε να εχεις κανει .
Αντι να καθεσαι στον ΜΟΝΑΔΙΚΟ με 900 βιντεο, να μου κουνας το δακτυλο οτι ...δεν ειχα αρκετα βιντεο πριν 7 χρόνια, ενω ΗΔΗ ημουν ο μονος που ειχα, και ΑΚΟΜΑ ειμαι.
Αντι να πεις ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ:
"Μάγκες, στην Ελλάδα ο Αναστασάκης παίζει σε μία κατηγορία μόνος του.
Ο Αναστασάκης, μέσα σε 5 χρόνια, έχει ανεβάσει 900 βίντεο, ενώ όλες οι υπόλοιπες κλινικές σε ολόκληρη την Ελλάδα δεν έχουν ανεβάσει ακόμα ούτε ΕΝΑ.
Οποιοσδήποτε λογικός άνθρωπος, όταν δει αυτά τα νούμερα, θα βγάλει ΑΥΤΟ το συμπέρασμα.
Εσύ, εμένα αποφεύγεις να πεις το εξόφθαλμο για εμενα, αλλα το λες για τον Λορετζο (που ισχυει, αλλα ισχυει και για μενα)
Είναι ντροπή.
Έχετε μια τάση να υποτιμάτε την συζήτηση. Όλα τα βίντεο από όλους όταν είναι επίσημα έχουν ένα μειονέκτημα. Τα επιλέγει αυτός που έχει συμφέρον να τα δείξει. Είναι απλό και λογικό. Το έχουμε αναφέρει χιλιάδες φορές. Εννοείται και έχουν μεγάλη αξία, το έχουμε πει τόσες φορές, απλά πάσχετε από μια μανία καταδίωξης και θέλετε να το κάνουμε και sticky με κεφαλαία γράμματα.Και κάτι τελευταίο: ο Lorenzo δουλεύει είκοσι χρόνια και έχει χίλια διακόσια βίντεο.
Εγώ μέσα σε πέντε έχω φτάσει τα εννιακόσια.
Οπότε, κάνε μου τη χάρη και μη μου λες δήθεν για κακά αποτελέσματα που κρύβονται.
Είναι ντροπή να σπέρνεις τέτοιες υπόνοιες.
Αλλά, άμα θέλεις να σπείρεις υπόνοιες, φίλε μου, κάν’ το κι αυτό ζυγισμένα και δίκαια.
Πες:
ο Αναστασάκης έχει εννιακόσια βίντεο. Ποιος ξέρει πόσα κακά αποτελέσματα δεν δείχνει;
ΣΥΝΕΠΩΣ: Οι άλλες κλινικές δεν έχουν ούτε ένα βίντεο, άρα όλα τους τα περιστατικά είναι σκατά!
Καταλαβες γιατι σου λεω πως τα γυρνας οπως θες?