Choiexpert, 7572 grafts, Δρ Χρήστος Τσάκαλος

MG86

Active Member
Ελληνας , νέος με δυνατά αποτελέσματα και με δυνατότητες που λίγοι έχουν παγκοσμίως , γιατί τόσο μένος ? Απορία το έχω αλήθεια.
Με bold η απάντηση στο ερώτημά σου.

Αν ήμουν ο Τσάκαλος, θα σου έκανα δώρο την επέμβαση υπό τον όρο να σταματήσεις να γράφεις. Με τις ουρανομήκεις υπερβολές και το προσβλητικό, κατινίστικο στυλάκι σου (αν και γέλασα, ομολογώ, με το "ζηλεύεις γλυκούλι;") του κάνεις ζημιά, τσαντίζεις κόσμο τόσο πολύ που τελικά παίρνει η μπάλα και τον ίδιο. Αν και, πρέπει να πω, κανείς εδώ δεν έχει δείξει "μένος" κατά του Τσάκαλου, απλώς δεν πιστεύουν οι εδώ σχολιάσαντες πως είναι το δώρο του Θεού στην γη, ο Αρχάγγελος της φυτρώσεως, ο Μέγας Αρχιτέκτων των mega-gigachad-μεταμοσχεύσεων, όπως εσύ.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλά αυτό το ξέραμε , απλά σε διαλέγουν για να μπεις δεν κάνεις αίτηση και μπαίνεις .

Άλλα έγραφες όμως "αν ήταν να πληρώνει αδρά θα πλήρωνε και google". Δεν καταλαβαίνεις το αυτονόητο; Ότι την πέφτουν σε όλους και μπαίνει όποιος ενδώσει να πληρώσει; Πως γράφει οι 50 καλύτεροι του κόσμου όταν οι πραγματικά καλύτεροι μπορεί να μην θέλουν να πληρώσουν; Έπρεπε να λέει "Οι 50 καλύτεροι που με πλήρωσαν". Τώρα έβαλε άλλον ένα από Γλυφάδα που δεν τον ξέρει όυτε η μάνα του. Και αυτός ένας από τους 50 καλύτερους;

Πάντως πλάκα πλάκα εντύπωση μου κάνει η προσπάθεια να γειωσουμε οτιδήποτε γύρω από τον γιατρό . Ελληνας , νέος με δυνατά αποτελέσματα και με δυνατότητες που λίγοι έχουν παγκοσμίως , γιατί τόσο μένος ? Απορία το έχω αλήθεια .

Αυτά τα έχω ξανακούσει προ 10ετίας για άλλες κλινικές. Η εθνικότητα και η ηλικία όμως δεν είναι κριτήρια επιλογής γιατρού. Στο παρελθόν ουδέποτε σχολίασα αρνητικά τον Τσάκαλο. Όταν όμως βλέπω επεμβάσεις που ενέχουν ρίσκο πρέπει να σχολιάσω έτσι ώστε τουλάχιστον να προβληματιστούν όσοι τον επιλέγουν και να πάνε συνειδητά έχοντας ακούσει και την άλλη άποψη. Όταν δε βλέπω και την υπερβολική υποστηριξή σου χωρίς κανέναν αστερίσκο (όλα είναι σουπερ, νέος, Έλληνας, παγκόσμιος, άψογος, κλπ) και μάλιστα προβάλλεις κατά κόρο την ιδιοτητά σου σαν γιατρός (για να πείσεις για το σωστό των επιχειρημάτων σου) χωρίς να απαντήσεις επί της ουσίας σε αυτά που σου γράφω τότε είναι που θα "ξεσκιστώ" να γράφω. Το έχω ξαναδεί το έργο το 2016 με τον @dimitris50423 που πεταγόταν σε κάθε νήμα της advanced για να μας πείσει ότι μια χαρά είναι οι δότριες και ότι αν είναι και λίγο αραιές δεν πειράζει μας ενδιαφέρει μόνο η λήπτρια. Αποτέλεσμα να σφαγιασθούν δεκάδες μέλη στη συνέχεια από την advanced και να αποδειχτεί μετά από χρόνια ότι ο Δημήτρης ήταν συνεργάτης της κλινικής.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όλοι οι γιατροί στην Ελλάδα δεν κάνουν καλες μετρησεισ , που το ξέρεις ? Πήγες σε όλους ? Πάντως εμένα ο Τσάκαλος μου χρησιμοποίησε το scalp scan Ai του Pitella , μας κάνει ?

Όχι δεν μας κάνει. Ξέρεις τι είναι το scalp scan AI του Pitella; Γιατί απαντάς επιφανειακά χωρίς να εντρυφήσεις στην ουσία;

To scalp scan AI του Pitella είναι ένα app (180€/μήνα) που με ΑΙ (καλά τώρα όλα είναι ΑΙ) και το Lidar του iphone μπορεί να μετρήσει επιφάνειες. Δηλαδή βασικά να δει το μέγεθος της λήπτριας. Στα cons όμως το κύριο δεν είναι να υπολογίσεις το μέγεθος της λήπτριας αλλά να αξιολογήσεις με μικροσκοπιο πρωτίστως τη δότρια. Αυτό το app το κάνει μόνο με ξυρισμένο το κεφάλι όπως το kbot του Erdogan (που πήγε άπατο) και μάλιστα όχι με ακριβή τρόπο επηρεαζόμενο από άσπρες τρίχες, κλπ.

Άρα για να κάνει σοβαρό cons ο γιατρός πρέπει να βάλει τριχοσκόπιο και να αξιολογήσει πρωτίστως τη δοτριά σου, πάχος τρίχας, λόγο, υγεία (αποκλεισμός DUPA), κλπ. Είναι η μόνη ενδεδειγμενη μέθοδος χωρίς να σε ξυρίσει. Επίσης να σε υποστηρίξει με φαρμακευτική αγωγή. Αυτό είναι το σοβαρό cons. Και σε αυτό παίζει ρόλο η εμπειρία του γιατρού και όχι το app. Είναι το ίδιο με μας τους μηχανικούς. Το βασικό σου εργαλείο είναι η εμπειρία σου, τα tools είναι πολύ χρήσιμα όταν θες να κάνεις κάτι πιο εξιδικευμένο και χρειάζεσαι κάποιο εργαλείο μέτρησης. Εν προκειμένω το συγκεκριμένο είναι πχ χρήσιμο για υπολογισμό δύσκολων εμβαδών που δεν είναι συνεχή και πιθανότατα, αν δεν κάνει λάθος, για verification πυκνότητας δότριας/ληπτριας όταν ξυρίσεις το κεφάλi pre/post op.

Θα έλεγα από την δική μου εμπειρία, έχοντας δει αντίστοιχα tools, ότι τις περισσότερες φορές όταν υπάρχουν είναι για να εντυπωσιάζεται το πόπολο ότι έγιναν μετρήσεις και να πάρει ένα χαρτί με πράγματα που κανείς δεν του εξήγησε κανείς τι σημαίνουν.

Το θετικό (για να τα λέμε και αυτά) είναι ότι το cons το κάνει ο ίδιος ο γιατρός και όχι εκπρόσωπος όπως σε πολλές κλινικές. Εν κατακλείδι το καλό cons είναι αυτό που μετράει με σαφή τρόπο αυτα που αναλύω εδώ

και σου αναλύει ένα μακροχρόνιο στρατηγικό πλάνο αντιμετώπισης της ΑΑ σου αιτιολογώντας την ανάγκη χορήγησης (η μη) φαρμακευτικής αγωγης.

Τελευταία επεξεργασία:

Wane

Member
Πάντως σε εμένα έβαλε και τριχοσκοπιο και έκανε μετρήσεις και με τον χάρακα . Συν του ότι είμαι ξυρισμενοσ Οπότε μάλλον και το scalp scan γιαυτο μπήκε . Ήταν δύο γιατροί και ο Τσάκαλος και μια ακόμη και γενικά είμαι ευχαριστημένος με την ανάλυση . Και συζητήσαμε και για αγωγή - θα τα πω στο νήμα μου τον Δεκέμβριο .

Αλλα αυτό που λες το ένιωσα στην Seneca μου κάναν κάτι μετρήσεις που ούτε αυτοί καταλάβαιναν τι μετρούσαν , μου δώσαν μετά κάτι χαρτιά με κάτι ακαταλαβίστικα . Ρώτησα τον τύπο εκεί που δεν ήταν και γιατρός αλλα συμβουλος και δεν ήξερε και να μου πει . Ωραίο marketing για άσχετο αλλα δεν τσίμπησα . Τσιμπάνε διάφοροι βέβαια από ότι βλέπω , μιας και έχουν πάρει σβάρνα τους influencers , μέχρι και τον Αρναούτογλου που μαλλί δεν έβαλε αλλα τους διαφημίζει . Μέχρι και στο παιχνίδι χθες του μπάσκετ ήταν εκεί πίσω διαφημιζόμενοι . Για αυτούς cvial τι έχεις να πεις ?

Τώρα για τα υπόλοιπα ναι είμαι ενθουσιασμένος γιατί όπως είπα θα πήγαινα Βραζιλία στον Pitella και βρήκα να κάνω αυτό που ήθελα εδώ! Με συγχωρείτε που χαίρομαι , δεν θα έπρεπε δηλαδή! Και στην τελική την άποψη μου λέω , ένας άνθρωπος είμαι δεν πιστεύω ότι εμένα ακούν όλοι, χαζοί δεν είναι κρίνουν και μόνοι τους .

Στην τελική όποιος φοβάται να κάνει giga session και all in με 7500 plus grafts δεν το κάνει . Είτε πάει στον Τσάκαλο και του πει εγώ θέλω διήμερο 4000-5000 grafts και θα κάνω και του χρόνου , δεν κάνει μόνο μεγάλα ο άνθρωπος αλλα μιας και μπορεί τα μεγάλα μάλλον το έχει και τα μικρά ( γράφω θετικά για να μην ξεχνιόμαστε και μου πείτε ότι τα γυρίζω χαχα ! ) . Ειτε πάει όπου θέλει και γουστάρει ο ίδιος να πάει και αισθάνεται άνετα!! Έχει επιλογές και στην Ελλάδα για να κάνεις κάτι απλό σε καλό level .

Wane

Member
Επίσης στο περιστατικό που ανέβασα με την δότρια την αραιή , Norwood 7 , που έβγαλε 5000 από δότρια και 2000 μούσι σου φαίνεται κακή προσέγγιση?
Να έβγαζε 3500 φέτος και άλλα τόσα του χρόνου μήπως και δεν φύτρωναν τα πρώτα ? Δεν έχω καταλάβει την λογική . Αν δεν φυτρώσουν τα πρώτα . Ε γαμησε τα !!! δεν έχει νόημα και του χρόνου να ξαναπάει γιατί με 3500 δεν φτιάχνει τίποτα ο τύπος .
Επίσης μια καλή κλινική πόσα περιστατικά στα 100 θα έχουν χαμηλή φύτρωση θεωρητικά 0.1. Δεν καταλαβαίνω την θεωρία σας .
Εγω είμαι περίπου σαν τον τύπο που σας ανέβασα

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πάντως σε εμένα έβαλε και τριχοσκοπιο και έκανε μετρήσεις και με τον χάρακα . Συν του ότι είμαι ξυρισμενοσ Οπότε μάλλον και το scalp scan γιαυτο μπήκε . Ήταν δύο γιατροί και ο Τσάκαλος και μια ακόμη και γενικά είμαι ευχαριστημένος με την ανάλυση . Και συζητήσαμε και για αγωγή - θα τα πω στο νήμα μου τον Δεκέμβριο .
Στα βγάζουμε ένα-ενα. Αφού σου έβαλε και τριχοσκοπιο και ήσουν και ξυρισμένος μια χαρά. Πολύ καλά και μακάρι να το κάνει σε όλους.

Αλλα αυτό που λες το ένιωσα στην Seneca μου κάναν κάτι μετρήσεις που ούτε αυτοί καταλάβαιναν τι μετρούσαν , μου δώσαν μετά κάτι χαρτιά με κάτι ακαταλαβίστικα . Ρώτησα τον τύπο εκεί που δεν ήταν και γιατρός αλλα συμβουλος και δεν ήξερε και να μου πει . Ωραίο marketing για άσχετο αλλα δεν τσίμπησα . Τσιμπάνε διάφοροι βέβαια από ότι βλέπω , μιας και έχουν πάρει σβάρνα τους influencers , μέχρι και τον Αρναούτογλου που μαλλί δεν έβαλε αλλα τους διαφημίζει . Μέχρι και στο παιχνίδι χθες του μπάσκετ ήταν εκεί πίσω διαφημιζόμενοι . Για αυτούς cvial τι έχεις να πεις ?

Η θέση μου είναι σαφής και διαχρονική για οποιαδήποτε κλινική, είτε λέγεται Seneca, είτε advanced είτε Anastasakis, είτε whatever. Τα cons πρέπει να γίνονται από γιατρό και όχι από εμπορικό εκπρόσωπο και να περιλαμβάνουν αναγκαστικά τριχοσκοπηση δότριας και συμβουλετική για φαρμακευτική αγωγή.

Τώρα για τα υπόλοιπα ναι είμαι ενθουσιασμένος γιατί όπως είπα θα πήγαινα Βραζιλία στον Pitella και βρήκα να κάνω αυτό που ήθελα εδώ! Με συγχωρείτε που χαίρομαι , δεν θα έπρεπε δηλαδή! Και στην τελική την άποψη μου λέω , ένας άνθρωπος είμαι δεν πιστεύω ότι εμένα ακούν όλοι, χαζοί δεν είναι κρίνουν και μόνοι τους . Στην τελική όποιος φοβάται να κάνει giga session και all in με 7500 plus grafts δεν το κάνει . Είτε πάει στον Τσάκαλο και του πει εγώ θέλω διήμερο 4000-5000 grafts και θα κάνω και του χρόνου , δεν κάνει μόνο μεγάλα ο άνθρωπος αλλα μιας και μπορεί τα μεγάλα μάλλον το έχει και τα μικρά ( γράφω θετικά για να μην ξεχνιόμαστε και μου πείτε ότι τα γυρίζω χαχα ! ) . Ειτε πάει όπου θέλει και γουστάρει ο ίδιος να πάει και αισθάνεται άνετα!! Έχει επιλογές και στην Ελλάδα για να κάνεις κάτι απλό σε καλό level .
Ακριβώς για αυτό γράφουμε και εμείς. Για να πάει και να του το πεί.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επίσης στο περιστατικό που ανέβασα με την δότρια την αραιή , Norwood 7 , που έβγαλε 5000 από δότρια και 2000 μούσι σου φαίνεται κακή προσέγγιση?
Να έβγαζε 3500 φέτος και άλλα τόσα του χρόνου μήπως και δεν φύτρωναν τα πρώτα ? Δεν έχω καταλάβει την λογική . Αν δεν φυτρώσουν τα πρώτα . Ε γαμησε τα !!! δεν έχει νόημα και του χρόνου να ξαναπάει γιατί με 3500 δεν φτιάχνει τίποτα ο τύπος .
Επίσης μια καλή κλινική πόσα περιστατικά στα 100 θα έχουν χαμηλή φύτρωση θεωρητικά 0.1. Δεν καταλαβαίνω την θεωρία σας .
Εγω είμαι περίπου σαν τον τύπο που σας ανέβασα
Το ΝW7 δεν είναι δύσκολη περίπτωση, είναι εύκολη. Ξέρεις ότι η δότρια δεν επαρκεί, δεν σε νοιάζει η φαρμακευτική αγωγή και απλά την αραιώνεις πέρα από το CV. Το σημαντικό είναι η ομογενοποιησή της μαζί και αυτό της λήπτριας. Δεν έχει καν νόημα να την μετρήσεις. Βγάζεις κατά το δοκούν και απλά έχεις ένα ημικαραφλο κεφάλι με διάχυτη αραίωση που είναι πιο ευχάριστο στο μάτι (όχι πάντα, άμα πετύχει). Τα δύσκολα είναι τα NW5 που μπορεί να τα μετατρέψεις σε κεφάλι που ο άλλος δεν καταλαβαίνει ότι είχαν ποτέ ΑΑ.

Τέλος όσο αφορά την σταδιακή προσεγγιση το έχουμε εξαντλήσει, έχεις άλλη άποψη, οκ δεν θέλω να επαναλαμβάνω τα ίδια.

Konstantin

New Member
IMG_4951.jpeg

Αυτός εδώ πάλι τι scam είναι ? Δεν τον βρίσκω πουθενά Γλυφαδα σε καμία καταχώρηση και δεν είναι και Έλληνας . Κάπου στο tik tok τον έχω πετύχει . Ισως τον βάλαν από λάθος στην Ελλάδα .

revolver

New Member
Προβολή συνημμένου 74118
Αυτός εδώ πάλι τι scam είναι ? Δεν τον βρίσκω πουθενά Γλυφαδα σε καμία καταχώρηση και δεν είναι και Έλληνας . Κάπου στο tik tok τον έχω πετύχει . Ισως τον βάλαν από λάθος στην Ελλάδα .
Είχα πετύχει σε international forum (ξέρετε ποιο) αποτέλεσμα άθλιο που τον βρίζανε.

Μπλουζα