Θεραπεια με μειγμα κορτιζονης 0.3 αναμεμειγμενο με σκευασμα της DUCRAY CREASTIM REACTIV το εχει δοκιμασει καποιος????

panos.m

Member
Θεραπεια με μειγμα κορτιζονης 0.3 αναμεμειγμενο με σκευασμα της DUCRAY CREASTIM REACTIV το εχει δοκιμασει καποιος???? και αν ναι για ποσο διαστημα?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ch7.panos

Well-Known Member
Θεραπεια με μειγμα κορτιζονης 0.3 αναμεμειγμενο με σκευασμα της DUCRAY CREASTIM REACTIV το εχει δοκιμασει καποιος???? και αν ναι για ποσο διαστημα?
Μπρο απλά κάνε εξετάσεις και πάρε φιναστερίδη αντί αμφιβόλου αποτελέσματος ματζούνια που παίζει να έχουν και παρενέργειες.

panos.m

Member
Μπρο απλά κάνε εξετάσεις και πάρε φιναστερίδη αντί αμφιβόλου αποτελέσματος ματζούνια που παίζει να έχουν και παρενέργειες.
Αδερφε γιατι η φινα δεν εχει παρενεργειες? το μειγμα αυτο μου το εδωσε αξιολογη δερματολογος και απλα ρωταω αν το εχει κανει καποιος εδω στην παρεα

ch7.panos

Well-Known Member
Αδερφε γιατι η φινα δεν εχει παρενεργειες? το μειγμα αυτο μου το εδωσε αξιολογη δερματολογος και απλα ρωταω αν το εχει κανει καποιος εδω στην παρεα
Έχει, σπάνιες που φεύγουν με τη διακοπή της μέσα σε μια βδομάδα. Η «αξιόλογη» δερματολόγος πιθανώς να είναι σαν το 90% των δερματολόγων εκεί έξω (στην Ελλάδα) που έχουν μόνο ακουστά στην απ’έξω για την φιναστερίδη και την φοβούνται λες κι είναι θανατηφόρα. Αν έχεις ανδρογενετική αλωπεκία κι όχι κάποιο άλλο είδος, η φιναστερίδη είναι μονόδρομος. Αν το έψαχνες λίγο παραπάνω στο φόρουμ, θα το καταλάβαινες αυτό που σου λέω. Επίσης θα έβρισκες και σωστό δερματολόγο με εξειδίκευση στην τριχόπτωση.

panos.m

Member
Έχει, σπάνιες που φεύγουν με τη διακοπή της μέσα σε μια βδομάδα. Η «αξιόλογη» δερματολόγος πιθανώς να είναι σαν το 90% των δερματολόγων εκεί έξω (στην Ελλάδα) που έχουν μόνο ακουστά στην απ’έξω για την φιναστερίδη και την φοβούνται λες κι είναι θανατηφόρα. Αν έχεις ανδρογενετική αλωπεκία κι όχι κάποιο άλλο είδος, η φιναστερίδη είναι μονόδρομος. Αν το έψαχνες λίγο παραπάνω στο φόρουμ, θα το καταλάβαινες αυτό που σου λέω. Επίσης θα έβρισκες και σωστό δερματολόγο με εξειδίκευση στην τριχόπτωση.
Το ψαχνω γενικα και οχι μονο στο forum..... ξερω αρκετα καλα τι ειναι η φινα και εχω χρησιμοποιησει σε τοπικη μορφη. εσυ?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εννοώ γιατί θες να την πάρεις αυτή την θεραπεία έχεις κάποιο δερματικό πρόβλημα;

denis2712

Member
Έχω χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη λοσιόν ως εξής
20 ημέρες κάθε βράδυ και μετά εναλλάξ με μινοξιδιλη για ακόμα ένα μήνα.
Δεν μπορώ να σου πω αν με βοήθησε γιατί μου την έδωσε επικουρικά μαζί με φιναστεριδη χάπι.
Γνώμη μου είναι ότι θα δώσει κάτι αλλά θα το χάσεις γρήγορα μόλις σταματήσεις.
Αν εμπιστεύεσαι την δερματολόγο ακόλουθα την και μη ρωτάς κανέναν

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα