Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟγο κορτιζονη?Θεραπεια με μειγμα κορτιζονης 0.3 αναμεμειγμενο με σκευασμα της DUCRAY CREASTIM REACTIV το εχει δοκιμασει καποιος???? και αν ναι για ποσο διαστημα?
Μπρο απλά κάνε εξετάσεις και πάρε φιναστερίδη αντί αμφιβόλου αποτελέσματος ματζούνια που παίζει να έχουν και παρενέργειες.Θεραπεια με μειγμα κορτιζονης 0.3 αναμεμειγμενο με σκευασμα της DUCRAY CREASTIM REACTIV το εχει δοκιμασει καποιος???? και αν ναι για ποσο διαστημα?
Αδερφε γιατι η φινα δεν εχει παρενεργειες? το μειγμα αυτο μου το εδωσε αξιολογη δερματολογος και απλα ρωταω αν το εχει κανει καποιος εδω στην παρεαΜπρο απλά κάνε εξετάσεις και πάρε φιναστερίδη αντί αμφιβόλου αποτελέσματος ματζούνια που παίζει να έχουν και παρενέργειες.
Έχει, σπάνιες που φεύγουν με τη διακοπή της μέσα σε μια βδομάδα. Η «αξιόλογη» δερματολόγος πιθανώς να είναι σαν το 90% των δερματολόγων εκεί έξω (στην Ελλάδα) που έχουν μόνο ακουστά στην απ’έξω για την φιναστερίδη και την φοβούνται λες κι είναι θανατηφόρα. Αν έχεις ανδρογενετική αλωπεκία κι όχι κάποιο άλλο είδος, η φιναστερίδη είναι μονόδρομος. Αν το έψαχνες λίγο παραπάνω στο φόρουμ, θα το καταλάβαινες αυτό που σου λέω. Επίσης θα έβρισκες και σωστό δερματολόγο με εξειδίκευση στην τριχόπτωση.Αδερφε γιατι η φινα δεν εχει παρενεργειες? το μειγμα αυτο μου το εδωσε αξιολογη δερματολογος και απλα ρωταω αν το εχει κανει καποιος εδω στην παρεα
Δεν μας είπες τον λόγο.Θεραπεια με μειγμα κορτιζονης 0.3 αναμεμειγμενο με σκευασμα της DUCRAY CREASTIM REACTIV το εχει δοκιμασει καποιος???? και αν ναι για ποσο διαστημα?
Το ψαχνω γενικα και οχι μονο στο forum..... ξερω αρκετα καλα τι ειναι η φινα και εχω χρησιμοποιησει σε τοπικη μορφη. εσυ?Έχει, σπάνιες που φεύγουν με τη διακοπή της μέσα σε μια βδομάδα. Η «αξιόλογη» δερματολόγος πιθανώς να είναι σαν το 90% των δερματολόγων εκεί έξω (στην Ελλάδα) που έχουν μόνο ακουστά στην απ’έξω για την φιναστερίδη και την φοβούνται λες κι είναι θανατηφόρα. Αν έχεις ανδρογενετική αλωπεκία κι όχι κάποιο άλλο είδος, η φιναστερίδη είναι μονόδρομος. Αν το έψαχνες λίγο παραπάνω στο φόρουμ, θα το καταλάβαινες αυτό που σου λέω. Επίσης θα έβρισκες και σωστό δερματολόγο με εξειδίκευση στην τριχόπτωση.
ποιον λογο? ερωτηση εκανα αν καποιος εχει ακολουθησει παρομοια θεραπειαΔεν μας είπες τον λόγο.
Εγώ παίρνω 3 χρόνια χάπι. Μεγάλο αποτέλεσμα, καμία παρενέργεια.Το ψαχνω γενικα και οχι μονο στο forum..... ξερω αρκετα καλα τι ειναι η φινα και εχω χρησιμοποιησει σε τοπικη μορφη. εσυ?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.