Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Παίρνω βιταμίνες κάθε μέρα, χάπι μινο κάθε μέρα, και αφρό μινο 3 φορές την εβδομάδα, φίνα τζελ 4 φορές την εβδομάδαΌλα βαίνουν καλώς.Υπομονή μέχρι τον 3ο μήνα που θα ξεκινήσει η φύτρωση.Απο αγωγή θύμησε μου τι λαμβάνεις?
2 με 3 φορές την εβδομάδα δλδ;;; Και να κόψω κάτι από τα παραπάνω που παίρνω; Ή μαζί μ αυτά;Καλό είναι να ξεκινήσεις χάπι φίνα σε low dose 3mg/week ή και 2.5 (ένα proscar στη μέση).
Τέλεια, ερώτηση; Πιστεύεις ότι το αφρό μόλις τελειώσει μινο, να τον σταματήσω εφόσον παίρνω το χάπι μινο καθημερινά ;
Κόβεις ένα proscar των 5mg στην μέση και το παίρνεις μια φορά την εβδομάδα (πχ Κυριακή). Κόβεις τοπική φιναστερίδη.2 με 3 φορές την εβδομάδα δλδ;;; Και να κόψω κάτι από τα παραπάνω που παίρνω; Ή μαζί μ αυτά;
Πιστεύεις ότι θα πρέπει μετά το αυξήσω ή να μείνω σταθερός σε αυτή την δοσολογία ; Και όσο αναφορά την μινο τι θα μου πρότεινες με βάση αυτά που παίρνω τώρα; Συγνώμη για τις πολλά ερωτήσεις αλλά προσπαθώ να βρω το καλύτερο σχήμα, σ ευχαριστώ πάντως για την χρόνο σουΚόβεις ένα proscar των 5mg στην μέση και το παίρνεις μια φορά την εβδομάδα (πχ Κυριακή). Κόβεις τοπική φιναστερίδη.
Οκ τώρα τα χάπια μινο είναι 2.5mg οπότε να τα πάω στα 5mg και μόλις τελειώσει ο αφρός μένω οραλ μινο, κάπως έτσι το είχα στο μυαλό μου, αλλά ας πούμε την λεπτομέρεια με τα 5mg δεν την είχα σκεφτεί, από τον διάλογο να γίνουν πράγματα, βέβαια δεν έκανα την επέμβαση με τον κ Γουναρη αν παίζει κάποιο ρόλοΞεκινάς με αυτό το σχήμα και μετά από 6 μήνες το ξαναβλέπεις. Έτσι και αλλιώς ο Λορενζο έρχεται στη Σενεκα οπότε μπορεί να σου ρίξει μια ματία σε συννενόηση με τον Γούναρη. Οραλ μίνο 5mg και κόβεις την τοπική.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Επίσης με τον γιατρό που έκανα την επέμβαση, ήταν αντίθετος με ότι έχει να κάνει με φίνα, αλλά κάνοντας και την δική μου έρευνα το θεώρησα απαραίτητο και για αυτό έχω και τόσες απορίεςΞεκινάς με αυτό το σχήμα και μετά από 6 μήνες το ξαναβλέπεις. Έτσι και αλλιώς ο Λορενζο έρχεται στη Σενεκα οπότε μπορεί να σου ρίξει μια ματία σε συννενόηση με τον Γούναρη. Οραλ μίνο 5mg και κόβεις την τοπικη
Με τον κ Ακη πατεδακη, μέχρι στιγμής είμαι ευχαριστημένος και από την προσέγγιση του από κοντά και το αποτέλεσμα που πήρα μέχρι στιγμής βέβαια, έχουμε ακόμα δρόμο για το τέλοςΜε ποιον έκανες την επέμβαση?
Οπως προανέφερα, η προσέγγιση του στην επέμβαση και το αποτέλεσμα που έχω πάρει μέχρι σήμερα είμαι πραγματικά ευχαριστημένος, θα έρθω να συμφωνήσω ότι με τις αγωγές δεν ήταν θετικός και μου είπε μόνο για αφρό μινο και βιταμίνες , έχεις απόλυτο δίκιο!Τον ξέρω. Καλός γιατρός χειρουργικά, δεν έχει επαφή με αγωγές.