Αξιολόγηση δοτριας

Ανετα τα εχει αυτα τα μοσχευματα με αυτην την δοτρια ως τωρα. Εδω κατα καμμενες δοτριες τα εχουν βγαλει.
Σε ευχαριστώ για το ενθαρρυντικό σου σχόλιο, παρόλο αυτά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν ήταν να κάνω μμ τώρα και μπορούσα να βγάλω 5-6 κ γτ αν ήταν να κάνω το 2030 την μμ να μην μπορούσα να βγάλω 5-6 κ τι αλλάζει στην δοτρια;
Αφού υποτίθεται πέφτουν παρά πολύ λίγα από εκεί ως μηδαμινά

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

ch7.panos

Well-Known Member
Σε ευχαριστώ για το ενθαρρυντικό σου σχόλιο, παρόλο αυτά αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι αν ήταν να κάνω μμ τώρα και μπορούσα να βγάλω 5-6 κ γτ αν ήταν να κάνω το 2030 την μμ να μην μπορούσα να βγάλω 5-6 κ τι αλλάζει στην δοτρια;
Αφού υποτίθεται πέφτουν παρά πολύ λίγα από εκεί ως μηδαμινά
Δεν μπορείς να πας με σιγουριά σε αυτό χωρίς φιναστερίδη. Κι ένας φίλος μου έτσι το πάει που δεν ακούει και έχει hairline κι από πίσω είναι ξέφωτο. Μπορεί να γίνει πολύ επιθετική μπορεί και όχι. Αν θες δες και το νήμα μου, που έκανα μεταμόσχευση και άνοιγα πίσω. Άρχισα φίνα και έχει κλείσει 90%+ του crown ήδη από το 4μηνο λήψης και δεν χάνω τίποτα. Εννοείται χωρίς παρενέργειες.
Το νήμα:
Motivational photo για φιναστερίδη, η κατάσταση τώρα:

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν μπορείς να πας με σιγουριά σε αυτό χωρίς φιναστερίδη. Κι ένας φίλος μου έτσι το πάει που δεν ακούει και έχει hairline κι από πίσω είναι ξέφωτο. Μπορεί να γίνει πολύ επιθετική μπορεί και όχι. Αν θες δες και το νήμα μου, που έκανα μεταμόσχευση και άνοιγα πίσω. Άρχισα φίνα και έχει κλείσει 90%+ του crown ήδη από το 4μηνο λήψης και δεν χάνω τίποτα. Εννοείται χωρίς παρενέργειες.
Το νήμα:
Πάνο η δότρια σου τα σπάει....Εξίσου και ο τεράστιος λόγος εξαγωγής.....Εξακολουθείς στο 1mg ημερησίως?

Marios1982

Well-Known Member
Το νήμα:
Κάποτε σε είχα πει Ιησού. Τωρα θα σε λέω Σαμψών

Επειδή δεν πάω για ένα nw 6-7 πιστεύω στην περίπτωση μου ότι επειδή στο middle υπάρχουν μαλλιά (κάποια ) στην πλειοψηφία των περιστατικων με 2.5 - 3κ μοσχεύματα στην πρώτη μτ φτάνεις από το χέρ λάιμ μέχρι ένα μέρος της Μέσης (αν πας συντηρητικά και όχι πολύ έξω το χέρ λάιν) και έπειτα μια δεύτερη το κραουν με 2.5-3 πιστεύω το καλύπτεις το πρόβλημα

ch7.panos

Well-Known Member
Επειδή δεν πάω για ένα nw 6-7 πιστεύω στην περίπτωση μου ότι επειδή στο middle υπάρχουν μαλλιά (κάποια ) στην πλειοψηφία των περιστατικων με 2.5 - 3κ μοσχεύματα στην πρώτη μτ φτάνεις από το χέρ λάιμ μέχρι ένα μέρος της Μέσης (αν πας συντηρητικά και όχι πολύ έξω το χέρ λάιν) και έπειτα μια δεύτερη το κραουν με 2.5-3 πιστεύω το καλύπτεις το πρόβλημα
Εγώ σου λέω να πάρεις έστω τοπικά φιναστερίδη να γλυκαθείς… έχεις πολύ μικρότερο πρόβλημα από μένα. Μπες μετά σε 2 χρόνια να κάνεις τη hairline τζάμι με 1500-2000 μαξ και ίσως ως τότε θα σου φύγει και ο φόβος. Θα στα πει και ο γιατρός της ΜΜ πιθανώς και κάποιος εξειδικευμένος δερματολόγος στη τριχόπτωση και να αρχίσεις έστω μικρότερη δόση από του στόματος (η αποτελεσματικότητα της λοσιόν φιναστερίδης φθίνει μετά από χρόνια ενώ το χάπι όχι).

Καταλαβαίνω απόλυτα τι λες και έχεις δίκιο , αυτός είναι ο σωστός δρόμος να ακολουθήσω και ο δόκιμος.
Παρόλα αυτά στην περίπτωση μου προτιμώ να μην πάρω αγωγή

Σε αυτή την περίπτωση τι μου προτείνετε να κάνω , ποια στρατηγική να ακολουθήσω;

Η δικιά μου σκέψη είναι να περιμένω να χάσω και άλλα μάλλια και να μπω σε μια μμ ώστε να πάω πιο συντηρητικά (πιο πίσω το χέρ λάιν) αφού δεν θα πάρω αγωγή , για να υπάρχει απόθεμα και στην δοτρια

Μπλουζα