billythekid
New Member
Καλησπέρα σε όλους. Παρακολουθούσα ανά διαστήματα το φόρουμ, μέσα στο οποίο υπάρχουν άτομα με απίστευτες γνώσεις στο θέμα μεταμόσχευσης μαλλιών κλπ αλλά δεν ήμουν ποτέ ενεργό μέλος . Είμαι 39 ετών, ταλαιπωρήθηκα για πολλά χρόνια με το θέμα της τριχόπτωσης, στα 25 είχα κάνει μια αποτυχημένη μεταμόσχευση μαλλιών με την τότε μέθοδο strip σε έναν Ιταλό στη Θεσσαλονίκη, αν θυμάμαι καλά Ντονάτι τον έλεγαν . Μετά έπεσαν όλα τα υπόλοιπα και έμειναν μπροστά κλασικά κάποιες τρίχες σαν πευκοβελόνες . Πριν μερικά χρόνια τα ξύρισα και μου έφυγε από το μυαλό εντελώς το θέμα μαλλιών, αλλά πλέον έχω αρχίσει να βλέπω κάποια καλά αποτελέσματα στην Ελλάδα και είπα μήπως . Πάνω στο κεφάλι νομίζω ότι ήταν να πέσει έχει πέσει. Δεν έχει μείνει και κάτι . Υπάρχει καμιά ακραία πιθανότητα να μπορεί να γίνει κάτι για την περίπτωση μου ; Δεν με ενδιαφέρει το πίσω μέρος, μόνο να δώσω μια νορμαλ πύκνωση στο μπροστά μέρος έως την μέση αν είναι εφικτό . Υπάρχει αυτή την στιγμή κάποιο καλό χέρι στην Ελλάδα που να μην γδέρνει κυριολεκτικά κεφάλια ; Εχω δει κάποια καλά αποτελέσματα και σε Τουρκία αλλά δεν νομίζω να το ρισκαρα Για εκεί . Παραθέτω και μερικές φωτό .
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων
Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων