GeorgeXz, 3359gr 09-10/01/2025

GeorgeXz

Active Member
για τρίχες εννοει 14000....γιατι στο χαρτί που δειχνει το απόθεμα γράφει τριχες οχι grafts
Δεν ξέρω, έβλεπε η νοσηλεύτρια με το μικροσκόπιο κ τα πέρναγε στο laptop στο πρόγραμμα. Τα έβλεπα και εγώ στο laptop, ήταν όντως πάρα πολύ πυκνά στις φωτό κ χτύπαγε συνέχεια το πρόγραμμα δίτριχα, τρίτριχα κλπ.

Πιθανόν να μην κατάλαβα εγώ, πάντως εξαρχής η συζήτηση ήταν για grafts, εκτίμησε ότι με 2000gr το μπιφτέκι θα γίνει πολύ πυκνό και εάν χρειαστούν κάποιες λεπτομέρειες Α+Β για το φινίρισμα.

Σε κανένα σημείο της κουβέντας δλδ δεν αναφερθήκαμε σε τρίχες.

Χαρακτηριστικά μου είπε ότι έχεις απόθεμα θεωρητικά ακόμα για πάνω από 4ΜΜ.

Δεν μίλησα, δεν πήγα να κάνω τον ξερόλα, άκουσα με προσοχή και σεβασμό τον γιατρό. Άλλωστε για αυτό γίνονται τα cons!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Legend

Active Member
Δεν ξέρω, έβλεπε η νοσηλεύτρια με το μικροσκόπιο κ τα πέρναγε στο laptop στο πρόγραμμα. Τα έβλεπα και εγώ στο laptop, ήταν όντως πάρα πολύ πυκνά στις φωτό κ χτύπαγε συνέχεια το πρόγραμμα δίτριχα, τρίτριχα κλπ.

Πιθανόν να μην κατάλαβα εγώ, πάντως εξαρχής η συζήτηση ήταν για grafts, εκτίμησε ότι με 2000gr το μπιφτέκι θα γίνει πολύ πυκνό και εάν χρειαστούν κάποιες λεπτομέρειες Α+Β για το φινίρισμα.

Σε κανένα σημείο της κουβέντας δλδ δεν αναφερθήκαμε σε τρίχες.

Χαρακτηριστικά μου είπε ότι έχεις απόθεμα θεωρητικά ακόμα για πάνω από 4ΜΜ.

Δεν μίλησα, δεν πήγα να κάνω τον ξερόλα, άκουσα με προσοχή και σεβασμό τον γιατρό. Άλλωστε για αυτό γίνονται τα cons!
αλλο να σου λεει για το ποσα grafts χρειάζεσαι και αλλο για το αποθεμα της δότριας που στα χαρτια οσων έκαναν cons στον Τυρκαλά τα έγραφε σε τριχες. Και μονο από το νουμερο καταλαβαινει κανεις οτι ειναι τρίχες τα 14.000.

Noname12

Active Member
Ρε αδερφέ, σε κάθε, κυριολεκτικά, σε κάθε ποστ κάνεις προβοκατόρικα σχόλια και χαρακτηρισμούς για γιατρούς με τους οποίους ΔΕΝ έκανες επέμβαση.

Μας έχεις αναπτύξει καινοφανείς οικονομικές θεωρίες για το πώς δεν πρέπει να πληρώνονται οι γιατροί ανά τριχοθυλάκια γιατί... τα τριχοθυλάκια είναι δικά σου (φαντάζομαι δεν πληρώνεις μεταφορικές όταν κάνεις μετακόμιση, γιατί τους λες ότι ο καναπές είναι δικός σου ή τον οδοντίατρο όταν σου κάνει εξαγωγή δοντιού).

Μας επαινείς τους γιατρούς που πήγες και μας λες ότι έχεις πάρει εξαιρετικό αποτέλεσμα και δεν μας έχεις ανεβάσει μισή φωτογραφία να το δούμε. Δεν υποχρεούσαι να ανεβάσεις φωτό στο φόρουμ αλλά εσύ μπήκες στον κόπο να ξεκινήσεις την παρουσίαση και πάλι ασχολείσαι με άλλα αντ' άλλων.

Και παρά το εξαιρετικό σου αποτέλεσμα και τον εξαιρετικό γιατρό που πήγες, μας λες παρεμπιμπτόντως ότι πήγες σε άλλο γιατρό (γιατί όχι ξανά στον προηγούμενο εξαιρετικό) για consultation και για "λεπτομέρειες σε Α&Β ζώνη".

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκες εδώ μέσα.

Τελευταία επεξεργασία:

GeorgeXz

Active Member
αλλο να σου λεει για το ποσα grafts χρειάζεσαι και αλλο για το αποθεμα της δότριας που στα χαρτια οσων έκαναν cons στον Τυρκαλά τα έγραφε σε τριχες. Και μονο από το νουμερο καταλαβαινει κανεις οτι ειναι τρίχες τα 14.000.
Επαναλαμβάνω, δεν μου είπε την μονάδα μέτρησης. Μπορεί να παρεξήγησα εγώ.

Ας μπει να κάνει μία διευκρίνηση από εδώ για να μας λυθεί η απορία

sakisgr7

Member
:) κανείς δεν ασχολείται μαζί σου, στα πα2ράκια μας σε γράφουμε όλοι όπως σου πρέπει...
Ναι καρδια μου οτι πεις,
Ρε αδερφέ, σε κάθε, κυριολεκτικά, σε κάθε ποστ κάνεις προβοκατόρικα σχόλια και χαρακτηρισμούς για γιατρούς με τους οποίους ΔΕΝ έκανες επέμβαση.

Μας έχεις αναπτύξει καινοφανείς οικονομικές θεωρίες για το πώς δεν πρέπει να πληρώνονται οι γιατροί ανά τριχοθυλάκια γιατί... τα τριχοθυλάκια είναι δικά σου (φαντάζομαι δεν πληρώνεις μεταφορικές όταν κάνεις μετακόμιση, γιατί τους λες ότι ο καναπές είναι δικός σου ή τον οδοντίατρο όταν σου κάνει εξαγωγή δοντιού).

Μας επαινείς τους γιατρούς που πήγες και μας λες ότι έχεις πάρει εξαιρετικό αποτέλεσμα και δεν μας έχεις ανεβάσει μισή φωτογραφία να το δούμε. Δεν υποχρεούσαι να ανεβάσεις φωτό στο φόρουμ αλλά εσύ μπήκες στον κόπο να ξεκινήσεις την παρουσίαση και πάλι ασχολείσαι με άλλα αντ' άλλων.

Και παρά το εξαιρετικό σου αποτέλεσμα και τον εξαιρετικό γιατρό που πήγες, μας λες παρεμπιμπόντως ότι πήγες σε άλλο γιατρό (γιατί όχι ξανά στον προηγούμενο εξαιρετικό) για consultation και για "λεπτομέρειες σε Α&Β ζώνη".

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί μπήκες εδώ μέσα.
Μην ασχολεισαι φιλε με τον συγκεκριμενο.
Αφου βλεπεις δεν , το ρημαδι..
Θα πει αυτα που θελει να πει ανεξαρτητα με το νημα κλπ κλπ

Τελευταία επεξεργασία:

Noname12

Active Member
είπαμε εμένα με πληρώνουν για να τους πηγαίνω πελάτες...

εσένα ποιος σε πληρωνει?
Ωραίος, πάλι δεν απάντησες σε τίποτα.

Όποιος διαβάσει το ιστορικό μου μπορεί να δει ότι έχω προτείνει καμιά 20αριά διαφορετικούς γιατρούς σε ανθρώπους που μπήκαν να ρωτήσουν, κατά βάση του εξωτερικού. Φαντάζομαι με πληρώνουν κι οι 20.

Τα δικά σου τα σχόλια πάλι μία στόχευση έχουν.

Σε αντίθεση με σένα, δεν κάνω υποθέσεις για το αν σε πληρώνει κάποιος, δεν μ' αρέσει αυτό το παιχνίδι. Απλά λέω ότι μπαίνεις σε ένα φόρουμ μόνο για να προκαλέσεις εντάσεις και να μην εισφέρεις τίποτα βοηθητικό για όσους διαβάζουν.

bakalis

Member

Όποιος διαβάσει το ιστορικό μου μπορεί να δει ότι έχω προτείνει καμιά 20αριά διαφορετικούς γιατρούς σε ανθρώπους που μπήκαν να ρωτήσουν, κατά βάση του εξωτερικού. Φαντάζομαι με πληρώνουν κι οι 20.

Σε αντίθεση με σένα, δεν κάνω υποθέσεις για το αν σε πληρώνει κάποιος, δεν μ' αρέσει αυτό το παιχνίδι. Απλά λέω ότι μπαίνεις σε ένα φόρουμ μόνο για να προκαλέσεις εντάσεις και να μην εισφέρεις τίποτα βοηθητικό για όσους διαβάζουν.
Εχει πρόβλημα ρε άστονα

Legend

Active Member
Επαναλαμβάνω, δεν μου είπε την μονάδα μέτρησης. Μπορεί να παρεξήγησα εγώ.

Ας μπει να κάνει μία διευκρίνηση από εδώ για να μας λυθεί η απορία
ε κατα 99.9% για τρίχες αναφέρεται...ισως να μη το καταλαβες σωστά...από μονο του αυτο το νουμερο δεν στέκει και δεν νομιζω να το έλεγε κανένας γιατρός για απόθεμα δοτριας σε grafts

GeorgeXz

Active Member

Φίλε μου πολύ το κουράζεις υπεραναλύοντας κάτι απλούστατο.

Εκφράζω μία άποψη, αιρετική ίσως κ μη συμφέρουσα για τους παρόχους υπηρεσιών καρφομαλλίασης.

Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να διαβάσουν κ μία τέτοια άποψη και να έχουν περισσότερες επιλογές.

Εσύ θέλεις να πας στον ακριβότερο θεωρώντας ότι θα λάβεις και την καλύτερη υπηρεσία επειδή πλήρωσες τα περισσότερα? Είσαι ελεύθερος να το κάνεις προφανώς. Τα περαιτέρω σχόλια δεν προσφέρουν κάτι...

GeorgeXz

Active Member
ε κατα 99.9% για τρίχες αναφέρεται...ισως να μη το καταλαβες σωστά...από μονο του αυτο το νουμερο δεν στέκει και δεν νομιζω να το έλεγε κανένας γιατρός για απόθεμα δοτριας σε grafts
Πιθανόν.

Πάντως έδειξε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τη δότρια και μου είπε κ αυτό για τις ΜΜ θεωρητικά που θα μπορούσα να κάνω λόγω δότριας.

Ίσως εγώ να μην κατάλαβα καλά, ίσως κ όχι. Δεν επιμένω περαιτέρω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Noname12

Active Member
Φίλε μου πολύ το κουράζεις υπεραναλύοντας κάτι απλούστατο.

Εκφράζω μία άποψη, αιρετική ίσως κ μη συμφέρουσα για τους παρόχους υπηρεσιών καρφομαλλίασης.

Υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να διαβάσουν κ μία τέτοια άποψη και να έχουν περισσότερες επιλογές.

Εσύ θέλεις να πας στον ακριβότερο θεωρώντας ότι θα λάβεις και την καλύτερη υπηρεσία επειδή πλήρωσες τα περισσότερα? Είσαι ελεύθερος να το κάνεις προφανώς. Τα περαιτέρω σχόλια δεν προσφέρουν κάτι...
Μα δεν έχω θέμα με αυτό. Μπορεί να διαφωνώ αλλά fine.

Τα διαρκή προσβλητικά σχόλια και υπονοούμενα δεν καταλαβαίνω.

Legend

Active Member
Πιθανόν.

Πάντως έδειξε ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος από τη δότρια και μου είπε κ αυτό για τις ΜΜ θεωρητικά που θα μπορούσα να κάνω λόγω δότριας.

Ίσως εγώ να μην κατάλαβα καλά, ίσως κ όχι. Δεν επιμένω περαιτέρω.
αλλο να εχεις καλη δοτρια αλλο δοτρια από 2 κεφάλια,οπότε γιαυτο ειμαι σιγουρος οτι εγραφε τριχες εκει οπως εχει γράψει εξαλλου σε ολους οσους πηγαν για cons ....

τελος πάντων ανέβασε καμια φωτογραφία γιατι αν δεν ανεβάζεις δινεις δικαιωμα στον καθένα να σε αμφισβητεί.....δηλαδη λες και το κανεις επιτηδες και θες να σαμποτάρεις τον ευατό σου....δεν μπορω να δωσω αλλη εξηγηση....

Tsino

New Member
Έγραψα το πρώτο σχόλιο. Γιατί και στην αρχή του νήματος πάλι είχε γίνει θέμα ότι είχες τότε 14k δότρια.
Για αυτό και μου κάνει εντύπωση. Ο τρόπος που το αναφέρεις είναι ότι ήσουν σίγουρος ότι μιλάμε για gr και όχι για τρίχες

GeorgeXz

Active Member
Έγραψα το πρώτο σχόλιο. Γιατί και στην αρχή του νήματος πάλι είχε γίνει θέμα ότι είχες τότε 14k δότρια.
Για αυτό και μου κάνει εντύπωση. Ο τρόπος που το αναφέρεις είναι ότι ήσουν σίγουρος ότι μιλάμε για gr και όχι για τρίχες
Ναι μεν, αλλά στην αρχή έχω βάλει το report από τους antiagers που βγήκε μετά την ΜΜ, ενώ τώρα έχω μία δεύτερη άποψη σε cons χωρίς προφανώς την ίδια έκταση δείγματος αλλά με μετρήσεις. Χωρίς να σχολιάσω τπτ, δεν γνωρίζω δεν θέλω να εκφέρω άποψη, μεταφέρω ότι μου δώσαν και ότι μου είπαν. Προφανώς οι γιατροί που έχουν εμπειρία, όπως ο Τυρκαλάς και ο Βελημβασάκης, μπορούν να εκτιμήσουν την ποιότητα μίας δότριας χωρίς πολλά πολλά. Εγώ δεν θα πάω να τους κάνω τον εξυπνάκια, ούτε στο cons με τον Τυρκαλά του είπα κάτι πριν για να μην τον επηρεάσω. Ο Τυρκαλάς συγκεκριμένα μου είπε ότι έχεις δότρια πολύ καλή, δεν φαίνεται ότι έχεις κάνει καν ΜΜ κ άνετα θεωρητικά θα μπορούσε να δώσει για τουλάχιστον άλλες 4 ΜΜ.

Μετρήσεις έχει κάνει κ ο cvial τις πρώτες μέρες μετά τη ΜΜ.

Για να λυθεί το ζήτημα μπορώ να πάω κ σε ένα cons με τον Λορέντζο όταν ξανάρθει έτσι για την ιστορία του ζητήματος και να τελειώνει η ιστορία.

Γενικότερα όμως μην βλέπετε το δέντρο και χάνεται το δάσος. Πηγαίντε κάνετε μία ειλικρινή συζήτηση με τον κάθε γιατρό, να δει ότι ξέρετε τι θέλετε, επιλέξτε αφού αξιολογήσετε και μην είναι ο μόνος γνώμονας σας η τιμή. Τώρα εάν σε μία συζήτηση - μίνι συνέντευξη δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε έναν σοβαρό από ένα λαμόγιο είναι άλλη ιστορία.

Tsino

New Member
Ήμουν προχθές στον Τυρκαλα μιας και είμαι στους 3.5 μήνες και μια χαρά ειλικρινή συζήτηση έχω κάνει και πριν την ΜΜ και μετά και για τις μεταμοσχεύσεις και για εκτός μεταμοσχεύσεων θέματα.
Ξανά λέω μου φάνηκε ακραίο το νούμερο των gr.
Πάντως τα παιδιά έχουν δίκιο λες και ξανά λες για ένα τρομερό αποτέλεσμα αλλά φωτό δεν έχει δει κανείς. Και πήγες και σε άλλον γιατρο (δικαίωμα σου).
Νομίζω πως όλοι θα χαρούμε όταν δούμε το σούπερ αποτελσμα σε συνάρτηση με την τόσο χαμηλή τιμή.

GeorgeXz

Active Member
Τι σημαίνει ότι πήγα και σε άλλον γιατρό? Προφανώς θα πάω και σε άλλους γιατρούς να μιλήσω. Εξετάζω οικονομοτεχνικά την κατάσταση για την 2η ΜΜ τον χειμώνα. Επιβεβαιώνω τεχνική αρτιότητα με σωστές τιμές. Δεν είπα ότι θα πάω σε άλλον, δεν είπα ότι 1000% θα συνεχίσω κ με το ίδιο τιμ. Σαφώς ένα προβάδισμα έχει το υφιστάμενο τιμ, αφού έχει δώσει απτά δείγματα καλής δουλειάς αλλά αν αύριο τρελαθεί ο βλμβσκς κ ζητάει τριχίλιαρα και τετραχίλιαρα προφανώς θα εξεταστεί κ ο ανταγωνισμός.

Διαφορετικά θα πήγαινα στον καζαντουμάκο μας, να του καταθέσω το ένα νεφρό, να με φουλάρει στο μπλα μπλα, να μου ανεβάσει την ψυχολογία, να βάλει νοσηλεύτρια να καρφώσει κ όταν το αποτέλσμα βγει μάπα να βγαίνω εδώ κ να τον βρίζω :)

bakalis

Member
Τι σημαίνει ότι πήγα και σε άλλον γιατρό? Προφανώς θα πάω και σε άλλους γιατρούς να μιλήσω. Εξετάζω οικονομοτεχνικά την κατάσταση για την 2η ΜΜ τον χειμώνα. Επιβεβαιώνω τεχνική αρτιότητα με σωστές τιμές. Δεν είπα ότι θα πάω σε άλλον, δεν είπα ότι 1000% θα συνεχίσω κ με το ίδιο τιμ. Σαφώς ένα προβάδισμα έχει το υφιστάμενο τιμ, αφού έχει δώσει απτά δείγματα καλής δουλειάς αλλά αν αύριο τρελαθεί ο βλμβσκς κ ζητάει τριχίλιαρα και τετραχίλιαρα προφανώς θα εξεταστεί κ ο ανταγωνισμός.

Διαφορετικά θα πήγαινα στον καζαντουμάκο μας, να του καταθέσω το ένα νεφρό, να με φουλάρει στο μπλα μπλα, να μου ανεβάσει την ψυχολογία, να βάλει νοσηλεύτρια να καρφώσει κ όταν το αποτέλσμα βγει μάπα να βγαίνω εδώ κ να τον βρίζω :)
Πήγαινε όπου θες ρε παληκάρι, κανείς δεν νοιάζεται

Μπλουζα