Τοπική Φιναστερινη

VassilisFk

New Member
Καλησπέρα, χρησιμοποιώ μινοξιδίλη της hairway περίπου 2-3 χρόνια χωρίς φιναστερινη επειδή ήθελα να την αποφύγω. Αποφάσισα να επισκεφτώ έναν δερματολόγο ή μια κλινική καθώς κάνουν τον πρώτο διαγνωστικό έλεγχο δωρεάν. Αν μου προταθεί φιναστερινη, θα προτιμήσω να πάω σε χαμηλή δόση τοπικής και δειλά δειλά να την αυξήσω. Ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω τοπική φίνα; Κάποια site εξωτερικού την έχουν πολύ ακριβά όπως HIMS. Βρίσκω κάποιον φαρμακοποιό και του ζητάω να μου φτιάξει;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλησπέρα, χρησιμοποιώ μινοξιδίλη της hairway περίπου 2-3 χρόνια χωρίς φιναστερινη επειδή ήθελα να την αποφύγω. Αποφάσισα να επισκεφτώ έναν δερματολόγο ή μια κλινική καθώς κάνουν τον πρώτο διαγνωστικό έλεγχο δωρεάν. Αν μου προταθεί φιναστερινη, θα προτιμήσω να πάω σε χαμηλή δόση τοπικής και δειλά δειλά να την αυξήσω. Ξέρετε από που μπορώ να αγοράσω τοπική φίνα; Κάποια site εξωτερικού την έχουν πολύ ακριβά όπως HIMS. Βρίσκω κάποιον φαρμακοποιό και του ζητάω να μου φτιάξει;
Βρίσκεις κάποιον φαρμακοποιό που φτιάχνει σκευάσματα κ ζητάς να σου φτιάξει! Μπορείς να παραγγείλεις απο φαρμακείο της Fagron MFT που περιέχει μέσα μινοξιδίλη κ φιναστερίδη έτσι θα σου είναι ευκολοτερη η διαδικασία!

Σαν φαρμακοποιος σου λέω ότι μπορείς να ζητήσεις από φαρμακειο που ασχολείται με τα γαληνικα να σου φτιάξει.Το MFT περιέχει φινα 0.1%.Αν θες μεγαλύτερη συγκέντρωση πρέπει να προστεθεί η ανάλογη φιναστεριδη.Επισης πρέπει να γνωρίζει ο φαρμακοποιος αλλά να έχει και τα αναλογα μηχανήματα.Επισης βασικο:μη ξεκινήσεις φινα αν έρχεσαι σε επαφή με εγκυλονουσα ή προσπαθείς για παιδί.

GeorgeXz

Active Member
Σαν φαρμακοποιος σου λέω ότι μπορείς να ζητήσεις από φαρμακειο που ασχολείται με τα γαληνικα να σου φτιάξει.Το MFT περιέχει φινα 0.1%.Αν θες μεγαλύτερη συγκέντρωση πρέπει να προστεθεί η ανάλογη φιναστεριδη.Επισης πρέπει να γνωρίζει ο φαρμακοποιος αλλά να έχει και τα αναλογα μηχανήματα.Επισης βασικο:μη ξεκινήσεις φινα αν έρχεσαι σε επαφή με εγκυλονουσα ή προσπαθείς για παιδί.
το φαρμακείο σου που είναι Χρήστο? Λογικά θα φτιάχνεις και μίνο σπρέι 5%

το φαρμακείο σου που είναι Χρήστο? Λογικά θα φτιάχνεις και μίνο σπρέι 5%
Ναι βεβαια.Απο τη στιγμή που το παρασκευαζεις εσύ μπορείς να κάνεις ότι σου ζητηθεί.Να αυξήσεις να μειώσεις συγκεντρωσεις(πάντα μέσα στα όρια της βιβλιογραφιας).Κατά καιρούς έχουν έρθει και πιο πολύπλοκοι συνδυασμοί πχ. Μινοξιδιλη φιναστεριδη λατανοπροστη.

VassilisFk

New Member
Βρίσκεις κάποιον φαρμακοποιό που φτιάχνει
σκευάσματα κ ζητάς να σου φτιάξει! Μπορείς να παραγγείλεις απο φαρμακείο της Fagron MFT που περιέχει μέσα μινοξιδίλη κ φιναστερίδη έτσι θα σου είναι ευκολοτερη η διαδικασία!
Της fargon είναι έμπιστο άρα; Επίσης το έψαξα τώρα και βρίσκω που είναι στα 20€ ένα σετ με 4 πράγματα, αλλά βλέπω ότι έχει την φιναστερινη ξεχωριστά. Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις το λινκ για να βεβαιωθώ ότι κοιτάω σωστά;

VassilisFk

New Member
Όχι δεν είμαι σε αυτή την ηλικία, είμαι 22 και απλά θέλω να αποφύγω την φινα σε χάπι και να πάω σε τοπική για τις παρενέργειες. Σκέφτομαι να δοκιμάσω αρχικά saw palmetto, στα 325μγ αν λέω σωστά η κάψουλα. Λένε πως κάνει δουλειά (όχι όσο η φίνα) αλλά είναι και πιο ασφαλές. Να σε ρωτήσω, γνώμη για τοπική ντούτα που έχω διαβάσει πολλούς πως επειδή είναι μεγαλύτερα τα molecules δεν περνάνε τόσο στο αίμα και απλά κάθονται περισσότερο στο κεφάλι

Της fargon είναι έμπιστο άρα; Επίσης το έψαξα τώρα και βρίσκω που είναι στα 20€ ένα σετ με 4 πράγματα, αλλά βλέπω ότι έχει την φιναστερινη ξεχωριστά. Μήπως θα μπορούσες να μου στείλεις το λινκ για να βεβαιωθώ ότι κοιτάω σωστά;
Η fagron είναι κορυφαία εταιρεία και οι πρώτες υλες της είναι ποιοτικοτατες και ακριβές επίσης.Αυτο που βλέπεις είναι το σωστό.Αλλα δεν κατάλαβα,για να το φτιάξεις μόνος σου?

Όχι δεν είμαι σε αυτή την ηλικία, είμαι 22 και απλά θέλω να αποφύγω την φινα σε χάπι και να πάω σε τοπική για τις παρενέργειες. Σκέφτομαι να δοκιμάσω αρχικά saw palmetto, στα 325μγ αν λέω σωστά η κάψουλα. Λένε πως κάνει δουλειά (όχι όσο η φίνα) αλλά είναι και πιο ασφαλές. Να σε ρωτήσω, γνώμη για τοπική ντούτα που έχω διαβάσει πολλούς πως επειδή είναι μεγαλύτερα τα molecules δεν περνάνε τόσο στο αίμα και απλά κάθονται περισσότερο στο κεφάλι
Πως κάνει dht blocker αν δεν περνάει στην μικροκυκλοφορια?

LoverBoy

Well-Known Member
Αυτό είναι το σκεύασμα αδερφέ μπορείς να το παραγγείλεις σε φαρμακείο η στην ίδια την εταιρία νομίζω!
Είναι έμπιστο κ από τα καλύτερα

VassilisFk

New Member
Η fagron είναι κορυφαία εταιρεία και οι πρώτες υλες της είναι ποιοτικοτατες και ακριβές επίσης.Αυτο που βλέπεις είναι το σωστό.Αλλα δεν κατάλαβα,για να το φτιάξεις μόνος σου?
Απλά είδα ότι έχει φιναστερινη χάπι, όχι ρε τοπική μορφή, η κάνω λάθος

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

VassilisFk

New Member
Αυτό είναι το σκεύασμα αδερφέ μπορείς να το παραγγείλεις σε φαρμακείο η στην ίδια την εταιρία νομίζω!
Είναι έμπιστο κ από τα καλύτερα
Τέλεια σε ευχαριστώ πολύ φίλε

Tamvi

New Member
Καλησπέρα και απο μένα ,επειδή έχω θέμα ξηροδερμίας με τις υγρές μορφές και με αφρούς είτε φινα είτε μινο και πραγματικά δεν βγαζω άκρη, διαβάζοντας δημοσιεύσεις κατεληξα να χρησιμοποιώ τοπική φίνα 0,3% σε κρέμα pentravan που είναι και ενυδατική.
Ειχα ψάξει αρκετά και με είχαν βεβαιώσει και από την εταιρείια παρασκευής της κρέμας ότι ειναι καταλληλη για φιναστερίδη.
Περίπου 9 μηνες βάζω και έχει κόψει την τριχόπτωση.
Όπως ειπαν και οι από πάνω την ζητάω σε παρασκευαστήριο-φαρμακείο, οι δερματολόγοι και οι ειδικοί σε μμ που με είχαν προμηθεύσει με υγρη μορφή φινα τα χρεώναν διπλάσια και πραγματικά είναι καπέλο.
Εάν κάποιος γνωρίζει πως να πάρω μινοξιδίλη (εκτος απο χάπι) και να μην μου κάνει ερεθισμό και ξηροδερμία παρακαλώ ας πει.

Μπλουζα