2η μεταμόσχευση Παναγιώτης κολιατος 1800g

kwstas mpatsios

Active Member
Η δικη μου ιστορία σίγουρα δεν είναι να είμαι supporting team οποιουδήποτε γιατρού και να του ψάχνω νοσηλευτριες. Γιατί 10 χρόνια η μόνη σου συμμετοχή αυτή είναι
Ρε ξανά λέω τι σε νοιάζει εσένα τι σχέσεις έχω εγώ με τον ιατρό στο forum δημοσίευσα σαν πελάτης του εσείς αρχίσατε ερωτήσεις ότι ερωτήσεις έχετε λοιπόν να πάτε να σας τις λύσει ο ιατρός

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwstas mpatsios

Active Member
Μωρη σαλούφα ,επειδή εσύ μιλάς πολύ,δώσε στοιχεία και φωτό που σου ζητήθηκε και άσε τα πολλά λόγια...αποτελέσματα είναι αυτά νομίζεις?? Της κακιας ώρας είναι..έτσι και βάλεις φωτό κάτω από λάμπες όπως έχω βάλει εγώ,θα κλάψουνε μανουλες..
Δώσε στοιχεία που σου είπα πιο πάνω..
Εγώ ναι βαλτός είμαι..
Εσύ τι είσαι?
Ρε μέσα σε κομμωτήριο είναι που θέλεις να βγάλω φωτό με ποιο πολύ φως χειμώνας ήταν στην πρώτη μ.μ έχω και έξω στους 7 μήνες έχω ανεβάσει; Εσύ ρε κομπλεξικε τι ζόρι τραβάς σου αρέσει καλώς δεν σου αρέσει ; Στα παπαρια μας

kwstas mpatsios

Active Member
Μωρη σαλούφα ,επειδή εσύ μιλάς πολύ,δώσε στοιχεία και φωτό που σου ζητήθηκε και άσε τα πολλά λόγια...αποτελέσματα είναι αυτά νομίζεις?? Της κακιας ώρας είναι..έτσι και βάλεις φωτό κάτω από λάμπες όπως έχω βάλει εγώ,θα κλάψουνε μανουλες..
Δώσε στοιχεία που σου είπα πιο πάνω..
Εγώ ναι βαλτός είμαι..
Εσύ τι είσαι?
Τι άλλο να ανεβάσω δεν μπορώ να βρω αλες παλιές και τότε μπαμπακα πλήρωσα τα 1930grafts 1500€ άντε τώρα μιλά να δω τι θα πεις

Συνημμένα

• 8f26a076a1843b4915cc83c18e452424.jpeg
    8f26a076a1843b4915cc83c18e452424.jpeg
    195 KB · Προβολές: 106
  • b10f883470ea0d199153763e9cbedf87.jpeg
    b10f883470ea0d199153763e9cbedf87.jpeg
    208.2 KB · Προβολές: 107
  • 8ae600bd343f1ac089ea2b5accff64ac.jpeg
    8ae600bd343f1ac089ea2b5accff64ac.jpeg
    79.6 KB · Προβολές: 107
  • ede4f7abced7cb507012d72bff5dcae1.jpeg
    ede4f7abced7cb507012d72bff5dcae1.jpeg
    85.4 KB · Προβολές: 108
  • 8a4e5b8ef5231db9985d3d0269947aca.jpeg
    8a4e5b8ef5231db9985d3d0269947aca.jpeg
    53.2 KB · Προβολές: 107

Flag17

Well-Known Member
Τις φώτο με το τοπικ γιατί τις ανεβάζεις? Σου είπαμε από την 1η φορά ότι ο γιατρός σου έκανε μια αραιή τοποθέτηση και θα θες αλλη μια για να εισαι οκ γιαυτό αλώστε και σου ξαναέβαλε σε όλα τα σημεία που σου έβαλε και την 1η φορά

LoverBoy

Well-Known Member
Δεν φαίνονται να έχουν τόππικ οι κοντινές φώτο πάντως!Μερικές φορές λόγω ανάλυσης φωτογραφίας μπορεί να δείχνουν έτσι!

Flag17

Well-Known Member
Δεν φαίνονται να έχουν τόππικ οι κοντινές φώτο πάντως!Μερικές φορές λόγω ανάλυσης φωτογραφίας μπορεί να δείχνουν έτσι!
Οι 3 τελευταίες είναι με τοπικ lover . Οι 2 άλλες είναι κανονικές και φαίνεται πως ήθελε κιαλλα μοσχευματα

kwstas mpatsios

Active Member
Τις φώτο με το τοπικ γιατί τις ανεβάζεις? Σου είπαμε από την 1η φορά ότι ο γιατρός σου έκανε μια αραιή τοποθέτηση και θα θες αλλη μια για να εισαι οκ γιαυτό αλώστε και σου ξαναέβαλε σε όλα τα σημεία που σου έβαλε και την 1η φορά
Δεν θυμάμαι αν έχω τοπικ σε καμία είναι πολύ παλιές ότι είχα ανέβασα ή μεταμόσχευση ήταν μια χαρά δεν ήταν αραιή έπεσαν όμως τα δικά μου μαλια πέρασαν περίπου 5 χρόνια λογικό να ξανακάνω και λογικό να ξανακάνω σε άλλα 5 γιατί ακόμα έχω μαμά μαλια.το να μου βάλει 2500 αντί για 2000 ήταν εύκολο η δότρια όμως δεν γεννάει φίλε μου γιαυτο πάμε όσο ποιο safe μπορούμε για να εχουμε

Flag17

Well-Known Member
Δεν θυμάμαι αν έχω τοπικ σε καμία είναι πολύ παλιές ότι είχα ανέβασα ή μεταμόσχευση ήταν μια χαρά δεν ήταν αραιή έπεσαν όμως τα δικά μου μαλια πέρασαν περίπου 5 χρόνια λογικό να ξανακάνω και λογικό να ξανακάνω σε άλλα 5 γιατί ακόμα έχω μαμά μαλια.το να μου βάλει 2500 αντί για 2000 ήταν εύκολο η δότρια όμως δεν γεννάει φίλε μου γιαυτο πάμε όσο ποιο safe μπορούμε για να εχουμε
Έχουν και οι 3. Επίσης στους κροτάφους ειχες 0 μαμά μαλλιά δέρμα ήσουν δεν υπήρχε κάτι για να πέσει μόνο μεταμοσχευμενα.

aeratos28

Just aeratos
Oχι δικές σου φωτό τρελέ μου...φωτό για τον άλλο που είπες ότι δούλεψε πολύ μεγάλη πυκνότητα ο γιατρός και χρειάστηκε 0.7 εργαλείο ..και όχι μόνο φωτό κτλ...αλλά και τα στοιχεία που σου ρώτησα πιο πάνω ..ξαναδες το μνμ μου
Τι άλλο να ανεβάσω δεν μπορώ να βρω αλες παλιές και τότε μπαμπακα πλήρωσα τα 1930grafts 1500€ άντε τώρα μιλά να δω τι θα πεις
Υ.γ.
Πλήρωσες τότε τα 1930 grafts,1500€ ,και τώρα πλήρωσες 2300€ για 1800 grafts??
Λιγάκι περίεργο

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kwstas mpatsios

Active Member
Oχι δικές σου φωτό τρελέ μου...φωτό για τον άλλο που είπες ότι δούλεψε πολύ μεγάλη πυκνότητα ο γιατρός και χρειάστηκε 0.7 εργαλείο ..και όχι μόνο φωτό κτλ...αλλά και τα στοιχεία που σου ρώτησα πιο πάνω ..ξαναδες το μνμ μου

Υ.γ.
Πλήρωσες τότε τα 1930 grafts,1500€ ,και τώρα πλήρωσες 2300€ για 1800 grafts??
Λιγάκι περίεργο
Ναι γιατί είναι διαφορετική κλινική είχε άλλη τιμή.και γενικά οι μεταμοσχεύσεις ακριβιναν στην DHI παλιά μου είχα πει 1€ και τώρα μου είπαν 1,5 ο ιατρός αλαξε κλινική δεν είναι πλέον στα φιγούρα γενικά στα φιγούρα μπορεί να σε αρχίσουν με τρελό ποσό και στο τελος να σε πληρώσουν κιολας όσο για τον άλλον δεν έχω αλες φωτό ρε συ που να τις βρω αυτές ανέβασε ο ιατρός αυτές πήρα και έχει πολα χρόνια

aeratos28

Just aeratos
Δεν οδηγεί πουθενά η κουβέντα..αν δεν έχεις στοιχεία να τα δείξεις αυτά που λες ,καλύτερα να μην τα λες καν.
Τεσπά καλό είναι να μην λες διαφορα χωρίς αποδείξεις ..καλή συνέχεια στην επέμβαση σου και καλά αποτελέσματα ..
Παπά μην πουλάς μόνο
Ναι γιατί είναι διαφορετική κλινική είχε άλλη τιμή.και γενικά οι μεταμοσχεύσεις ακριβιναν στην DHI παλιά μου είχα πει 1€ και τώρα μου είπαν 1,5 ο ιατρός αλαξε κλινική δεν είναι πλέον στα φιγούρα γενικά στα φιγούρα μπορεί να σε αρχίσουν με τρελό ποσό και στο τελος να σε πληρώσουν κιολας όσο για τον άλλον δεν έχω αλες φωτό ρε συ που να τις βρω αυτές ανέβασε ο ιατρός αυτές πήρα και έχει πολα χρόνια

περί κορυφαίων κτλ

Legend

Active Member
Ο γιατρός Παναγιώτης Κολιάτος σε ποια κλινική ειναι τώρα ;

LoverBoy

Well-Known Member
Αν δεν νιώθεις κάψιμο όπως το έγκαυμα που παθαίνουν όσοι βρίσκονται για ώρα στον ήλιο δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.Καπελο να βάζεις πλέον όταν βγαίνεις στον ήλιο.

Μπλουζα