Καλημέρα κόσμε θέλω τα φώτα σας.

Seneca Medical Group

Nikos- Εκπρόσωπος κλινικών Seneca Medical Group
Καλημέρα φίλε μου.

Αυτό ακριβώς λέμε, δεν είναι δυνατόν να σου πουλάνε το δικό σου μαλλί. Συνεπώς, ο υπολογισμός πρέπει να γίνεται ανά σέσσιον και όχι ανά graft ή χειρότερα ακόμα ανά τρίχα. Όταν όμως προσπαθούν να κλείσουν το σέσσιον στο 5ωρο και να βάλουν στον ίδιο γιατρό δύο σέσσιον την ημέρα αντιλαμβάνεσαι ότι τα πάντα θα γίνουν υπό πίεση, γεγονός το οποίο θα έχει επίπτωση και στον, μειωμένο, αριθμό grafts που θα σου βάλουν σε σχέση με αυτά που χρειάζεσαι και στην χρέωση ανά γκραφ ή τρίχα, την οποία θα πληρώσεις χρυσή. Η συγκεκριμένη κλινική δε, βγάζει τιμοκατάλογο ανά τρίχα μάλιστα, θα το είδες εάν πήγες από εκεί.

Είτε συζήτησε μαζί τους χρέωση ανά σέσσιον, που δεν νομίζω να το κάνουν γτ έχουν στηρίξει όλους τους υπολογισμούς βιωσιμότητας τους σε πολύ φουσκωμένες χρεώσεις, είτε βρες άλλους γιατρούς και πήγαινε να τους δεις. Υπάρχουν πάρα πολλοί, από μαρούσι, αγία παρασκευή, αμπελόκηπους, νέα σμύρνη και πάει λέγοντας. Οι τιμές πλέον στην αγορά, όπως έχω ξαναπεί κυμαίνονται κάτω από 2χίλιαρο για πάνω από 3k grafts
κάθε ιατρός μας αναλαμβάνει 1 ασθενή την ημέρα. κανένας ιατρός μας δεν δουλεύει 10 ώρες την ημέρα και ποτέ κάτω από πίεση. Για εμάς, ένας νηφάλιος, ξεκούραστος και άρα ικανός γιατρός είναι σημαντικός και απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφάλεια και τα αποτελέσματα που θέλουμε να δίνουμε στους ασθενείς μας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
κάθε ιατρός μας αναλαμβάνει 1 ασθενή την ημέρα. κανένας ιατρός μας δεν δουλεύει 10 ώρες την ημέρα και ποτέ κάτω από πίεση. Για εμάς, ένας νηφάλιος, ξεκούραστος και άρα ικανός γιατρός είναι σημαντικός και απαραίτητη προϋπόθεση για την ασφάλεια και τα αποτελέσματα που θέλουμε να δίνουμε στους ασθενείς μας.
πόσα, λοιπόν, grafts ανά 8ωρο κατά μέσο όρο μπορεί να "δωσει" ένας από τους ιατρούς σας? 2500? 3000? Γτ λοιπόν ενώ ανά σέσιον έχετε σταθερό κόστος δεν αναφέρετε μία φιξ τιμή ανά σέσιον για έναν ελάχιστο αριθμό grafts και εν συνεχεία εάν πρόκειται για ειδική περίπτωση, πχ repair, να κάνετε άλλη συζήτηση? Τιμολογιακή πολιτική δεν θα σας υποδείξω, αλλά γνωρίζετε ότι η αγορά και από έμπειρους ιατρούς κινείται πλέον στα επίπεδα που έχω προαναφέρει των 1500€ - 1800€ το σέσιον, πλήρες σε ιατρείο με δύο νοσηλεύτριες κ επέμβαση από ιατρό.

Αντιλαμβάνομαι ότι εντυπωσιακοί χώροι υποδοχής σε συνάρτηση με τον μεγάλο αριθμό υποστηρικτικού προσωπικού, εκτός των νοσηλευτριών και των ιατρών έχουν ένα σημαντικό κόστος διατήρησης αλλά αυτό είναι κάτι που θα έπρεπε να το υποστηρίζετε μέσω της οικονομίας κλίμακας και όχι να φουσκώνει παράλογα την τελική τιμή.

Άποψη μου, ο εστιασμός στην ουσία είναι σημαντικότερος κ η ουσία είναι σωστός ιατρικά χώρος επέμβασης, ευχαριστημένος ιατρός με τίμια αμοιβή, αντίστοιχα κ οι νοσηλεύτριες και ένα λογικό κέρδος για την κλινική.

Αλλιώς, πως θεωρείτε ότι θα καταφέρετε να μείνετε ανταγωνιστικοί σε βάθος χρόνου, όταν το εξειδικευμένο ΜΜ ιατρικό δυναμικό αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, γεγονός το οποίο αντίστοιχα συμπιέζει τις τιμές χωρίς απώλεια της ποιότητας?

piros75

Well-Known Member
Τιμολογιακή πολιτική δεν θα σας υποδείξω, αλλά γνωρίζετε ότι η αγορά και από έμπειρους ιατρούς κινείται πλέον στα επίπεδα που έχω προαναφέρει των 1500€ - 1800€ το σέσιον, πλήρες σε ιατρείο με δύο νοσηλεύτριες κ επέμβαση από ιατρό.
ποιες είναι αυτές οι κλινικές και γιατροί που αναφέρεις GeorgeXz, γιατί εγώ όταν ψαχνόμουν, σοβαρό γιατρό/κλινική που να έχει σοβαρά και καλά αποτελέσματα με τέτοια χρήματα για ημερήσιο σεσιον δεν βρήκα πουθενά και πίστεψέ με έκανα πολύ καλή έρευνα αγοράς.

GeorgeXz

Active Member
ποιες είναι αυτές οι κλινικές και γιατροί που αναφέρεις GeorgeXz, γιατί εγώ όταν ψαχνόμουν, σοβαρό γιατρό/κλινική που να έχει σοβαρά και καλά αποτελέσματα με τέτοια χρήματα για ημερήσιο σεσιον δεν βρήκα πουθενά και πίστεψέ με έκανα πολύ καλή έρευνα αγοράς.
ποιους είδες φίλε μου?

ΥΓ: Αν δεν κάνω λάθος, διόρθωσε με παρακαλώ εάν κάνω, το δικό σου σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική της σενέκα είχε αρχική 5500€ κ σου έκαναν προσφορά στα 4500€?

GeorgeXz

Active Member
Υπάρχουν πολλοί γιατροί πλέον, ας μας πει πρώτα ο @piros75 με ποιους έχει μιλήσει, θα είναι χρήσιμη γνώση για το φόρουμ. Κάθε χρόνο ανανεώνεται η αγορά, όχι με νέους γιατρούς αλλά κυρίως με γιατρούς οι οποίοι ανεξαρτηροποιούνται κ έχουν την εμπειρία. Δεν συστήνω κανέναν, απλά κοιτάζω τον μέσο όρο τιμής που κινείται πτωτικά από χρόνο σε χρόνο και είναι λογικό, είναι μία εύκολη επέμβαση, μπελαλίδικη όμως, αλλά που αφήνει καλό κέρδος. Όχι τα τρελά νούμερα που θέλαν κάποιοι τα προηγούμενα χρόνια και κάναν τον προυπολογισμό τους, αλλά ένα καλό τίμιο κέρδος

Johns12

Member
Χαίρετε, προφανώς ο αριθμός των 1500 μοσχευμάτων (που παρεμπιπτόντως ισοδυναμούν με περισσότερες από 3000 τρίχες) έχει να κάνει στη συγκεκριμένη περίπτωση με τον σχεδιασμό που αρχικά συζητήθηκε. Αν ο σχεδιασμός αυτός αλλάξει, προφανώς θα αλλάξει και ο αριθμός των μοσχευμάτων/τριχών που τελικά θα χρησιμοποιηθούν. Για να είμαστε εντάξει με τον Johns12 και επειδή η τιμή που συμφωνήσαμε είναι στα 2800, αν τελικά συμφωνηθεί διαφορετικός σχεδιασμός που θα απαιτήσει μεγαλύτερο αριθμό μοσχευμάτων, θα κρατήσουμε τη συμφωνημένη τιμή σταθερή.
Σε τέτοιες επεμβάσεις μεγάλο ρόλο παίζει και η ψυχολογία. Να νιώθει ο άλλος σιγουριά. Με τον επαγγελματισμο που επιδείξατε αλλά και την αντιμετώπιση να ξέρετε το πετύχατε. Πάμε για ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα στις 27 Μαρτίου! @Seneca Medical Group ευχαριστώ και καλή μας τύχη. Forum νέα πολλά σύντομα με φωτογραφίες και βίντεο!

GeorgeXz

Active Member
πονηρούλη @Johns12 έκανες leverage το φόρουμ για να κάνεις το ντιλ σου με τη σενέκα... :)

Τέλος πάντων. Σε κάθε περίπτωση σου εύχομαι καλή επιτυχία

Edit: Βέβαια το παράδοξο σε αυτές τις περιπτώσεις εάν πας για μονοήμερα κ πιάσεις 2500-3000gr ο άλλος φίλος που έσκασε 4500€ για διήμερη αλλά τον ίδιο αριθμό θα νοιώσει κάπως αδικημένος. Επιβάλλεται μία ημέρα συμπληρωματική δώρο στο φίλο @piros75 απο τους σενέκηδες...

Johns12

Member
πονηρούλη @Johns12 έκανες leverage το φόρουμ για να κάνεις το ντιλ σου με τη σενέκα... :)

Edit: Βέβαια το παράδοξο σε αυτές τις περιπτώσεις εάν πας για μονοήμερα κ πιάσεις 2500-3000gr ο άλλος φίλος που έσκασε 4500€ για διήμερη αλλά τον ίδιο αριθμό θα νοιώσει κάπως αδικημένος. Επιβάλλεται μία ημέρα συμπληρωματική δώρο στο φίλο @piros75 απο τους σενέκηδες...
Ευχαριστώ για την ευχή. Όχι όχι όμως πονηριά!! Η seneca ήταν από την αρχή η πρώτη στα θέλω μου και το φόρουμ είναι για να λαμβάνουμε και να δίνουμε βοήθεια!! Άλλοτε αυτός ο μοχλός μπορεί να γίνει πίεσης άλλοτε όχι, στη συγκεκριμένη περίπτωση έγινε κινητήριος δύναμη για μένα όσον αφορά την ψυχολογία, για τη κλινική όσον αφορά τον επαγγελματισμο!! Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική άλλωστε, αυτό έμαθα το καιρό που ασχολούμαι με το τριχωτό!!!

aeratos28

Just aeratos
Ετσι ακριβώς.!!
Ξέρεις πόσα τέτοια έχω πιάσει να μου τρώνε τις κότες στο χωριό εδώ?
Χαχαχα......

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

piros75

Well-Known Member
ποιους είδες φίλε μου?

ΥΓ: Αν δεν κάνω λάθος, διόρθωσε με παρακαλώ εάν κάνω, το δικό σου σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική της σενέκα είχε αρχική 5500€ κ σου έκαναν προσφορά στα 4500€?
Αγαπητέ GeorgeXz, όντως πλήρωσα 4.500 για διήμερη συνεδρία και μου βγάλανε, από την ήδη δουλεμένη από την πρώτη μου μμ δότρια, κοντά στα 3.500 μοσχεύματα (δλδ 1,28ευρώ/μόσχευμα). Η αρχική τιμή ήταν όντως 5.500 ευρώ (δλδ 1,57 ευρώ/μόσχευμα) που και πάλι το θεωρώ πολύ VFM. Τώρα για το πόσες κλινικές και γιατρούς έχω επισκεφτεί όλα αυτά τα χρόνια: Healthyhairclinics, HairclinicΤσουνής Φώτης, BergmanKord, Γκούρας Ιωάννης(Gourashairgenesisclinic), Αναστάσιος Βεκρής (AdvancedHairClinic), Θεοχάρης Σωτήρης Skin+Hair, MediJeunesse, DHI, Αναστασάκης, Antiagers, LP και BHR. Στο σύνολο δλδ έχω δει πάνω από 12 γιατρούς σε διαφορετικές κλινικές. Αν εξαιρέσεις κλινικές στιλ MediJeunesse, που δεν είχαν καμία σοβαρότητα και οι τιμές ήταν από τα Lidl, η πλειονότητα είτε είχε τιμές πάνω κάτω ίδιες με τη Seneca, είτε αρκετά υψηλότερες.

GeorgeXz

Active Member
Σωστά MediJeynesse δεν την συζητάμε καν. Γκούρα επίσης. Βεκρής, Αναστασάκης σφάζουν στο γόνατο τα θύματα, όχι για πολύ όμως.

Antiagers όμως, που τελικά επέλεξα εγώ, η τιμή τους ήταν πολύ χαμηλότερη για τα ίδια περίπου grafts σε διήμερη x 8h, έδωσα 1900€ και όντας στον δεύτερο μήνα που διανύω δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το αποτέλεσμα, αλλά είδα σοβαρότητα, συνέπεια, επαγγελματισμό και νομίζω ότι πάμε καλά.

Επίσης, ο Ράπτης στην Αγία Παρασκευή που ήταν χρόνια Bergman αν δεν κάνω λάθος νομίζω ότι είναι στα 1600-1800€ για μονοήμερη κ 2500grafts

Κ υπάρχουν κ αρκετοί άλλοι σε παραπλήσια τιμή και ποσότητα για μονοήμερο σέσιον.

Μίλησε κ εσύ με τους σενέκηδες που είναι καλά παιδιά όντως, αλλά κάπου έχουν πάρει λάθος από την αρχή το concept κατ' εμέ να σε βάλουν άλλο ένα μονοήμερο σέσιον για crown χωρίς χρέωση αρχίζοντας έτσι να λογικεύονται στις τιμές τους κ τότε ξαναζητάω και εγώ για του χρόνου που θέλω να ξαναμπώ και εγώ Γ κ αν είναι ανταγωνιστικοί στις τιμές τους, τεχνικά τους θεωρώ επαρκείς παρά τα πολλά φιρφιρίκια προς εντυπωσιασμό.

Θεωρώ τα 4500€, που τα 5500€ που αρχικά ζητάνε, υπερβολικά για 3500gr με τα φετινά δεδομένα και συνυπολογίζοντας ότι έρχεται καλοκαίρι που ελάχιστοι θα μπουν να κάνουν κ να φάνε την ταλαιπώρια του καυτού ήλιου στην υπό επούλωση κεφάλα τους!

piros75

Well-Known Member
Σωστά MediJeynesse δεν την συζητάμε καν. Γκούρα επίσης. Βεκρής, Αναστασάκης σφάζουν στο γόνατο τα θύματα, όχι για πολύ όμως.

Antiagers όμως, που τελικά επέλεξα εγώ, η τιμή τους ήταν πολύ χαμηλότερη για τα ίδια περίπου grafts σε διήμερη x 8h, έδωσα 1900€ και όντας στον δεύτερο μήνα που διανύω δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για το αποτέλεσμα, αλλά είδα σοβαρότητα, συνέπεια, επαγγελματισμό και νομίζω ότι πάμε καλά.

Επίσης, ο Ράπτης στην Αγία Παρασκευή που ήταν χρόνια Bergman αν δεν κάνω λάθος νομίζω ότι είναι στα 1600-1800€ για μονοήμερη κ 2500grafts

Κ υπάρχουν κ αρκετοί άλλοι σε παραπλήσια τιμή και ποσότητα για μονοήμερο σέσιον.

Μίλησε κ εσύ με τους σενέκηδες που είναι καλά παιδιά όντως, αλλά κάπου έχουν πάρει λάθος από την αρχή το concept κατ' εμέ να σε βάλουν άλλο ένα μονοήμερο σέσιον για crown χωρίς χρέωση αρχίζοντας έτσι να λογικεύονται στις τιμές τους κ τότε ξαναζητάω και εγώ για του χρόνου που θέλω να ξαναμπώ και εγώ Γ κ αν είναι ανταγωνιστικοί στις τιμές τους, τεχνικά τους θεωρώ επαρκείς παρά τα πολλά φιρφιρίκια προς εντυπωσιασμό.

Θεωρώ τα 4500€, που τα 5500€ που αρχικά ζητάνε, υπερβολικά για 3500gr με τα φετινά δεδομένα και συνυπολογίζοντας ότι έρχεται καλοκαίρι που ελάχιστοι θα μπουν να κάνουν κ να φάνε την ταλαιπώρια του καυτού ήλιου στην υπό επούλωση κεφάλα τους!
ρε συ θα ορκιζόμουν ότι Antiagers που ρώτησα μου είχαν πει περίπου πριν 10 μήνες κοντά στα 3.000 για μονοήμερο session, αλλά μάλλον κάνω λάθος, με αυτά που μου λες. Δηλαδή σίγουρα η τιμή τους για 2ημερη είναι στα 1900 ευρώ; Δηλαδή έχουν τιμοκατάλογο που αναφέρει αυτή την τιμή ή σου έγινε ειδική τιμή;

GeorgeXz

Active Member
είχαν προσφορά στα 1900€ από 2500€ - 2800€ από τον Ιούλιο πέρσι μέχρι κ τέλος Νοέμβρη. Επέλεγες είτε έναν γιατρό με μονοήμερο 10ωρο κ όσο τραβήξει, είτε δύο κοπέλες γιατρίνες οι οποίες έκαναν 2 8ωρα. Εγώ επέλεξα τη μία εκ των δύο γιατρίνων κ τουλάχιστον διαδικαστικά έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος. Για το αποτέλεσμα επιφυλλάσομαι...

bobby

Well-Known Member
Παιδιά μιλάτε για ιατρικές κοσμητικές πράξεις λες και είναι σουπερμάρκετ……ούτε πυρηνική επιστήμη είναι (όπως το παρουσιάζουν κάποιοι) ούτε όμως και σουπερμάρκετ (piece of cake). Για τη αν ήταν τότε δεν θα βλέπαμε τραγικά αποτελέσματα αλλά μόνο μαλλιάδες……Είναι πλέον μια τυποποιημένη και με σωστά πρωτόκολλα διαδικασία αλλά θέλει εκπαίδευση, σωστή σύνθεση ομάδας, χέρι αλλά και γνώση για αντιμετώπιση της στραβής…..

Υπάρχουν πολλοί γιατροί πλέον, ας μας πει πρώτα ο @piros75 με ποιους έχει μιλήσει, θα είναι χρήσιμη γνώση για το φόρουμ. Κάθε χρόνο ανανεώνεται η αγορά, όχι με νέους γιατρούς αλλά κυρίως με γιατρούς οι οποίοι ανεξαρτηροποιούνται κ έχουν την εμπειρία. Δεν συστήνω κανέναν, απλά κοιτάζω τον μέσο όρο τιμής που κινείται πτωτικά από χρόνο σε χρόνο και είναι λογικό, είναι μία εύκολη επέμβαση, μπελαλίδικη όμως, αλλά που αφήνει καλό κέρδος. Όχι τα τρελά νούμερα που θέλαν κάποιοι τα προηγούμενα χρόνια και κάναν τον προυπολογισμό τους, αλλά ένα καλό τίμιο κέρδος
Πάντως αυτό που λες φίλε μου νομίζω δεν ισχυεί , ισα ισα το αντίθετο. Οι τιμές παραμένουν σταθερές με ανοδική πορεία. Οι πολυ χαμηλές τιμές που είπες σε αλλα σχόλια δεν εχει σχεδόν κάνεις απο τις περισσότερες κλινικές και ειναι τετοια τα νούμερα που βλέπεις της seneca τις θεωρούν τίμιες. Επειδή εχει τυχει να δω σε πολυ μεγάλο αριθμό κλινικών στην ελλαδα τις τιμες αντε 1-2 να έχουν αυτά που αναφέρεις. Εσυ πήρες τρελή τίμη την θυμάμαι που το διαφημιζαν και ελπιζω να σου πάει καλα. Αλλά ακόμη και η δικιά σου ηταν προσφορα εκείνων των μηνών. Μακάρι να ισχυεί αυτό που λες, το εύχομαι.

Μπλουζα