Καλημέρα φίλε μου.
Αυτό ακριβώς λέμε, δεν είναι δυνατόν να σου πουλάνε το δικό σου μαλλί. Συνεπώς, ο υπολογισμός πρέπει να γίνεται ανά σέσσιον και όχι ανά graft ή χειρότερα ακόμα ανά τρίχα. Όταν όμως προσπαθούν να κλείσουν το σέσσιον στο 5ωρο και να βάλουν στον ίδιο γιατρό δύο σέσσιον την ημέρα αντιλαμβάνεσαι ότι τα πάντα θα γίνουν υπό πίεση, γεγονός το οποίο θα έχει επίπτωση και στον, μειωμένο, αριθμό grafts που θα σου βάλουν σε σχέση με αυτά που χρειάζεσαι και στην χρέωση ανά γκραφ ή τρίχα, την οποία θα πληρώσεις χρυσή. Η συγκεκριμένη κλινική δε, βγάζει τιμοκατάλογο ανά τρίχα μάλιστα, θα το είδες εάν πήγες από εκεί.
Είτε συζήτησε μαζί τους χρέωση ανά σέσσιον, που δεν νομίζω να το κάνουν γτ έχουν στηρίξει όλους τους υπολογισμούς βιωσιμότητας τους σε πολύ φουσκωμένες χρεώσεις, είτε βρες άλλους γιατρούς και πήγαινε να τους δεις. Υπάρχουν πάρα πολλοί, από μαρούσι, αγία παρασκευή, αμπελόκηπους, νέα σμύρνη και πάει λέγοντας. Οι τιμές πλέον στην αγορά, όπως έχω ξαναπεί κυμαίνονται κάτω από 2χίλιαρο για πάνω από 3k grafts