Καλημέρα κόσμε θέλω τα φώτα σας.

Johns12

Member
Καλημέρα σε όλους, νέος εδώ! Είμαι 33, δε πίνω δε καπνίζω και είμαι φουλ μέσα στον αθλητισμό. Το τριχωτό της κεφαλής μου που θα σας δείξω παρακάτω είναι σταθερό έτσι από το 2018-2019 με κατά καιρούς να φαίνεται πιο δυνατό. Δεν έχω λάβει ποτέ κάποια φαρμακευτική αγωγή γιατί δεν το χω και δε θέλω τα φάρμακα. Επίσης ούτε κάτι ιδιαίτερο σε σαμπουάν κλπ κλπ. Γενικά δε δίνω σημασία στις τρίχες.. Ωστόσο ο κομμωτής μου με έπρηξε επειδή λέει δεν έχω μεγάλο πρόβλημα να κάνω μμ. Πήγα στη Seneca έγινε μια ενημέρωση. Μου είπαν ότι δε χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή μετά, επίσης μου είπανε ότι όντως έχω μικρό θέμα και η δοτρια περιοχή είναι πάρα πολύ δυνατή και πλούσια. Θα δουλέψουμε hairline και τομέα Α μου είπανε

Τα φώτα σας θέλω στα εξής:

Μπορώ όντως να τη κάνω τη μμ και να μη πάρω φάρμακα ή θα κάνω μια τρύπα στο νερό?

Με την εμπειρία σας βλέπετε όντως μικρό θέμα?

2800 είναι οκ κόστος για το συγκεκριμένο περιστατικό?

Προτείνεται κάτι άλλο? Είναι υπερβολική κινηση η μμ?

Συνημμένα

• 20250307_102930.jpg
    20250307_102930.jpg
    2.4 MB · Προβολές: 153
  • 20250307_102949.jpg
    20250307_102949.jpg
    2.1 MB · Προβολές: 148
  • 20250307_102959.jpg
    20250307_102959.jpg
    1.6 MB · Προβολές: 149
  • 20250307_103006.jpg
    20250307_103006.jpg
    2.1 MB · Προβολές: 142
  • 20250307_103014.jpg
    20250307_103014.jpg
    2.4 MB · Προβολές: 152
  • 20250307_102759.jpg
    20250307_102759.jpg
    2.1 MB · Προβολές: 153

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Καλημερα φιλε μου!Οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καθαρές αν κ κάθεσαι κάτω από έντονο φως! Φαίνεται ότι δεν έχει αραιωσει το μαλλί σου από την Β ζώνη κ πίσω χωρίς πρόβλημα στο crown η αγωγη δεν είναι απαραίτητη για ολους.
Αν σου είναι εύκολο βαλε καθαροτερες φωτο! Σου είπαν πόσα grafts θα χρειαστείς?

kollaps

Active Member
33 χρόνων είναι μικρή ηλικία για να πεις με σιγουριά ότι γλίτωσες το μεγάλο Norwood. Από κληρονομικότητα πώς είσαι;

Johns12

Member
Καλημερα φιλε μου!Οι φωτογραφίες δεν είναι πολύ καθαρές αν κ κάθεσαι κάτω από έντονο φως! Φαίνεται ότι δεν έχει αραιωσει το μαλλί σου από την Β ζώνη κ πίσω χωρίς πρόβλημα στο crown η αγωγη δεν είναι απαραίτητη για ολους.
Αν σου είναι εύκολο βαλε καθαροτερες φωτο! Σου είπαν πόσα grafts θα χρειαστείς?
Καταρχάς ευχαριστώ για την άμεση απάντηση βεβαίως θα βγάλω πιο καθαρές(είμαι στη δουλειά και ήταν στη ζούλα ).

Μου το είπανε και εκεί αλλά το ξέρω και από μόνος μου από τη Β ζώνη και πίσω ίσα ίσα το μαλλί είναι αρκετά πυκο, μπιφτέκι ούτε σαν ιδέα δεν έχω και κάνεις στην οικογένεια μου δεν έχει. Εμένα με καίει ότι δε θέλω να βάζω φάρμακα μετά για τη διατήρηση, γιατί όχι τίποτα άλλο δεν είμαι και τυπικός σε αυτά. Αυτή με διαβεβαίωσαν πως με τη ποιότητα που έχω πίσω δε θα χρειαστεί τίποτα σε φαρμακευτική αγωγή, αν θέλω μόνο μια λοσιόν τύπου regaine αυτό μου είπανε.

Johns12

Member
33 χρόνων είναι μικρή ηλικία για να πεις με σιγουριά ότι γλίτωσες το μεγάλο Norwood. Από κληρονομικότητα πώς είσαι;
Από κληρονομικότητα πατέρας κροτάφους από πάντα και τώρα στα 65 έχει πλέον αραίωση α ζώνη χωρίς μπιφτέκι πίσω, παππούς από εκείνη τη μεριά και γιαγιά πολύ καλό μαλλί μέχρι τώρα 80+, μητέρα απίστευτα πολύ μαλλί και παππούς γιαγιά από εκείνη τη μεριά το ίδιο, μόνο ο παππούς έχει πιο μέσα κροτάφους. Γενικά περιοχή β και μπιφτέκι στους συγγενείς που γνωρίζω δεν έχω παρατηρήσει πρόβλημα.

LoverBoy

Well-Known Member
Μια χαρά!Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις είναι μινοξιδιλη μετά την μμ για ένα 8 μηνο να μπουσταρεις το αποτέλεσμα.

Johns12

Member
Μια χαρά!Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις είναι μινοξιδιλη μετά την μμ για ένα 8 μηνο να μπουσταρεις το αποτέλεσμα.
Θα το δω εννοείται. Απλά κάτι παρενέργειες που λένε στο σεξουαλικο κομμάτι γενικά δε θέλω. Είμαστε πολύ καλά εκεί μη το χαλάσουμε για τρίχες χαχαχα. Που δε ξέρω καν αν είναι από μινοξιδιλη τα χω κάνει λίγο αχταρμά με τόση πληροφορία!

LoverBoy

Well-Known Member
Θα το δω εννοείται. Απλά κάτι παρενέργειες που λένε στο σεξουαλικο κομμάτι γενικά δε θέλω. Είμαστε πολύ καλά εκεί μη το χαλάσουμε για τρίχες χαχαχα. Που δε ξέρω καν αν είναι από μινοξιδιλη τα χω κάνει λίγο αχταρμά με τόση πληροφορία!
Όχι αδερφέ!Η μινοξιδίλη δεν σχετίζεται καν με σεξουαλική παρενέργεια!Αυτό που μπορεί να προκαλέσει σε μικρό ποσοστό είναι η φιναστερίδη!

aeratos28

Just aeratos
Να κάνεις εξετάσεις πρώτα που θα σου πουν τα παιδιά εδώ ποιες, και αν χρειάζεσαι φίνα και δεν υπάρχει θέμα μετά τις εξετάσεις και μπορείς να ξεκινήσεις να παίρνεις αγωγή ,να την ξεκινήσεις..γιατί ενδέχεται να μην σου μείνει τρίχα στο κεφάλι στην πορεία,και να σου δημιουργηθεί πρόβλημα σεξουαλικό από την ήττα της καράφλας ..έχουμε δει και τέτοιοες περιπτώσεις πολλες εδώ πέρα .
Όλοι την ίδια κλασσική ατάκα λένε,δεν θέλω θεραπεία γιατί έχω ακούσει ότι μπορεί να έχω πρόβλημα σεξουαλικό και είμαι πολύ δυνατός

κτλ..και μόλις τρώνε την κατραπακια και δεν μένει τρίχα ξεκινάνε τα ...έπρεπε να μην έχω ακούσει τις χαζομάρες που λέγανε και άλλα τέτοια διαφορα..
Το αν έχει ο πατέρας η μητέρα σου πολλά μαλλιά η το σόι,δεν λέει απολύτως τπτ .εσύ μπορεί να πήρες από έναν μπάρμπα σου η προπάππου καράφλα το γονίδιο και να είσαι ο άτυχος ..δυστυχώς παίζουν και αυτά.μημ είσαι αρνητικός όπως ολοι όσοι πρώτο ασχολούνται με την τριχοπτωση

Johns12

Member
Ε
Να κάνεις εξετάσεις πρώτα που θα σου πουν τα παιδιά εδώ ποιες, και αν χρειάζεσαι φίνα και δεν υπάρχει θέμα μετά τις εξετάσεις και μπορείς να ξεκινήσεις να παίρνεις αγωγή ,να την ξεκινήσεις..γιατί ενδέχεται να μην σου μείνει τρίχα στο κεφάλι στην πορεία,και να σου δημιουργηθεί πρόβλημα σεξουαλικό από την ήττα της καράφλας ..έχουμε δει και τέτοιοες περιπτώσεις πολλες εδώ πέρα .
Όλοι την ίδια κλασσική ατάκα λένε,δεν θέλω θεραπεία γιατί έχω ακούσει ότι μπορεί να έχω πρόβλημα σεξουαλικό και είμαι πολύ δυνατός

κτλ..και μόλις τρώνε την κατραπακια και δεν μένει τρίχα ξεκινάνε τα ...έπρεπε να μην έχω ακούσει τις χαζομάρες που λέγανε και άλλα τέτοια διαφορα..
Το αν έχει ο πατέρας η μητέρα σου πολλά μαλλιά η το σόι,δεν λέει απολύτως τπτ .εσύ μπορεί να πήρες από έναν μπάρμπα σου η προπάππου καράφλα το γονίδιο και να είσαι ο άτυχος ..δυστυχώς παίζουν και αυτά.μημ είσαι αρνητικός όπως ολοι όσοι πρώτο ασχολούνται με την τριχοπτωση
Ευχαριστώ για την άποψή σου αλλά δε με βοηθάς πολύ. Λες για κάποιες εξετάσεις αλλά όχι ποιες! Επίσης άπειρες φορές τα παίρνω τα μαλλιά μου δέρμα δεν έχω θέμα απλά είπα μήπως δοκιμάσω τη μμ να γεμίσω τους κροτάφους και έχω την επιλογή για οποιοδήποτε styling. Επίσης είμαι αρνητικός με τα χάπια γιατί δεν μ αρέσουν, επίσης αν είχα ανάγκη ή άγχος για τις τρίχες θα τα είχα κουμπώσει ήδη. Και πάλι σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου αλλά δε με βοήθησες στα ερωτήματα μου!

aeratos28

Just aeratos
Μπορείς να ψάξεις και λίγο στο φόρουμ φίλε ..να διαβάσεις περί θεραπειών .να δεις ποιες εξετάσεις χρειάζονται πρώτα ,να ακολουθήσεις οδηγίες γιατρού πως να κινηθείς και για τις εξετάσεις αλλά και για τη δοσολογία ..αν δεν θες να κάνεις θεραπεία ,να γνωρίζεις ποια θα είναι η συνέχεια εξαρχής .
Με το να περιμένεις απλά απαντήσεις ,χωρίς να διαβάζεις το φόρουμ και τα άπειρα νήματα που υπάρχουν για αυτά τα θέματα,δεν βοηθάς μόνος σου τον εαυτό σου αδερφέ..
Όλα στο πιάτο σαν απαντήσεις νομίζω είναι λίγο εγωιστικό..ασχολησου και εσύ να βοηθήσεις τον εαυτό σου .ο καθένας έχει τη γνώμη του για όλα αυτά,και θα μπερδευτείς
Ε

Ευχαριστώ για την άποψή σου αλλά δε με βοηθάς πολύ. Λες για κάποιες εξετάσεις αλλά όχι ποιες! Επίσης άπειρες φορές τα παίρνω τα μαλλιά μου δέρμα δεν έχω θέμα απλά είπα μήπως δοκιμάσω τη μμ να γεμίσω τους κροτάφους και έχω την επιλογή για οποιοδήποτε styling. Επίσης είμαι αρνητικός με τα χάπια γιατί δεν μ αρέσουν, επίσης αν είχα ανάγκη ή άγχος για τις τρίχες θα τα είχα κουμπώσει ήδη. Και πάλι σε ευχαριστώ για το σχόλιο σου αλλά δε με βοήθησες στα ερωτήματα μου!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Johns12

Member
Μπορείς να ψάξεις και λίγο στο φόρουμ φίλε ..να διαβάσεις περί θεραπειών .να δεις ποιες εξετάσεις χρειάζονται πρώτα ,να ακολουθήσεις οδηγίες γιατρού πως να κινηθείς και για τις εξετάσεις αλλά και για τη δοσολογία ..αν δεν θες να κάνεις θεραπεία ,να γνωρίζεις ποια θα είναι η συνέχεια εξαρχής .
Με το να περιμένεις απλά απαντήσεις ,χωρίς να διαβάζεις το φόρουμ και τα άπειρα νήματα που υπάρχουν για αυτά τα θέματα,δεν βοηθάς μόνος σου τον εαυτό σου αδερφέ..
Όλα στο πιάτο σαν απαντήσεις νομίζω είναι λίγο εγωιστικό..ασχολησου και εσύ να βοηθήσεις τον εαυτό σου .ο καθένας έχει τη γνώμη του για όλα αυτά,και θα μπερδευτείς
Φίλε αλήθεια το ύφος σου δε το καταλαβαίνω. Είσαι ο δικαστής εδώ του φόρουμ?? Διάβασα, διαβάζω και συνεχίζω. Για ποιους εγωισμούς μιλάς? Αν δε θες να βοηθήσεις μη γράψεις τίποτα. Αν είναι δυνατόν. Δεν είδα κανέναν άλλον που απάντησε να είχε θέμα με τις ερωτήσεις μου ή οτιδήποτε.

Kostas97

Well-Known Member
Τουλαχιστον low dose αγωγη για αρχη και το παρατηρεις.

Χωρις αγωγη ρισκαρεις, σε αυτη την ηλικια. Ενας δερματολογος με μικροσκοπιο θα μπορουσε να σε κατατοπισει και περισσοτερο, καθως διακρινει την λεπτυνση πριν αυτη γινει εμφανης στο ματι.

Επισης να γνωριζεις οτι εφοσον μπεις στη διαδικασια των ΜΕΤ, μπορει το μια και εξω να μη σε αφησει παλι ικανοποιημενο οποτε και να χρειαστεις καποιο touch up - νεα μετ. Δεν ειναι παντα κατι που τελειωνει με τη μια και συνεχιζεις, για ολοκληρωμενο αποτελεσμα.

Εαν δεν παρεις αγωγη και η ΑΓΑ προχωρησει, εκ των πραγματων σε λιγα χρονια θα αντιμετωπισεις θεμα, στα μπροστα που ηδη εχεις τθ με λεπτυνση και θα δινουν εναν ογκο, και πιθανως πισω. Αρα θα ξανα χρειαστεις μετ.

Οποτε αν δε σε ενδιαφερει το μαλλι η το εχεις αποδεχθει, δεν εχει νοημα να μπεις σto τριπακι επειδη στο προτεινε ο κουρεας.

Ειναι συχνο φαινομενο να βλεπουμε μελη τα οποια μπηκαν για ΜΕΤ με μεγαλες προσδοκιες και απογοητευτηκαν. Το προβλημα αυτο ειναι μαραθωνιος και οχι κατοσταρι.

Θα σου προτεινα να δεις αυτα, οπωσδηποτε:

Τελευταία επεξεργασία:

nick the Greek

Active Member
Αχαχαχαχαχ βλέπω μετά από εκεινη την ολονύχτια που κάναμε αδερφέ κάτι βγήκε...ειλικρινή συγχαρητήρια για τη βοήθεια που δίνεις στα νέα μέλη χωρίς να τους αποπαίρνεις και ας τα θέλουν όλα στο πιάτο

aeratos28

Just aeratos
Πραγματικά με εσένα ,δεν γίνεται να υπάρχει κουβέντα περισσότερη ..σε αφήνω να θεωρείς πως κέρδισες όπως έλεγες μόνος σου,και δεν θα σου υπενθυμίσω στο νήμα σου το σκοπό που έγιναν όλα αυτά στο νήμα σου,το γιατί το έκανες,και μέχρι και σήμερα δεν ενημερώσες καν για τις συναντήσεις σου από κοντά με Λορετζο τώρα που έρχεται..το αφήνω έτσι και σε χριζω νικητή της καρδιάς μας.χαχαχαχα
Αχαχαχαχαχ βλέπω μετά από εκεινη την ολονύχτια που κάναμε αδερφέ κάτι βγήκε...ειλικρινή συγχαρητήρια για τη βοήθεια που δίνεις στα νέα μέλη χωρίς να τους αποπαίρνεις και ας τα θέλουν όλα στο πιάτο

nick the Greek

Active Member
Πραγματικά με εσένα ,δεν γίνεται να υπάρχει κουβέντα περισσότερη ..σε αφήνω να θεωρείς πως κέρδισες όπως έλεγες μόνος σου,και δεν θα σου υπενθυμίσω στο νήμα σου το σκοπό που έγιναν όλα αυτά στο νήμα σου,το γιατί το έκανες,και μέχρι και σήμερα δεν ενημερώσες καν για τις συναντήσεις σου από κοντά με Λορετζο τώρα πότε έρχεται..το αφήνω έτσι και σε χτίζω νικητή της καρδιάς μας.χαχαχαχα
Σε ένα διάλογο δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος..Αυτό είναι για εγωκεντρικους..υπάρχει ανταλλαγή απόψεων..όταν θα με δει ο Λορένζο και έχω φώτο και στοιχεία περί φυτρωσης και τελικής αξιολόγησης από τον ίδιο του αποτελέσματος όλα θα αναφερθούν στο νήμα μου..

aeratos28

Just aeratos
Ναι ρε χαβαλε κάνω .να ενημερώσεις εννοείται και μακάρι να βρεθεί η λύση που αρμόζει
Σε ένα διάλογο δεν υπάρχει νικητής και ηττημένος..Αυτό είναι για εγωκεντρικους..υπάρχει ανταλλαγή απόψεων..όταν θα με δει ο Λορένζο και έχω φώτο και στοιχεία περί φυτρωσης και τελικής αξιολόγησης από τον ίδιο του αποτελέσματος όλα θα αναφερθούν στο νήμα μου..

Johns12

Member
Τουλαχιστον low dose αγωγη για αρχη και το παρατηρεις.

Χωρις αγωγη ρισκαρεις, σε αυτη την ηλικια. Ενας δερματολογος με μικροσκοπιο θα μπορουσε να σε κατατοπισει και περισσοτερο, καθως διακρινει την λεπτυνση πριν αυτη γινει εμφανης στο ματι.

Επισης να γνωριζεις οτι εφοσον μπεις στη διαδικασια των ΜΕΤ, μπορει το μια και εξω να μη σε αφησει παλι ικανοποιημενο οποτε και να χρειαστεις καποιο touch up - νεα μετ. Δεν ειναι παντα κατι που τελειωνει με τη μια και συνεχιζεις, για ολοκληρωμενο αποτελεσμα.

Εαν δεν παρεις αγωγη και η ΑΓΑ προχωρησει, εκ των πραγματων σε λιγα χρονια θα αντιμετωπισεις θεμα, στα μπροστα που ηδη εχεις τθ με λεπτυνση και θα δινουν εναν ογκο, και πιθανως πισω. Αρα θα ξανα χρειαστεις μετ.

Οποτε αν δε σε ενδιαφερει το μαλλι η το εχεις αποδεχθει, δεν εχει νοημα να μπεις σto τριπακι επειδη στο προτεινε ο κουρεας.

Ειναι συχνο φαινομενο να βλεπουμε μελη τα οποια μπηκαν για ΜΕΤ με μεγαλες προσδοκιες και απογοητευτηκαν. Το προβλημα αυτο ειναι μαραθωνιος και οχι κατοσταρι.

Θα σου προτεινα να δεις αυτα, οπωσδηποτε:
Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την αναλυτικοτατη απάντηση. Τα έχω "λιώσει" τα άρθρα η αλήθεια είναι. Το χω αποδεχτεί απλά δε με χαλάει να γεμίσουν οι κρόταφοι εφόσον από εκεί και πίσω είναι δυνατά τα μαλλιά. Τώρα βέβαια το μέλλον πάντα θα ναι αβέβαιο αλλά προς το παρόν δε φαίνεται καμία τάση από εκεί και πίσω για bye bye αγάπη Μου goodbye... Θα δείξει!! Και πάλι ευχαριστώ!

piros75

Well-Known Member
Θεωρώ το πρόβλημα σου μικρό, το χρώμα των μαλλιών σου ιδανικό για να δείξει ακόμα καλύτερο το αποτέλεσμα μιας μεταμόσχευσης και Θεωρώ ότι αν όλα πάνε καλά θα έχεις ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα. Για μένα προχώρα με μεταμόσχευση και μινοξιδιλη που δεν έχει παρενέργειες στο κάτω κεφάλι.

Johns12

Member
Θεωρώ το πρόβλημα σου μικρό, το χρώμα των μαλλιών σου ιδανικό για να δείξει ακόμα καλύτερο το αποτέλεσμα μιας μεταμόσχευσης και Θεωρώ ότι αν όλα πάνε καλά θα έχεις ένα πολύ δυνατό αποτέλεσμα. Για μένα προχώρα με μεταμόσχευση και μινοξιδιλη που δεν έχει παρενέργειες στο κάτω κεφάλι.
Φιλε μου σε ευχαριστώ πολύ για το ενθαρρυντικό σου μήνυμα. Μέσα στη βδομάδα έχω ραντεβού με τον γιατρό να κάνουμε μια εξέταση όπως μου είπε δε ξέρω τι και πως!! Μου έδωσες ένα boost και συ

Μπλουζα