Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Με την παρουσία μου στα consultations του Μιχάλη Γεωργίου στην Ελλάδα είχα την χαρά και τύχη από το 2014 ως και το 2022 να δω πάρα πολλά κεφάλια ασθενών και live εκτιμήσεις, και να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου, είτε παρθένα περιστατικά είτε επαναληπτικές, repairs κτλ, υπολογίστε ότι ερχόταν 2-3 φορές το χρόνο ειδικά παλιά, και καθόταν 2 μέρες, πρέπει να έχω δει 15 άτομα την μέρα x 2 μέρες x 2 φορές το χρόνο x 8 χρόνια άρα κοντά στα 500 άτομα.
Και έχω δει και πάρα πολλά αποτυχημένα αποτελέσματα ΟΛΩΝ των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Κλινικών, οι μαρτυρίες των ασθενών για το σύνολο της εμπειρίας τους και του αποτελέσματος τους απλά σοκάρουν και γράφεις βιβλίο.
Επιτέλους μιλάει και κάποιος που τα έχει δει με τα μάτια του.....Με την παρουσία μου στα consultations του Μιχάλη Γεωργίου στην Ελλάδα είχα την χαρά και τύχη από το 2014 ως και το 2022 να δω πάρα πολλά κεφάλια ασθενών και live εκτιμήσεις, και να εμπλουτίσω τις γνώσεις μου, είτε παρθένα περιστατικά είτε επαναληπτικές, repairs κτλ, υπολογίστε ότι ερχόταν 2-3 φορές το χρόνο ειδικά παλιά, και καθόταν 2 μέρες, πρέπει να έχω δει 15 άτομα την μέρα x 2 μέρες x 2 φορές το χρόνο x 8 χρόνια άρα κοντά στα 500 άτομα.
Και έχω δει και πάρα πολλά αποτυχημένα αποτελέσματα ΟΛΩΝ των ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ Κλινικών, οι μαρτυρίες των ασθενών για το σύνολο της εμπειρίας τους και του αποτελέσματος τους απλά σοκάρουν και γράφεις βιβλίο.
Dance που είσαι ρε παλίκαρε ..εύχομαι να είσαι καλά αδερφέ
είμαι τέλεια καλέ μου φίλε και ελπίζω και εσύ το ίδιο... καταφέρατε να με φέρετε πίσω για ένα cameo appearance
Έχουμε μπλέξει εδώ μέσα με φωλιά που πάει να κάνει μεροκάματο κάθε νέο μέλος που μπαίνει στο φόρουμ..σαν την μύγα στο σκατο έχουν πέσει εδώ μέσα...με τα μούτρα..κάνουμε χρέη μυγοσκοτώστρας ...τι να κάνουμε ρε dance..δε βαριέσαι.!!! Χαχαχαχα
Έστω και σύντομη η επιστροφή σου είναι ευχάριστη...είσαι μ
έλος με γνώσεις και με ακραία πολιτισμένο λόγο..να είσαι καλά φίλε
Επιτέλους μιλάει και κάποιος που τα έχει δει με τα μάτια του.....
Δώσε γνώση στο λαόνα αρχίσω να τραγουδάω;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
θα πρέπει να γράψω στίχους και να συνθέσω μουσική... πρωταθλητής πάντως στα ανοσιουργήματα ήταν κάτι με laser αν με πιάνεις... αυτοί δεν πιάνονται... teaser trailer.Δώσε γνώση στο λαό
Χαχαχα έξυπνα, ωραίος.πολύ δυνατός και αυτός που κρατάει μαγκούρα και τραγικός χαρακτήρας, πρωταθλητής στην καταστροφή δότριας ένας μεθυσμένος, λίγα λίγα θα τα δίνω.
Τα λες ωραιαπολύ βελτιωμένοι σε σχέση με το παρελθόν (αλλά απέχουν πάρα πολύ ακόμη από εξωτερικό) σε μέγεθος session και πυκνότητα αυτοί που το αποτέλεσμα μετράει.
το θέμα είναι πως ίσως δεν καταφέρω να τα πω ωραία όταν θα φτάσει η σειρά άλλων... εκεί δεν ξεπλένει ούτε ο Δούναβης... γιατί βλέπεις το να βάζεις έναν ασθενή να υπογράφει disclaimer ενώ τον χειρουργείς, κοινώς με το πιστόλι στον κρόταφο, ξεπερνάει κάθε έννοια ηθικής.Τα λες ωραια![]()
το θέμα είναι πως ίσως δεν καταφέρω να τα πω ωραία όταν θα φτάσει η σειρά άλλων... εκεί δεν ξεπλένει ούτε ο Δούναβης... γιατί βλέπεις το να βάζεις έναν ασθενή να υπογράφει disclaimer ενώ τον χειρουργείς, κοινώς με το πιστόλι στον κρόταφο, ξεπερνάει κάθε έννοια ηθικής.
Πες μου ότι αυτά γίνονται στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου του αβάταρ μου να τρελαθω…..το θέμα είναι πως ίσως δεν καταφέρω να τα πω ωραία όταν θα φτάσει η σειρά άλλων... εκεί δεν ξεπλένει ούτε ο Δούναβης... γιατί βλέπεις το να βάζεις έναν ασθενή να υπογράφει disclaimer ενώ τον χειρουργείς, κοινώς με το πιστόλι στον κρόταφο, ξεπερνάει κάθε έννοια ηθικής.