#monotovideometraei case #226, στάδιο 7, 3000 τριχοθυλάκια, FUE, 1o στάδιο | 9 μήνες μετά

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
τι συζητάμε αυτή τη στιγμή; μπορεί κάποιου να είναι άρρωστη η μάνα του.... μπορεί χίλια δυο. θα σε πει τσίπη γιατρός γιατί πήγες σε άλλον; Αν αυτή η δήλωση ανέβει σε ένα σαιτ τύπου πρώτοθεμα με τίτλο. Γιατρός αποκαλέι τσίπη ασθενή σε φόρουμ γιατι δεν πήγε στον ίδιο, ο εν λόγω κύριος θα ξεφτυλίστεί στο πανελλήνιο.
Ασε ρε το δραμα
το τυπακι προσπαθει να σας πεισει οτι ειναι ΜΑΓΚΙΑ να εκανε με 1900 ευρω ΔΗΘΕΝ 3500 μοσχευματα
ΜΕχρι εδω οκ.
Αλλα ΜΕΤΑ αρχισε να γραφει οτι δηθεν εγω ειμαι ακριβος και κοροιδευω, σε μια ελευθερη αγορα και με εκατονταδες αποτελεσματα και εδω μεσα, οταν η κλινικη του δεν εχει ουτε 1.

και αν του απαντησω εναντια στην λασπη που ριχνει ΠΡΩΤΟΣ για να μην φανει ποσο ΤΣΙΠΗΣ και γελοιος ειναι (εξηγησα και για τα δυο γιατι ειναι) μετα τα βαζεις με εμενα και κανει δηθεν πως δεν καταλαβες?

Δεν ντρεπεστε λιγο να μην ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ πριν γραψετε?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
ΤΣΙΠΗΣ εισαι αν ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ
και το ξερεις ΚΑΙ συμφωνεις οτι ΑΘΤΟ΅ειναι ο ορισμος του ΤΣΙΠΗ
Ολα τα αλλα ππου γραφεις ειναι απλα λογια για να φανεις
Προφανώς δεν έχεις διαβάσει όλο το σκεπτικό μου για τον τρόπο επιλογής της συγκεκριμένης κλινικής. Αλλά, αναμένω να σχολιάσεις ευθέως τον συνάδελφο σου κ από τους γνωστότερους στον χώρο. Μην είσαι όλο μισόλογα. Ήδη έχω μάθει έχεις σπάσει τα τηλέφωνα (μαζί με τα @@)...

EDIT: Το ΔΗΘΕΝ και μάλιστα με κεφαλαία τι σημαίνει? Ότι με κορόιδεψε εκείνος ή ότι κοροϊδεύω εγώ εσάς? Βάλε σε παρακαλώ πολύ @CVIAL όταν βρεις λίγο χρόνο το verified μέσα στο νήμα που έχω ξεκινήσει και είμαι δεκτικός σε οποιαδήποτε, καλοπροαίρετη κριτική είτε καλή είτε κακή για το αποτέλεσμα so far!

gregkont13

Verified MM member
Κανενα ς σοβαρος ανθρωπος δεν επειλεγει με κριτηριο ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΛΑ
Καιε πειδη διαφορι γελοιοι που επιλεγουν με ΑΥΤΟ το κριτηριο, το παιζουν ψαγμενοι και σοβαροι, ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΕΛΑΣΩ
Το καταλαβες?

Τσιπη τον ειπα γιατι πηγε με κριτηριο την τιμουλα. ΚΑΙ ΜΟΝΟ
Και μετα παει να κανει τα λεμονια γλυκα.
Ασε το τρολλαρισμα, ΞΕΡΕΙΣ τι γραφω και κταβαθως συμφωνεις.

Αδερφέ άκου. Δεν πας καλά.

Εγώ δεν τρολλάρω καθόλου. Εσύ μάλλον έχεις χάσει κάθε αντίληψη της πραγματικότητας.

Συμφωνώ πως για να χειρουργήθεις δεν είναι κριτήριο η τιμή. Εγώ σαν Γρηγόρης αν δεν είχα λεφτά να πάω εκεί που θέλω, θα έμενα καράφλας και στο λέω ειλικρινά.

Όμως. Άλλος δεν είναι εγώ και δεν σκέφτονται όλοι το ίδιο. Εδώ άνθρωποι με άπειρα φράγκα (ξέρω αρκετούς) πάνε Τουρκία με το σκεπτικό ότι λίγες τρίχες να έχω είμαι οκ, είδα έναν άλλο και μου άρεσε οπότε πάω εκεί κλπ. Αν μιλήσω με έναν άνθρωπο και έχει ένα τέτοιο σκεπτικό ή μου πει μαν έχω πολλά αυτό το καιρό αλλά η ψυχολογία μου είναι σκατά γιατί χώρησα κλπ και θέλω να βάλω και μαλλί αλλά έχω 3000. Θα κάτσω να του πω, φίλε περίμενε, μη βιαστείς, θα το χεις για πάντα, ή μην το υποβαθμίζεις είναι σοβαρό χειρουργίο.

Δεν θα τον πω, ΤΣΙΠΗ. Είσαι γιατρός ρε φίλε. Έδωσες όρκο Ιπποκράτη για να μπάινεις και να λες τσίπη κάποιον που επέλεξε φτηνή επέμβαση; Επέλεξε με κριτήριο την τιμή, οκ... Μπορεί να υπάρχουν άπειροι λόγοι που τον κάνουν να σκεφτεί έτσι. Μπορεί εγώ σαν Γρηγόρης να έχω άλλο σκεπτικό, αλλά δεν θα τον χαρακτήρισω επέιδη σκεφτέται αλλιώς...

Έλεος.... Τα έχεις χάσει....

LoverBoy

Well-Known Member
Κανενα ς σοβαρος ανθρωπος δεν επειλεγει με κριτηριο ΤΗΝ ΤΙΜΟΥΛΑ
Καιε πειδη διαφορι γελοιοι που επιλεγουν με ΑΥΤΟ το κριτηριο
Εσείς θεωρείται ότι αυτό που γράφετε είναι σωστό?Όσοι επιλέξαμε οικονομικές επιλογές δεν είμαστε σοβαροί?ή είμαστε γελοιοί?

Anastasakis Hair Clinic

Παίδες εγώ είδα μία εναλλακτική με καλές προοπτικές, τόλμησα και πιστεύω ότι έχω και θα συνεχίσω να έχω ένα καλό αποτέλεσμα, VfM, τίμιο δλδ.

Ελπίζω και άλλοι να τολμήσουν αντίστοιχα και με άλλες κλινικές και να δείξουν ότι δεν είναι πανάκεια τα 10-15 χιλιάρικα για ένα καλό αποτέλεσμα. EDIT: Τι καλό δλδ, πληρώνουν με την εντύπωση ότι θα έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και στο τέλος τους δίνουν στις νοσηλεύτριες...

Μην ξεχνάτε ότι άλλοι δεν έχουν την δυνατότητα να δίνουν τα ποσά στα ύψη που τα έχουν φτάσει, ένα γελοίο καρτέλ μαλλιοκαράφλας, υπάρχουν νέα παιδιά που από μικροί έχουν πρόβλημα και δεν έχουν πρόσβαση στη θεραπεία, ένα βάλσαμο στην ψυχούλα τους, επειδή κάποιοι άλλοι θέλουν να αισχροκερδούν.
Βγαλε και ενα βιολι να παιζει βασιλακη Καΐλα, πολυ δραμα ρε παιδακι μου!

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.
Αστο εκει ομως και δεν θα σχολιαζα τιποτα
Αλλα, αρχισες υπονούμενα και μπηχτες οτι δηθεν εγω κοροιδευω τον κοσμο με τις τιμες επειδη πηγες και εφαγες σε ενα πιο φθηνο μγαζι ΧΩΡΙΣ να περιμενεις να δεις τι θα γινει.

Η ΛΑΣΠΗ που αρχισες να πετας για εμενα χωρις ΚΑΝ να εχεις δει τιποτα ειναι απαραδεκτο και για αυτο οπως ΕΣΥ θεωρεις οτι λες την ...αήεθαι, θα την πω και εγω.

GeorgeXz

Active Member
Βγαλε και ενα βιολι να παιζει βασιλακη Καΐλα, πολυ δραμα ρε παιδακι μου!

ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ.
Αστο εκει ομως και δεν θα σχολιαζα τιποτα
Αλλα, αρχισες υπονούμενα και μπηχτες οτι δηθεν εγω κοροιδευω τον κοσμο με τις τιμες επειδη πηγες και εφαγες σε ενα πιο φθηνο μγαζι ΧΩΡΙΣ να περιμενεις να δεις τι θα γινει.

Η ΛΑΣΠΗ που αρχισες να πετας για εμενα χωρις ΚΑΝ να εχεις δει τιποτα ειναι απαραδεκτο και για αυτο οπως ΕΣΥ θεωρεις οτι λες την ...αήεθαι, θα την πω και εγω.
ΟΧΙ, δεν θα το αφήσω εκεί. Σε προσκαλώ και σε προκαλώ, όχι ότι χρειαζόσουν και ιδιαίτερη πρόσκληση δλδ, όταν ανέβει το Verified να πεις την άποψη σου, τεχνικά και τεκμηριωμένα για το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής αλλά και κατά την εξέλιξη του τους επόμενους μήνες.

Διότι υποννοείς ότι σοβαρότατοι ιατροί είναι αλμπάνηδες και κάνουν δουλειές του ποδαριού για να τα αρπάξουν.

Αναμένω να μιλήσεις με στοιχεία και να τεκμηριώσεις τις προσβολές σου όταν ανέβει το verified

gregkont13

Verified MM member
Ασε ρε το δραμα
το τυπακι προσπαθει να σας πεισει οτι ειναι ΜΑΓΚΙΑ να εκανε με 1900 ευρω ΔΗΘΕΝ 3500 μοσχευματα
ΜΕχρι εδω οκ.
Αλλα ΜΕΤΑ αρχισε να γραφει οτι δηθεν εγω ειμαι ακριβος και κοροιδευω, σε μια ελευθερη αγορα και με εκατονταδες αποτελεσματα και εδω μεσα, οταν η κλινικη του δεν εχει ουτε 1.

και αν του απαντησω εναντια στην λασπη που ριχνει ΠΡΩΤΟΣ για να μην φανει ποσο ΤΣΙΠΗΣ και γελοιος ειναι (εξηγησα και για τα δυο γιατι ειναι) μετα τα βαζεις με εμενα και κανει δηθεν πως δεν καταλαβες?

Δεν ντρεπεστε λιγο να μην ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ πριν γραψετε?
Ρε φίλε...

Όποιος μπει μέσα σε αυτό το γαμώφορουμ από το 2005 και ρωτήσει που να πάει θα πάρει 45 απόψεις για κλινικές των 5 ευρώ το graft... Zarev, Couto, Pekiner και δεν ξέρω και εγώ τι. Θα πουν και 4 να πάει σε 2-3 φτηνές ελληνικές και η πλειοψηφία θα τον στείλει στις τοπ.

ποιος να μας πείσει σε τι; Αν κάποιος ψαχτεί και θέλει το καλύτερο, θα περιμένει να έρθει ξανά εδώ ο Λορέτζο όπως γίνετε καθέ φορά και ο CVIAL έχει μια λίστα δυο μέτρα, αν κάποιος θέλει φτηνά θα βρει να πάει όπου να νε. Κανένας δεν πρόκειται να πείσει κανέναν που ψάχνετε.

Εμείς είμασταν οι πρώτοι που είχαν βγάλει στη σέντρα και το Βεκρή.

Το αν θεωρεί πως εσύ είσαι ακριβός γι' αυτό που προσφέρεις συγκεκριμένα είναι άλλο. Και δεν τον κάνει τσίπη. Πες του αν θες, εγώ θεώρω πως είμαι ένα λέβελ πάνω στην ελλάδα από όλους και χρεώνω παραπάνω και αυτό που θα πληρώσεις εσύ εγώ δεν μπορώ να το χρεώσω γιατί θεώρω πως είμαι πιο εξειδικευμένος. Να τον λες τσίπη και ότι δεν θα βλεπέται είναι αντιδεοντολογικό. Είσαι γιατρός. Ξύπνα... δλδ έλεος.

Anastasakis Hair Clinic

Εγώ δεν τρολλάρω καθόλου. Εσύ μάλλον έχεις χάσει κάθε αντίληψη της πραγματικότητας.

Συμφωνώ πως για να χειρουργήθεις δεν είναι κριτήριο η τιμή. Εγώ σαν Γρηγόρης αν δεν είχα λεφτά να πάω εκεί που θέλω, θα έμενα καράφλας και στο λέω ειλικρινά.

Όμως. Άλλος δεν είναι εγώ και δεν σκέφτονται όλοι το ίδιο. Εδώ άνθρωποι με άπειρα φράγκα (ξέρω αρκετούς) πάνε Τουρκία με το σκεπτικό ότι λίγες τρίχες να έχω είμαι οκ, είδα έναν άλλο και μου άρεσε οπότε πάω εκεί κλπ. Αν μιλήσω με έναν άνθρωπο και έχει ένα τέτοιο σκεπτικό ή μου πει μαν έχω πολλά αυτό το καιρό αλλά η ψυχολογία μου είναι σκατά γιατί χώρησα κλπ και θέλω να βάλω και μαλλί αλλά έχω 3000. Θα κάτσω να του πω, φίλε περίμενε, μη βιαστείς, θα το χεις για πάντα, ή μην το υποβαθμίζεις είναι σοβαρό χειρουργίο.

Δεν θα τον πω, ΤΣΙΠΗ. Είσαι γιατρός ρε φίλε. Έδωσες όρκο Ιπποκράτη για να μπάινεις και να λες τσίπη κάποιον που επέλεξε φτηνή επέμβαση; Επέλεξε με κριτήριο την τιμή, οκ... Μπορεί να υπάρχουν άπειροι λόγοι που τον κάνουν να σκεφτεί έτσι. Μπορεί εγώ σαν Γρηγόρης να έχω άλλο σκεπτικό, αλλά δεν θα τον χαρακτήρισω επέιδη σκεφτέται αλλιώς...

Αρα κοψε τις τρολιες
Εχω απολυτη αισθηση της πραγματικοτητας και εσυ απλα εισαι φανατισμενος
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ 100%, ΑΥΤΟ διαβαζω!
τα ιδια λεω απλα σε ενοχλει ο τροπος μου
ΤΕΛΕΙΑ!!!
Γιατι ετσι θα ΑΚΟΥΣΕΙΣ!

Ο ορκος του Ιπποκρατη σχετιζεται ΑΠΟΛΥΤΑ και καλα κανεις και τον αναφερεις

Τετοια ΤΡΟΛ που διστρευλονουν την αληθεια και παρουσιαζουν την ΦΘΗΝΙΑ στις επιλογες ως ΑΡΕΤΗ, ΟΦΕΙΛΩ να τα στιλητευσω σκληρα
Διοτι τετοιοι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ωθουν τον πιο ανιδεο απο εσενα σε τουρκιες και απατεωνες στο Συνταγμα και σε "κλινικες" με κομμωτες αφηνοντας να εννοηθει οτι με λιγα χρηματα γινεται "δουλιτσα" ενω ΞΕΡΕΙΣ πως ειναι σχεδον παντα ΑΠΑΤΗ εσυ που εισαι πιο εμπειρος.

ΟΠΟΙΟΣ λογος και αν το εκανε να σκεφτει ετσι, κανενα προβλημα.
Προβληαμ γινεται οταν για να κρυψει την ΦΘΗΝΙΑ του επιτηθεται σε μενα

Anastasakis Hair Clinic

ΟΧΙ, δεν θα το αφήσω εκεί. Σε προσκαλώ και σε προκαλώ, όχι ότι χρειαζόσουν και ιδιαίτερη πρόσκληση δλδ, όταν ανέβει το Verified να πεις την άποψη σου, τεχνικά και τεκμηριωμένα για το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής αλλά και κατά την εξέλιξη του τους επόμενους μήνες.

Διότι υποννοείς ότι σοβαρότατοι ιατροί είναι αλμπάνηδες και κάνουν δουλειές του ποδαριού για να τα αρπάξουν.

Αναμένω να μιλήσεις με στοιχεία και να τεκμηριώσεις τις προσβολές σου όταν ανέβει το verified
Οχι, δεν υπονοώ ΤΙΠΟΤΑ τετοιο

ΛΕΩ πως εκανες επιλογη με γνομωνα την τιμη και πιστευω πως θα πας κουβα με βεβαιοτητα σχεδον 100%

Εκτος αν εχεις:
ΓΑματη τριχα, κατσαρη, χοντρη, γκρι, οποτε μπορει να σωθει καιμε το 50% που συνηθως φυτρωνει σε φθηνες επιλογες.

gregkont13

Verified MM member
Αρα κοψε τις τρολιες
ΤΕΛΕΙΑ!!!
Γιατι ετσι θα ΑΚΟΥΣΕΙΣ!

Τετοια ΤΡΟΛ που διστρευλονουν την αληθεια και παρουσιαζουν την ΦΘΗΝΙΑ στις επιλογες ως ΑΡΕΤΗ, ΟΦΕΙΛΩ να τα στιλητευσω σκληρα
Διοτι τετοιοι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ωθουν τον πιο ανιδεο απο εσενα σε τουρκιες και απατεωνες στο Συνταγμα και σε "κλινικες" με κομμωτες αφηνοντας να εννοηθει οτι με λιγα χρηματα γινεται "δουλιτσα" ενω ΞΕΡΕΙΣ πως ειναι σχεδον παντα ΑΠΑΤΗ εσυ που εισαι πιο εμπειρος.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να δέιξεις την αλήθεια και τι μπορεί να προκάλεσει μια κακή μμ από αυτό που κάνεις. Ο CVIAL έχει σταυρώσει κλινικές και τις έχει σχεδόν εξαφάνισει με κριτική χωρίς ποτέ να κάνει τέτοιους χαρακτηρισμούς και να προσβάλει κανέναν σε προσωπικό επίπεδο. Κατάλαβε το επιτέλους πως μιλάς απάραδεκτα.

Anastasakis Hair Clinic

Ρε φίλε...

Όποιος μπει μέσα σε αυτό το γαμώφορουμ από το 2005 και ρωτήσει που να πάει θα πάρει 45 απόψεις για κλινικές των 5 ευρώ το graft... Zarev, Couto, Pekiner και δεν ξέρω και εγώ τι. Θα πουν και 4 να πάει σε 2-3 φτηνές ελληνικές και η πλειοψηφία θα τον στείλει στις τοπ.

ποιος να μας πείσει σε τι; Αν κάποιος ψαχτεί και θέλει το καλύτερο, θα περιμένει να έρθει ξανά εδώ ο Λορέτζο όπως γίνετε καθέ φορά και ο CVIAL έχει μια λίστα δυο μέτρα, αν κάποιος θέλει φτηνά θα βρει να πάει όπου να νε. Κανένας δεν πρόκειται να πείσει κανέναν που ψάχνετε.

Εμείς είμασταν οι πρώτοι που είχαν βγάλει στη σέντρα και το Βεκρή.

Το αν θεωρεί πως εσύ είσαι ακριβός γι' αυτό που προσφέρεις συγκεκριμένα είναι άλλο. Και δεν τον κάνει τσίπη. Πες του αν θες, εγώ θεώρω πως είμαι ένα λέβελ πάνω στην ελλάδα από όλους και χρεώνω παραπάνω και αυτό που θα πληρώσεις εσύ εγώ δεν μπορώ να το χρεώσω γιατί θεώρω πως είμαι πιο εξειδικευμένος. Να τον λες τσίπη και ότι δεν θα βλεπέται είναι αντιδεοντολογικό. Είσαι γιατρός. Ξύπνα... δλδ έλεος.
παμε ΠΑΛΙ!

ΤΣΙΠΗ τον κανει να αποφασιζει με τιμη (δικαιωμα του)
ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ τον κανει να προσπαθει να παρουσιασει την επιλογη του ως ΕΞΥΠΝΑΔΑ ενω ειναι ανοητη και ριψοκινδυνη (εξαπατηση!)
ΓΕΛΟΙΟ τον κανει το να προσπαθει να κρυψει την ΓΥΦΤΙΑ στην επιλογη (δικαιωμα του!) πετωντας λασπη σε εμενα (ττοξικη συμπεριφορα)

Κανε μια προσπαθεια να τα ξεχωρισεις

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

GeorgeXz

Active Member
Αρα κοψε τις τρολιες
ΤΕΛΕΙΑ!!!
Γιατι ετσι θα ΑΚΟΥΣΕΙΣ!

παμε ΠΑΛΙ!

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ τον κανει να προσπαθει να παρουσιασει την επιλογη του ως ΕΞΥΠΝΑΔΑ ενω ειναι ανοητη και ριψοκινδυνη (εξαπατηση!)
ΓΕΛΟΙΟ τον κανει το να προσπαθει να κρυψει την ΓΥΦΤΙΑ στην επιλογη (δικαιωμα του!) πετωντας λασπη σε εμενα (ττοξικη συμπεριφορα)

Μικρέ πεοκρουστάκο, περίμενε και θα μας τα πεις τα κάλαντα εκεί που πρέπει.

Μπορεί να έχω κάνει λάθος επιλογή, μπορεί και όχι. Θα κριθεί το αποτέλεσμα μου όπως και των υπολοίπων. Το σίγουρο είναι ότι με ανέλαβαν εκεί που πήγα συνεπείς και σοβαρότατοι επιστήμονες.

Γτ δεν περιμένεις το verified να πεις και εσύ την άποψη σου, όπως όλοι οι άλλοι και βρίζεις τους πάντες και τα πάντα? Φοβάσαι τα ανοίγματα που έχεις κάνει για να χτίσεις το κάστρο και θα πρέπει πάλι να ζητάς χαρτζιλικάκι όπως όταν ήσουν πιτσιρίκι?

Νομίζεις ότι είναι μαγκιά να φέρεσαι κατ' αυτόν τον τρόπο? Ευθέως θα στο πω, αφού δεν μπορείς να το καταλάβεις μόνος σου, όπως στο έχουν πει περιφραστικά και όλοι οι υπόλοιποι, δεν είναι μαγκιά, ΑΥΤΟΤΑΠΕΙΝΩΣΗ είναι!

gregkont13

Verified MM member
παμε ΠΑΛΙ!

ότι σου είπα και πιο πάνω... Μπορείς να δείξεις την αλήθεια και να προστατευσέις με πολλούς τρόπους όπως έχουν κάνει @CVIAL και @Panos1982 όλα αυτά τα χρόνια χωρίς ποτέ να έχουν αυτό το επίπεδο λόγου. Δεν ξέρω γιατί δεν το κατανόεις.

Noname12

Active Member
Γιώργο, το πόσο αξίζει μια μμ εξαρτάται από πολλά πράγματα. Τι προσωπικό έχει ο καθένας, τι skills, τι consistency, τη χώρα (άλλο μισθό έχει η νοσηλευτρία ελλάδα, άλλο ελβετία ή κανάδα) και πολλά άλλα. Σίγουρα, αν κάποιος θέλει να είναι πυκνός παντού, να έχει φυσικό αποτέλεσμα, να μείωσει τη πιθανότητα λάθους κλπ σε μια καλή κλινική (που θα νε ακριβή) μπορεί να το πετύχει με μεγαλύτερες πιθανότητες. Δεν μιλάω για zarev και 150.000 ευρώ αλλά για κόστη στα 10.000 +- αναλόγα το πρόβλημα. Ακόμα και στο θεό να πας βέβαια παίζουν ρόλο και τα χαρακτηριστικά , η θεραπεία και πολλά άλλα(παντού μπορεί να γίνει πατάτα). Δεν θέλω να μειώσω το κόστος κάποιων γιατρών/κλινικών. Μερικοί ίσως το αξίζουν. Μπορεί να κάνουν μόνο ένα χειρουργίο τη μέρα για να αφοσιωθούν σε έναν ασθενή ή δεν ξέρω και εγώ τι. Εντούτοις, σίγουρα υπάρχουν πολλοί με χρεώσεις που δεν τις αξίζουν/δικαιολογούν και σίγουρα δεν μπορεί κανέις να σε λέει τσίπη για την επιλογή σου... έλεος.
Συμπληρωματικά σ' αυτό, συχνά η απλή τιμή/graft δεν λέει όλη την ιστορία. Κορυφαίοι γιατροί όπως ο Pekiner, o Keser, o Couto, ο Ferreira (νομίζω και Freitas και Pinto στα πρόχειρα) επιλέγουν να κάνουν λίγα (1200-1400) grafts τη μέρα για να κάνουν πιο προσεγμένη δουλειά και για να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη επιβίωση των τριχοθυλακίων (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσοι κάνουν 3-4 χιλιάδες τριχοθ είναι πάντα χειρότεροι γιατροί).

Παρότι μπορεί να χρεώνουν 3-4.5 eur/graft, τελικά αυτό βγαίνει περίπου ισοδύναμο οικονομικά με το να έκαναν 3-4 χιλιάδες τριχοθυλάκια ανά ασθενή σε ένα ημερήσιο session και να χρέωναν 1.5 eur/graft, όπως γίνεται συνήθως. Δεν συζητάω καν πόσα περισσότερα λεφτά από κορυφαίους γιατρούς βγάζουν τα hair mills. Το λέω επειδή το βλέπω συχνά ως σημείο κριτικής, ειδικά στο Reddit. Το αποτέλεσμα του ασθενούς βοηθάει το να κάνεις λιγότερα grafts, παρά οικονομικά τον ίδιο τον γιατρό.

gregkont13

Verified MM member
Συμπληρωματικά σ' αυτό, συχνά η απλή τιμή/graft δεν λέει όλη την ιστορία. Κορυφαίοι γιατροί όπως ο Pekiner, o Keser, o Couto, ο Ferreira (νομίζω και Freitas και Pinto στα πρόχειρα) επιλέγουν να κάνουν λίγα (1200-1400) grafts τη μέρα για να κάνουν πιο προσεγμένη δουλειά και για να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη επιβίωση των τριχοθυλακίων (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όσοι κάνουν 3-4 χιλιάδες τριχοθ είναι πάντα χειρότεροι γιατροί).

Παρότι μπορεί να χρεώνουν 3-4.5 eur/graft, τελικά αυτό βγαίνει περίπου ισοδύναμο οικονομικά με το να έκαναν 3-4 χιλιάδες τριχοθυλάκια ανά ασθενή σε ένα ημερήσιο session και να χρέωναν 1.5 eur/graft, όπως γίνεται συνήθως. Δεν συζητάω καν πόσα περισσότερα λεφτά από κορυφαίους γιατρούς βγάζουν τα hair mills. Το λέω επειδή το βλέπω συχνά ως σημείο κριτικής, ειδικά στο Reddit. Το αποτέλεσμα του ασθενούς βοηθάει το να κάνεις λιγότερα grafts, παρά οικονομικά τον ίδιο τον γιατρό.
είναι άπειρα που παίζουν ρόλο και η κάθε κλινική δουλευεί και αλλιώς. Ο Keser και ο Pekiner από όσο ξέρω (ειδικά ο Keser) τα κάνουν ΌΛΑ μόνοι τους, οπότε δεν μπορούν να βγάλουν πολύ μεγάλο αριθμό graft έτσι. Η Hattingen έχει μεγάλο αριθμό προσωπικού, αλλά κάνει ένα χειρουργίο τη μέρα. Ο καθένας δουλευεί αλλιώς.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ο καθένας κάνει την καλύτερη επιλογή για το κεφάλι του με βάση τις υποχρέωσεις του και το τι θεωρεί ο ίδιος σημαντικό. Εγώ έδωσα για το στριπ μου κοντά 13.500 φράγκα ελβετίας. Επιλογή μου. Άλλο αυτό, άλλα να με λέει τσίπη γιατρός επειδή δεν έδωσα παραπάνω ειναι τρελο....

@CVIAL καταλάβαινω πως έχεις πει ότι δεν θες να ασχολείσαι άλλο με τη κόντρα μελών με τον Αναστασάκη, όμως έχει αρχίσει και παρατραβάει. Μιλάει για δειλούς, άνανδρούς, ομοφοβικά σχόλια για φούστες κλπ και τώρα λέει τσίπιδες μέλη που πάνε σε άλλη κλινική. Δεν θα αργήσει να μπει κανένας καραφλός δημοσιογράφος στο φόρουμ από κανένα Πρώτοθεμα και τα λεγόμενα του κύριου γιατρού προς άτομα που ψάχνουν χειρουργό μμ θα βρεθούν σε κανένα μεγάλο site. Καλύτερα για να μη γίνει αυτό, να θέσεις έστω κάποια όρια γιατί αυτό παράπαει. Εγω και ο Πάνος λοιπόν που πήγε Hasson πρέπει να λέμε τσίπιδες όλο το φόρουμ....

Απορώ πως γράφετε όλοι με τέτοια μανία σε εργάσιμες ώρες. Ο καθένας με αυτά που γράφει εκτίθεται στην κοινή κρίση και αυτό είναι πολύ χρήσιμο ακόμα και αν μας θυμώνει ή προκαλεί. Τον λίγο χρόνο που έχω τον έχω αφιερώσει στα verified (O GeorgeXz έχει γίνει οπότε καλές οι όποιες δηλώσεις αλλά το αποτέλεσμα θα κριθεί με διαφανή τρόπο) γιατί όλα τα άλλα είναι απλά χάσιμο χρόνου.

Anastasakis Hair Clinic

είναι άπειρα που παίζουν ρόλο και η κάθε κλινική δουλευεί και αλλιώς. Ο Keser και ο Pekiner από όσο ξέρω (ειδικά ο Keser) τα κάνουν ΌΛΑ μόνοι τους, οπότε δεν μπορούν να βγάλουν πολύ μεγάλο αριθμό graft έτσι. Η Hattingen έχει μεγάλο αριθμό προσωπικού, αλλά κάνει ένα χειρουργίο τη μέρα. Ο καθένας δουλευεί αλλιώς.
Σωστα.
Και κρινονται απο το αποτελεσμα, που εγω θεωρω οτι αποτελεσματα με βιντεο εχουν την πιο υψηλη πιστοτητα.

Οποτε, ΠΡΟΤΕΙΝΩ (γιατι ποιος ειμαι εγω να ξερω) να κοιτατε ΑΠΟΤΕΛΣΜΑΤΑ ιδανικα σε βιντεο και ψυχραιμα να κρινετε, χωρις προκαταληψεις, ξενολατρεια και καλοπιστια προς καθε ΔΗΘΕΝ ανεξαρτητο ή εγκυρο ποστ στην Ελλαδα ή στο εξωτερικο.
Σε αυτο θα βοηθηουν πολυ τα verified

bobby

Well-Known Member

Αν τον δώσεις στα Ουγγρικά μετραει;;;; Στην Ελλάδα εννοώ; Χαχαχαχαχαχαχα

bobby

Well-Known Member
παμε ΠΑΛΙ!

Πάμε:

Τσίπης
Καραγκιοζης
Γελοίος
Γύφτος

Αυτά δεν είναι βρισιές;

Ήρεμα ρωτάω……..

Μπλουζα