Aπό minoxidil 5% και 0.005 latanoprost σε Botafex 5%

David155

Member
Συνήθως 6-8 ώρες διαρκεί ανάλογα!Δεν είναι κουραστική απλά θέλει υπομονή!Λίγο ζορίζεσαι όταν βγάζουν τα μοσχεύματα λόγω θέσης!Μετά στην τοποθέτηση μπορεί να σε πάρει και ο ύπνος....!Εγώ έβλεπα τηλεόραση!
Και μετά τα αποτελέσματα τα είδες στους 6 μήνες περίπου?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

LoverBoy

Well-Known Member
Οπότε θέλει πολύ υπομονή Αξίζει τον κόπο όμως.Έχεις φοβερό αποτέλεσμα.
Να σαι καλά φίλε μου!μια ΜΜ δεν μπορεί να φέρει πίσω τα μαμά μαλλιά που είχαμε αλλά σίγουρα βελτιώνει κατά πολύ την εικόνα μας και είμαι ικανοποιημένος!

David155

Member
Να σαι καλά φίλε μου!μια ΜΜ δεν μπορεί να φέρει πίσω τα μαμά μαλλιά που είχαμε αλλά σίγουρα βελτιώνει κατά πολύ την εικόνα μας και είμαι ικανοποιημένος!
Αξίζει τον κόπο Αυτό είναι το μόνο σίγουρο γιατί ανεβάζει πολύ την ψυχολογία

LoverBoy

Well-Known Member
Αξίζει τον κόπο Αυτό είναι το μόνο σίγουρο γιατί ανεβάζει πολύ την ψυχολογία
Εννοείται!Ότι μας φτιάχνει την διάθεση και μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα πρέπει να το κάνουμε δώρο στον εαυτό μας!

David155

Member
Εννοείται!Ότι μας φτιάχνει την διάθεση και μας κάνει να αισθανόμαστε καλύτερα πρέπει να το κάνουμε δώρο στον εαυτό μας!
Έχεις δίκιο.Η πραγματική δυσκολία είναι το διάστημα μέχρι να βγούνε Εκεί έβαζες μικροίνες για να βγαίνεις βόλτα;

LoverBoy

Well-Known Member
Έχεις δίκιο.Η πραγματική δυσκολία είναι το διάστημα μέχρι να βγούνε Εκεί έβαζες μικροίνες για να βγαίνεις βόλτα;
'Οχι γιατί φορούσα καπελάκι!Δεν με απασχολούσε καθώς ήταν καλοκαίρι και το καπελάκι είναι ας πούμε ωραίο αξεσουάρ!Αν όμως χρειαζόταν να πάω κάπου καλά έβαζα ναι αλλά απο την β ζώνη και πίσω που είναι αραιά!

David155

Member
'Οχι γιατί φορούσα καπελάκι!Δεν με απασχολούσε καθώς ήταν καλοκαίρι και το καπελάκι είναι ας πούμε ωραίο αξεσουάρ!Αν όμως χρειαζόταν να πάω κάπου καλά έβαζα ναι αλλά απο την β ζώνη και πίσω που είναι αραιά!
Μπράβο φίλε.Ο κύριος Γούνναρης είναι κορυφή και σου έδωσε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Quarantine

Active Member
Αν έχεις ήδη τρίχες στο σώμα σου φίλε ετοιμάσου να γίνεις πίθηκος,είχα πάρει οραλ μινοξ και αν θες σου στέλνω φωτογραφίες από το σώμα μου (ακούστηκε κάπως αυτό)
Επίσης η αντοχή μου είχε πέσει στα τάρταρα με την οραλ, πήγαινα για τρέξιμο και λαχάνιαζα πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό.
Το botafex είναι αρκετά λιπαρό και θέλει ώρα να απορροφηθεί, πάρε το axelan που είναι σαν το regain υγρό, απορροφάται κατευθείαν,έχει 15 ευρώ και κάτι.
Πάντως η oral minox δεν είναι αστείο φάρμακο να πας σε γιατρό πρώτον και δεύτερο πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα πως ενδέχεται και να μην βγάλεις τρίχες στο κεφάλι σου και να σου μείνουν προίκα οι τρίχες του γετι στο σώμα.

Quarantine

Active Member
Αν έχεις ήδη τρίχες στο σώμα σου φίλε ετοιμάσου να γίνεις πίθηκος,είχα πάρει οραλ μινοξ και αν θες σου στέλνω φωτογραφίες από το σώμα μου (ακούστηκε κάπως αυτό)

Επίσης η αντοχή μου είχε πέσει στα τάρταρα με την οραλ, πήγαινα για τρέξιμο και λαχάνιαζα πολύ περισσότερο από το φυσιολογικό.

Το botafex είναι αρκετά λιπαρό και θέλει ώρα να απορροφηθεί, πάρε το axelan που είναι σαν το regain υγρό, απορροφάται κατευθείαν,έχει 15 ευρώ και κάτι.

Πάντως η oral minox δεν είναι αστείο φάρμακο να πας σε γιατρό πρώτον και δεύτερον πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα πως ενδέχεται και να μην βγάλεις τρίχες στο κεφάλι σου και να σου μείνουν προίκα οι τρίχες του γετι στο σώμα.

Επίσης δεν πρέπει να κόψεις απότομα την λοσιόν αλλά θα πρέπει να βάζεις ταυτόχρονα και υγρή και χάπι διότι θα χάσεις όλα τα μαλλιά σου.

David155

Member
Πάντως η oral minox δεν είναι αστείο φάρμακο να πας σε γιατρό πρώτον και δεύτερο πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα πως ενδέχεται και να μην βγάλεις τρίχες στο κεφάλι σου και να σου μείνουν προίκα οι τρίχες του γετι στο σώμα.
Εχω φουλ τρίχες φίλε.Δεν το ρισκάρω λογικά μετά θα χρειάζομαι αποτρίχωση

Quarantine

Active Member
Εχω φουλ τρίχες φίλε.Δεν το ρισκάρω λογικά μετά θα χρειάζομαι αποτρίχωση
Φίλε μην το κάνεις το σφάλμα θα το μετανιώσεις.
Αν ξέραμε πως είχε πολύ καλά αποτελέσματα όπως η φίνα και η ντούτα τότε θα άξιζε να,θα έκανες μια αποτρίχωση με λέιζερ και τέλος.

David155

Member
Φίλε μην το κάνεις το σφάλμα θα το μετανιώσεις.
Αν ξέραμε πως είχε πολύ καλά αποτελέσματα όπως η φίνα και η ντούτα τότε θα άξιζε να,θα έκανες μια αποτρίχωση με λέιζερ και τέλος.
Έχεις δίκιο Είμαι με ντουτα και είμαι ικανοποιημένος.Δεν θα ασχοληθώ.Ευχαριστώ.

LoverBoy

Well-Known Member
Είναι ένας απο τους λόγους που δεν παίρνω όραλ μίνο!Τρίχες στο σώμα και στο πρόσωπο!

Μπλουζα