Γνωμη για μεταμοσχεση

mk8990

New Member
Καλησπέρα σε όλους!!
Είμαι 32 χρονών και από μικρή ηλικία είχα αραίωση στα μαλλία . Το πρόβλημα εντάθηκε πριν απο 7 χρόνια,όμως τα τελευταία 4 χρόνια έχει μείνει τελείως στάσιμο. Έτσι πήρα την απόφαση να αρχίσω να ψάχνω για κλινικές για μεταμόσχευση μαλλιών .Σε αυτό το σημείο να πω πως δεν επιθυμώ να κάνω θεραπείες με mino ή fina . Σας παραθέτω φωτό απο το κεφάλι μου κοντοκουρεμενο και κατω απο πολυ εντονο φως για να μου πείτε γνώμες .

Συνημμένα

• IMG_3772.jpeg
    IMG_3772.jpeg
    1.5 MB · Προβολές: 95
  • IMG_3773.jpeg
    IMG_3773.jpeg
    1.9 MB · Προβολές: 84
  • 99B71BE9-C859-49DD-8BEC-0DC7DECF6FCE.jpeg
    99B71BE9-C859-49DD-8BEC-0DC7DECF6FCE.jpeg
    66.6 KB · Προβολές: 87

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αγαπητέ φίλε βάζεις το κάρο μπροστά από το άλογο. Όταν σε ηλικία 32 είσαι NW6 πρέπει να αντιληφθείς ότι το κυρίαρχο δεν είναι να βρεις κλινικές για μμ αλλά να κατανοήσεις τι πραγματικές επιλογές έχεις για να αντιμετωπίσεις το προβλημά σου. Αν θες βάλε και μια καλή φώτο δότριας πίσω και από πλάγια επίσης.

mk8990

New Member
Καλησπερα,ευχαριστω για την απαντηση.Θες να γινεις πιο συγκεκριμενος για το ποιες επιλογες εχω; Θα ανεβαζα φωτο και απο πισω και πλαι αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησουν γιατι ειναι ξυρισμενα τα μερη αυτα.

ManCyprus87

Well-Known Member
Αντιμετώπιση ΑΑ =
Κατανόηση της εξέλιξης (παρούσας και κυρίως μελλοντικής) της τριχόπτωσης -->
Θεραπεία (φιναστερίδη - μινοξιδίλη) για ενδυνάμωση/συντήρηση στις περιοχές που είναι εφικτό -->
ΜΜ για αποκατάσταση στις περιοχές όπου δεν μπορεί να γίνει θεραπεία πλέον.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλησπερα,ευχαριστω για την απαντηση.Θες να γινεις πιο συγκεκριμενος για το ποιες επιλογες εχω; Θα ανεβαζα φωτο και απο πισω και πλαι αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθησουν γιατι ειναι ξυρισμενα τα μερη αυτα.
Να βάλεις ευκρινείς φώτο δότριας έστω και με κοντό. Αυτό καταρχήν.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν έχεις καλή δότρια. Πιθανότατα επιθετική τριχόπτωση (δες τις λωρίδες της διαφορετικής πυκνότητας στην δότρια). Η άποψη μου είναι πως η μμ χωρίς φαρμακευτική υποστήριξη είναι άδικος κόπος.

Chris34

Well-Known Member
Δυστυχώς δεν έχεις δοτρια. Για να καταλάβεις η δοτρια περιοχή σου είναι όπως κάποιου που έχει κάνει 2-3 μεταμοσχευσεις μαλλιών και έχει εξαντληθεί.
Τα λίγα που υπάρχουν είναι χτυπημένα από την αα. Η δοκιμάζεις φιναστεριδη έστω και σε τοπικό gel και μινοξιδιλη για να δεις τι όφελος μπορείς να έχεις ή τα κουρευεις όλα buzz cut και μπορείς να δοκιμάσεις και smp hair tattoo που δίνει την ψευδαίσθηση του κοντοκουρεμενου.

mk8990

New Member
Δυστυχώς δεν έχεις δοτρια. Για να καταλάβεις η δοτρια περιοχή σου είναι όπως κάποιου που έχει κάνει 2-3 μεταμοσχευσεις μαλλιών και έχει εξαντληθεί.
Τα λίγα που υπάρχουν είναι χτυπημένα από την αα. Η δοκιμάζεις φιναστεριδη έστω και σε τοπικό gel και μινοξιδιλη για να δεις τι όφελος μπορείς να έχεις ή τα κουρευεις όλα buzz cut και μπορείς να δοκιμάσεις και smp hair tattoo που δίνει την ψευδαίσθηση του κοντοκουρεμενου.
Κατάλαβα,υπάρχει περίπτωση με τοπική χρήση φίνα και μινο να δω κάποια βελτίωση ; Βάζω και μια φωτό με το μαλλι πιο ακούρευτο

Συνημμένα

• 5C58C6CE-61D0-4F7E-9621-577E4C77BFCC.jpeg
    5C58C6CE-61D0-4F7E-9621-577E4C77BFCC.jpeg
    95.3 KB · Προβολές: 61

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όχι, μίνο και τοπική φίνα δεν κάνουν τίποτα σε τέτοιες περιπτώσεις. Η μόνη λύση είναι οραλ. Αν θες να δοκιμάσεις κάτι και να έχεις κάποια ελπίδα δοκίμασε low dose.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε low dose δεν έχω ακούσει κάποιον με παρενέργειες. Low dose εννοούμε 3.5mg/week, δηλαδή 1mg κάθε 2 μέρες. Δεν θα σου κάνει κάτι για την λήπτρια, εκεί θα συνεχίσει η ΑΑ, αλλά μπορεί να σου σώσει την δότρια έτσι ώστε να μπορέσεις μετά να κάνεις μμ.

mk8990

New Member
Να φανταστω τα 3.5mg/week ,αφορουν μινοξιδιλη ετσι ;; ; ή και συνδυασμος με φιναστεριδη;

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ξεχνά την μινο δεν προσφέρει κάτι στην περίπτωση σου. Για φίνα μιλάμε

Chris34

Well-Known Member
Κατάλαβα,υπάρχει περίπτωση με τοπική χρήση φίνα και μινο να δω κάποια βελτίωση ; Βάζω και μια φωτό με το μαλλι πιο ακούρευτο
Δείχνει καλύτερη η κατάσταση της δοτριας σε αυτή τη φωτογραφία. Όπως και να έχει θέλει αξιολόγηση από κοντά για το τι μπορεί να δώσει.

LoverBoy

Well-Known Member
Σε low dose δεν έχω ακούσει κάποιον με παρενέργειες. Low dose εννοούμε 3.5mg/week, δηλαδή 1mg κάθε 2 μέρες. Δεν θα σου κάνει κάτι για την λήπτρια, εκεί θα συνεχίσει η ΑΑ, αλλά μπορεί να σου σώσει την δότρια έτσι ώστε να μπορέσεις μετά να κάνεις μμ.
Δηλαδή με την Φίνα δεν θα μπορέσει να κάνει μια "παύση" η ΑΑ και να του δώσει και ίσως μια επανέκφυση?

mk8990

New Member
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να αποφύγω την οραλ χρήση φίνας, εχω κλείσει ραντεβού και με κλινικές για να δούμε τι επιλογές εχω,και αναμένω

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Οι περισσότερες εγχώριες κλινικές (αν όχι όλες) θα σου πουν ότι χρειάζεται να ακούσεις για να κάνεις μμ. Αυτό φωνάζουμε εδώ και κάτι χρόνια.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν θέλω να είμαι απόλυτος, οπότε αφήνω και ένα παράθυρο για έναν άγνωστο x.

Μπλουζα