Στο 2μηνο πλέον δεν μπορώ να πω κ πολλά, τώρα ξεκινάει στην ουσία, θα δουμε στους επόμενους 2 μήνες.Πως πάει η δικιά σου?
Στο 2μηνο πλέον δεν μπορώ να πω κ πολλά, τώρα ξεκινάει στην ουσία, θα δουμε στους επόμενους 2 μήνες.Πως πάει η δικιά σου?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Αν από τις φωτογραφίες δεν είδες καμία αλλαγή με το πριν και το μετα μόνο και μόνο επειδή οι φωτογραφίες δεν είναι σε εξωτερικό χώρο οκ...Δεν θα το λεγα, παρουσιαση χωρις φωτο σε εξωτερικο χωρο δεν δειχνει τιποτα
Προφανως και ειδα αλλαγη και μεγαλη μαλιστα, για να ειναι σωστη και αντικειμενικη μια παρουσιαση ομως και για να μπορει να βγαλει συμπερασματα καποιος αναγνωστης οι φωτογραφιες πρεπει να ειναι σε εξωτερικο χωρο, δυο προφιλ, μια μπροστα , μια απο πανω και μια στη δοτρια.Αν από τις φωτογραφίες δεν είδες καμία αλλαγή με το πριν και το μετα μόνο και μόνο επειδή οι φωτογραφίες δεν είναι σε εξωτερικό χώρο οκ...
Αύριο αν είναι θα βγάλω να κρίνετε καλύτεραΠροφανως και ειδα αλλαγη και μεγαλη μαλιστα, για να ειναι σωστη και αντικειμενικη μια παρουσιαση ομως και για να μπορει να βγαλει συμπερασματα καποιος αναγνωστης οι φωτογραφιες πρεπει να ειναι σε εξωτερικο χωρο, δυο προφιλ, μια μπροστα , μια απο πανω και μια στη δοτρια.
ρε τρελέ, στο fb βάζεις 500 σωστές, βάλε εδώ μια καλή να σε δούν να σε καμαρώσουν! χαχαχαΑύριο αν είναι θα βγάλω να κρίνετε καλύτερα
??? Δηλαδή φίλε μου??αισθανομαι μπεζος στην τοποθεσια hairloss να το χαιρεσαιιιιιι
??? Δηλαδή φίλε μου??
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μέ τα ευχαριστώ δε γίνεται τίποτα .και κυρίως να ευχαριστήσω ξανά και ξανά το φίλο μου Danceworld
Και ξηρής ωρίμανσης και ότι θέλει!!!Μέ τα ευχαριστώ δε γίνεται τίποτα .
Μια Σταβλισια medium rare θα το.εκτιμουσε νομίζω καλύτερα