Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Επειδη συνεχως αναφερουμε συγκεκριμενα περιστατικα, οι ιδιοι εχουν αφησει το ζητημα καπου και προχωρανε... εαν ο Αλντο και ο Τζακ θελουν να προσθεσουν κατι μπορουν.
Τωρα εμεις εχουμε μπει σε μια λουπα και ο,τι και να πει ο Αναστασακης λεμε τα ιδια και τα ιδια.

Το ίδιο και εσύ, ξεκολάτε, όπως το λες είμαστε σε αέναη λούπα.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
@bobby, εύχομαι να παραμείνεις με το ίδιο avatar για καιρό.
Ευχαριστούμε πολύ τον Πέδρο αλλά χρειάζονταν ηλεκτροσόκ…… και ο προπονητής είναι πάντα ο κυρίως υπεύθυνος (είναι και άλλοι …..αλλά αυτοί δύσκολα αλλάζουν….). Μακάρι να έχει τις επιτυχίες του Πέδρο και παραπάνω!!!
 

le2der

Active Member
Ευχαριστούμε πολύ τον Πέδρο αλλά χρειάζονταν ηλεκτροσόκ…… και ο προπονητής είναι πάντα ο κυρίως υπεύθυνος (είναι και άλλοι …..αλλά αυτοί δύσκολα αλλάζουν….). Μακάρι να έχει τις επιτυχίες του Πέδρο και παραπάνω!!!
Λίγο που σας είδα θέλει και μια αλλαγή ακόμα στα στόπερ
 

Gianney

Well-Known Member
Παίδες μέχρι 21/8 που ξαναγυρνάει ο Αερατος ... ένα διάλειμμα από τις διαμάχες και ξανάσυνεχιζουμε χαχαχ
 

jacksmith

Active Member
Η τομή σου ηταν άριστα ραμμενη και το μεγεθος του μοσχευματος λεπτότερο πάνω από τις μαστοειδεις αποφυσης όπως ακριβως πρέπει .
Λογω ιδιοσυγκρασιας, στα κλασσικα σημεια που αλλάζουν οι συνιστωσες της τασης λόγω καμπυλότητας, η ουλή "άνοιξε".
Αυτο ειναι εξαιρετικα σπανιο σε άτομα >40 ετων και ειναι ιδιοσυγκρασιακό και μη προβλέξιμο.
Τα έχω εξηγησει και παλαιότερα.
Πιστευω στα έχει επιβεβαιώσει και ο @CVIAL και υποθετω και ο Δρ. Γεωργιου.
Ησουν σταδιο VII, κακός (έως και ακατάλληλος) υποψηφιος για εκτενη ΜΕΤ με μονο FUE και το αποτέλεσμά σου ποιοτικά και ποσοτικά θα παρακαλεσω το @CVIAL να το κρινει αυτος, εγω δεν θα πάρω άλλη θέση.

Λυπαμαι που αποκαλεσα καποια στιγμη το χτενισμα σου σαν "μπακαλογατος"
Σου ζηταω συγνωμη, ηταν άκομψο και δυστυχως εκνευριστηκα από την εσκεμμενη προσπαθεια σου να φανει το αποτέλεσμα αισθητικα χειρότερο από ότι ειναι στην πραγματικότητα.

Ησουν από την πρώτη στιγμη χολωμενος απλα επειδή προκειμενου να αφαιρεσω τα μοσχευματα που ειχαμε συμφωνησει χρειαστηκε να σε κουρεψω και να κανουμε και FUE. Αυτο σου προκάλεσε τεραστια κοινωνική ανησυχια και έκτοτε εντελώς διαφορετική συμπεριφορα προς εμενα, την οποια επικροτούν καποιοι εδω μεσα για τους λογους τους.

Αν θες επιστημονική τεκμηριωση θα στην ανεβασω αλλα αυτο θα σε δεσμευσει μετα στο να με "αθωωσεις" στη συνειδηση σου και να σταματησεις να προσπαθεις να μου προκαλέσεις συνεχως βλαβη, αδικα μάλιστα.
Συμφωνούμε????????????
Αχχ... τι να πρωτοαπαντήσω τώρα. Θα πώ μόνο τούτο. Αφού λοιπόν ο γιατρός θεωρεί ότι του προκαλώ συνεχώς βλάβη και άδικα μάλιστα, δεν θα ξαναγράψω προς το παρόν ( δεν ξερω μέχρι πότε) σε θέματα της κλινικής για να μην στεναχωριέται ο γιατρός αλλά και κάποιοι άλλοι που αισθάνονται άβολα όταν μιλάμε για την κλινική.
 

Panos1982

Well-Known Member
Η δίοικηση δεν έκανε τα στραβά μάτια στην αρχή και προσπάθησε να επιβάλλει την τάξη προς όλες τις διευθύνσεις και με αποβολή του εκπροσώπου της κλινικής. Κάποια στιγμή όμως έγινε σαφές ότι πλέον η περίπτωση Αναστασάκης έγινε εμμονική για μια σειρά από μέλη, ουδείς συμμορφώνεται.

● Οχι, δεν ειναι εμμονη απλα απανταει συνεχως με αυτο το στυλ το προκλητικο
Και συντηρείτε αυτη η κατασταση.
Αν απαντουσε με το στυλ που απαντησε στον τζακσμιθ (δεν ειναι το καλύτερο αλλα σαφως βελτιωμένο) στο τελευταιο ποστ που του αναφερθηκε πιστεψε με θα επεφταν οι τονοι δεν υπαρχουν εμμονες , υπαρχει προκλητικοτητα.


Είναι ωραίο να λες "στρώνεις και άλλο το χαλί στον κοντό" και να υποθέτεις καταστάσεις για να "κουμπώσεις" το αφηγημά σου και να του δώσεις ίντριγκα. Θα μπορούσα να σου πω πως είναι αλλά φάνηκε ότι προτιμάς την μη επικοινωνία. Ως εκ τούτου μείνε με τις φαντασιώσεις σου.

● δεν ειναι φαντασιωσεις, οταν συντηρείτε αυτο το τοξικο κλιμα που πηγαζει ολοι ξερουμε από που, κ αντ αυτου η μια πλευρά προειδοποιειται / εκφοβιζεται ,
Κι ταυτοχρονα η αλλη πλευρά εχει αφεθει ελευθερη χωρις προυποθεσεις να ποσταρει οτι θέλει, να απειλει οποιον θέλει κ να μην της γινεται καν συσταση , καταλαβαίνεις οτι κατι δε παει καλα.
Συσταση , σε όσους βρισκονται εδω μεσα τουλαχιστον, κανεις πρώτα σε αυτον που απειλει / εκφοβιζει κ μετα στους υπολοιπους, δεν ειδα κατι τετοιο.
Αλλος κανει το μπουλινγκ αλλος εφαγε τη προειδοποιηση.

Η παρουσία όλων των βασικών επιλογών στον Ελληνικό χώρο είναι επιβεβλημένη σε ένα φόρουμ για μαλλιά. Αν κάποιος διαβάσει το φόρουμ σήμερα θα αντιληφθεί τι παίζει με τον Αναστασάκη σε σχέση με 3 χρόνια πριν που δεν υπήρχε άποψη. Άρα πριν αποφασίσει θα ξέρει. Αυτή είναι η προσφορά και η πεμπτουσία της ενημέρωσης. Όχι αν μας αρέσει ο χαρακτήρας ή η προσωπικότητα του για να τον κάνουμε παρέα.

● δηλαδη για τα παραθυρα του βεκρη οταν ηρθαν περιστατικα ανεξαρτητα δεν βγαλαμε ακρη ? Η για τόσους γιατρους που εχουμε περιστατικα τους ? Επρεπε να γραφουν στο φορουμ για να βγάλουμε?
Απλα με την εγγραφη του καταλαβαμε κατι παραπανω - τον χαρακτήρα του κ πως απ αυτον επηρεάζεται το aftercare
στις περιπτωσεις που δεν πάει κάτι καλα. Αυτο ναι δεν θα το καταλαβαιναμε τουλαχιστον οχι αμεσως.

Εγώ δεν το κατανοώ καθόλου. Τα ίδια θα τα έκανα σε οποιαδήποτε κλινική, οι διαπροσωπικές σχέσεις λόγω Λορενζο (αν υπάρχουν) δεν έχουν καμμία σχέση με το φόρουμ.

● Δε λεω για λορενζο μιλάω για τις σχεσεις με τον αναστασακη εκτός φόρουμ σε ανθρώπινο επιπεδο πιθανως σε κανουν πιο ελαστικο απεναντι του.


Η διοίκηση είναι υποχρεωμένη όταν βλέπει ότι τα μέλη εκτρέπονται συστηματικά και με εμμονικές διαθέσεις παρόλες τις αμέτρητες συστάσεις που έχουν γίνει, τα παρακάλια, τα edit μηνυμάτων, να τους προειδοποιεί για τον επερχόμενο κίνδυνο. Αλλίμονο να μην το κάνει. Αυτές είναι οι πραγματικές κόκκινες γραμμές.

● Ενταξει,
Θα μας πεις ομως ποιες ειναι οι κοκκινες γραμμες
οσο αφορα το γιατρο ?
Γιατι δεν βλεπω να εχει καμμια.

Εντάξει είχες πάλι οίστρο. Το μέλλον και οι πράξεις θα το δείξουν. Εύχομαι μόνο αν δεν δικαιωθείς να βγεις να ζητήσεις μια συγγνώμη.

● Θα ζητησω συγνώμη ηδη για το εξης, οτι πιθανως παρερμηνευσα τη σταση σου
Κ πλεον θεωρω - ειδικα μετα την παρεμβαση του @giannis1991 - οτι απο αμελεια εχει γυρει η πλάστιγγα κ οχι απο πρόσθεση.
Σε αυτο μετα τα τελευταία ποστ εχω αναθεωρησει.


Μάλιστα. Ξεχνάς όμως ότι έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου και έχει κουραστεί το χέρι μου 2 χρόνια τώρα να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια και να σας κάνω φιλικές συστασεις/προτροπές. Με γράφετε παντελώς, ο καθένας ανάλογα με τα κέφια του παραβιάζει τα πάντα και όταν τα πράγματα φτάνουν στα άκρα φταίει η διοίκηση που έπρεπε να πάρει μέτρα. Τα μέλη είναι παντελώς ανεύθυνα. Δεν κούνησα κανένα δάχτυλο, απλά κουράστηκα να νουθετώ. Έχει διαφορά. Κάποιοι από εσάς δεν έχουν μάθει να υπακούν σε στοιχείωδεις κανόνες και αυτό είναι το πρόβλημα.

● κατανοητο , αλλα πρεπει να γινεται συσταση κ στις 2 πλευρες για τον τροπο γραφης τους κ οχι μονομερως.


Σε αυτό θα σου δώσω δίκιο. Δεν υπάρχει όμως τίποτα περίεργο. Απλά το είχα ξεχάσει αλλιώς δεν θα το έγραφα σε πλήρη αντίθεση με το προηγούμενο ποστ μου. Όντως στην αρχή λόγω φόρτου είπα να επικεντρωθώ σε ανεξάρτητα αλλά ενδιάμεσα (αν θυμάμαι καλά) κάποιος είχε προτείνει να γίνονται verified και επίσημα, το βρήκα καλή ιδεά (για τους λόγους που αναφέρεις παρακάτω) και το υιοθέτησα.

● αυτος ο διαχωρισμος δεν καταλαβαινω γιατι εγινε κ γιατι επρεπε να πρωταθει απο μελη για να εισαχθεί τελικως (αν κ ποτε δε θα πραγματοποιηθει στη πραξη )
Ωστοσο δε καταλαβαινω τη διαφορα στο φορτο,
του να εχει σημασια αν ενα ατομο ερχεται ανεξαρτητο ή ερχεται απο κλινική....






Αφού έχεις κάνει τόσες υποθέσεις για μένα θα κάνω μια και για σένα. Εκτιμώ ότι η αντιπάθεια σου (όπως και πολλών άλλων) για τον Αναστασάκη έχει θολώσει την κρίση σου και έχεις μπει στην διαδικασία να πλάσεις ένα αφήγημα για μια μοχθηρή ΑΕ που μάχεται τα ανεξάρτητα τίμια μικρομάγαζα που δεν κοροιδεύουν τον κοσμάκη. Το μετέτρεψες ή αυτοί ή εμείς. Αυτά τα περί "τρόμου" (από ένα και μόνο ποστ άνευ περαιτέρω διαλόγου) το βρίσκω υπερβολικό και απλά σου έδωσε την ευκαιρία για μια ηρωική (ας ελπίσουμε προσωρινή) αποχώρηση. Δεν έχει λογική.

● οπως ειπα ειμαι σε φαση αναθεωρήσης οσων αφορα την ατακα φορουμ ΑΕ. Τεινω να πιστεύω πλεον οτι φταιει η αμμελεια κ οχι η προθεση.
- δεν εχω μονιμη αντιπαθεια αλλα ξυπνάει καθε φορα που θα δω το προκλητικο υφος γραφης του.
Ισα ισα αν θυμάσαι ειχα πει οταν πρωτοεφυγε οτι δεν ήθελα που εφυγε κ ειχε στα βιντεο του μια ετσι χαριτωμενη χροια, ε εδω δεν βλεπω αυτο κ ο τροπος του προκαλει αντιπαθείες, αν αλλαξει τροπο θα αλλάξει κ το υφος απαντησεων στο προσωπο του,
Τουλαχιστον ετσι θεωρω εγω.
- δεν το μετέτρεψα σε αυτοι ή εμεις
Απλα πιστευα οτι ο γιατρος καλυπτεται απο προθεση κ αυτο με ξενέρωσε σε βαθμό που δεν ηθελα να προσφερω αλλο σε ενα φορουμ που λειτουργει ετσι. Ειναι τοσο απλο.
Δεν θέλω να ειμαι σε φορουμ που στηριζει γιατρους γιατι θα ειναι
Φορουμ ΑΕ και καμμια θεση δε θέλω να εχω, γιατι σε αλλο φορουμ ειχα μπει το 2009.

Όταν υπάρχει εξέλιξη και πρόοδος τότε αρχίζουν τα προβλήμα και οι τριβές. Είναι αναπόφευκτό. Αυτοί που το πονάνε το φόρουμ, δεν λιποτακτούν με την πρώτη σφαίρα αλλά επικοινωνούν με επικοδομητικό τρόπο και όχι με καπρίτσια και τελεσίγραφα (ή αυτός ή εγώ).

● περαν απ την εξελιξη του φορουμ μεγάλο ρολο παιζει κ η εξελιξη στον κλαδο των μμ.
το μεγαλο προβλημα με την εξελιξη ειναι κυριως αυτων που εχουν συμφέρον, γιατι για τα μελη μονο θετικο ειναι κ προοδος.
Οπως βλεπεις ειναι καποιος που αρνείται πεισματικα να δωσει στοιχεια γιατι εχει συμφερον ο κοσμος κ τα μελη να γνωριζουν οσο το δυνατόν λιγοτερα ετσι ωστε να μπορει να αποφευγει την συγκριση με τους προοδευτικους.

Από όλα αυτά που έγραψες ψάχνω αλλά δεν βρίσκω κάποιο ουσιάστικό λόγο αποχώρησης. Αν είχες φιμωθεί θα το καταλάβαινα. Αυτά περί τρόμου κλπ ισχύουν όπως και να έχει και ανεξάρτητα αν μια κλινική είναι στο φόρουμ ή όχι. Κανονικά έπρεπε σαν παλιό μέλος να προέτρεπες τα υπόλοιπα μέλη να ευθυγραμιστούν να γράφουν σκληρά και έξυπνα. Αυτό θα ήταν προσφορά στην κοινότητα.

● Ο λογος οπως ξανα εγραψα ηταν
η αντιληψη μου οτι η διοικηση σιγονταρει τους γιατρους κ εχουν το ελεύθερο να κανουν οτι θελουν χωρις ορια κ συστασεις ενω τα μελη οχι.


Υ.γ
Καταλαβαινω οτι κανεις πολλα
και δεν γινεται να λειτουργούν ολα τελεια,
Κανε την αυτοκριτικη σου και θα διαπιστώσεις οτι η κατασταση στο συγκεριμενο τομεα ξεφυγε απ τα χερια σου.

Φτασαμε να του γινει συσταση τωρα για το -ελα απ το γραφειο να μου τα πεις από κοντά με καμερες -
Ενω επρεπε εξ αρχης κατ εμε.
-το ιδιο επρεπε να γινει κατ εμε κ την στιγμη που ξεκίνησε κ απειλουσε τον τολ με μυνησεις.
Αυτες οι συμπεριφορες ξεπερνουν κατα πολυ τις κοκκινες γραμμες κ απ την διοικηση δεν επεσε ουτε ενα ποτηρι νερο να σβησει αυτη την εστια φωτιας
Έριχνε νερο μονο στην αλλη εστια την πιο ακινδυνη.(των μελων )
 
Τελευταία επεξεργασία:

Panos1982

Well-Known Member
@CVIAL μπορουμε κάπου να κάνουμε μια κουβέντα πάνω σε αυτο; Σύμφωνα με το μουρεσανου η τομη ειναι καλυτερο να γινετε πρωτα στο πισω μερος του κεφαλιου και τη δευτερη μερα στα πλαινα επειδη συνηθως υπαρχει διαφορετικη ελαστικότητα στις δυο αυτες περιοχες.

Δεν το κανει γι αυτο, το κανει σε 2 ημερες επειδη βγαζει τεραστιους αριθμους μοσχευματων κ θέλει πολυ χρονο το στριπ ωστε να διαχωριστουν τα θυλακια απ τη λωριδα κ θα μεινουν τα θυλακια πολλες ωρες εκτος σωματος κατι που θα επηρεάσει την επιβιωση. Το υποθερμοσολ ειναι για λιγες ωρες.
Άλλωστε η ελαστικοτητα δεν αλλαζει μεσα σε μια ημερα.

Υ.γ το αν μια ουλη ειναι καλη ή κακη εξαρταται και απ τα εργαλεια που θα χρησιμοποιηθουν, υπαρχουν 3 διαφορετικα ηδη , αν μας πει πιο χρησιμοποιει η κλινικη το συζηταμε...
Οπως επισης αν εγινε τριμαρισμα στο δερμα γτ δεν κοβεται απ το νυστέρι ολοισιο, οταν πας να το ενωσεις πρέπει οτι δερμα περισσευει να το κοψεις / τριμμαρεις με ενα μικρο ψαλιδακι ετσι ωστε να γινει ισιο κ να κολλησει ακριβως να μην εχει εξωγκωματακια κλπ.

Επισης δεν ειναι απαραιτητο να κοψεις λωριδα 30εκ. Μονοκοματη.
Μπορεις να τη χωρισεις σε 2 μερη ή 3 μερη.... και να κοβεις κ να ραβεις καθε φορα πριν πας στην επομενη.
Ολα αυτα παιζουν ρολο κ ειναι πολυπαραγοντικο το ζήτημα ουλη...
Δε θα καταφερεις ποτε να ενοχοποιησεις κανεναν γιατρο κ ο καθε γιατρος θα μπορει να ριχνει τις ευθυνες σε ιδιοσυγκρασια ακομα κι αν δεν ηταν αυτος ο λογος.
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
● Οχι, δεν ειναι εμμονη απλα απανταει συνεχως με αυτο το στυλ το προκλητικο
Και συντηρείτε αυτη η κατασταση.
Αν απαντουσε με το στυλ που απαντησε στον τζακσμιθ (δεν ειναι το καλύτερο αλλα σαφως βελτιωμένο) στο τελευταιο ποστ που του αναφερθηκε πιστεψε με θα επεφταν οι τονοι δεν υπαρχουν εμμονες , υπαρχει προκλητικοτητα.
Χαίρομαι που αποφάσισες να συνεχίσεις τον διάλογο. Μόνο έτσι ξεπερνιόνται τα όποια προβλήματα. Εύχομαι να πηγαίνεις καλύτερα με τον COVID, είμαι και εγώ ομοιοπαθής από την προηγούμενη Κυριακή αλλά από χθες χωρίς συμπτώματα. Αυτό που περιγράφεις είναι το γνωστό: "το αυγό ή η κότα". Αν κάνουμε μια στατιστική ανάλυση στα νήματα θα δούμε ότι η αλήθεια είναι μάλλον γκρι. Ναι, έχει προκλητικό στυλ και είναι ευερέθιστος και αυτό το έχουν ψυλιαστεί διάφοροι (πχ aeratos), τον "γκαζώνουν" και μετά το Κraken δεν μαζεύεται. Φυσικά ο αερατος σου λέει, ρε παιδιά πλάκα έκανα αλλά άντε εσύ μετά να μαζέψεις τα σπασμένα....

● δεν ειναι φαντασιωσεις, οταν συντηρείτε αυτο το τοξικο κλιμα που πηγαζει ολοι ξερουμε από που, κ αντ αυτου η μια πλευρά προειδοποιειται / εκφοβιζεται ,
Κι ταυτοχρονα η αλλη πλευρά εχει αφεθει ελευθερη χωρις προυποθεσεις να ποσταρει οτι θέλει, να απειλει οποιον θέλει κ να μην της γινεται καν συσταση , καταλαβαίνεις οτι κατι δε παει καλα.
Συσταση , σε όσους βρισκονται εδω μεσα τουλαχιστον, κανεις πρώτα σε αυτον που απειλει / εκφοβιζει κ μετα στους υπολοιπους, δεν ειδα κατι τετοιο.
Αλλος κανει το μπουλινγκ αλλος εφαγε τη προειδοποιηση.

Πάνο, έχω περάσει από διάφορα μεταβατικά/πειραματικά στάδια και έχω δοκιμάσει διάφορες μεθόδους. Έχω απαγορέυσει στον γιατρό να γράφει γενικά (για αυτό είχε κόψει), του έχω πει μετά να μην απαντάει σε προκλήσεις, έχω μπανάρει παλία τον εκπρόσωπο, μια φορά και τον ίδιο. Κανένα δεν λειτούργησε γιατί όποτε προσπάθησα να τον συγκρατήσω πάντα θα βρισκόταν κάποιος που θα έριχνε την πεπονόφλουδα. Συνήθως ο Αεράτος (όχι πάντα). Σε αυτά τα πράγματα για να υπάρξει πρόοδος πρέπει να γίνει μια στρατηγική συμφωνία μεταξύ παλιών/έμπειρων μελών για να περιφρουρούνται τα νήματα του με αυστηρή κριτική αλλά με κανόνες συμπεριφοράς. Τότε ναι μπορώ να υποχρεώσω και τον γιατρό να ακολουθεί τους ίδιους.

Η εναλλακτική και αυτό που ακολουθώ τώρα είναι να μπανάρονται όλοι (και οι γιατρός) αν παρεκτρέπονται απλά και μόνο με trash talking μετά από μια μόνο προειδοποίηση.

Το μέλλον θα δείξει τι είναι καλύτερο, προτιμώ βέβαια την πρώτη μέθοδο.

● δηλαδη για τα παραθυρα του βεκρη οταν ηρθαν περιστατικα ανεξαρτητα δεν βγαλαμε ακρη ? Η για τόσους γιατρους που εχουμε περιστατικα τους ? Επρεπε να γραφουν στο φορουμ για να βγάλουμε?
Απλα με την εγγραφη του καταλαβαμε κατι παραπανω - τον χαρακτήρα του κ πως απ αυτον επηρεάζεται το aftercare
στις περιπτωσεις που δεν πάει κάτι καλα. Αυτο ναι δεν θα το καταλαβαιναμε τουλαχιστον οχι αμεσως.

Ο Βεκρής στόχευσε το φόρουμ με τον Δημήτρη με στρατηγικό marketing plan. Άρα υπήρχε παρουσία απλά ήταν υπόγεια. Μετά από την παρουσίαση του Δημήτρη στείλαμε καμμία 100 περιστατικά στον Βεκρή για αυτό και είχαμε δεκάδες ανεξάρτητα περιστατικά. Εκεί πλέον τελείωσε η συμβολή μας, ο Βεκρής έκανε μια σύμβαση με μια εταιρία ιατρικού τουρισμού (εξου και τα βραβεία) και πλέον του έρχονται πακέτο από Αγγλια (και αλλού) οι πελάτες αλά TUI. Το φόρουμ έπαψε να έχει αξία και σταμάτησε να ασχολείται μαζί του πλην του Δημητρακη που έβγαζε το χαρτζιλίκι του. Έχεις δει πόσα έχουμε από Βεκρή τα τελευταία 3-4 χρόνια σε σχέση με το 2015-2016; Ψίχουλα.

Για τον Αναστασάκη τόσα χρόνια δεν είχαμε ούτε ΕΝΑ ολοκληρωμένο ανεξάρτητο περιστατικό, απλά γιατί το φόρουμ δεν ήταν το κοινό του. Η έλλειψη ήταν προφανής. Μοιραία μετά την εισοδό του θα είχαμε και ανεξάρτητα αφού θα αντλούσε και από εδώ πελάτες.

Ο Τιρκάλας είναι ο Βεκρής του 15. Εκεί κατευθύνεται η μάζα (μιλάμε για 100+ περιστατικά) και για αυτόν είναι κρίσιμη η εικόνα του στο φόρουμ σε όρους μάρκετινγκ.


● Δε λεω για λορενζο μιλάω για τις σχεσεις με τον αναστασακη εκτός φόρουμ σε ανθρώπινο επιπεδο πιθανως σε κανουν πιο ελαστικο απεναντι του.

Καμμία απολύτως κοινωνική επάφη. Δεν έχουμε βγει ούτε για φαγητό. Ίσα ίσα που οι σχέσεις μας είναι τεταμένες, θεωρεί τον ευατό του αδικημένο (δεν κάνω πλάκα).

● Ενταξει,
Θα μας πεις ομως ποιες ειναι οι κοκκινες γραμμες
οσο αφορα το γιατρο ?
Γιατι δεν βλεπω να εχει καμμια.

Aπάντησα πιο πάνω.



● Θα ζητησω συγνώμη ηδη για το εξης, οτι πιθανως παρερμηνευσα τη σταση σου
Κ πλεον θεωρω - ειδικα μετα την παρεμβαση του @giannis1991 - οτι απο αμελεια εχει γυρει η πλάστιγγα κ οχι απο πρόσθεση.
Σε αυτο μετα τα τελευταία ποστ εχω αναθεωρησει.

● κατανοητο , αλλα πρεπει να γινεται συσταση κ στις 2 πλευρες για τον τροπο γραφης τους κ οχι μονομερως.
Πίστεψε με έχουν γίνει και μάλιστα εντόνως.


● αυτος ο διαχωρισμος δεν καταλαβαινω γιατι εγινε κ γιατι επρεπε να πρωταθει απο μελη για να εισαχθεί τελικως (αν κ ποτε δε θα πραγματοποιηθει στη πραξη )
Ωστοσο δε καταλαβαινω τη διαφορα στο φορτο,
του να εχει σημασια αν ενα ατομο ερχεται ανεξαρτητο ή ερχεται απο κλινική....

Γιατί υπήρχε ο φόβος να είχα μπαράζ περιστατικών από όλες τις κλινικές (προφανώς τα καλά τους) και δεν θα μπορούσα να απορρίψω κάποια σε βάρος άλλης. Τα επίσημα είναι πολύ περισσότερα από τα ανεξάρτητα, τα οποία έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα (και μεγαλύτερη ανάγκη) να γίνουν verified.

● οπως ειπα ειμαι σε φαση αναθεωρήσης οσων αφορα την ατακα φορουμ ΑΕ. Τεινω να πιστεύω πλεον οτι φταιει η αμμελεια κ οχι η προθεση.
- δεν εχω μονιμη αντιπαθεια αλλα ξυπνάει καθε φορα που θα δω το προκλητικο υφος γραφης του.
Ισα ισα αν θυμάσαι ειχα πει οταν πρωτοεφυγε οτι δεν ήθελα που εφυγε κ ειχε στα βιντεο του μια ετσι χαριτωμενη χροια, ε εδω δεν βλεπω αυτο κ ο τροπος του προκαλει αντιπαθείες, αν αλλαξει τροπο θα αλλάξει κ το υφος απαντησεων στο προσωπο του,
Τουλαχιστον ετσι θεωρω εγω.
- δεν το μετέτρεψα σε αυτοι ή εμεις
Απλα πιστευα οτι ο γιατρος καλυπτεται απο προθεση κ αυτο με ξενέρωσε σε βαθμό που δεν ηθελα να προσφερω αλλο σε ενα φορουμ που λειτουργει ετσι. Ειναι τοσο απλο.
Δεν θέλω να ειμαι σε φορουμ που στηριζει γιατρους γιατι θα ειναι
Φορουμ ΑΕ και καμμια θεση δε θέλω να εχω, γιατι σε αλλο φορουμ ειχα μπει το 2009.

To φόρουμ αυτό ήταν είναι και θα είναι (όσο είμαι εγώ) πραγματικά ανεξάρτητο από ιατρούς και το εννοώ. Μας έχουν κάνει πρόταση για διαφήμιση διάφορες κλινικές και έχουμε αρνηθεί, μου την έχουν πέσει στην Κων/πολη, έχω αρνηθεί και άλλα πολλά που δεν είναι για τον δημόσιο διάλογο. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να μην υπάρχουν κλινικές. Να υπάρχουν αλλά με τους δικούς μας κανόνες πράγμα που σημαίνει αντικειμενική, σκληρή αλλά δίκαιη κριτική με ευγένεια. Αυτό είναι δύσκολο όταν στο φόρουμ υπάρχει κάθε καρυδιάς-καρύδι καλυπτόμενο πίσω από μια ανωνυμία ή υποβιβάζοντας τον διάλογο με ότι να ναι. Η λύση δεν λύνεται με single moderation αλλά με multi-moderation μαζί με τα παλιά σκεπτόμενα μέλη που έχουν αποβάλλει εγωισμούς και προτιμήσεις. Δηλαδή με περιφρούρηση του διαλόγου για να κρατηθεί σε ένα επίπεδο. Σε ένα πράγμα έχει δίκιο ο Αναστασάκης. Όταν κάποιος είναι επαγγελματίας και δέχεται κριτική πρέπει όλοι να είμαστε προσεκτικοί στις εκφράσεις μας, στις πλάκες μας, κλπ. Ο γραπτός λόγος εύκολα παρεξηγείται, μεταξύ ανωνύμων δεν υπάρχει κανένα θέμα, όταν όμως ο άλλος είναι επώνυμος υπάρχει. Επαναλαμβάνω δεν μιλάω για κριτική, μιλάω για εκφράσεις.


● περαν απ την εξελιξη του φορουμ μεγάλο ρολο παιζει κ η εξελιξη στον κλαδο των μμ.
το μεγαλο προβλημα με την εξελιξη ειναι κυριως αυτων που εχουν συμφέρον, γιατι για τα μελη μονο θετικο ειναι κ προοδος.
Οπως βλεπεις ειναι καποιος που αρνείται πεισματικα να δωσει στοιχεια γιατι εχει συμφερον ο κοσμος κ τα μελη να γνωριζουν οσο το δυνατόν λιγοτερα ετσι ωστε να μπορει να αποφευγει την συγκριση με τους προοδευτικους.

Αυτό είναι ένα καπρίτσιο. Αφού στην αρχή τα έδινε όλα. Λύνεται σε ένα λεπτό.


● Ο λογος οπως ξανα εγραψα ηταν
η αντιληψη μου οτι η διοικηση σιγονταρει τους γιατρους κ εχουν το ελεύθερο να κανουν οτι θελουν χωρις ορια κ συστασεις ενω τα μελη οχι.


Υ.γ
Καταλαβαινω οτι κανεις πολλα
και δεν γινεται να λειτουργούν ολα τελεια,
Κανε την αυτοκριτικη σου και θα διαπιστώσεις οτι η κατασταση στο συγκεριμενο τομεα ξεφυγε απ τα χερια σου.

Αυτοκριτική κάνω κάθε μέρα για τα πάντα και προσπαθώ να βρω πρακτικές, εφαρμόσιμες λύσεις που όμως να εξυπηρετούν τον σκοπό μου, δηλαδή το win-win. Το να σκοτώσεις τον ένα από τους δύο το θεωρώ λύση για μη σκεπτόμενους.

Φτασαμε να του γινει συσταση τωρα για το -ελα απ το γραφειο να μου τα πεις από κοντά με καμερες -
Ενω επρεπε εξ αρχης κατ εμε.
-το ιδιο επρεπε να γινει κατ εμε κ την στιγμη που ξεκίνησε κ απειλουσε τον τολ με μυνησεις.

Αυτες οι συμπεριφορες ξεπερνουν κατα πολυ τις κοκκινες γραμμες κ απ την διοικηση δεν επεσε ουτε ενα ποτηρι νερο να σβησει αυτη την εστια φωτιας
Έριχνε νερο μονο στην αλλη εστια την πιο ακινδυνη.

Βλέπεις μόνο την κορυφή, υπάρχει ένας άλλος κόσμος αθέατος που μπορεί εσύ να μην τον βλέπεις αλλά υπάρχει. Μην νομίζεις ότι έχουμε φτάσει μέχρι χωρίς να ματώσει κανείς (παρά μόνο στα λόγια) επειδή κάπως έτυχε. Υπάρχουν πράγματα που λέγονται και δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται και δεν λέγονται γιατί πιθανώς έτσι είναι καλύτερα.

Ένα να ξέρεις, στο μυαλό μου υπάρχει μόνο το απλό μέλος που έχει την ανάγκη μας, είτε γράφει είτε όχι. Εν αντιθέσει με τους άλλους mod (gomi, κλπ) το pm μου ποτέ δεν είναι κλειστό. Τα τελευταία 7 χρόνια προσπαθώ με όσες δυνάμεις έχω να προσφέρω πρόσβαση όχι μόνο σε βοήθεια αλλά σε βοήθεια υψηλού επιπέδου.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
@CVIAL μια απορια εαν γνωριζεις. Οσοι εχουν τιτλο "μελος του προσωπικου" παρακολουθουν ακομα το φορουμ; (Gomi,Kapa κλπ)
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

le2der

Active Member
Gomi is gone, o Kapa εδώ είναι.
Για το multimoderation που αναφέρεις …. σίγουρα έχεις βρεθεί από κοντά με κάποια άτομα που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν σε αυτό . Διάλεξε 1-2 άτομα από αυτούς και ξεκινήστε μια δοκιμαστική περίοδο . Δεν γίνεται να τα ελέγχεις όλα , κάποια στιγμη θα σκάσεις .
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δεν εννούσα αυτό, εννοώ τα άτομα αυτά να κάνουν συστάσεις στους άλλους για το πως πρέπει να γράφουν, να δίνουν τον τόνο. Δεν χρειάζεσαι να είσαι moderator για να το κάνεις αυτό. Δεν θέλουμε περισσότερους αστυνόμους, περισσότερες περιπολείες γειτονίας από κατοίκους θέλουμε που ξέρουν και την περιοχή και την πονάνε.
 

vagosx

Well-Known Member
Δεν εννούσα αυτό, εννοώ τα άτομα αυτά να κάνουν συστάσεις στους άλλους για το πως πρέπει να γράφουν, να δίνουν τον τόνο. Δεν χρειάζεσαι να είσαι moderator για να το κάνεις αυτό. Δεν θέλουμε περισσότερους αστυνόμους, περισσότερες περιπολείες γειτονίας από κατοίκους θέλουμε που ξέρουν και την περιοχή και την πονάνε.
Cvial με συγχωρείς, αλλά αυτό που γράφεις μου θυμίζει την άποψη πρώην υπουργού ότι η βία στα Ελληνικά πανεπιστήμια δε θα σταματήσει με την λειτουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας, αλλά με το να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους οι φοιτητές και να φτιάξουν ομάδες παλλαικης αμυνας των πανεπιστημίων και να προβαίνουν οι ίδιοι στην καταστολή των κακοποιών που κυκλοφορούν στους πανεπιστημιακό χώρο.
 

le2der

Active Member
Δεν εννούσα αυτό, εννοώ τα άτομα αυτά να κάνουν συστάσεις στους άλλους για το πως πρέπει να γράφουν, να δίνουν τον τόνο. Δεν χρειάζεσαι να είσαι moderator για να το κάνεις αυτό. Δεν θέλουμε περισσότερους αστυνόμους, περισσότερες περιπολείες γειτονίας από κατοίκους θέλουμε που ξέρουν και την περιοχή και την πονάνε.
Εγω σκέφτηκα να βάλεις έναν επίσημο μοντ για να μην ασχολείσαι εσυ με την αστυνόμευση καθόλου . Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος , ο λαός δεν συμμορφώνεται σε υποδείξεις σου και θα συμμορφωθεί σε απλά μέλη ; Δυσκολακι το βλέπω .
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Cvial με συγχωρείς, αλλά αυτό που γράφεις μου θυμίζει την άποψη πρώην υπουργού ότι η βία στα Ελληνικά πανεπιστήμια δε θα σταματήσει με την λειτουργία πανεπιστημιακής αστυνομίας, αλλά με το να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους οι φοιτητές και να φτιάξουν ομάδες παλλαικης αμυνας των πανεπιστημίων και να προβαίνουν οι ίδιοι στην καταστολή των κακοποιών που κυκλοφορούν στους πανεπιστημιακό χώρο.

Εγω σκέφτηκα να βάλεις έναν επίσημο μοντ για να μην ασχολείσαι εσυ με την αστυνόμευση καθόλου . Όσον αφορά το δεύτερο σκέλος , ο λαός δεν συμμορφώνεται σε υποδείξεις σου και θα συμμορφωθεί σε απλά μέλη ; Δυσκολακι το βλέπω .

Λίγο άστοχο το παράδειγμα. Εδώ δεν υπάρχουν κακοποιοί, είναι καθαρά θέμα συμπεριφοράς των μελών μιάς παρέας. Αν στα νήματα του Αναστασάκη τα πιο έμπειρα μέλη βοηθούσαν η συζήτηση να εξελιχθεί με σωστό τρόπο χωρίς λεκτικές ακρότητες, έδιναν το παράδειγμα και τον τόνο χωρίς να τροφοδοτουν και αυτοί με καυσόξυλα την φωτιά θα υπήρχε πολύ μικρός χώρος για αυτούς που θα ήθελαν εσκεμμένα η συζήτηση να πάει αλλού. Το moderation θα ήταν πολύ πιο εύκολο. Θα μου πει κάποιος, ναι αλλά ο γιατρός; Απάντησα. Προφανώς η συμφωνία θα περιλάμβανε και τον γιατρό, αλλά και αυτός από την πλευρά του θα ήθελε fair game. Όπως και να έχει είναι αντιληπτό ότι είναι δύσκολη λύση οπότε προς το παρόν παραμενω στην δεύτερη επιλογή.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Chris34

Active Member
Για το multimoderation που αναφέρεις …. σίγουρα έχεις βρεθεί από κοντά με κάποια άτομα που θα μπορούσαν να σε βοηθήσουν σε αυτό . Διάλεξε 1-2 άτομα από αυτούς και ξεκινήστε μια δοκιμαστική περίοδο . Δεν γίνεται να τα ελέγχεις όλα , κάποια στιγμη θα σκάσεις .
Ο Panos αξίζει να είναι στη διαχείριση πιστεύω. Έχει γνώσεις και θεωρώ ότι είναι πολύ λογικός σε αυτά που λέει χωρίς ακρότητες.
Έτσι δίνεις αξία σε μέλη που έχουν προσφέρει στο φόρουμ και έχουν να προσφέρουν κι άλλο.
Και δεν θα χρειάζεται να τα κάνει όλα ο Cvial. Θα έχει βοήθεια. Απορώ πως προλαβαίνει να τα βλέπει όλα και να απαντά.
Πρέπει να ξοδεύει αρκετές ώρες την ημέρα.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Όσοι είχαν ή έχουν εταιρεία με αδέλφια ή συνεταίρους, ξέρουν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει ομαλότητα όταν συμπίπτουν απολύτως οι απόψεις τους και τα καθήκοντα είναι (συνήθως) διακριτά. Θα έχετε παρατηρήσει ότι δεν υπήρξε ποτέ καμμία τριβή με τους άλλους mod (gomi & Kapa) γιατί ήταν απολύτως ξεκάθαρο από την αρχή ότι δεν ασχολούμε με τίποτα άλλο πλην μμ και αντιστρόφως το ίδιο ίσχυε για αυτούς. Αλλιώς δεν λύνεις κάποιο πρόβλημα, απλά προσθέτεις άλλο ένα. Ευχαρίστως όταν αισθανθώ ότι έκλεισα αυτό που ήθελα να κάνω (και εκτιμώ ότι μπορεί και να μην αργήσει αυτό) να παραδώσω την σκυτάλη σε κάποιον άλλον να το τρέξει όπως αυτός θέλει και να αφήσει την δικιά του πινελιά.
 
Τελευταία επεξεργασία:

IoannisG

Active Member
Όσοι είχαν ή έχουν εταιρεία με αδέλφια ή συνεταίρους, ξέρουν ότι σε αυτές τις περιπτώσεις υπάρχει ομαλότητα όταν συμπίπτουν απολύτως οι απόψεις τους και τα καθήκοντα είναι (συνήθως) διακριτά. Θα έχετε παρατηρήσει ότι δεν υπήρξε ποτέ καμμία τριβή με τους άλλους mod (gomi & Kapa) γιατί ήταν απολύτως ξεκάθαρο από την αρχή ότι δεν ασχολούμε με τίποτα άλλο πλην μμ και αντιστρόφως το ίδιο ίσχυε για αυτούς. Αλλιώς δεν λύνεις κάποιο πρόβλημα, απλά προσθέτεις άλλο ένα. Ευχαρίστως όταν αισθανθώ ότι έκλεισα αυτό που ήθελα να κάνω (και εκτιμώ ότι μπορεί και να μην αργήσει αυτό) να παραδώσω την σκυτάλη σε κάποιον άλλον να το τρέξει όπως αυτός θέλει και να αφήσει την δικιά του πινελιά.
Προσωπικα, θα ηθελα να αργησει αυτη η στιγμη, γιατι βοηθας κοσμο, με απαντησεις & καθοδηγησεις, που αν δεν υπηρχαν, καποιοι ισως να ταβαγαμε τα μαλλια μας κυριολεκτικα.. το λεω ειλικρινεστατα, δεν εχω καποιο οφελος και το γνωριζεις...
 
Μπλουζα