Η ζωη με Covid-19

tol

Well-Known Member
@tol respect για το κορμί αν όντως εσύ
Μια χαρά είναι το μπάνιο :)
Πώς την παλεύεις με τόσα σεντόνια;
Έχεις γραμματέα;

Ευχαριστω, φιλε konelo...δε χρειαζομαι γραμματεα. Φιλολογος γαρ..."εραστης" των αρχαιων Αθηναιων, οι οποιοι με τη σειρα τους ηταν "εραστες" του λογου.

Οσον αφορα στο σωμα, οταν σταματησα το ποδοσφαιρο σε ηλικια 35 χρονων (15 χρονια σε Α τοπικο), ξεκινησα την ενασχοληση με το (επαγγελματικο) bodybuilding.

Δηλαδη ασχολουμαι περιπου μια εικοσαετια με το αθλημα. Βεβαια ειμαι υπερ του aesthetic bodybuilding και οχι των ογκωδων σωματων που "χτιζονται" με χρηση αναβολικων. Αποκλειστικα και μονο πρωτεϊνη και κρεατινη ως συμπληρωματα. Τιποτε αλλο.

Την τελευταια τριετια, ειλικρινα, δε θυμαμαι αν υπηρξε εστω και μια εβδομαδα που δεν γυμναστηκα για 6 μερες (ενα μονο ρεπο).

Επομενως, φιλε konelo, η αρση βαρων ειναι πλεον τροπος ζωης.

Σε ευχαριστω και για τα καλα σου λογια ... για το μπανιο!!! :p:D

Καλο βραδυ και να εισαι παντοτε καλα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

konelos

Active Member
Omg δεν υπάρχει ίχνος από λίπος.
Πολλά κιλά μπάλες.
Μακάρι να μπορούσα και ας χτυπούσα 5-6 Pfizer.:)
Να σαι καλά !!

• Like
Reactions: tol

Kostas97

Well-Known Member
Εαν ο Τολ δεν βρισκεται σε ορμονικη αποκατασταση το αποτελεσμα ειναι για ακομα μεγαλυτερο Respect λογω ηλικιας!!!

Υ.Γ.:Οχι οτι ειναι μεγαλος... :) αλλα οσοι γυμναζονται ξερουν οτι μετα απο μια ηλικια δυσκολα κρατιεσαι :D

• Like

tol

Well-Known Member
Εαν ο Τολ δεν βρισκεται σε ορμονικη αποκατασταση το αποτελεσμα ειναι για ακομα μεγαλυτερο Respect λογω ηλικιας!!!

Φιλε Κωστα, συγγνωμη, αλλά, οσο και αν το googlαρα πριν απο λιγο, δε βρηκα τι σημαινει ο ορος "ορμονικη αποκατασταση".

Ειμαι λιγο "σκραπας" στις θετικες επιστημες (ιατρικη)...πως αλλωστε να μην ειμαι ως φιλολογος!!! :D:p

Τι εννοεις;

Οχι οτι ειναι μεγαλος

Φιλε Κωστα, μου εφτιαξες τη διαθεση "χρυσωνοντας το χαπι"!!!

Μην παραμυθιαζομαστε, ομως...οταν βαδιζεις στο 53 ετος της ηλικιας, τοτε ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ. Απλα προσπαθεις, οσο μπορεις, να μη φαινεται.

Legwg James

Well-Known Member
Φιλε Κωστα, συγγνωμη, αλλά, οσο και αν το googlαρα πριν απο λιγο, δε βρηκα τι σημαινει ο ορος "ορμονικη αποκατασταση".

Ειμαι λιγο "σκραπας" στις θετικες επιστημες (ιατρικη)...πως αλλωστε να μην ειμαι ως φιλολογος!!! :D:p

Τι εννοεις;

Μην παραμυθιαζομαστε, ομως...οταν βαδιζεις στο 53 ετος της ηλικιας, τοτε ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ. Απλα προσπαθεις, οσο μπορεις, να μη φαινεται.
Μια χαρά είσαι Tol μου. Τούμπανος. Συνέχισε δυνατά!

Kostas97

Well-Known Member

Τι εννοεις;

Μακαρι να χα και γω τετοιους καθηγητες Τολ. Εμας το ριχνανε στα τσιπουρα και τα κοψιδια. :D

Αυτο που εννοουσα ειναι η χρηση εξωγενους τεστοστερονης-ανδρογονων, προκειμενου τα ορια να παραμεινουν υψηλα, εντος φυσιολογικων τιμων παντα(οχι doping), λογω ανδροπαυσης(μετα τα 50).

Τολ δυσκολα πετυχαινεις τετοιο κορμι στην ηλικια σου και οταν το πετυχεις καταλαβαινεις οτι αυτος ο ανθρωπος γυμναζεται χρονια συστηματικα. Respect!!!!

• Like

tol

Well-Known Member
Αυτο που εννοουσα ειναι η χρηση εξωγενους τεστοστερονης-ανδρογονων, προκειμενου τα ορια να παραμεινουν υψηλα, εντος φυσιολογικων τιμων παντα(οχι doping), λογω ανδροπαυσης(μετα τα 50).

Φιλε Κωστα, τωρα καταλαβα τι εννοεις.

Ποτέ δεν εχω χρησιμοποιησει κανενα συμπληρωμα τεστοστερονης. Οταν μπαινω σε site, για να αγορασω πρωτεϊνη, βλεπω καποια σκευασματα αυξησης τεστοστερονης. Μαλλον αυτα θα εννοεις.

Ποτέ, ομως, δεν εχω παρει ουτε για δειγμα.

ΥΓ Εδω προσπαθουμε με καθε τροπο να εχουμε χαμηλη τεστοστερονη, για τα μαλλια μας (βλεπε ανελλιπη εξαετη χρηση φιναστεριδης)..ειναι δυνατον να "σκαβουμε το λακκο μας" με συμπληρωματα αύξησής της; :D:p

KLEOS

Active Member
Πάντως για να συνοψίσουμε, οι προστάτες της κοινωνίας, των επιστημών και των ηθών είναι ένας τύπος που πουλάει λάχανα στου Ρέντη, ένας άλλος που θεωρεί τον κοσμικό ορίζοντα γεγονότων τρύπα και ένας γκαιμπελιστής φιλόλογος που δεν βάζει τόνους και δεν γνωρίζει ότι κλιμακτήριο περνάνε και τα αρσενικά. Όλοι οι άλλοι είναι ψέκες.

bobby

Well-Known Member
Πάντως για να συνοψίσουμε, οι προστάτες της κοινωνίας, των επιστημών και των ηθών είναι ένας τύπος που πουλάει λάχανα στου Ρέντη, ένας άλλος που θεωρεί τον κοσμικό ορίζοντα γεγονότων τρύπα και ένας γκαιμπελιστής φιλόλογος που δεν βάζει τόνους και δεν γνωρίζει ότι κλιμακτήριο περνάνε και τα αρσενικά. Όλοι οι άλλοι είναι ψέκες.
Τα λάχανα έχουν μεγαλύτερο IQ από εσένα…

Vdupa

Well-Known Member
Καλά η στείρα γνώση δε λέει απολύτως τίποτα KLEOS, μπορεί κάποιος να είναι εγκυκλοπαίδεια και να πιστεύει ότι είναι πολιτικό το θέμα του Covid :p

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

KLEOS

Active Member
Καλά η στείρα γνώση δε λέει απολύτως τίποτα KLEOS, μπορεί κάποιος να είναι εγκυκλοπαίδεια και να πιστεύει ότι είναι πολιτικό το θέμα του Covid :p
Εγώ αυτό που έχω πει είναι ότι οι πολιτικοί εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις. Ποτέ δεν αρνήθηκα την ύπαρξη της πανδημίας. Αν αυτό κάνει την γνώση κάποιου στείρα ή καρπερή θα σε γελάσω.

aeratos28

Just aeratos
Εσύ με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται ?γτ βλέπω έχεις πάρει τη θέση αυτού που μαζεύει βιογραφικά στο φορουμ για άγνωστο λόγο..λάρωσε λιγακι μικρό οπόσουμ..γτ προβλέπω να φωνάζουν όλοι σιγά σιγά kleo kleo σε γα...ώ και φταίω..αν συνεχίσεις να λες την παπατζα νιντζα σου και εσύ.. .
Καλό ξημέρωμα.να είσαι καλά φίλε μου
Εγώ αυτό που έχω πει είναι ότι οι πολιτικοί εκμεταλλεύονται τις περιστάσεις. Ποτέ δεν αρνήθηκα την ύπαρξη της πανδημίας. Αν αυτό κάνει την γνώση κάποιου στείρα ή καρπερή θα σε γελάσω.

bobby

Well-Known Member
Μην κλαις μικρέ μου λαχανοντολμά. Να πας στην στιβαρή αγκαλιά του Tol να σε παρηγορήσει.
Και οι λαχαναντολμάδες έχουν μεγαλύτερο IQ..... και είναι και νόστιμοι σε αντίθεση με εσένα μωρή κλαμμένη τσουκνίδα.

KLEOS

Active Member
Εσύ με τι ασχολείσαι αν επιτρέπεται ?γτ βλέπω έχεις πάρει τη θέση αυτού που μαζεύει βιογραφικά στο φορουμ για άγνωστο λόγο..λάρωσε λιγακι μικρό οπόσουμ..γτ προβλέπω να φωνάζουν όλοι σιγά σιγά kleo kleo σε γα...ώ και φταίω..αν συνεχίσεις να λες την παπατζα νιντζα σου και εσύ.. .
Καλό ξημέρωμα.να είσαι καλά φίλε μου
Γιατί νουθετείς εμένα aerate? Τις αναίτιες επιθέσεις άλλων εναντίον μου δεν τις έχεις δει; Προφανώς οποιαδήποτε εργασία και να κάνει κάποιος είναι σεβαστή. Έχω περάσει από πολλά πόστα στην ζωή μου. Και δεν είμαι νίντζα, αυτά είναι γιαπωνέζικα κόλπα. Μην αναφέρεσαι λοιπόν υποτιμητικά σε μένα όπως δεν το κάνω εγώ. Όποιος θέλει να μιλήσει ευγενικά και με επιχειρήματα πάνω σε κάτι τότε ανάλογα συμπεριφέρομαι.

Giorgos-3

Well-Known Member
Εγώ πιστεύω ότι για όλα φταίει ο @Georgie που άνοιξε νήμα με αυτόν τον τίτλο:p:p:p:p

Και από τότε έχει γίνει η χαρά του κάθε τρολ του κάθε ψέκα κλπ κλπ

Θα επαναλάβω για μια τελευταία φορά δικαίωμα του καθενός είναι να μην κάνει εμβόλια ή γενικά να κάνει ότι θέλει εντός του νομικού πλαισίου.

Αν και διαφωνώ, είναι δικαίωμα τους, και αυτοί όμως θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες της (μη) πράξεις τους και να υποστούν την οποία ταλαιπωρία (έξτρα τεστ, απαγορεύσεις κλπ) που έχει επιβάλλει το κράτος, χωρίς να διαμαρτύρονται, μια και είναι επιλογή τους. Αν δεν τους αρέσει μπορούν να το δείξουν στις επόμενες εκλογές ή να μεταναστεύσουν. Όσο όμως μένουν στην Ελλάδα αυτό είναι το πλαίσιο τι να κάνουμε;

Αλλά το να προσπαθεί να πείσει και άλλους να το κάνουν βασιζόμενος σε ψευδείς ειδήσεις και δοξασίες περί μπολιάσματος, καρφώματος, τσιπαρίσματος και δεν ξέρω εγώ τι άλλο είναι πιθανό να φέρει ποινικές ευθύνες. Αυτό πρέπει να το σταματήσουν, αν θέλουν να κάνουν κάτι ουσιαστικό και νόμιμο ας μηνύσουν το κράτος και να δουν τι θα πουν τα δικαστήρια.
Εγώ το χω πει καιρό τώρα ...απορώ με αυτό το νήμα ... Ο george φταίει ξεκάθαρα...

vlafo

Well-Known Member
Ο Georgie δε φταίει σε τίποτα.

Τώρα που τελείωσε ο Covid να ανοίξουμε ένα καινούργιο νήμα για τους πιθήκους να πάρουν θέση όλοι οι πανεπιστήμονες πάλι.

Μπλουζα