Denvi
Well-Known Member
Χαιρετω τα κοριτσια και προσκαλω τα αγορια να παρακολουθουν και να συνδραμουν όπου μπορουν.
Εμπνεομενη απο τον @Vdupa σκεφτηκα να ανοιξω ενα νημα οπου θα συλλεξουμε τις προσωπικες μας εμπειριες σε σχεση με τη διαχειριση της τριχοπτωσης/αραιωσης, με την ελπιδα οτι θα βοηθηθουμε ολες.
Αρχιζω εγω που εχω, υποθετω, τη μικροτερη εμπειρια και οποια θελει ακολουθει.
Κατηγοριοποιω ενδεικτικα, κι αν εχετε προτασεις το βελτιωνουμε στην πορεια.
Ιστορικο αραιωσης:
Απο τα 18 ως τα 38 σταδιακη αραιωση και λεπτυνση μπροστα και πισω απο τη hairline, πιο εντονα παρατηρουμενη περιπου ανα 5ετια και διαχυτα απο τα 32 (παλι περιπου).
Στρες φουλ.
Σωστη διατροφη απο τα 24 και μετα.
Κληρονομικοτητα: NW5 + Διαχυτη (=Denvi
)
Εξετασεις/Διαγνωση:
Περιστασιακα χαμηλα επιπεδα σιδηρου, B12, φυλλικου οξεος, D.
Τριχοριζογραμμα και Τριχοσκοπηση/μικροσκοπιο
Διαγνωση Διαχυτης ΑΓΑ
Αγωγες: 2-3 μηνες τοπικη μινοξιδιλη στα 21 ή 22.
Παρενεργειες: Ερεθισμος/φαγουρα τριχωτου και μαυροι κυκλοι
Εναλλακτικες/συμπληρωματικες θεραπειες/σαμπουαν:
Τσαι και σαμπουαν τσουκνιδας (απορω..δεν ντρεπομαι που τα γραφω? Χαχαχ, ε, δεν ντρεπομαι μαλλον, ειναι για καλο σκοπο
)
Αυτα τα ολιγα (και αστεια) απο μενα. Κανω ταγκ οσες εχουμε μιλησει για να το δειτε κατ'αρχας κι αν κρινετε οτι ειναι χρησιμο να ακολουθησετε και να καλεσετε οποιον νομιζετε @Sofi86 @sofia89 @Maria42 @Vasso N @Lemonaki
Εμπνεομενη απο τον @Vdupa σκεφτηκα να ανοιξω ενα νημα οπου θα συλλεξουμε τις προσωπικες μας εμπειριες σε σχεση με τη διαχειριση της τριχοπτωσης/αραιωσης, με την ελπιδα οτι θα βοηθηθουμε ολες.
Αρχιζω εγω που εχω, υποθετω, τη μικροτερη εμπειρια και οποια θελει ακολουθει.
Κατηγοριοποιω ενδεικτικα, κι αν εχετε προτασεις το βελτιωνουμε στην πορεια.
Ιστορικο αραιωσης:
Απο τα 18 ως τα 38 σταδιακη αραιωση και λεπτυνση μπροστα και πισω απο τη hairline, πιο εντονα παρατηρουμενη περιπου ανα 5ετια και διαχυτα απο τα 32 (παλι περιπου).
Στρες φουλ.
Σωστη διατροφη απο τα 24 και μετα.
Κληρονομικοτητα: NW5 + Διαχυτη (=Denvi
Εξετασεις/Διαγνωση:
Περιστασιακα χαμηλα επιπεδα σιδηρου, B12, φυλλικου οξεος, D.
Τριχοριζογραμμα και Τριχοσκοπηση/μικροσκοπιο
Διαγνωση Διαχυτης ΑΓΑ
Αγωγες: 2-3 μηνες τοπικη μινοξιδιλη στα 21 ή 22.
Παρενεργειες: Ερεθισμος/φαγουρα τριχωτου και μαυροι κυκλοι
Εναλλακτικες/συμπληρωματικες θεραπειες/σαμπουαν:
Τσαι και σαμπουαν τσουκνιδας (απορω..δεν ντρεπομαι που τα γραφω? Χαχαχ, ε, δεν ντρεπομαι μαλλον, ειναι για καλο σκοπο
Αυτα τα ολιγα (και αστεια) απο μενα. Κανω ταγκ οσες εχουμε μιλησει για να το δειτε κατ'αρχας κι αν κρινετε οτι ειναι χρησιμο να ακολουθησετε και να καλεσετε οποιον νομιζετε @Sofi86 @sofia89 @Maria42 @Vasso N @Lemonaki