Georgie
Well-Known Member
ΧαχαχαΧαχαχα..... Μα δεν βαρεθηκατε να τσσκωνεστε και να συμφωνείτε ότι διαφωνείτε;
ΧαχαχαΧαχαχα..... Μα δεν βαρεθηκατε να τσσκωνεστε και να συμφωνείτε ότι διαφωνείτε;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Όπως έτυχε και η εμφάνιση του Σωτήρα ν2 να είναι εκ νέου Εβραίος
Ευτυχώς ξυπνάνε σιγά σιγά και όσοι έχουν αυταπάτες (μην το πάρεις προσωπικά φίλε Κώστα, είναι γενικό το σχόλιο). Η ειρήνη είναι ακριβό σπορ, για να την έχεις πρέπει πάντα να είσαι προετοιμασμένος για πόλεμο και ο αντίπαλος να ξέρει ότι αυτά που θα κερδίσει είναι (πολύ) λιγότερα από αυτά που θα χάσει. Μακάρι να είχαμε «γείτονες» την Ελβετία την Γαλλία το Βέλγιο κλπ δυστυχώς όμως έχουμε τους Μογγόλους……@tamaliamoupiso Δεν ξερω αν εχει αποδειχθει εαν ο ιος ξεφυγε απο εργατηριο ή οχι, εμενα οπως και να εχει με απασχολει να μεγιστοποιησω τις πιθανοτητες επιβιωσης μου και να συνεχισω τη ζωη μου.
Ως προς τον πολεμο στην Ουκρανια οποια και να ειναι τα συμφεροντα , ειναι μεγαλα και δεν νομιζω οτι εμεις μπορουμε να τα κατανοησουμε ή και να τα επηρεασουμε.Καθε πολεμος ειναι κατακριτεος!! Ειτε ειναι στη Λιβυη ειτε στην Ουκρανια.
Εγω μετα απο τα οσα συνεβησαν στην Ουκρανια αναθεωρησα την μεχρι προτινος σταση μου για τα εξοπλιστικα. Τελικα νομιζω πως δεν ειναι τα "τσαμπα χρηματα" που ξοδευει ο φορολογουμενος αλλα οντως και εν ετει 2022 διασφαλιζουν την ειρηνη, σε μια περιοχη που ο γειτονας ηγετης εχει οφθαλοφανεστατα ομοιες φιλοδοξιες με τον Πουτιν.
Δυστυχως ο ρομαντισμος σε αυτα τα θεματα μπορει να σε αποπροσανατολισει.
Tα hoaxes στο κειμενο τους εχουν επιστημονικες πηγές και τεκμηριωνουν και το ''και'', δεν ειναι οτι του κατεβηκε του καθενός στο κεφαλι οπως τα σαιτ που διαβαζεις.hoaxes
@tamaliamoupiso Δεν ξερω αν εχει αποδειχθει εαν ο ιος ξεφυγε απο εργατηριο ή οχι, εμενα οπως και να εχει με απασχολει να μεγιστοποιησω τις πιθανοτητες επιβιωσης μου και να συνεχισω τη ζωη μου.
Ως προς τον πολεμο στην Ουκρανια οποια και να ειναι τα συμφεροντα , ειναι μεγαλα και δεν νομιζω οτι εμεις μπορουμε να τα κατανοησουμε ή και να τα επηρεασουμε.Καθε πολεμος ειναι κατακριτεος!! Ειτε ειναι στη Λιβυη ειτε στην Ουκρανια.
Εγω μετα απο τα οσα συνεβησαν στην Ουκρανια αναθεωρησα την μεχρι προτινος σταση μου για τα εξοπλιστικα. Τελικα νομιζω πως δεν ειναι τα "τσαμπα χρηματα" που ξοδευει ο φορολογουμενος αλλα οντως και εν ετει 2022 διασφαλιζουν την ειρηνη, σε μια περιοχη που ο γειτονας ηγετης εχει οφθαλοφανεστατα ομοιες φιλοδοξιες με τον Πουτιν.
Δυστυχως ο ρομαντισμος σε αυτα τα θεματα μπορει να σε αποπροσανατολισει.
Υδραυλικό δεν έχει;...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Α, κάπως έτσι. Ο Πούτιν ψάχνει για ζωτικό χώρο στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, οι Δυτικοί χαϊδεύονται, κάπως έτσι (και) η γενιά μας μάλλον θα ζήσει πόλεμο. (7-1-2022 σελ. 209
ΥΣ.1 (αν επιτρέπεται από τον CVIAL) Μιας και σε όλα πέφτω μέσα, κοινή λογική έχω δεν είναι κάτι μαγικό, να κάνω και μία πρόβλεψη για την οικογένεια με τα τρία παιδάκια, ότι θα αργήσει να δει ξανά το φως του ήλιου. (παρακινδυνευμένο το ξέρω) 21-1-2022 σελ. 237)
Εκτος απο εθνικιστης και συνωμοσιολογος ξεδιπλωνει και αλλη πτυχη της προσωπικοτητας ο φιλος μας tamaliamoupiso...νεος Νοστραδαμος, νεος Κοσμας ο Αιτωλος, νεος Παΐσιος...![]()
![]()
"Το ξανθο γενος εξ ανατολων θα κανει σταχτη και μπουρμπερη τον πλανητη"
"Το θηριο με το χαραγμα 666 θα εισελθει στο αιμα μας μεσω του εμβολιου"
Τρεμετε πιστοι απανταχου της γης!!!
Ταδε εφη tamaliamoupiso εν ετει 2022. (7-1-2022 σελ. 209)
![]()
«Αναμένονται εμβόλια mRNA κατά του καρκίνου στα επόμενα 3 χρόνια»
Την αισιόδοξη πρόβλεψη ότι μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια θα αναπτυχθούν εμβόλια με την τεχνολογία mRNA για τον καρκίνο έκανε ο Άλμπερτ Μπουρλά.www.ow.gr
Ο Πολιούχος του νήματος και αγαπημένη περσόνα του Tamaliamoupiso, Αλμπερτ Μπουρλά, δήλωσε πως σε 2-3 χρόνια αναμένονται εμβόλια MRNA κατά του Καρκίνου. Το αφήνω εδώ για να το δει ο @tamaliamoupiso και να μας πει άποψη.
Μιας κ αντιλαμβάνομαι τι γράφεις εδώ κ καιρό, κατανοώντας τους συμβολισμούς πίσω απο τον περιπαικτικό τρόπο, κατα 90% συμφωνώ μαζί σου. Μακάρι όμως να δημιουργηθούν εμβόλια κατα του καρκίνου, τα οποία να έχουν αποτελεσματικότητα, σε αντίθεση με αυτά που σερβιρίστηκαν στον κοσμάκη για τον covid. Η μάστιγα του καρκίνου έχει πλήξει σχεδόν κάθε ελληνική οικογένειαΤι να σχολιάσω, δεν τα έλεγα; την κερκόπορτα έψαχνε. Φαντάσου τώρα αυτό
Προβολή συνημμένου 48066
σε καρκινοπαθείς. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.
Εν τω μεταξύ, Λόλα να ένα μήλο. https://www.zougla.gr/greece/articl...to-prostimo-ton-100-evro-stous-anemvoliastous