Η ζωη με Covid-19

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Γκαντέμης ο αρχηγός, δεν περνάει πουθενά. Εν τω μεταξύ κάπου διάβασα ότι ο μπουρλάς επιμένει για 4η δόση. Για να μην ξεχνιόμαστε δηλαδή χαχαχαχα.

Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Νομίζω ότι είμαι σαφής για τα πολιτικά στο φόρουμ. Σε παρακαλώ απόσυρέ το.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Όχι βρε παιδιά,https://www.tanea.gr/2022/03/26/inb...gastiria-me-thanatiforous-ious-stin-oukrania/ δεν τα έχουμε ξαναπεί; Είναι δυνατόν να έχει σχέση ο κινεζοιός με τις εκλογές στις ΗΠΑ και την αλλαγή πολιτικής του ΝΑΤΟ και κατ επέκταση τον πόλεμο στην Ουκρανία; Έτυχε και εμφανίστηκε στην Γιουχάν, που έτυχε να βρίσκεται το μεγαλύτερο βιολογικό εργαστήριο της Κίνας, το οποίο έτυχε να χρηματοδοτείται από τους Δυτικούς, στο οποίο μια γάτα έφαγε μια νυχτερίδα που είχε φάει μια αράχνη και έτυχε και έφαγαν τα άγρια ζώα οι ασθενείς μηδέν τους οποίους ακόμα ψάχνουν (μάλλον εξαϋλώθηκαν) και οι οποίοι εργάζονταν στο υπόψη εργαστήριο. Όπως έτυχε και η εμφάνιση του Σωτήρα ν2 να είναι εκ νέου Εβραίος με μια τεχνολογία που για 40 δεν είχε πάρει άδεια ούτε για την καταπολέμηση της πιτυρίδας. Όπου όλως τυχαίως επίσης ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας που θα αφαιρεθεί από την Ρωσία θα την προμηθεύουν οι ΗΠΑ στον Δυτικό κόσμο, όπως και τα μέσα του γιγαντιαίου στρατιωτικού (επαν)εξοπλισμού. Έχει καταστραφεί ποτέ στο παρελθόν κάποια χώρα για τα συμφέροντα κάποιας μεγάλης δύναμης; Μην τρελαθούμε τελείως.
Βέβαια για όλα αυτά δεν έχουν πάρει ακόμα θέση τα hoaxes, που γράφει ένας στρατηγός, ένας υποστράτηγος, ένας συνταγματάρχης, ένας φυσικός, μία φιλόλογος, ένας με ταβέρνα, ένας ανθοπώλης, μία φλυτζανού (που βλέπει το φλυτζάνι) ένας ελαιοχρωματιστής και δύο ανεπάγγελτοι, αλλά όλοι έχουν κριτική άποψη!​

Kostas97

Well-Known Member
@tamaliamoupiso Δεν ξερω αν εχει αποδειχθει εαν ο ιος ξεφυγε απο εργατηριο ή οχι, εμενα οπως και να εχει με απασχολει να μεγιστοποιησω τις πιθανοτητες επιβιωσης μου και να συνεχισω τη ζωη μου.
Ως προς τον πολεμο στην Ουκρανια οποια και να ειναι τα συμφεροντα , ειναι μεγαλα και δεν νομιζω οτι εμεις μπορουμε να τα κατανοησουμε ή και να τα επηρεασουμε.Καθε πολεμος ειναι κατακριτεος!! Ειτε ειναι στη Λιβυη ειτε στην Ουκρανια.

Εγω μετα απο τα οσα συνεβησαν στην Ουκρανια αναθεωρησα την μεχρι προτινος σταση μου για τα εξοπλιστικα. Τελικα νομιζω πως δεν ειναι τα "τσαμπα χρηματα" που ξοδευει ο φορολογουμενος αλλα οντως και εν ετει 2022 διασφαλιζουν την ειρηνη, σε μια περιοχη που ο γειτονας ηγετης εχει οφθαλοφανεστατα ομοιες φιλοδοξιες με τον Πουτιν.
Δυστυχως ο ρομαντισμος σε αυτα τα θεματα μπορει να σε αποπροσανατολισει.

Τελευταία επεξεργασία:

tol

Well-Known Member
Όπως έτυχε και η εμφάνιση του Σωτήρα ν2 να είναι εκ νέου Εβραίος

"Εβραιος";

Μιασμα της ανθρωπινης κοινωνιας;

Σκουληκι που πρεπει να πατηθει;

Ελεος, ρε φιλε!!! Εχεις ξεφυγει πλεον.

Μηπως εισαι απογονος του Χιτλερ;

Σταματα να προκαλεις τα μελη του forum με τις επαισχυντες αποψεις σου.

Οταν η ψυχη του ανθρωπου ειναι εμπλεη απο ρατσιστικο μισος και απο συμπλεγματα...

Οταν ο ανθρωπινος εγκεφαλος εχει ατροφησει απο σοβινιστικες ιδεες και παραληρηματα, τοτε το αποτελεσμα ειναι να νομιζει οτι εχει το δικαιωμα να θεωρει τον εαυτο του ανωτερο εναντι των αλλων.

Τοτε οι Εβραιοι, οι αφρικανοι, οι Αλβανοι, οι Πακιστανοι, οι εγχρωμοι ειναι γι' αυτον "παιδια ενος κατωτερου θεου".

Νομιζει, ζωντας μεσα στην αβασταχτη ελαφροτητα της απαξιας του, οτι ειναι ο "εξυπνακιας" που μπορει να υποτιμα τον συνανθρωπο και να ευτελιζει τις ανθρωπινες αξιες.

bobby

Well-Known Member
@tamaliamoupiso Δεν ξερω αν εχει αποδειχθει εαν ο ιος ξεφυγε απο εργατηριο ή οχι, εμενα οπως και να εχει με απασχολει να μεγιστοποιησω τις πιθανοτητες επιβιωσης μου και να συνεχισω τη ζωη μου.
Ως προς τον πολεμο στην Ουκρανια οποια και να ειναι τα συμφεροντα , ειναι μεγαλα και δεν νομιζω οτι εμεις μπορουμε να τα κατανοησουμε ή και να τα επηρεασουμε.Καθε πολεμος ειναι κατακριτεος!! Ειτε ειναι στη Λιβυη ειτε στην Ουκρανια.

Εγω μετα απο τα οσα συνεβησαν στην Ουκρανια αναθεωρησα την μεχρι προτινος σταση μου για τα εξοπλιστικα. Τελικα νομιζω πως δεν ειναι τα "τσαμπα χρηματα" που ξοδευει ο φορολογουμενος αλλα οντως και εν ετει 2022 διασφαλιζουν την ειρηνη, σε μια περιοχη που ο γειτονας ηγετης εχει οφθαλοφανεστατα ομοιες φιλοδοξιες με τον Πουτιν.
Ευτυχώς ξυπνάνε σιγά σιγά και όσοι έχουν αυταπάτες (μην το πάρεις προσωπικά φίλε Κώστα, είναι γενικό το σχόλιο). Η ειρήνη είναι ακριβό σπορ, για να την έχεις πρέπει πάντα να είσαι προετοιμασμένος για πόλεμο και ο αντίπαλος να ξέρει ότι αυτά που θα κερδίσει είναι (πολύ) λιγότερα από αυτά που θα χάσει. Μακάρι να είχαμε «γείτονες» την Ελβετία την Γαλλία το Βέλγιο κλπ δυστυχώς όμως έχουμε τους Μογγόλους……

Vdupa

Well-Known Member
Tα hoaxes στο κειμενο τους εχουν επιστημονικες πηγές και τεκμηριωνουν και το ''και'', δεν ειναι οτι του κατεβηκε του καθενός στο κεφαλι οπως τα σαιτ που διαβαζεις.
Αν ανοιξεις μια φορα το κειμενο προσπερνωντας τον αρχικο θυμο σου για τον τιτλο (το συμπερασμα που εχουν βγαλει) και διαβασεις λεξη-λεξη προσεκτικα το κειμενο και τις πηγες που αποδεικνύουν τα λεγομενα τους, ειναι αδυνατον να διαφωνησεις.
Ειμαι βεβαιος οτι δεν το εχεις κανει ουτε μια φορα.
Ειναι πιο ελκυστικος ενας τιτλος που μιλαει για νεα ταξη πραγματων, οτι μας ελεγχουν εξωγιηνοι, οτι η πανδημια ειναι γριπη και μας το κρυβουν. Το κατανοω. Η αληθεια δεν ειναι παντα ελκυστικη, αλλα παραμενει η αληθεια. Ειναι επιλογη σου απο κει και περα.

tamaliamoupiso

Well-Known Member

Θα είχε αποδειχθεί αν άφηναν οι Κινέζοι τον ΠΟΥ ή όποια άλλη ανεξάρτητη Αρχή, να διεξάγει τις απαραίτητες έρευνες, αλλά βλέπεις την έχουν κλειστή την πόρτα. Σε ό,τι αφορά την επιβίωση λόγω των εμβολίων κράτα μικρό καλάθι. Ας περιμένουμε μία πενταετία και τα ξαναλέμε (μακριά από εμάς), ενώ θα πρέπει να ελεγχθεί κατά πόσο η όλη αυτή κινητοποίηση ήταν υπέρ του κόσμου ή των πολυεθνικών βλ. μπουρλά. Τον πόλεμο να τον επηρεάσουμε πολύ δύσκολα, μόνο εμμέσως με την ψήφο μας ή τις κινητοποιήσεις (παγκόσμια), αλλά το να τον κατανοήσουμε μπορούμε ελεύθερα, όχι τίποτα άλλο, αλλά για να μην μας πιάνουν κορόιδα. Σε ό,τι αφορά τα εξοπλιστικά η αναφορά μου έγινε σχετικά με το ποιος βγαίνει κερδισμένος, Ο sleeping Joe (ΗΠΑ) που τον ξεκίνησε!

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Υδραυλικό δεν έχει;...

Όχι βρε παιδιά,https://www.tanea.gr/2022/03/26/inb...gastiria-me-thanatiforous-ious-stin-oukrania/ δεν τα έχουμε ξαναπεί; Είναι δυνατόν να έχει σχέση ο κινεζοιός με τις εκλογές στις ΗΠΑ και την αλλαγή πολιτικής του ΝΑΤΟ και κατ επέκταση τον πόλεμο στην Ουκρανία; Έτυχε και εμφανίστηκε στην Γιουχάν, που έτυχε να βρίσκεται το μεγαλύτερο βιολογικό εργαστήριο της Κίνας, το οποίο έτυχε να χρηματοδοτείται από τους Δυτικούς, στο οποίο μια γάτα έφαγε μια νυχτερίδα που είχε φάει μια αράχνη και έτυχε και έφαγαν τα άγρια ζώα οι ασθενείς μηδέν τους οποίους ακόμα ψάχνουν (μάλλον εξαϋλώθηκαν) και οι οποίοι εργάζονταν στο υπόψη εργαστήριο. Όπως έτυχε και η εμφάνιση του Σωτήρα ν2 να είναι εκ νέου Εβραίος με μια τεχνολογία που για 40 δεν είχε πάρει άδεια ούτε για την καταπολέμηση της πιτυρίδας. Όπου όλως τυχαίως επίσης ένα μεγάλο μέρος της ενέργειας που θα αφαιρεθεί από την Ρωσία θα την προμηθεύουν οι ΗΠΑ στον Δυτικό κόσμο, όπως και τα μέσα του γιγαντιαίου στρατιωτικού (επαν)εξοπλισμού. Έχει καταστραφεί ποτέ στο παρελθόν κάποια χώρα για τα συμφέροντα κάποιας μεγάλης δύναμης; Μην τρελαθούμε τελείως.
Βέβαια για όλα αυτά δεν έχουν πάρει ακόμα θέση τα hoaxes, που γράφει ένας στρατηγός, ένας υποστράτηγος, ένας συνταγματάρχης, ένας φυσικός, μία φιλόλογος, ένας με ταβέρνα, ένας ανθοπώλης, μία φλυτζανού (που βλέπει το φλυτζάνι) ένας ελαιοχρωματιστής, ένας υδραυλικός και δύο ανεπάγγελτοι, αλλά όλοι έχουν κριτική άποψη!​

Έτοιμο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Α, κάπως έτσι. Ο Πούτιν ψάχνει για ζωτικό χώρο στην Ευρωπαϊκή ήπειρο, οι Δυτικοί χαϊδεύονται, κάπως έτσι (και) η γενιά μας μάλλον θα ζήσει πόλεμο. (7-1-2022 σελ. 209

ΥΣ.1 (αν επιτρέπεται από τον CVIAL) Μιας και σε όλα πέφτω μέσα, κοινή λογική έχω δεν είναι κάτι μαγικό, να κάνω και μία πρόβλεψη για την οικογένεια με τα τρία παιδάκια, ότι θα αργήσει να δει ξανά το φως του ήλιου. (παρακινδυνευμένο το ξέρω) 21-1-2022 σελ. 237)

Δεν το ήθελα, αλλά δικαιώθηκα. Και μιας και σας συμπαθώ, θα σας το πω από τώρα για να μην μου βρίσκετε μετά δικαιολογίες, Όσοι νομίζετε ότι γλυτώσαμε από τα μπουρλοεμβόλια τόσο εύκολα πλανάσθε πλάνην οικτράν. Πίσω έχει η αχλάδα (μπουρλοεμβόλια) την ουρά. (Σημειώστε τη σελίδα γιατί βαριέμαι να ψάχνω μετά)

ΥΣ. Αυτοί που πεθαίνουν στη μέση του δρόμου εδώ και 1 μήνα περίπου 35αρα, 40άρης κοκ, ελπίζω να μην έχουν κάποια σχέση με τα μπουρλοεμβόλια γιατί θα διαψευστώ στο χρονοδιάγραμμα. 3 -5 έτη.

Ωχ, λάθος ποστ..αχαχαχαχαχαχαχα
Εκτος απο εθνικιστης και συνωμοσιολογος ξεδιπλωνει και αλλη πτυχη της προσωπικοτητας ο φιλος μας tamaliamoupiso...νεος Νοστραδαμος, νεος Κοσμας ο Αιτωλος, νεος Παΐσιος... :cool: ;) :p

"Το ξανθο γενος εξ ανατολων θα κανει σταχτη και μπουρμπερη τον πλανητη"

"Το θηριο με το χαραγμα 666 θα εισελθει στο αιμα μας μεσω του εμβολιου"

Τρεμετε πιστοι απανταχου της γης!!!

Ταδε εφη tamaliamoupiso εν ετει 2022. (7-1-2022 σελ. 209)

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Αψέκαστοι, θα ζητήσετε τώρα τα λεφτά πίσω από τον μπουρλά https://www.zougla.gr/greece/article/dramatiki-afksisi-tou-posostou-emvoliasmenon-stis-me8 ή του την χαρίζεται γιατί έχει δύο κόρες να παντρέψει;
Επίσης η μπουρλοπαρέα που βρίσκεται κοντά στην επίσημη μπουρλοπαρέα, ρωτήστε τους, γιατί έχουν ξεχάσει να ενημερώσουν, πόσοι είναι οι εμβολιασμένοι από τους θανόντες με covid; Έτσι για την ιστορία.
Τέλος, δεν νομίζω να πιστεύει κανείς πως τα 42 δις που ξοδεύτηκαν για την γρίπη πανδημία θα ήταν χρήσιμα τώρα για την ανακούφιση από την ενεργειακή, και όχι μόνο, κρίση.

Vdupa

Well-Known Member
Σε χαλανε τα hoaxes που παραθετουν μια πραγματικη πηγη-ερευνα ανα 30 λεξεις τεκμηριώνοντας ακομα και το ''και'' και διαβαζεις zougla που οτι γραφει ο αρθρογραφος το βγαζει απο το στομαχι του (χωρις καμια πηγη) και το ερμηνευει οπως ακριβως θελει για να ικανοποιησει τους ψεκασμενους.

Προφανως και ειναι περισσοτεροι εμβολιασμενοι πλεον στις μεθ γιατι το 80% ειναι εμβολιασμενοι.
case closed.

Παντως χαραμιζεσαι. Εχεις μεγαλο μυαλο φιλε μου. Εχεις δωσει δικους σου ορισμους της πανδημιας (τι παει να πει επιστημονικη κοινοτητα..., ντουζιερα for the win, αλάνθαστη μέθοδος το daydreaming).
Προσπερνας εκατονταδες χιλιαδες ερευνες και δινεις την δικη σου εξηγηση της χεστρας. Μπορει να σε εστειλε καποιο ανωτερο ον σε αυτον τον τοπο. Δεν μπορει να γνωριζεις τοσα πολλα με 0 κοπο. Tι παει να πει οτι εκατομμυρια ερευνητες εχουν λιωσει την καρεκλα επι δεκαετιες. Εσυ τα ξερεις απο μονος σου. Προκειται για θαυμα.

Τελευταία επεξεργασία:
  • Like
Reactions: tol

Legwg James

Well-Known Member

Ο Πολιούχος του νήματος και αγαπημένη περσόνα του Tamaliamoupiso, Αλμπερτ Μπουρλά, δήλωσε πως σε 2-3 χρόνια αναμένονται εμβόλια MRNA κατά του Καρκίνου. Το αφήνω εδώ για να το δει ο @tamaliamoupiso και να μας πει άποψη.

Τελευταία επεξεργασία:

tamaliamoupiso

Well-Known Member

Ο Πολιούχος του νήματος και αγαπημένη περσόνα του Tamaliamoupiso, Αλμπερτ Μπουρλά, δήλωσε πως σε 2-3 χρόνια αναμένονται εμβόλια MRNA κατά του Καρκίνου. Το αφήνω εδώ για να το δει ο @tamaliamoupiso και να μας πει άποψη.

Τι να σχολιάσω, δεν τα έλεγα; την κερκόπορτα έψαχνε. Φαντάσου τώρα αυτό

1642603065649.png

σε καρκινοπαθείς. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

Εν τω μεταξύ, Λόλα να ένα μήλο. https://www.zougla.gr/greece/articl...to-prostimo-ton-100-evro-stous-anemvoliastous

oreo

Well-Known Member
Τι να σχολιάσω, δεν τα έλεγα; την κερκόπορτα έψαχνε. Φαντάσου τώρα αυτό

Προβολή συνημμένου 48066

σε καρκινοπαθείς. Ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω.

Εν τω μεταξύ, Λόλα να ένα μήλο. https://www.zougla.gr/greece/articl...to-prostimo-ton-100-evro-stous-anemvoliastous
Μιας κ αντιλαμβάνομαι τι γράφεις εδώ κ καιρό, κατανοώντας τους συμβολισμούς πίσω απο τον περιπαικτικό τρόπο, κατα 90% συμφωνώ μαζί σου. Μακάρι όμως να δημιουργηθούν εμβόλια κατα του καρκίνου, τα οποία να έχουν αποτελεσματικότητα, σε αντίθεση με αυτά που σερβιρίστηκαν στον κοσμάκη για τον covid. Η μάστιγα του καρκίνου έχει πλήξει σχεδόν κάθε ελληνική οικογένεια :(

Μπλουζα