ΤΕΛΙΚΑ..είπε η όχι ο Αναστασάκης στον aldo να δικαιολογήσει την όχι καλή φυτρωση και να αποχωρήσει από το φορουμ??υμ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
Ρε παιδιά τι το ψάχνετε; Μα η ίδια η σιωπή του είναι σαν να απαντήσε σε όλα ! Για τον αναστ@σακη μιλάμε! Δεν τον ξέρουμε ; Αν υπήρχε περίπτωση έστω και να μπορούσε να κάνει έναν ελιγμό θα σφύριζε αδιάφορα; Φυσικά και μέσω της σιωπής του δηλώνει και την ενοχή του...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Τι πάει να πει δεν μιλάει..νάζια κάνει?? Όταν ήταν να μας βρίσει-μειώσει ,ήταν λαλιστατος,τώρα τι έγινε ,μουγκοθοδωρος?και ανεβάζουμε νήματα περί ανέμων και υδάτων με γένια κτλ κτλ? Αλλα νταλων..απαξίωση σε φορουμιτες για κάτι τόσο σοβαρό..ελεος

alex7

Well-Known Member
Τι πάει να πει δεν μιλάει..νάζια κάνει?? Όταν ήταν να μας βρίσει-μειώσει ,ήταν λαλιστατος,τώρα τι έγινε ,μουγκοθοδωρος?και ανεβάζουμε νήματα περί ανέμων και υδάτων με γένια κτλ κτλ? Αλλα νταλων..απαξίωση σε φορουμιτες για κάτι τόσο σοβαρό..ελεος
Δε μιλάει για να σε σκάσει ,να σε πικάρει .Άλλαξε τακτική

nick90

Well-Known Member
Εντωμεταξυ,από την στιγμή που δεν απαντάει εδώ και πόσο καιρό,δεν μπορεί να βγει και να πει κάποιος εύκολα,πως ο γιατρός ύπουλα πήγε να παραπλανήσει το φόρουμ και να αποκρύψει τη μέτρια δουλειά που έγινε? Εύκολα νομίζω αρκετοί μπορεί να το πουν αυτό?συμφωνείς?εγώ δεν θα το έλεγα βέβαια για αυτό και ρωτάω με το νήμα αυτό..όμως αν το πει κάποιος κατηγορηματικά,θα το παει άλλου ο γιατρός και θα μιλάει για μηνύσεις κτλ..ξεκάθαρα αυτό θα γίνει.για αυτό ας μην συνεχιστεί άλλο αυτό η παιδιάστικη συμπεριφορά και ας δωθεί απάντηση
Όταν κάποιος έχει το μέτωπο του καθαρό βγαίνει να διαψεύσει. Αν είναι ένοχος και έχει λερωμένη τη φωλιά του κάθεται στα αυγά του ώστε να μη πάρει κι άλλο έκταση το θέμα και εκτεθεί χειρότερα. Εδώ ο γιατρός δεν παίρνει θέση ώστε να ξεχαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα, και ανεβάζει νέα δικά του νήματα σαν να μη συνέβη τίποτα και καλά "απαξιεί" ενώ στην ουσία η σιωπή του δηλώνει όλο και περισσότερο την ενοχή του για αυτό που έκανε.

aeratos28

Just aeratos
Θα έλεγα ο καθένας την δουλειά του,αλλά εδώ δεν κολλάει..εγώ ας πούμε δεν έχω κανένα όφελος ούτε οικονομικό ούτε κανένα άλλο..ο Ντοκ κάνει μεροκάματο εδώ όπως βλέπουμε,άρα ,μέχρι να απαντηθεί με κάθε ειλικρίνεια αυτό που ρωτάμε ,χωρίς φόβο και πάθος ,εγώ θα συνεχίσω να ρωτάω σε απάντηση των περί ανέμων και υδάτων νημάτων του .
Όταν κάποιος έχει το μέτωπο του καθαρό βγαίνει να διαψεύσει. Αν είναι ένοχος και έχει λερωμένη τη φωλιά του κάθεται στα αυγά του ώστε να μη πάρει κι άλλο έκταση το θέμα και εκτεθεί χειρότερα. Εδώ ο γιατρός δεν παίρνει θέση ώστε να ξεχαστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το θέμα, και ανεβάζει νέα δικά του νήματα σαν να μη συνέβη τίποτα και καλά "απαξιεί" ενώ στην ουσία η σιωπή του δηλώνει όλο και περισσότερο την ενοχή του για αυτό που έκανε.

aeratos28

Just aeratos
Βεβαίως..και με ευπρέπεια..και άμα θέλει ας απειλήσει και εμένα με μηνύσεις κτλ..να γελάσουμε λιγο..γτ βλέπω μια δικομανία να υπάρχει έντονη..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εγω πιστεύω οτι στην αρχη εδινε γιατι θεωρουσε οτι απευθυνεται περιπου σε ατομα σαν αυτα που συναντάει στην κλινικη του πανω κατω.
Οταν καταλαβε οτι εδω υπαρχει ισχυρος αντιλογος κ ερχόταν σε δυσκολη θεση π.χ εξαγωγη fue με χρηση της μισης δοτριας, πραγματοποιηση strip σε ασθενη nw5 και εβγαζε strip μηκους μονο 22εκ. Και πολυ λιγοτερα τελικως θυλακια για το προβλημα που υπηρχε κλπ. Τοτε αρχιζε να λεγεται συντηρητικος απ τα μελη (κι εμενα μεσα) ΔΕΝ το δεχοταν οτι ειναι ,ηθελε να κανει θεσφατο το lees is more σαν την μια κ ενδεδειγμενη λυση με ατακες του τυπου εχω ταμπελαρα στην Κηφισίας και θα ειμαι εκει κ μετα απο 20 χρονια κι αλλα τετοια ευτραπελα.....
Παρατηρησα Cvial οτι ακομα κ προχτες που μιλουσαμε για την εξαγωγη της fue που εκανε, τωρα ανεβασε περιστατικο με Strip και δεν ανεβασε καν τη δοτρια post op το απεφυγε.
Η δοτρια ειναι εξ ισου σημαντικη με την ληπτρια , αν οχι περισσοτερο και τα στοιχεια αυτα πρεπει να φαινονται.
Αλλωστε ο λογος που μπηκε φορουμ αφορούσε την δοτρια με το ξεχειλωμενο Strip.
Τωρα δεν δινει καν στοιχεια λωριδας strip, ουτε καν φωτο της σε post op.
Οποτε δεν υπαρχει κανενα περιθωριο σχολιασμου.
Αυτο στο χωριο μου το λεμε
"Φυλαγομαι απ τις κακοτοπιές "
Τελος οσων αφορα την κανονικοτητα στα νηματα του εγω θα πω μια φραση που μας ειπε ο καθηγητης μου στο πανεπιστήμιο στο μαθημα της στατιστικης, δανεισμενο απ τον παολο κοελιο και μου εντυπωθηκε.
"Αν ενα γεγονος συμβει μια φορα, τοτε μπορεί να μην ξανασυμβεί ποτε,
Αν ομως επαναληφθει και 2η φορα, τοτε θα τριτώσει οπωσδηποτε
"
Στην "Αναστασιαδα" λοιπον, ειδαμε οτι ο κεντρικος ήρωας ηρθε μια φορα και εφερε μπαχαλο, εφυγε , γυρισε 2η φορα κ ειχαμε παλι μπαχαλο , και τωρα απλα αν υπαρξει 3η φορα *οταν τον ξεφιμωσεις* θα αφησουμε απλα να δουλεψει η στατιστικη κι ο χρονος, και η θεωρία θα επαληθευτει στην πραξη.
It's Inevitable...

Νομιζω έχει γίνει πολλαπλές φορές γιατί μεσολάβησε και ο εκπρόσωπος, οπότε διανύουμε την μετα-Coelio ακολουθία :) Επειδή έχω, αναγκαστικά, περισσότερη πληροφόρηση από εσένα, ο γιατρός θεώρησε στην αρχή ότι το φόρουμ θα ήταν ένα μέρος με "ψαγμένους" και κατα βάση ευγενείς συνομιλητές με τακτ "α λα ιατρικά συνέδρια". Επειδή είμαι μέλος σε αρκετά φόρουμ (για AV, filming, κλπ) η αλήθεια είναι ότι σε τέτοια εξιδεικευμένα φόρουμ γίνεται κατά βάση ανταλλαγή πληροφοριών και σπάνια (έως ποτέ) η κατάσταση ξεφεύγει όπως ξεφεύγει στο δικό μας φόρουμ. Εκεί ας πούμε την "πάτησε" γιατί δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί και μετά το πρώτο αίμα ξεκίνησε η βεντέτα. Ως προς τα στοιχεία, εγώ τον προέτρεψα να δώσει περισσότερα παρόλο που στην αρχή ήταν αρνητικός. Σιγά-σιγα άρχισε να δίνει παραπάνω (λόγους, κλπ) και νομίζω ότι είχαμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο μέχρι που, όπως αναμενόταν, η κατάσταση ξέφυγε κάποια στιγμή. Anyway, καθήκον μου είναι να κρατήσω την κατάσταση σε ένα κανονιστικό πλαίσιο που δεν θα προάγει τα γνωστά έκτροπα και βλέπουμε.

Τελευταία επεξεργασία:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

oreo

Well-Known Member
Νομιζω έχει γίνει πολλαπλές φορές γιατί μεσολάβησε και ο εκπρόσωπος, οπότε διανύουμε την μετα-Coelio ακολουθία :) Επειδή έχω, αναγκαστικά, περισσότερη πληροφόρηση από εσένα, ο γιατρός θεώρησε στην αρχή ότι το φόρουμ θα ήταν ένα μέρος με "ψαγμένους" και κατα βάση ευγενείς συνομιλητές με τακτ "α λα ιατρικά συνέδρια". Επειδή είμαι μέλος σε αρκετά φόρουμ (για AV, filming, κλπ) η αλήθεια είναι ότι σε τέτοια εξιδεικευμένα φόρουμ γίνεται κατά βάση ανταλλαγή πληροφοριών και σπάνια (έως ποτέ) η κατάσταση ξεφεύγει όπως ξεφεύγει στο δικό μας φόρουμ. Εκεί ας πούμε την "πάτησε" γιατί δεν μπόρεσε να το διαχειριστεί και μετά την πρώτο αίμα ξεκίνησε η βεντέτα. Ως προς τα στοιχεία, εγώ τον προέτρεψα να δώσει περισσότερα παρόλο που στην αρχή ήταν αρνητικός. Σιγά-σιγα άρχισε να δίνει παραπάνω (λόγους, κλπ) και νομίζω ότι είχαμε φτάσει σε ένα καλό επίπεδο μέχρι που, όπως αναμενόταν, η κατάσταση ξέφυγε κάποια στιγμή. Anyway, καθήκον μου είναι να κρατήσω την κατάσταση σε ένα κανονιστικό πλαίσιο που δεν θα προάγει τα γνωστά έκτροπα και βλέπουμε.
Εκεί στα ιατρικά συνέδρια δεν έχουν να χωρίσουν κ τίποτα, λίγη ζήλια μόνο προς το αφάν γκατέ. Εδώ υπάρχει ευγένεια αλλά είμαστε κ λαικά παιδιά

aeratos28

Just aeratos
Ρε cvial,τι μανούρα να γίνει για το filming.?? Λογικό να υπάρχει απλά ανταλλαγή πληροφοριών..εδώ έχουμε αποκρύψεις στοιχείων προσπάθεια κάλυψης άτυχων περιστατικών και υπάρχει σκοπος.το οικονομικό όφελος από ορισμενους..έργο του Σπίλμπεργκ είναι η φάση εδώ..για αυτό και είμαστε με τα γιαταγάνια στο χερι.χαχαχα
Επειδή είμαι μέλος σε αρκετά φόρουμ (για AV, filming, κλπ

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτή είναι η μισή αλήθεια. Και πριν τον Αναστασάκη και σε νήματα άσχετα με κλινικές γίνεται (και γινόταν) μακελειό, χρόνια τώρα. Έχω μπανάρει αμέτρητους για extreme συμεριφορές. Τι να πρωτοθυμηθώ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
ο Aldo έχει πει ήδη ότι ισχύουν αυτά που είπε, και έχει και αποδείξεις όπως μας είπε για αυτά που δήλωσε και θέλει απλά την άδεια του γιατρού να τις ανεβάσει. Ο γιατρός πάλι δεν δίνει την άδεια στον aldo, να τις ανεβάσει. Και μόνο το γεγονός που δεν του δίνει την άδεια ο γιατρός να ανεβάσει τις αποδείξεις δηλώνει την ενοχή του, πέρα από την σιωπή του στο συγκεκριμένο θέμα.

Μπροστά από το ενοχή βάλε και ένα πιθανή. Αυτή είναι η σωστή έκφραση

Τελευταία επεξεργασία:

tasos33

Well-Known Member
Τελικά είπε η δεν είπε ρε παιδιά ? 16 σελίδες μελάνι και ακόμα το μυστήριο δε λύθηκε , μήπως να επέμβει ο αστυνόμος Μπέκας?

Υσ. Παρουσίαση της μμ του θα κάνει? Γνωρίζει κάποιος,?

oreo

Well-Known Member
Τελικά είπε η δεν είπε ρε παιδιά ? 16 σελίδες μελάνι και ακόμα το μυστήριο δε λύθηκε , μήπως να επέμβει ο αστυνόμος Μπέκας?

Υσ. Παρουσίαση της μμ του θα κάνει? Γνωρίζει κάποιος,?
Εσύ τι εκανες ? Μας άφησες με το ερωτηματικό :)

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα