Κανόνες για το πώς πρέπει να γίνεται μια παρουσίαση μεταμοσχευσης

vlafo

Well-Known Member
Παντως εσκεμμένα να πει ψέματα ο γιατρός δεν υπήρχε περίπτωση να γίνει. Αφού ήξερε οτι ο vlafo τι μέλος ειναι και θα πάει και για μετρήσεις κτλπ οπότε θα τον έπιανε στα πρασα...Οπότε ήταν όντως απροσεξίας.
Μα δεν είναι λάθος του γιατρού το μέτρημα, η κατηγοριοποίηση,και ο διαχωρισμός.
Άλλη είναι η δουλειά του.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

bobby

Well-Known Member
Μην του απαγορεύσεις καθόλου,απλά όχι δεν μπορεί να αξιολογηθεί πλήρως,αλλά καθόλου.
Σκοτάδι κυριολεκτικά.
Δε μπορεί να κάνεις καμιά κριτική απολύτως.
Μην είσαι απόλυτος, ένα ωραίο, μέτριο, κακό μπορείς να το πεις με την εικόνα, πάντα με την υποσημείωση ότι δεν υπάρχουν στοιχεία (φώτο, μετρήσεις, κόστος κλπ) για κανονική αξιολόγηση.

Disco

Well-Known Member
γιατι μιλησα εγώ για τον γιατρό; γενικά λέω της κλινικής, δηλαδη η νοσοκόμα που κανει αυτη τη δουλειά.

bobby

Well-Known Member
Ναι ρε εσύ δεν έιπαμε ότι το κάνει ο ίδιος... το κάνει όμως η Ομάδα του.. Πως θα μπορεί μετά να την λέει ΘΡΥΛΟ των ΜΜ?????:p:p:p:p:p

vlafo

Well-Known Member
Μην είσαι απόλυτος, ένα ωραίο, μέτριο, κακό μπορείς να το πεις με την εικόνα, πάντα με την υποσημείωση ότι δεν υπάρχουν στοιχεία (φώτο, μετρήσεις, κόστος κλπ) για κανονική αξιολόγηση.
Ωραία άρα θα λέμε από δω και πέρα,μέτριο,κακό,καλό.
Μια χαρά δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Disco

Well-Known Member
ρε bobby δεν ειμαστε facebook εδώ όμως να λέμε σχετικά καλό φαίνεται εκ πρώτης όψης αλλα δεν ξέρω σίγουρα γιατι δεν έχω στοιχεία. Απλά δεν μπορείς να το κρίνεις και τέλος. Οπότε θα φεύγει έτσι η παρουσίαση του για τον κάδο.

gregkont13

Verified MM member
τα διαστρεβλωνεις.
1. Μπηκα για να απαντησω σε καποιο ποστ που εκανε καποιος και με συκοφαντούσε, μιας και διαστρεβλωνε την αλήθεια.
2. Κριμα που καποιοι εξοργιστηκαν, η πορτα μου και το κινητο μου ειναι ανοιχτα να μου που το προβλημα τους και να τους ζητησω συγνωμη αν εχουν δικιο. Το να ανηκουν σε μικρο-οχλο και εγω να ειμαι μονος ή απλα να εξοργιζονται ΔΕΝ με κανει αυτοματως να εχω αδικο. Ας το συζητησουμε, αλλα face to face οποιος θελει.
3. Αυτα με τα κοριτσακια κτλ τα ειπα προφανως χαριτολογοντας. Αλλα ή αλήθεια ειναι οτι στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μου ζωη, trigger εχω κάνει σε αντρες ΚΑΙ ΜΟΝΟ, και ΜΟΝΟ σε ατομα που νιώθαν μειονεκτικα για καποιον λογο που ποτε δεν καταλαβα. Κακώς, διοτι δεν ενοχλησα αμεσα ποτε και κανεναν, αλλα γεγονός. Και ο αντρας που νιώθει μειονεκτικα, μαντεψε τι ειναι το μοναδικο πραγμα που φοβαται κατα βαθος... ΚΑΚΩΣ πάλι, διότι προσωπικα ΠΟΤΕ δεν εχω καν ΔΕΙ γυναικα άλλου, οποια και να ειναι, αλλα στο μυαλο τους.... Ετσι το εννούσα. Αντιληπτο τωρα?:)
4. Ο ασθενης ειχε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ χτενισει τα μαλλια προς τα κατω, δλδ απο πισω προς τα εμπρος, σε μια προσπαθεια να υπερβάλει οτι δεν ειχε καλη φυτρωση.
κανεις δεν το σχολιασε και το σχολιασα εγω.
Το χτενισμα ήταν τοσο ΑΦΥΣΙΚΟ που μονο τον μπακαλογατο θυμιζε, που το εκανε ο αειμνηστος Χ'χρηστος για λογους ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ!
Ως υπερβολη λοιπον το αντιμετωπισα και εγω (γιατι ΔΕΝ θεωρω οτι ηταν ΔΟΛΟΣ) και το εγραψα.
ΔΕΝ μετανιώνω, ηταν απόλυτα ευστοχο, και ΠΟΛΥ πιο ευγενικό από την ΑΛΛΗ εκδοχη!
Διότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κυκλοφορει ετσι εξω, δεν νομιζεις?

Οποτε, καταλαβεινω οτι τα πηρες στο κρανιο, αλλα ΣΚΕΨΟΥ πρωτα λιγο περισσοτερο και άλλες εκδοχες του γιατι καποιος ποσταρει τετοιες ΜΗ-ρεαλιστικες φωτογραφιες....

Χαίρομαι ξανά που δίνετε απαντήσεις.

1. Μπηκα για να απαντησω σε καποιο ποστ που εκανε καποιος και με συκοφαντούσε, μιας και διαστρεβλωνε την αλήθεια. Το θυμάμαι και όλοι(εκτός ελάχιστων) είδαν θετικά την είσοδο σας τότε. Σας προσκαλέσαμε και σε νήμα άλλου γιατρού για ερωτήσεις και γενικά δεν υπήρχε κάτι εναντίον σας (πλειοψηφικά).
2. Κριμα που καποιοι εξοργιστηκαν, η πορτα μου και το κινητο μου ειναι ανοιχτα να μου που το προβλημα τους και να τους ζητησω συγνωμη αν εχουν δικιο. Το να ανηκουν σε μικρο-οχλο και εγω να ειμαι μονος ή απλα να εξοργιζονται ΔΕΝ με κανει αυτοματως να εχω αδικο. Ας το συζητησουμε, αλλα face to face οποιος θελει. Σε φόρουμ είμαι και κρίνω αυτά που βλέπω όπως και εσείς κρίνετε χαρακτήρες. Να έρθω να σας πω ότι μιλάτε άσχημα εκεί και εκεί στο ιατρείο σας? Χάσιμο χρόνου δεν είναι? Όπως έχω σχολιάσει αρνητικά (σε ότι κρίνω πως μπορώ) όποιον γιατρό υπάρχει εδώ μέσα, έτσι έκρινα και σας.
3. Αυτα με τα κοριτσακια κτλ τα ειπα προφανως χαριτολογοντας. Αλλα ή αλήθεια ειναι οτι στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μου ζωη, trigger εχω κάνει σε αντρες ΚΑΙ ΜΟΝΟ, και ΜΟΝΟ σε ατομα που νιώθαν μειονεκτικα για καποιον λογο που ποτε δεν καταλαβα. Κακώς, διοτι δεν ενοχλησα αμεσα ποτε και κανεναν, αλλα γεγονός. Και ο αντρας που νιώθει μειονεκτικα, μαντεψε τι ειναι το μοναδικο πραγμα που φοβαται κατα βαθος... ΚΑΚΩΣ πάλι, διότι προσωπικα ΠΟΤΕ δεν εχω καν ΔΕΙ γυναικα άλλου, οποια και να ειναι, αλλα στο μυαλο τους.... Ετσι το εννούσα. Αντιληπτο τωρα?:) Δεκτό, προσωπικά δεν νιώθω καθόλου μειονεκτικά. Απλά κάνω κριτική όπου θεώρω πως μπορώ (όπως είπα ξανά). Δέχομαι ότι ήταν αστείο αν και δεν νομίζω πως χρειαζόταν.
4. Ο ασθενης ειχε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ χτενισει τα μαλλια προς τα κατω, δλδ απο πισω προς τα εμπρος, σε μια προσπαθεια να υπερβάλει οτι δεν ειχε καλη φυτρωση. κανεις δεν το σχολιασε και το σχολιασα εγω. Το χτενισμα ήταν τοσο ΑΦΥΣΙΚΟ που μονο τον μπακαλογατο θυμιζε, που το εκανε ο αειμνηστος Χ'χρηστος για λογους ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ! Ως υπερβολη λοιπον το αντιμετωπισα και εγω (γιατι ΔΕΝ θεωρω οτι ηταν ΔΟΛΟΣ) και το εγραψα. ΔΕΝ μετανιώνω, ηταν απόλυτα ευστοχο, και ΠΟΛΥ πιο ευγενικό από την ΑΛΛΗ εκδοχη!
Διότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κυκλοφορει ετσι εξω, δεν νομιζεις? Διαφωνώ κάθετα. Δεν είμαι ιατρός. Είμαι ένας άνθρωπος που είχε(ελπίζω σύντομα να μην έχει) καράφλα, όπως και σεις. Ένας πελάτης σας που για όποιο λόγο κατέληξε με κακή τομή, δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται από το γιατρό του. Σας εμπιστέυτηκε το κεφάλι του. Καλύτερα να μην γράφατε τίποτα και να τον πέρνατε ένα τηλέφωνο. Επίσης, ακόμα και με τη φύτρωση που είχε δεν ήταν ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Από τη στιγμή που ανέβασε μη επεξεργασμένες φωτος με το κεφάλι του είστε λάθος. Επίσης, θα μπορούσατε να ζητήσετε άλλες πιο ευγενικά. Τέλος, ανέβασε ότι του ζητήσατε, οπότε δεν υπήρχε δόλος. Κατέ με είστε λάθος και μάλιστα πολύ σε αυτό το ζήτημα.

jacksmith

Active Member
τα διαστρεβλωνεις.
1. Μπηκα για να απαντησω σε καποιο ποστ που εκανε καποιος και με συκοφαντούσε, μιας και διαστρεβλωνε την αλήθεια.
2. Κριμα που καποιοι εξοργιστηκαν, η πορτα μου και το κινητο μου ειναι ανοιχτα να μου που το προβλημα τους και να τους ζητησω συγνωμη αν εχουν δικιο. Το να ανηκουν σε μικρο-οχλο και εγω να ειμαι μονος ή απλα να εξοργιζονται ΔΕΝ με κανει αυτοματως να εχω αδικο. Ας το συζητησουμε, αλλα face to face οποιος θελει.
3. Αυτα με τα κοριτσακια κτλ τα ειπα προφανως χαριτολογοντας. Αλλα ή αλήθεια ειναι οτι στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μου ζωη, trigger εχω κάνει σε αντρες ΚΑΙ ΜΟΝΟ, και ΜΟΝΟ σε ατομα που νιώθαν μειονεκτικα για καποιον λογο που ποτε δεν καταλαβα. Κακώς, διοτι δεν ενοχλησα αμεσα ποτε και κανεναν, αλλα γεγονός. Και ο αντρας που νιώθει μειονεκτικα, μαντεψε τι ειναι το μοναδικο πραγμα που φοβαται κατα βαθος... ΚΑΚΩΣ πάλι, διότι προσωπικα ΠΟΤΕ δεν εχω καν ΔΕΙ γυναικα άλλου, οποια και να ειναι, αλλα στο μυαλο τους.... Ετσι το εννούσα. Αντιληπτο τωρα?:)
4. Ο ασθενης ειχε ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ χτενισει τα μαλλια προς τα κατω, δλδ απο πισω προς τα εμπρος, σε μια προσπαθεια να υπερβάλει οτι δεν ειχε καλη φυτρωση.
κανεις δεν το σχολιασε και το σχολιασα εγω.
Το χτενισμα ήταν τοσο ΑΦΥΣΙΚΟ που μονο τον μπακαλογατο θυμιζε, που το εκανε ο αειμνηστος Χ'χρηστος για λογους ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ!
Ως υπερβολη λοιπον το αντιμετωπισα και εγω (γιατι ΔΕΝ θεωρω οτι ηταν ΔΟΛΟΣ) και το εγραψα.
ΔΕΝ μετανιώνω, ηταν απόλυτα ευστοχο, και ΠΟΛΥ πιο ευγενικό από την ΑΛΛΗ εκδοχη!
Διότι ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να κυκλοφορει ετσι εξω, δεν νομιζεις?

Οποτε, καταλαβεινω οτι τα πηρες στο κρανιο, αλλα ΣΚΕΨΟΥ πρωτα λιγο περισσοτερο και άλλες εκδοχες του γιατι καποιος ποσταρει τετοιες ΜΗ-ρεαλιστικες φωτογραφιες....
Χαίρομαι, γιατί μέσα σε λίγα λεπτά δικαιωνομαι όταν ζήτησα να συνεχίσει κανονικά την παρουσία της η κλινική στο φορουμ.Πολλες φορές αλλωστε η κλινική χρησιμοποιεί μια στρεβλωση στον λόγο της προκειμένου να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις. Ας διαβάσει κάποιος ξανά αυτά που είχαν γραφτεί τότε και ας βγάλει τα συμπέρασματα του.

Τελευταία επεξεργασία:

bobby

Well-Known Member
ρε bobby δεν ειμαστε facebook εδώ όμως να λέμε σχετικά καλό φαίνεται εκ πρώτης όψης αλλα δεν ξέρω σίγουρα γιατι δεν έχω στοιχεία. Απλά δεν μπορείς να το κρίνεις και τέλος. Οπότε θα φεύγει έτσι η παρουσίαση του για τον κάδο.
Αυτό θα γίνεται μέχρι να καταλάβει ότι θα πρέπει να βάζει στοιχεία ή να σταματήσει. Αλλιώς στο site του τις παρουσιάζει καλύτερα οπότε αν κάποιος θέλει τις βλέπει εκεί. Θα μου πεις, αυτό δεν έιναι διαφήμηση? Ναι είναι γιατί από το φόρουμ θα σε στέλνει στο site.

Αλλά, συγνώμη για τον τόνο και τους χαρακτηρισμούς, αν κάποιος πάει να κάνει ΜΜ βλέποντας μόνο αποτελέσματα από το site μίας κλινικής (όχι απαράιτητα της συγκεκριμένης αλλά οποιασδήποτε) χωρίς να κάνει την έρευνά του και σε άλλες κλινικές ή να διαβάσει ανεξάρτητες παρουσιάσεις από το forum το δικό μας και διεθνή, τότε πάει σαν το "πρόβατο σε σφαγή".

Είναι τεράστιου μεγέθους "μ@λ@κί@" να πας να κάνεις οτιδήποτε (πόσο μάλλον αισθητική επέμβαση) χωρίς να κάνεις έρευνα αγοράς. Εδώ για ένα πλυντήριο που πήρα έκανα ενδελεχή έρευνα για τα χαρακτηριστικά του μεταξύ πολλών μοντέλων για να βρω το VFM και με τις περισσότερες θετικές αξιολογήσεις (όχι μόνο από google...και δεν πήρα το φθηνότερο.... ούτε το ακριβότερο...), δεν θα το κάνω για μία ΜΜ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Disco

Well-Known Member
Αυτό θα γίνεται μέχρι να καταλάβει ότι θα πρέπει να βάζει στοιχεία ή να σταματήσει. Αλλιώς στο site του τις παρουσιάζει καλύτερα οπότε αν κάποιος θέλει τις βλέπει εκεί. Θα μου πεις, αυτό δεν έιναι διαφήμηση? Ναι είναι γιατί από το φόρουμ θα σε στέλνει στο site.

Αλλά, συγνώμη για τον τόνο και τους χαρακτηρισμούς, αν κάποιος πάει να κάνει ΜΜ βλέποντας μόνο αποτελέσματα από το site μίας κλινικής (όχι απαράιτητα της συγκεκριμένης αλλά οποιασδήποτε) χωρίς να κάνει την έρευνά του και σε άλλες κλινικές ή να διαβάσει ανεξάρτητες παρουσιάσεις από το forum το δικό μας και διεθνή, τότε πάει σαν το "πρόβατο σε σφαγή".

Είναι τεράστιου μεγέθους "μ@λ@κί@" να πας να κάνεις οτιδήποτε (πόσο μάλλον αισθητική επέμβαση) χωρίς να κάνεις έρευνα αγοράς. Εδώ για ένα πλυντήριο που πήρα έκανα ενδελεχή έρευνα για τα χαρακτηριστικά του μεταξύ πολλών μοντέλων για να βρω το VFM και με τις περισσότερες θετικές αξιολογήσεις (όχι μόνο από google...και δεν πήρα το φθηνότερο.... ούτε το ακριβότερο...), δεν θα το κάνω για μία ΜΜ?
Στο site του ναι έχει περισσότερα στοιχεία από τις τωρινές παρουσιάσεις. Άρα μόνο και μόνο για την διαφήμιση του ονόματος της κλινικής στο φόρουμ γίνονται οι συγκεκριμένες επίσημες παρουσιάσεις χωρίς τα στοιχεία που λες και εσύ.

Εννοείται [removed] αν βασιστεί σε επίσημες παρουσιάσεις και δεν κοιτάξει το ζουμί που ειναι οι ανεξάρτητες των μελών.

Έτσι ειναι αλλά βλέπεις πολλοί πάνε χωρίς πολύ πολύ ψάξιμο και εμπιστεύονται τις κλινικές στα τυφλά. Σίγουρα χρειάζεται πολύ καιρό να αποκτήσεις γνώσεις που θα σε κάνουν να καταλάβεις τι πραγματικά χρειάζεσαι για να πάρεις το αποτέλεσμα που θες και να μη σου λενε οτι να ναι οι κλινικές αναλόγως το μοντέλο που ακολουθούν.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:

oreo

Well-Known Member
Ωραίαααααααα !!!!
Τελικά βγήκε κάποιο πόρισμα για το ποιος θα είναι ο τρόπος παρουσίασης ή μένει ως έχει ?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχει απαντηθεί το θέμα. Προς το παρόν μένει ως έχει αλλά όπως ξέρεις τίποτα στην ζωή δεν είναι μόνιμο.

Gianney

Well-Known Member
Μπορεί να έχει το κέρδος σαν κίνητρο και να πηγαίνει για αυτό. Αυτό είναι βέβαιο. Αυτό δεν σημαίνει ότι και οι κινήσεις του συνάδουν με τις επιθυμίες του.
Εγώ προσωπικά πιστεύω πέρα από την δεξαμενή των υποψηφίων πελατών του ,ο Ανασ κατά κάποιο του αρέσει ,τον φτιάχνει αυτό που συμβαίνει προς το πρόσωπο του

kharmacoma

Well-Known Member
Συμφωνώ. Τα θέματα του χαρακτήρα του προκύπτουν σε πολλά παιδια με πολύ επιτυχημένους γονείς που αναγκαστικά ζούσαν πάντα στη σκιά τους συγκρινόμενοι συνεχώς μαζί τους από όλους.

Disco

Well-Known Member
Ωραίαααααααα !!!!
Τελικά βγήκε κάποιο πόρισμα για το ποιος θα είναι ο τρόπος παρουσίασης ή μένει ως έχει ?
φίλε με συγχωρείς αλλά είσαι ΙΑΤΡΟΣ και θες να μαθαίνεις τα στοιχεία των επεμβάσεων; Ήδη ένα Πριν-Μετά χωρίς στοιχεία είναι υπερβολικό και δεν χρειάζεται τόση ανάλυση...Κανονικά μόνο το Μετά έπρεπε να σου παρουσιάζει.

Legwg James

Well-Known Member
φίλε με συγχωρείς αλλά είσαι ΙΑΤΡΟΣ και θες να μαθαίνεις τα στοιχεία των επεμβάσεων; Ήδη ένα Πριν-Μετά χωρίς στοιχεία είναι υπερβολικό και δεν χρειάζεται τόση ανάλυση...Κανονικά μόνο το Μετά έπρεπε να σου παρουσιάζει.
Για να το κάνουμε πιο πικάντικο και να εξασκήσουμε και τις μαντικές μας ικανότητες θα μπορούσε να μην μας δίνει ούτε το μετά ! Ας περισυλλογιστούμε λίγο και μόνοι μας ! Όλα έτοιμα τα θέλουμε τελικά σε αυτήν την χώρα. Εμείς είμαστε οι απόγονοι του Σωκράτη και του Αριστοτέλη ;

Μπλουζα