Anastasakis or Lorenzo? :)) NW stage V, - 4150 FUs - F.U.T + FUE - Άνδρας 46 ετών στους 12 μηνες Το βιντεο

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
To video το ειχα υποσχεθεί άλλα δυστυχως (ευτυχώς, βασικά) λόγω φόρτου εργασίας δεν πρόλαβα να σας το ανεβασω νωριτερα.
Απολαύστε και φυσικα καντε ΚΑΙ αυτο το νήμα ....Saigon με εντελώς άσχετα θέματα με το πόστ αλλα σχετικά με την μεγάλη σας αδυναμία, εμένα! :)
Having said that, θέλω να παρακαλεσω τους αγαπητούς φίλους
@aeratos28
@Ronaldo
@bobby
@Georgie
@Panos1982
@panos1234
@Harris_G
@witcher
@nick90
@jersey
@Disco
@Gianney
@Giorgos-3

που ασχολούνται με πραγματικό πάθος σε ΚΑΘΕ νημα μου , αν εχουν την καλοσύνη, στα ποστς τους να βαζουν το ονομα μου ολοκληρο,
δλδ Dr. Κωνσταντινος Αναστασακης ή Δρ. Κωνσταντινος Αναστασακης ή Κωνσταντινος Αναστασακης.
Θα με βοηθησουν ακόμα περισσότερο και εκτιμώ ήδη πάρα πολύ την ενασχόληση τους.
Ασχολήστε που ασχολήστε, παρακαλώ βαζετε το ονομα μου σε κάθε πόστ που θα κανατε ουτως ή αλλιώς.
Γραφετε ΟΤΙ θέλετε anyway, μιας και δεν υπάρχει φραγμός ή όριο (δεν θα πω δεν υπάρχει moderation για να μην προσβάλω ή στεναχωρήσω τον @CVIAL), αλλα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ βάλτε το ονομα μου ολόκληρο σε κάθε πόστ μιας και μιλάτε για εμενα.

Ευχαριστω!
Ιδού το βιντεο.

https://youtu.be/fF07XTIV8qs

Screenshot 2022-01-19 at 17-10-22 Hairlossgr forum - Αποτέλεσμα έτους μεταμόσχευσης μαλλιών - ...png

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
To video το ειχα υποσχεθεί άλλα δυστυχως (ευτυχώς, βασικά) λόγω φόρτου εργασίας δεν πρόλαβα να σας το ανεβασω νωριτερα.
Απολαύστε και φυσικα καντε ΚΑΙ αυτο το νήμα ....Saigon με εντελώς άσχετα θέματα με το πόστ αλλα σχετικά με την μεγάλη σας αδυναμία, εμένα! :)
@aeratos28
@Ronaldo
@bobby
@Georgie
@Panos1982
@panos1234
@Harris_G
@witcher
@nick90
@jersey
@Disco
@Gianney
@Giorgos-3

που ασχολούνται με πραγματικό πάθος σε ΚΑΘΕ νημα μου , αν εχουν την καλοσύνη, στα ποστς τους να βαζουν το ονομα μου ολοκληρο,
δλδ Dr. Κωνσταντινος Αναστασακης ή Δρ. Κωνσταντινος Αναστασακης ή Κωνσταντινος Αναστασακης.
Ασχολήστε που ασχολήστε, παρακαλώ βαζετε το ονομα μου σε κάθε πόστ που θα κανατε ουτως ή αλλιώς.
Γραφετε ΟΤΙ θέλετε anyway, μιας και δεν υπάρχει φραγμός ή όριο (δεν θα πω δεν υπάρχει moderation για να μην προσβάλω ή στεναχωρήσω τον @CVIAL), αλλα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ βάλτε το ονομα μου ολόκληρο σε κάθε πόστ μιας και μιλάτε για εμενα.

Ευχαριστω!
Ιδού το βιντεο.

Προβολή συνημμένου 44799
@tol υποθέτω τον ξέχασες... Τον έβαλα εγώ για σένα ...ωραία... Κάναμε και 11αδα να παίξουμε κανένα φιλικό με την Μπάρτσα που μας παίρνει πλέον εκεί που την πηγές από την μέρα που την έβαλες στο στόμα σου .... :p

Anastasakis Hair Clinic

@tol υποθέτω τον ξέχασες... Τον έβαλα εγώ για σένα ...ωραία... Κάναμε και 11αδα να παίξουμε κανένα φιλικό με την Μπάρτσα που μας παίρνει πλέον εκεί που την πηγές από την μέρα που την έβαλες στο στόμα σου .... :p

Πότε δεν ξεχνάω τιποτα.
Το μέλος αυτο έχει ως ΚΥΡΙΟΣ συμφωνησει να μην ποσταρει στα νηματα μου και το τηρει όπως ήμουν βεβαιος.

Όσον αφορα την ...Μπαρτσελονα, είχα αναφερθει στην ομάδα μου.
ΠΟΤΕ δεν έχουν πεί κάτι τετοιο για έμενα.
ΕΓΩ ξέρω πόσο καλές, ικανές, επαγγελματίες και καλοί άνθρωποι ειναι.
Το ξέρουν φυσικά και οι ασθενείς μου.
Αρκεί να διαβάσεις τα google reviews της κλινικής μου και θα καταλάβεις.

Θα σε παρακαλέσω να βάζεις το ονομά μου όπως ζήτησα αν έχεις την καλόσύνη!
Δεν ξεκινμάμε καλα! ;)
Και ειρωνεια, ΚΑΙ χωρις ονομα???

panos1234

Well-Known Member
Πιο φτιαχτός διάλογος με τον ασθενή.... πεθαίνεις!:D:D
Α ρε γιατρέ κάποτε η ομάδα των ατόμων που τα είχες βάλει ήταν 3-4 ,τώρα μεγάλωσε και με το στυλακι αυτό της αλαζονείας θα μεγαλώσει και άλλο!
Ρίξε λίγο νερό στα κρασί σου, δεν σε ξέρουμε όλοι οι παραπάνω (που μας έκανες και λίστα) από χθές.
Δεν καταλαβαίνεις πως η συγκεκριμένη λίστα θα μεγαλώσει και άλλο όπως το πας?

Εμείς θέλουμε να μαθαίνουμε πράγματα από σένα ,να μας συμβουλεύεις,να μας αγαπάς!

Ξέχασες και το αδερφό μας το @vlafo να προσθέσεις!

bobby

Well-Known Member
@aeratos28
@Ronaldo
@bobby
@Georgie
@Panos1982
@panos1234
@Harris_G
@witcher
@nick90
@jersey
@Disco
@Gianney
@Giorgos-3

Ευχαριστω!
Ιδού το βιντεο.

Προβολή συνημμένου 44799
Γιατρέ μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε για ποιον λόγο η ειρωνεία απέναντι μου;

Σας έχω ειρωνευτεί ή προσβάλει πουθενά;

Βεβαίως έχω ποστάρει στα νήματα σας (όπως και σε πολλά άλλα), αλδεν νομίζω να έχω εκφραστεί ποτέ υποτιμητικά ή άσχημα ή τέλος πάντων με τρόπο προσβλητικό απέναντι σας.

Αναμένω την απάντηση σας μόνο από περιέργεια.

Αυτή η τελευταία φορά που ασχολούμαι με νήμα σας γιατί πραγματικά πιστεύω πλέον ότι δεν αξίζει τον κόπο, παντού βλέπετε εχθρούς……

Αν μπορείτε στείλτε την με προσωπικό μήνυμα, γιατί όπως είπα δεν πρόκειται να ξαναδώ νήμα σας.

Ευχαριστώ.

Anastasakis Hair Clinic

Α ρε γιατρέ κάποτε η ομάδα των ατόμων που τα είχες βάλει ήταν 3-4 ,τώρα μεγάλωσε και με το στυλακι αυτό της αλαζονείας θα μεγαλώσει και άλλο!
Ρίξε λίγο νερό στα κρασί σου, δεν σε ξέρουμε όλοι οι παραπάνω (που μας έκανες και λίστα) από χθές.

Εμείς θέλουμε να μαθαίνουμε πράγματα από σένα ,να μας συμβουλεύεις,να μας αγαπάς!

Ο διάλογος δεν ειναι καθόλου φτιαχτος, μην λες αστειότητες
Επίτηδες ρωταω και ξαναρωταω διότι ο συγκεκριμενος ΕΙΝΑΙ στο φορουμ και έχει διαβασει τι ...... που γραφουν οι γνωστες.
μακαρι να εμπαινε να σας απαντησει
και ΕΠΙΤΗΔΕΣ τα λεω αυτα που λεω ξανα και ΞΑΝΑ!

Μην ανησυχεις.
ΔΕΝ στοχευουν σε εσενα ή σε καποιο άλλο ...έμπειρο μέλος
Στοχευουν στα ΘΥΜΑΤΑ των ΞΕΡΟΛΩΝ!
Οι ξερόλες που με την άγνοια της αγνοια τους (αλλα με την αυτοπεποιθηση της ξερολιάσης που ειναι όμως ημιμάθεια),
καταλήγουν να πείθουν τους πραγματικά αμαθείς ότι ΜΟΝΟ Με 30.000 μοσχευματα θα ειναι ικανοποιημένοι!

Και μετα έρχομαι εγω και δειχνω οτι την πραγματικότητα
Οτι δεν ειναι αναγκαιο να μεταμοσχεύσεις οσα χωράνε σε μια περιοχή (ειναι φυσικά καλύτερο αλλα σπανια ΑΞΙΟΛΟΓΑ καλύτερο)
Αρκει να μεταμοσχευσεις ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

Στην πραγματική ζωή υπάρχει cost/benefit ratio
Διότι υπάρχουν περιοσιρμοί που οι .....χειρουργοι του καναπε/μονιτορ δεν σκεφτονται: budget, ορεξη για 2 και 3 σταδια, donor capacity,η γυναικα που γκρινιαζει, το παιδι που θα παει φοιτητης κτλ.

Αυτο ειναι το σημερινό μάθημα.
Το έχω δώσει πολλες φορες αλλα οι ...ξερολες απλα το θεωρούν ότι τα λεω για άλλους λογους....
Και δεν σκεφτονατι ότι θα έχω συμφερον αν προυτεινω 2-3 σταδια και 7000-9000 μοσχευματα που ΧΩΡΑΝΕ σε ενα π.χ. σταδιο 6 αντι για 1 σταδιο και 4000....
Οκκκ.
Makes sense....

Η ομάδα όσο μεγαλώνει, επαγγελματικά με βοηθάει, οπότε μην ανησυχεις για μενα! Δεν το προσπαθω, αλλα ανεκαθεν συγκεκριμενο ΤΥΠΟ ανθρώπων τoυς έκανα και τους κανω trigger. (στα νιατα μου να δεις που ήμουν και πιο όμορφος/φρεσκος.... Ετοιμοι να με φανε ζωντανο. όπως και οι κοπέλες τους :p )

Τέλος, ξαναλεω δεν ξεχναω ΠΟΤΕ και ΤΙΠΟΤΑ.
Εσεις παλι αγαπητε, ξεχασατε να βαλετε πληρες το ονομα μου οπως πολυ ευγενικά σας ζητησα.

Τελευταία επεξεργασία:

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ μπορείτε σας παρακαλώ να μου πείτε για ποιον λόγο η ειρωνεία απέναντι μου;

Σας έχω ειρωνευτεί ή προσβάλει πουθενά;

Βεβαίως έχω ποστάρει στα νήματα σας (όπως και σε πολλά άλλα), αλδεν νομίζω να έχω εκφραστεί ποτέ υποτιμητικά ή άσχημα ή τέλος πάντων με τρόπο προσβλητικό απέναντι σας.

Αναμένω την απάντηση σας μόνο από περιέργεια.

Αυτή η τελευταία φορά που ασχολούμαι με νήμα σας γιατί πραγματικά πιστεύω πλέον ότι δεν αξίζει τον κόπο, παντού βλέπετε εχθρούς……

Αν μπορείτε στείλτε την με προσωπικό μήνυμα, γιατί όπως είπα δεν πρόκειται να ξαναδώ νήμα σας.

Ευχαριστώ.

Πραγματικα απορω που βλεπετε την ειρωνεια.
Πάθος υπάρχει από όλους σας, σε σημειο ...υποπτο θα έλεγε καποιος άλλος (ΟΧΙ εγω!).
Και ζητησα απλα να βαζετε το ονομα μου , τιποτα άλλο.
Ουτε εσεις το κανετε ομως κυριε.
Απορω γιατι!

panos1234

Well-Known Member
Ο διάλογος δεν ειναι καθόλου φτιαχτος, μην λες αστειότητες
Επίτηδες ρωταω και ξαναρωταω διότι ο συγκεκριμενος ΕΙΝΑΙ στο φορουμ και έχει διαβασει τι ...... που γραφουν οι γνωστες.
μακαρι να εμπαινε να σας απαντησει
και ΕΠΙΤΗΔΕΣ τα λεω αυτα που λεω ξανα και ΞΑΝΑ!

Μην ανησυχεις.
ΔΕΝ στοχευουν σε εσενα ή σε καποιο άλλο ...έμπειρο μέλος
Στοχευουν στα ΘΥΜΑΤΑ των ΞΕΡΟΛΩΝ!
Οι ξερόλες που με την άγνοια της αγνοια τους (αλλα με την αυτοπεποιθηση της ξερολιάσης που ειναι όμως ημιμάθεια),
καταλήγουν να πείθουν τους πραγματικά αμαθείς ότι ΜΟΝΟ Με 30.000 μοσχευματα θα ειναι ικανοποιημένοι!

Και μετα έρχομαι εγω και δειχνω οτι την πραγματικότητα
Οτι δεν ειναι αναγκαιο να μεταμοσχεύσεις οσα χωράνε σε μια περιοχή (ειναι φυσικά καλύτερο αλλα σπανια ΑΞΙΟΛΟΓΑ καλύτερο)
Αρκει να μεταμοσχευσεις ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ.

Στην πραγματική ζωή υπάρχει cost/benefit ratio
Διότι υπάρχουν περιοσιρμοί που οι .....χειρουργοι του καναπε/μονιτορ δεν σκεφτονται: budget, ορεξη για 2 και 3 σταδια, donor capacity,η γυναικα που γκρινιαζει, το πaιδι που θα παει φοιτητης κτλ.

Αυτο ειναι το σημερινό μάθημα.
Το έχω δώσει πολλες φορες αλλα οι ...ξερολες απλα το θεωρούν ότι τα λεω για άλλους λογους....
Και δεν σκεφτονατι ότι θα έχω συμφερον αν προυτεινω 2-3 σταδια και 7000-9000 μοσχευματα που ΧΩΡΑΝΕ σε ενα π.χ. σταδιο 6 αντι για 1 σταδιο και 4000....
Οκκκ.
Makes sense....

Γιατρέ δεν είμαστε όλοι μας λάτρεις του ημιμετρου που θες να επιβάλεις ,με τα παραπάνω σου λόγια και με το βίντεο που ανέβασες.
Μόνος σου αναφέρεις πως ο Lorenzo του είπε πως χρειάζεται 2500 παραπάνω από ότι του έβαλες εσύ.Ο ασθενής ο συγκεκριμένος αν του αρέσει το τελικό αποτέλεσμα που του "επιβάλεις" να του αρέσει,δεν θα πρέπει να αρέσει και σε όλους εμάς που ίσως διαφωνούμε.
Εκεί υπάρχει ένα μέρος της διαφωνίας σε πολλά σου νήματα.
Επίσης αφήνεις πολλά αναπάντητα νήματα,που προφανώς αδυνατείς να καλύψεις με απαντήσεις.(μέγα λάθος)

Τέλος θα σου δώσω και μια φιλική συμβουλή,
ΠΟΤΕ στην ζωή σου μην υποτιμάς κανέναν.
Όλα τα παιδιά εδώ έχουν γνώση , μεράκι και αγαπούν το κεφάλι τους ψάχνοντας να βρουν την καλύτερη λύση.
Γνωρίζεις πολύ καλά πως το επίπεδο γνώσεων εδώ στο φόρουμ περί ΜΜ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Μείνε δίπλα λοιπόν σε όλους μας , βοήθησε να μάθουμε εμείς αλλά να είσαι σίγουρος πως και εσύ θα γίνεις καλύτερος από την θέση του γιατρού.

ΥΓ
Επειδή έκανες επεξεργασία και προσθεσες την εξυπνάδα σού,θα το αφήσω ασχολιαστο για την ώρα.

Anastasakis Hair Clinic

Γιατρέ δεν είμαστε όλοι μας λάτρεις του ημιμετρου που θες να επιβάλεις ,με τα παραπάνω σου λόγια και με το βίντεο που ανέβασες.
Μόνος σου αναφέρεις πως ο Lorenzo του είπε πως χρειάζεται 2500 παραπάνω από ότι του έβαλες εσύ.Ο ασθενής ο συγκεκριμένος αν του αρέσει το τελικό αποτέλεσμα που του "επιβάλεις" να του αρέσει,δεν θα πρέπει να αρέσει και σε όλους εμάς που ίσως διαφωνούμε.
Εκεί υπάρχει ένα μέρος της διαφωνίας σε πολλά σου νήματα.
Επίσης αφήνεις πολλά αναπάντητα νήματα,που προφανώς αδυνατείς να καλύψεις με απαντήσεις.(μέγα λάθος)

Τέλος θα σου δώσω και μια φιλική συμβουλή,
ΠΟΤΕ στην ζωή σου μην υποτιμάς κανέναν.
Όλα τα παιδιά εδώ έχουν γνώση , μεράκι και αγαπούν το κεφάλι τους ψάχνοντας να βρουν την καλύτερη λύση.
Γνωρίζεις πολύ καλά πως το επίπεδο γνώσεων εδώ στο φόρουμ περί ΜΜ είναι σε πολύ υψηλό επίπεδο.
Μείνε δίπλα λοιπόν σε όλους μας , βοήθησε να μάθουμε εμείς αλλά να είσαι σίγουρος πως και εσύ θα γίνεις καλύτερος από την θέση του γιατρού.

ΥΓ
Επειδή έκανες επεξεργασία και προσθεσες την εξυπνάδα σού,θα το αφήσω ασχολιαστο για την ώρα.

Αυτο που λες απαξιωτικα δήθεν, ....ημίμετρο ειναι ενα TRADE OFF για τους λογους που ανεφερα.
Στον φαντασιακο κοσμο του φορουμ ή του youtube που το budget ειναι άπειρο, τα τριχοθυλάκαι άπειρα, ο ασθενής τρελαμενος με τ αμαλλαι του και ικανος να κανει οτι θυσία χρειαστει, ΝΑΙ, MORE IS BETTER.

Αν θεωρεις οτι επιβάλω κατι, ειδικα μεσα απο το βιντεο, καλα θα κανεις να το κοιταξεις.
Διότι με συμφερει να του προσφερω άλλα 2500 τριχοθυλα΄και. Η όχι? ο ιδιος δεν νιώθει ότι τα χρειάζεται.

Η συμβουλή σου ειναι εντελώς άστοχη.
Κοιτα καλύτερα πρωτα ποιον ΕΣΥ υποτιμας, και μετα κανε μου και μαθημα, τι λες? ;)

Όσον αφορα το αν ειμαι διπλα σε όλους, εννοείται!
Αν θέλετε μάλιστα να μάθετε, στην υπογραφη μου θα βρεις και το link του πρώτου τόμου του 3τομου βιβλίου μου.

ξεκινα από εκεί.

ΥΓ
Θα βάλεις το πλήρες ονομα μου οπως ευγενεστατα σου εχω ζητησει από το αρχικο πόστ?
Εχεις τόσο μεγάλο προβλημα να το κάνεις???
Βλέπεις σου απανταω και συνεχιζεις να με αγνοεις.
καθόλου ευγενικό θα έλεγα!

hijikos

Active Member
Βλεπωντας το παραπάνω βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα το λέτε και εσείς ο ίδιος ότι πίσω χρειάζεται αλλά 2000g , οπότε ακυρώνεστε μόνο σας. Η εκτιμηση που έκανε ο κ. Λορέντζο ήταν σωστή. Τώρα το αν ο ασθενής είναι ευχαριστημένος με το αποτελεσμα η όχι είναι άλλο θέμα.

panos1234

Well-Known Member
Αυτο που λες απαξιωτικα δήθεν, ....ημίμετρο ειναι ενα TRADE OFF για τους λογους που ανεφερα.
Στον φαντασιακο κοσμο του φορουμ ή του youtube που το budget ειναι άπειρο, τα τριχοθυλάκαι άπειρα, ο ασθενής τρελαμενος με τ αμαλλαι του και ικανος να κανει οτι θυσία χρειαστει, ΝΑΙ, MORE IS BETTER.

Αν θεωρεις οτι επιβάλω κατι, ειδικα μεσα απο το βιντεο, καλα θα κανεις να το κοιταξεις.
Διότι με συμφερει να του προσφερω άλλα 2500 τριχοθυλα΄και. Η όχι? ο ιδιος δεν νιώθει ότι τα χρειάζεται.

Η συμβουλή σου ειναι εντελώς άστοχη.
Κοιτα καλύτερα πρωτα ποιον ΕΣΥ υποτιμας, και μετα κανε μου και μαθημα, τι λες? ;)

Όσον αφορα το αν ειμαι διπλα σε όλους, εννοείται!
Αν θέλετε μάλιστα να μάθετε, στην υπογραφη μου θα βρεις και το link του πρώτου τόμου του 3τομου βιβλίου μου.

ξεκινα από εκεί.

ΥΓ
Θα βάλεις το πλήρες ονομα μου οπως ευγενεστατα σου εχω ζητησει από το αρχικο πόστ?
Εχεις τόσο μεγάλο προβλημα να το κάνεις???
Βλέπεις σου απανταω και συνεχιζεις να με αγνοεις.
καθόλου ευγενικό θα έλεγα!

Χαχαχαχαχ
Με καλυψες απόλυτα!!!
:D :D :D
Ας μας κρίνουν τα μέλη και οι επισκέπτες του φόρουμ λοιπόν!
Τις απαντήσεις μας,τις τοποθετήσεις μας,τις ερμηνείες μας ,τις απαιτήσεις μας και ας βγάλει τα συμπεράσματά του!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Anastasakis Hair Clinic

Χαχαχαχαχ
Με καλυψες απόλυτα!!!

Ας μας κρίνουν τα μέλη και οι επισκέπτες του φόρουμ λοιπόν!
Τις απαντήσεις μας,τις τοποθετήσεις μας,τις ερμηνείες μας ,τις απαιτήσεις μας και ας βγάλει τα συμπεράσματά του!

Πολλα λογια.
Το περισταικό σου αρεσει?
γιατι ΑΥΤΟ ειναι το θεμα
Σου ειπα οτι θα το κανετε ΠΑΛΙ Σαιγκον καποιοι εδω μεσα.
Τουλαχιστον ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!!!!
ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ημαρτον!

panos1234

Well-Known Member
Πολλα λογια.
Το περισταικό σου αρεσει?
γιατι ΑΥΤΟ ειναι το θεμα
Σου ειπα οτι θα το κανετε ΠΑΛΙ Σαιγκον καποιοι εδω μεσα.
Τουλαχιστον ΜΕΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ!!!!
ΤΗΝ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ημαρτον!

Αν ήθελες να σχολιάσουμε το περιστατικό,να αποφεύγεις λίστες με ανθρώπους που για άλλη μια φορά με ύφος 1000 καρδιναλίων αναφέρεσαι.
Εσύ προκαλείς να γίνει Σαϊγκόν και μόνο!
Προσωπικά μου αρέσει η πυκνότητα μπροστά και μόνο αυτό.
Θα μας πεις και τιμή για την παραπάνω επέμβαση ή απαγορεύεται?

Giorgos-3

Well-Known Member
Πότε δεν ξεχνάω τιποτα.
Το μέλος αυτο έχει ως ΚΥΡΙΟΣ συμφωνησει να μην ποσταρει στα νηματα μου και το τηρει όπως ήμουν βεβαιος.

Όσον αφορα την ...Μπαρτσελονα, είχα αναφερθει στην ομάδα μου.
ΠΟΤΕ δεν έχουν πεί κάτι τετοιο για έμενα.
ΕΓΩ ξέρω πόσο καλές, ικανές, επαγγελματίες και καλοί άνθρωποι ειναι.
Το ξέρουν φυσικά και οι ασθενείς μου.
Αρκεί να διαβάσεις τα google reviews της κλινικής μου και θα καταλάβεις.

Θα σε παρακαλέσω να βάζεις το ονομά μου όπως ζήτησα αν έχεις την καλόσύνη!
Δεν ξεκινμάμε καλα! ;)
Και ειρωνεια, ΚΑΙ χωρις ονομα???
Είναι ειρωνία να σε λέω γιατρέ ; Δεν ήξερα ότι σε ενοχλεί .... Όπως και να χει επειδή δεν έχουμς τερματοφύλακα σε παρακαλώ βάλε και τονβτολ στην ομάδα να συμπληρώσουμε....

oreo

Well-Known Member
Dr. Κωνσταντινος Αναστασακης έκανα copy paste το όνομά σας από το πρώτο post σας και συνειδητοποίησα ότι σας διέφυγε ο τονισμός.
Ευγενικά παραθέτω στην παρένθεση 2 τονισμένα γράμματα για μελλοντική χρήση και αποκατάσταση ( ί , ά ) :)

gregkont13

Verified MM member
@Anastasakis Hair Clinic, Για πιο λόγο θέλετε τα συγκεκριμένα μέλη να αναφέρουν ολόκληρο το όνομα σας όταν μιλούν στα νήματα σας; Να ξεκαθαρίσω πως δεν ειρωνεύομαι καθόλου. Ρωτάω από καθαρή περιέργεια.

Panos1982

Well-Known Member
Ξερολες αυτοι που ισχυρίζονται οτι ενα κεφαλι που χρειαζεται 6κ θυλακες πρεπει να βαζει 6κ θυλακες (οπως προτεινε κ ο λορετζο) αλλα γνωστης ο τασακης που βαζει 4κ.
Μολις εβγαλε ξερόλα κ τον λορεντζο λοιπον.
Αλλα φταιει οτι ειναι ομορφος με μπρατσα κ τον ζηλεύουμε γιαυτό συμβαινουν ολα αυτα...
Μυαλο 15 χρονου το λιγότερο ....

oikodomos

Member
Η τιμη ποσο πηγε για αυτο το αποτελεσμα? Γιατι ακουσαμε κατι για 5,5 χιλιαρικα για 1500γκραφτς και 500απο γενια. Υπαρχει καποιο μελλοντικο πλανο να προσγειωθουν οι τιμες σε τιμες Ελλαδας και οχι Μπαρτσελονας?

aeratos28

Just aeratos
Εμένα βάλτε με σέντερ φορ..είμαι σε μεγάλη φόρμα..θα σκίσω τα δίχτυα coach..

Μπλουζα