Anastasakis Hair Clinic
Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
To video το ειχα υποσχεθεί άλλα δυστυχως (ευτυχώς, βασικά) λόγω φόρτου εργασίας δεν πρόλαβα να σας το ανεβασω νωριτερα.
Απολαύστε και φυσικα καντε ΚΑΙ αυτο το νήμα ....Saigon με εντελώς άσχετα θέματα με το πόστ αλλα σχετικά με την μεγάλη σας αδυναμία, εμένα!
Having said that, θέλω να παρακαλεσω τους αγαπητούς φίλους
@aeratos28
@Ronaldo
@bobby
@Georgie
@Panos1982
@panos1234
@Harris_G
@witcher
@nick90
@jersey
@Disco
@Gianney
@Giorgos-3
που ασχολούνται με πραγματικό πάθος σε ΚΑΘΕ νημα μου , αν εχουν την καλοσύνη, στα ποστς τους να βαζουν το ονομα μου ολοκληρο,
δλδ Dr. Κωνσταντινος Αναστασακης ή Δρ. Κωνσταντινος Αναστασακης ή Κωνσταντινος Αναστασακης.
Θα με βοηθησουν ακόμα περισσότερο και εκτιμώ ήδη πάρα πολύ την ενασχόληση τους.
Ασχολήστε που ασχολήστε, παρακαλώ βαζετε το ονομα μου σε κάθε πόστ που θα κανατε ουτως ή αλλιώς.
Γραφετε ΟΤΙ θέλετε anyway, μιας και δεν υπάρχει φραγμός ή όριο (δεν θα πω δεν υπάρχει moderation για να μην προσβάλω ή στεναχωρήσω τον @CVIAL), αλλα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ βάλτε το ονομα μου ολόκληρο σε κάθε πόστ μιας και μιλάτε για εμενα.
Ευχαριστω!
Ιδού το βιντεο.
https://youtu.be/fF07XTIV8qs
Απολαύστε και φυσικα καντε ΚΑΙ αυτο το νήμα ....Saigon με εντελώς άσχετα θέματα με το πόστ αλλα σχετικά με την μεγάλη σας αδυναμία, εμένα!
Having said that, θέλω να παρακαλεσω τους αγαπητούς φίλους
@aeratos28
@Ronaldo
@bobby
@Georgie
@Panos1982
@panos1234
@Harris_G
@witcher
@nick90
@jersey
@Disco
@Gianney
@Giorgos-3
που ασχολούνται με πραγματικό πάθος σε ΚΑΘΕ νημα μου , αν εχουν την καλοσύνη, στα ποστς τους να βαζουν το ονομα μου ολοκληρο,
δλδ Dr. Κωνσταντινος Αναστασακης ή Δρ. Κωνσταντινος Αναστασακης ή Κωνσταντινος Αναστασακης.
Θα με βοηθησουν ακόμα περισσότερο και εκτιμώ ήδη πάρα πολύ την ενασχόληση τους.
Ασχολήστε που ασχολήστε, παρακαλώ βαζετε το ονομα μου σε κάθε πόστ που θα κανατε ουτως ή αλλιώς.
Γραφετε ΟΤΙ θέλετε anyway, μιας και δεν υπάρχει φραγμός ή όριο (δεν θα πω δεν υπάρχει moderation για να μην προσβάλω ή στεναχωρήσω τον @CVIAL), αλλα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ βάλτε το ονομα μου ολόκληρο σε κάθε πόστ μιας και μιλάτε για εμενα.
Ευχαριστω!
Ιδού το βιντεο.
https://youtu.be/fF07XTIV8qs