η Κριτικη μου στο google για την εμπειρια μου απ την Αναστασακης Ηair Clinic , ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ!!

aeratos28

Just aeratos
Αυτή,είναι άλλη κουβέντα..για το κέρδος της μιλάμε αυτή τη στιγμή σε ένα ανώνυμο φόρουμ και το σκοπό της επωνυμίας..πολλά τα λεφτά...δώσε μου αντίστοιχο κέρδος της επωνυμίας μου και μας κρέμασαν στα μανταλάκια τα περίπτερα αύριο το πρωί..να ξεχωρίζουμε το γτ,μπαίνει κάποιος επώνυμα κάπου που είναι ανώνυμα.
Πολλές φορές η πολύ δημοσιότητα φέρνει και τα αντίθετα αποτελέσματα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ronaldo

Well-Known Member
Αυτός ,κάνει ότι μπορεί για να επωφεληθεί οικονομικά...άρα καλώς μπαίνει επώνυμα...δώσε μου και εμένα αντίστοιχο οικονομικό κίνητρο,και θα μας γράψουν οι εφημερίδες....if you know what i mean....
Αυτός έχει οικονομικό κίνητρο και μπαίνει επώνυμα. Διαφήμιση κάνει στον ευατό του και βγάζει φράγκα από τους πελάτες που έρχονται από το φόρουμ. Συνεχώς από οταν μπήκε παίζει το ονομα του καθημερινά, ενώ πριν μπει δεν ασχολούνταν κανείς μαζί του.... Ξέρεις τι μεγάλο οικονομικό κέρδος έχει από τότε που μπήκε λοιπόν;;; Εμείς δεν έχουμε τίποτα να κερδίσουμε ή να χάσουμε και επώνυμοι να ήμασταν γιατί είμαστε εκτός του κλαδου...Οπότε αυτος εχει λόγο που μπήκε επώνυμα γνωρίζοντας τα οποια ρίσκα γιατί θα ειχε μεγάλα οικονομικά κέρδη από την προβολή του εδώ.

Στην τηλεόραση δεν έχετε δει τι τρέλα κάνει ο καθένας προκειμένου να γίνει γνωστός και να κάνει διαφήμιση στον εαυτό του με σκοπό να ανέβει σε δημοφιλία; Κάτι παρόμοιο γίνεται και εδώ.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Έχω την εντύπωση οτι δεν το έχετε καταλάβει καλά οτι 1 χαρά τρώει το μέλος + ο moderator την μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση. Το δύσκολο είναι να αποδειχθεί η συκοφαντική δυσφήμηση... Εν πάση περιπτώση πίσω στα δικά μας. Ο Aldo απο την στιγμή που έβαλε το κεφάλι του , έχει κάθε δικαίωμα να ασκήσει κριτική αν δεν πήρε το αποτέλεσμα που είχε ειπωθεί. Επιπρόσθετα η συμπεριφορά του είναι κόσμια χωρίς λεκτικά ατοπήματα.

Cookie, πιστεύω να έχεις καταλάβει ότι για να κινδυνεύσει το μέλος (με πολλά ερωτηματικά για το tracebility) πρέπει να ενδώσει ο moderator. Αλλιώς no case.

vlafo

Well-Known Member
Cookie, πιστεύω να έχεις καταλάβει ότι για να κινδυνεύσει το μέλος (με πολλά ερωτηματικά για το tracebility) πρέπει να ενδώσει ο moderator. Αλλιώς no case.
Δηλαδή θέλεις να μας πεις άτομα που έχουν κάνει επέμβαση εκεί πρέπει να δώσεις εσύ την άδεια?
Δε νομίζω.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Αυτή,είναι άλλη κουβέντα..για το κέρδος της μιλάμε αυτή τη στιγμή σε ένα ανώνυμο φόρουμ και το σκοπό της επωνυμίας..πολλά τα λεφτά...δώσε μου αντίστοιχο κέρδος της επωνυμίας μου και μας κρέμασαν στα μανταλάκια τα περίπτερα αύριο το πρωί..να ξεχωρίζουμε το γτ,μπαίνει κάποιος επώνυμα κάπου που είναι ανώνυμα.

Για να σε ρωτήσω κάτι. Αν κάποιος μπει και διαβάσει τα πρώτα 2-3 νήματα σε σειρά/δημοφιλία. Aldo, Jacksmith, αυτό εδώ. Είναι καλή ή κακή διαφήμισή για την κλινική?

aeratos28

Just aeratos
Δλδ,στην περίπτωση που λέμε τώρα..αποδειχτεί,ότι σβήστηκε η κριτική του aldo,(υποθετικό το σενάριο) από την κλινική ..να μην ακουστεί κάνα δυο φορές το τροπάριο της Κασσιανής..???θα είναι κάτι προς μήνυση δλδ αυτό?

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δλδ,στην περίπτωση που λέμε τώρα..αποδειχτεί,ότι σβήστηκε η κριτική του aldo,(υποθετικό το σενάριο) από την κλινική ..να μην ακουστεί κάνα δυο φορές το τροπάριο της Κασσιανής..???θα είναι κάτι προς μήνυση δλδ αυτό?

Τώρα το πας καλά, έχεις αρχίσει και εμπεδώνεις το Law101.

aeratos28

Just aeratos
Κοίτα,προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να είναι πάνω πάνω τα κατορθώματά αυτά ώστε να κάνω ζημιά η καλό στην κλινική του ..το να λέω πως το 95% των επεμβάσεων που έχω δει δικές του εδώ και τις θεωρώ μέτριες ως προς την προσέγγιση ,την πυκνότητα κτλ κτλ με ενδιαφέρει,χωρίς να ακούω επίθετα αμόρφωτος ,φίδι ,ανίδεος ,δεν έχω στον ήλιο μοίρα ..αυτό θέλω..αν είναι κακή η καλή διαφήμιση μου είναι αδιάφορα.
Για να σε ρωτήσω κάτι. Αν κάποιος μπει και διαβάσει τα πρώτα 2-3 νήματα σε σειρά/δημοφιλία. Aldo, Jacksmith, αυτό εδώ. Είναι καλή ή κακή διαφήμισή για την κλινική?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Aldo

Well-Known Member
Ηρεμήστε παιδιά , δεν πέφτουν έτσι οι καμπάνες … και μέχρι να φτασουμε στις καμπάνες ξέρεις τι υλικό έχει εδώ μέσα για να ρίξεις καμπάνες προς τα πίσω (τα μέλη);;;

Don’t be rabbits , απλά να είστε ευγενής και να δίνετε απαντήσεις κόσμιες. Άσε τους άλλους να βλέπουν το ποιον του καθενός.
Και όχι να μην κάνετε μοκο όταν βλέπετε κάτι που δεν σας αρέσει και όχι δεν απαγορεύονται οι ερωτήσεις …. Ακόμα και η πιο ηλίθια ερώτηση, it’s fine.

Disco

Well-Known Member
φίλε θα γελάσει και o τελευταίος πικραμένος οταν πάρει την απάντηση ο aldo από την google και εφοσον η απάντηση δείξει οτι έγινε άιτημα για να κατέβει η κριτική....Γιατί μας έλεγε οτι δεν γίνεται να κατεβάσει η επιχείρηση μια κριτική με FLAG και οτι αυτα ειναι θεωρίες συνομωσίας, ενω υπάρχει επίσημη διαδικασία από την google για να κατέβει μια κριτική. Λες και είμαστε πρόβατα και θα μας κοροϊδέψει....Αυτά να τα πει σε κανένα ανίδεο πελάτη του όχι σε εμάς.

aeratos28

Just aeratos
Εγώ δεν γνωρίζω καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο.οτι μπορείς να ζητήσεις να κατεβάσουν κριτική κτλ..το μόνο που ήξερα ήταν ότι μπορείς να κλειδώσεις τα σχόλια .γενικώς δεν έχω καλή σχέση με αυτά και εύκολα θα το πίστευα .. αυτό που είπε ο aldo ότι έκανε με τη google ούτε ήξερα ότι μπορεί να υπάρχει τέτοια δυνατότητα.τι να πω,θα μάθουμε όπως είπε ο aldo.
φίλε θα γελάσει και o τελευταίος πικραμένος οταν πάρει την απάντηση ο aldo από την google και η απάντηση δείξει οτι έγινε άιτημα για να κατέβει η κριτική....Γιατί μας έλεγε οτι δεν γίνεται να κατεβάσει η επιχείρηση μια κριτική με FLAG και οτι αυτα ειναι θεωρίες συνομωσίας, ενω υπάρχει επίσημη διαδικασία από την google. Λες και είμαστε πρόβατα και θα μας κοροϊδέψει....Αυτά να τα πει σε κανένα ανίδεο πελάτη του όχι σε εμάς.

vlafo

Well-Known Member
Έχουν όλες οι εταιρίες policy terms και αναγράφονται λεπτομερώς όλα και τι ενέργειες γίνονται.

oreo

Well-Known Member
Αν θες αεράτε στον ελευθερό σου χρόνο, μπορείς να συμπληρώνεις μεροκάματο , με fake reviews. Υπάρχει πρόσφορο έδαφος.
Πρίν μερικά χρόνια, μια επιχείρηση, είχε πέσει στο τριπάκι να διαφημίσει τα του οίκου της αλλά ταυτόχρονα να δυσφημήσει τους ανταγωνιστές με fake reviews. Βέβαια ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη.

aeratos28

Just aeratos
Αξίζει το συμπλήρωμα τουλάχιστον?έχουμε και μια επέμβαση μπροστά μας..χαχααχαχαχαχαχ
Αν θες αεράτε στον ελευθερό σου χρόνο, μπορείς να συμπληρώνεις μεροκάματο , με fake reviews. Υπάρχει πρόσφορο έδαφος.
Πρίν μερικά χρόνια, μια επιχείρηση, είχε πέσει στο τριπάκι να διαφημίσει τα του οίκου της αλλά ταυτόχρονα να δυσφημήσει τους ανταγωνιστές με fake reviews. Βέβαια ο Θεός αγαπάει τον κλέφτη αλλά αγαπάει και τον νοικοκύρη.

Μπλουζα