Mizerix
Active Member
Βλέπεις όμως ότι όταν είσαι σωστός σε περνάνε και για …..δεν έχω πρόβλημα φίλε, ποτέ δεν με πείραξε πως μου μίλησε κάποιος, εγώ θέλω να είμαι σωστός και να μην προσβάλλω κανένα.
Βλέπεις όμως ότι όταν είσαι σωστός σε περνάνε και για …..δεν έχω πρόβλημα φίλε, ποτέ δεν με πείραξε πως μου μίλησε κάποιος, εγώ θέλω να είμαι σωστός και να μην προσβάλλω κανένα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν θυμαμαι να εχει πει οτι εχει αποδειχθει. Πως να αποδειχθει;Ο Hawking ήταν σαφής, Θεός σχωρέστον![]()
Επειδη ακριβως δεν υπαρχει κριτηριο, ο καθενας μπορει να φανταστει μια θεωρια/ιστορια/θρησκεια που δεν να μπορει τεσταριστει και να πει οτι πιστευει σε αυτη. Εκει τοποθετει την θρησκεια η επιστημη.και τι περίμενε η επιστήμη να ανακαλύψει για να αποδεχθεί την ύπαρξή Του; υπάρχει κριτήριο απόδειξης ύπαρξης Θεού?
Αυτο ακριβως. Ειναι μια αναγκη να αντεξει την υπαρξη και την ανυπαρξια του, η οποια ειναι σεβαστη. Μακαρι να μπορουσα να πιστευω.Προσωπικά δε πιστεύω στην ύπαρξη του Θεού όπως το θέτεις, δηλαδή σαν οντότητα.
Δε μπορεί να αποδειχθεί τέτοια υπάρξη από τις θετικές επιστήμες.
Κατανοώ όμως την ανάγκη του Ανθρώπου για θρησκευτική πίστη σε φιλοσοφικό επίπεδο .
Στο πλαίσιο αυτό δε μπορώ να ασκήσω κριτική ούτε να ψάξω αποδείξεις.
Τσαμπε δεν θα ειναι?Καλά προφανώς, αφού εσύ φαντάζομαι έχεις λύσει όλα τα προβλήματά σου κι έχεις μια άκρως τυποποιημένη ζωή, λογικό μου ακούγεται να θες και ανά μήνα να κάνεις αναμνηστική δόση.
Το δέχομαι αλλά στους περισσότερους επειδή μας χαλάει την ψυχολογία να ασχολούμαστε με παρανοϊκά μέτρα, απαγορεύσεις και ένα σωρό αηδίες εδώ και 2 χρόνια,
ναιΕίμαστε σίγουροι ότι τα στοιχεία που παρουσιάζονται για θανάτους εμβολιασμενων και ανεμβολιαστων δεν είναι πειραγμενα;
Δεν ξέρω για γούρι στο παιχνίδι , αλλά έχω ιδιαίτερη ευφράδεια στις όμορφες κυρίες, οπότε θα έχεις έναν πολύ καλό wingmanΓια γούρι στο casino θα σε πάρω Πρωτοχρονιά .
Πλατανο μαραίνεις![]()
O Βασιλάκης ο Γκέιτς , για όποιον ελπίζει σε τείχη ανοσίας με τα υπάρχοντα εμβόλια δίνει την απαντησή του. Είπα οτι δεν θα ξαναγράψω προσωπική γνώμη στο νήμα, αλλά αυτή η τοποθέτηση είναι πολύ ενδιαφέρουσα για να μην την παραθέσω. Είχα πει στην αρχή του νήματος οτι έχει ακόμη πολύ δρόμο η "άσπρη" μέρα.
Σε κλείνω μια εβδομάδα εργαλείο .Δεν ξέρω για γούρι στο παιχνίδι , αλλά έχω ιδιαίτερη ευφράδεια στις όμορφες κυρίες, οπότε θα έχεις έναν πολύ καλό wingman
Φιλάνθρωπος μέγας , ψάξε αν θες για τον εμβολιασμό στις Ινδίες πολύ πριν τον covid να δεις την κοινωφελή του δράση. Εδώ η κουβέντα μου μοιάζει όπως τα σχέδια που κάνουν τα μυρμήγκια να χτίσουν φωλιά στον δρόμο που περνάει ο ελέφαντας.Εγώ έχω την απορία τί τον έπιασε τον Γκέιτς και κόπτεται τόσο έντονα για την ανθρωπότητα και τον κορωνοϊό?
Ε μα όλα καλά, αλλά σαν το νινί τίποταΣε κλείνω μια εβδομάδα εργαλείο .
Τέτοιους θέλω![]()
Όταν είπα όμως ότι μου βγάζει μια διαστροφή μόνο και μόνο από την φάτσα του, θεωρήθηκα συνωμοσιολόγος.Φιλάνθρωπος μέγας , ψάξε αν θες για τον εμβολιασμό στις Ινδίες πολύ πριν τον covid να δεις την κοινωφελή του δράση. Εδώ η κουβέντα μου μοιάζει όπως τα σχέδια που κάνουν τα μυρμήγκια να χτίσουν φωλιά στον δρόμο που περνάει ο ελέφαντας.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Τσαμπε δεν θα ειναι?
Και γιατι να μην την θελει? υπαρχει εναλλακτικη?
Βγάζει αρνητικό συναίσθημα η φάτσα του σε συνδυασμό με τον ηχόχρωμα της φωνής, τώρα συνωμοσιολόγο δεν σε λένε ακριβώς, απλά η δράση προκαλεί αντίδραση και 1 οξύνεται η κουβέντα και 1 χαλαρώνει.Όταν είπα όμως ότι μου βγάζει μια διαστροφή μόνο και μόνο από την φάτσα του, θεωρήθηκα συνωμοσιολόγος.
Ρε συ Στράτο αφού πρώτα σε (μας) πέρασε από πριονοκορδέλα και σε είπε ψεκασμένο, βλαμμένο, προκατειλημμένο με χαμηλό μορφωτικό επίπεδο κι ένα σωρό ακόμα, τώρα σε εξιτάρει για την ευγένειά σου κλπ. «Να σε κάψω Γιάννη, να σ’ αλείψω λάδι» λέει μια παροιμία, κοινώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Φιλάνθρωπος μέγας , ψάξε αν θες για τον εμβολιασμό στις Ινδίες πολύ πριν τον covid να δεις την κοινωφελή του δράση. Εδώ η κουβέντα μου μοιάζει όπως τα σχέδια που κάνουν τα μυρμήγκια να χτίσουν φωλιά στον δρόμο που περνάει ο ελέφαντας.
Όταν είπα όμως ότι μου βγάζει μια διαστροφή μόνο και μόνο από την φάτσα του, θεωρήθηκα συνωμοσιολόγος.
Ψευδείς ισχυρισμοί για “θανατηφόρα πειράματα εμβολιασμών” που διεξήγαγε ο Bill Gates
Ισχυρισμός:
Το ίδρυμα Bill and Melinda Gates διεξήγαγε θανατηφόρα πειράματα εμβολιασμών στην Ινδία.
Συμπέρασμα:
Οι αναφερόμενοι ισχυρισμοί περί θανατηφόρων πειραμάτων δεν ευσταθούν. Οι θάνατοι που αποδίδονται στο εμβόλιο του HPV προκλήθηκαν από αιτίες άσχετες με το εμβόλιο.
Τωρα τι θελεις να σου απαντησω, φιλε Mizerix;
Τι το παιζεις;
Συνηγορος του διαολου;
Γιατι θελεις να ριξεις λαδι στη φωτια;
Προσωπικα με μεγαλη ειλικρινεια εγραψα οτι θαυμαζω την ευγενεια και το μειλιχιο υφος του Στρατου...και να σου πω την αληθεια ημουν ετοιμοςνα το γραψω και για σενα, αλλά απο αυτη σου την απαντηση αναθεωρησα τις αποψεις μου.
Δηλαδη τι το μεμπτο διαπιστωσες; Ειναι λαθος να παραδεχεσαι τα προτερηματα του "αντιπαλου" σου;
Στο σχολιο μου δεν αναιρεσα τις προηγουμενες αποψεις μου. Εξακολουθω να διαφωνω καθετα με τις αποψεις του Στρατου που, συμφωνα με την υποκειμενικη μου αποψη, ειναι εκτος λογικης και αστηρικτες. Εξακολουθω να θεωρω οτι τετοιες αποψεις παραβαινουν τους κανονες της κοινης λογικης.
Αυτο, ομως, δεν με εμποδιζει να παραδεχομαι την ανωτεροτητα καποιου σε αλλους τομεις, οπως το ηθος και το υφος.
Ο Στρατος μπορει, κατα την ταπεινη προσωπικη μου αποψη, να ειναι παραλογος, αλλά απο την αλλη ειναι αξιοθαυμαστος, γιατι εχει μαθει να διαλεγεται με ευγενεια, ηπιοτητα και πραοτητα.
Αυτη, λοιπον, τη σκεψη μου εξεφρασα με ειλικρινεια στο σχολιο μου.
Δεν καταλαβαινω γιατι σε πειραξε. Δεν εχουμε δικαιωμα (και υποχρεωση), εκτος της αποδοκιμασιας, να επαινουμε καποιον, οταν διαπιστωνουμε την ανωτεροτητα του σε καποιους τομεις;
Ενα παραδειγμα για το πως δουλευει η συνωμοσιολογια:
1o βημα. Αναπαραγεις κατι που ακουσες και δεν ισχυει.
Η συνωμοσια στην οποια πιστευες σου απαντανε οτι ειναι fake news.
Με ενα προχειρο search:
![]()
Ψευδείς ισχυρισμοί για "θανατηφόρα πειράματα εμβολιασμών" που διεξήγαγε ο Bill Gates - ELLINIKA HOAXES
Σε άρθρα που κυκλοφορούν σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε ανακύκλωση ψευδών ειδήσεων σχετικά με “θανατηφόρα πειράματα εμβολισμών” […]www.ellinikahoaxes.gr
2o βημα. Γεννηση νεας συνομωσιας (τσαμπα ειναι).
Ισχυριζεσαι οτι τα hoaxes είναι πουλημενα στην κυβέρνηση που προωθει τους εμβολιασμους (το λεει και ο πετρακος)
Σου απαντανε οτι οι κυβερνησεις απλα ακολουθουν τις επιστημονικες εισηγησεις.
3ο βήμα. Νεα συνομωσια.
Η επιστημη ειναι πουλημενη...ολα για τις φαρμακευτικες γινονται.
......
Εδω καπου εγκαταλειπεις γιατι ο αγωνας ειναι ανισος.
Τα επιχειρηματα απο το ''καλαθι'' του ορθολογισμου ειναι συγκεκριμενα και περιορισμενα. Συγκεκριμενες αληθειες αν θες.
Απο το ''καλαθι'' του συνωμοσιων εχεις απειρα ''επιχειρηματα'', με οριο μονο την φαντασια σου!
το παΠοιός διαβάζει hoaxes? Ούτε καν ανοίγω το σύνδεσμο να δω τί λένε, δεν με ενδιαφέρει.
"Η απάντηση είναι η επίστημη, όχι πάντα την χρονική στιγμή που δίνει τις απαντήσεις"