Gianney
Well-Known Member
Άμα φύγει από το φόρουμ τ θ κνμ μετάΤο ότι είναι γαυραρος είναι ένα μείον ,αλλά τι να τον κάνεις ..δεν πειράζει,συγχωρείτε...
Άμα φύγει από το φόρουμ τ θ κνμ μετάΤο ότι είναι γαυραρος είναι ένα μείον ,αλλά τι να τον κάνεις ..δεν πειράζει,συγχωρείτε...
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Άμα φύγει από το φόρουμ τ θ κνμ μετά
Εγώ αν δε δω μερικά cases ακόμα όπως το δικό σου και του Rolando δεν πάω πουθενά.Πλάκα κάνουμε ρε με τα αθλητικά κτλ.σιγα μην παίρνουμε σοβαρά το τι ομάδα είναι ο καθένας..τώρα gianney κάποια στιγμή και ο vlafo και εγώ και άλλοι αρκετοι θα φύγουμε .εγώ ήδη είμαι 7-8 χρόνια εδώ ,άλλοι περισσότερο
Εγώ αν δε δω μερικά cases ακόμα όπως το δικό σου και του Rolando δεν πάω πουθενά.
Λίγα μείνανε ακόμα.![]()
Ε ναι να μείνουμε εδώ μέσα μέχρι τα βαθιά γεράματα.Θα κάνουμε και εμείς που θα πάει?αλλά δεν σημαίνει ότι μόλις κάνουμε τις επεμβάσεις ,τέλος το φόρουμ.vlafo άστα αυτά.χαχαχα
Συμφωνω, αλλα εγω δενομαι με τον χωρο, με ανθρωπους. Πως το κανετε ρε παιδες και κλεινει ο κυκλος?Αυτό είναι και το υγιές, ο καθένας πρέπει να κάνει τον κύκλο του.
Φίλε vagΣυμφωνω, αλλα εγω δενομαι με τον χωρο, με ανθρωπους. Πως το κανετε ρε παιδες και κλεινει ο κυκλος?![]()
Συμφωνω, αλλα εγω δενομαι με τον χωρο, με ανθρωπους. Πως το κανετε ρε παιδες και κλεινει ο κυκλος?![]()
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Ρε θηριο εισαι εδω μεσα 13 χρονια;
Δεν υπάρχουν πολλοί πλέον παλιοί vag.ειμαι ο γεροντας του φορουμ
Ειναι και αλλοι παλιοι που γραφουν ακομα.
ειμαι ο γεροντας του φορουμ
Ειναι και αλλοι παλιοι που γραφουν ακομα. Και αν με δεις θα μου πεις, πλακα μου κανεις. Πως ηταν το μαλλι σου πριν 13 χρονια; Κι ομως η dupa δουλευε αργα και σταθερα.
ειναι αρκετοι μη νομιζεις,Δεν υπάρχουν πολλοί πλέον παλιοί vag.
Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι πλέον.
Ε και αυτοί είναι ελάχιστοι και γράφουν πλέον λίγο.Ειδικά ο hairlosscursed είχε εξαφανιστεί και εμφανίστηκε ξαφνικά.ειναι αρκετοι μη νομιζεις, πανος, hailosscursed, john_John1, δεν θυμαμαι νικς αλλα ειναι και καποιοι πιιο αρχαιοι απο εμενα, αν και πετυχα το φορουμ κοντα στην γεννηση του.
Φαντάζομαι θα περιμενεις και εμένα να κάνω ΜΜ;Φίλε vag
Και εγώ δένομαι,αλλά πόσο υγιές είναι να δένεσαι μέσω ενός ανώνυμου φόρουμ με ανθρώπους που δεν έχεις συναντήσει ποτέ στη ζωή σου?
Προσωπικά δεν μου αρέσει και ούτε είναι νορμάλ.
Τώρα μπορεί να έχουμε συναντηθεί με 2-3 παιδιά αλλά οκ μετά?
Όπως και να έχει πάντως ακόμα και έτσι,η αλήθεια είναι έχεις κάποιο δέσιμο και περιέργεια όταν επικοινωνείς τόσα χρόνια με κάποιους.
Bobby χάρηκα που σε γνώρισα χαχα..
Εννοείται αλλά μην το αργήσεις πολύ.Φαντάζομαι θα περιμενεις και εμένα να κάνω ΜΜ;
Μέσα στο '22 με βλέπω και μένα vlafo. Μαζευτήκαμε αρκετοί βλέπεις....Εννοείται αλλά μην το αργήσεις πολύ.
Μέσα στο 2022 σε αναμένω.
Όπως και τον oreo.