Vlafo. FUE, 4158g, 09-10/01/2021

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Πλάκα κάνουμε ρε με τα αθλητικά κτλ.σιγα μην παίρνουμε σοβαρά το τι ομάδα είναι ο καθένας..τώρα gianney κάποια στιγμή και ο vlafo και εγώ και άλλοι αρκετοι θα φύγουμε .εγώ ήδη είμαι 7-8 χρόνια εδώ ,άλλοι περισσότερο
Άμα φύγει από το φόρουμ τ θ κνμ μετά

vlafo

Well-Known Member
Η πρώτη ύλη υπάρχει όλη εδώ μέσα,τα υπόλοιπα είναι περιττά.
Άντε να υπάρχουν και πολλές παρουσιάσεις γιατί έχει επικρατήσει λειψυδρία.
Έχουμε καιρό ακόμα να δούμε πράγματα.

vlafo

Well-Known Member
Πλάκα κάνουμε ρε με τα αθλητικά κτλ.σιγα μην παίρνουμε σοβαρά το τι ομάδα είναι ο καθένας..τώρα gianney κάποια στιγμή και ο vlafo και εγώ και άλλοι αρκετοι θα φύγουμε .εγώ ήδη είμαι 7-8 χρόνια εδώ ,άλλοι περισσότερο
Εγώ αν δε δω μερικά cases ακόμα όπως το δικό σου και του Rolando δεν πάω πουθενά.
Λίγα μείνανε ακόμα.:)

aeratos28

Just aeratos
Θα κάνουμε και εμείς που θα πάει?αλλά δεν σημαίνει ότι μόλις κάνουμε τις επεμβάσεις ,τέλος το φόρουμ.vlafo άστα αυτά.χαχαχα
Εγώ αν δε δω μερικά cases ακόμα όπως το δικό σου και του Rolando δεν πάω πουθενά.
Λίγα μείνανε ακόμα.:)

vlafo

Well-Known Member
Θα κάνουμε και εμείς που θα πάει?αλλά δεν σημαίνει ότι μόλις κάνουμε τις επεμβάσεις ,τέλος το φόρουμ.vlafo άστα αυτά.χαχαχα
Ε ναι να μείνουμε εδώ μέσα μέχρι τα βαθιά γεράματα.
Χαχα.
Μετά θα είμαστε βετεράνοι και θα παρακολουθούμε αν ασπρισε η τρίχα του 20χρονου η όχι.:):)
Να κάνετε και εσείς και μερικοί άλλοι για να κλείσει ο κύκλος.

vlafo

Well-Known Member
Συμφωνω, αλλα εγω δενομαι με τον χωρο, με ανθρωπους. Πως το κανετε ρε παιδες και κλεινει ο κυκλος? :p
Φίλε vag
Και εγώ δένομαι,αλλά πόσο υγιές είναι να δένεσαι μέσω ενός ανώνυμου φόρουμ με ανθρώπους που δεν έχεις συναντήσει ποτέ στη ζωή σου?
Προσωπικά δεν μου αρέσει και ούτε είναι νορμάλ.
Τώρα μπορεί να έχουμε συναντηθεί με 2-3 παιδιά αλλά οκ μετά?
Όπως και να έχει πάντως ακόμα και έτσι,η αλήθεια είναι έχεις κάποιο δέσιμο και περιέργεια όταν επικοινωνείς τόσα χρόνια με κάποιους.
Bobby χάρηκα που σε γνώρισα χαχα..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member
Ανθρωποι ειμαστε και ας μην βλεπομαστε, γιατι σκεψου οτι γνωριζεις τον αλλον σε ενα βαθμο. Ξερεις απο πριν πως θα αντιδρασει πως θα απαντησει. Δεν ειμαστε bots ας πουμε. Εμενα μου φαινεται οκ να εχεις ''δεθει'' ακομα και με εναν διαδικτυακο χωρο. Σε ενα βαθμο εχεις δεθει και με την ρουτινα σου να μπαινεις καθε μερα ασχετα αν δεν γραφεις παντα.

vag25

Well-Known Member
Ρε θηριο εισαι εδω μεσα 13 χρονια;

ειμαι ο γεροντας του φορουμ :p

Ειναι και αλλοι παλιοι που γραφουν ακομα. Και αν με δεις θα μου πεις, πλακα μου κανεις. Πως ηταν το μαλλι σου πριν 13 χρονια; Κι ομως η dupa δουλευε αργα και σταθερα.

Legwg James

Well-Known Member
ειμαι ο γεροντας του φορουμ :p

Ειναι και αλλοι παλιοι που γραφουν ακομα. Και αν με δεις θα μου πεις, πλακα μου κανεις. Πως ηταν το μαλλι σου πριν 13 χρονια; Κι ομως η dupa δουλευε αργα και σταθερα.

Δυστυχως η λυση ειναι μια και την ξερουμε ολοι περι DUPA...

vag25

Well-Known Member
Δεν υπάρχουν πολλοί πλέον παλιοί vag.
Μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού είναι πλέον.
ειναι αρκετοι μη νομιζεις,

Panos1982 , hairlosscursed, john_John1, tasos 33 δεν θυμαμαι νικς αλλα ειναι και καποιοι πιιο αρχαιοι απο εμενα, αν και πετυχα το φορουμ κοντα στην γεννηση του.

vlafo

Well-Known Member
ειναι αρκετοι μη νομιζεις, πανος, hailosscursed, john_John1, δεν θυμαμαι νικς αλλα ειναι και καποιοι πιιο αρχαιοι απο εμενα, αν και πετυχα το φορουμ κοντα στην γεννηση του.
Ε και αυτοί είναι ελάχιστοι και γράφουν πλέον λίγο.Ειδικά ο hairlosscursed είχε εξαφανιστεί και εμφανίστηκε ξαφνικά.
Εσύ είσαι αρχαίος όντως ιδρυτικό μέλος.
Νομίζω ότι ο κύκλος έτσι όπως αναφέρεται έχει να κάνει με την ουσία της προσφοράς του φόρουμ πως ξεκίνησε και που έχει φτάσει τώρα.
Με τον ερχομό του Lorenzo (για κάποια χρόνια θέλω να πιστεύω)δεν έχει κάτι άλλο να περιμένεις.
Και οι εδώ κλινικές,(ήδη κάποια που ξέρω έχει βελτιωθεί πολύ στο Cons και τις μετρήσεις) έχουν πάρει τα μηνύματα όσες τα έχουν πάρει.

Μετά αξίζει να γίνει ένα reunion μετά από 20 χρόνια,να δούμε πόσοι είναι μαλιάγκουρες και πόσοι αμάλλιαγες. :)

bobby

Well-Known Member
Φίλε vag
Και εγώ δένομαι,αλλά πόσο υγιές είναι να δένεσαι μέσω ενός ανώνυμου φόρουμ με ανθρώπους που δεν έχεις συναντήσει ποτέ στη ζωή σου?
Προσωπικά δεν μου αρέσει και ούτε είναι νορμάλ.
Τώρα μπορεί να έχουμε συναντηθεί με 2-3 παιδιά αλλά οκ μετά?
Όπως και να έχει πάντως ακόμα και έτσι,η αλήθεια είναι έχεις κάποιο δέσιμο και περιέργεια όταν επικοινωνείς τόσα χρόνια με κάποιους.
Bobby χάρηκα που σε γνώρισα χαχα..
Φαντάζομαι θα περιμενεις και εμένα να κάνω ΜΜ;

Μπλουζα