3800 έβαλα οχι 5000Αλώβητη δότρια μετά από τόσα grafts εξαγωγή δε γίνεται
3800 έβαλα οχι 5000Αλώβητη δότρια μετά από τόσα grafts εξαγωγή δε γίνεται
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Υποτίθεται εφόσον χρησιμοποιούν και manual punch στην HDC θα έπρεπε να είχε καλύτερη διαχείριση η δότρια σου. Αλλά βλέπουμε είτε με manual είτε με motorised η δότρια μπορεί να ταλαιπωρηθεί.3800 έβαλα οχι 5000
3800 έβαλα οχι 5000
Υποτίθεται εφόσον χρησιμοποιούν και manual punch στην HDC θα έπρεπε να είχε καλύτερη διαχείριση η δότρια σου. Αλλά βλέπουμε είτε με manual είτε με motorised η δότρια μπορεί να ταλαιπωρηθεί.
και η HDC δεν χρησιμοποιεί μικρό εργαλείο πάντως. 1mm είναι εξωτερικής διαμέτρου.Είναι και θέμα οργανισμού
Όπως μου εξηγούσε σήμερα ο Τιρκαλας παίζει ρόλο εκτός από το μέγεθος του punch και η γεωμετρία .Αν συγκρίνουμε διαφορετικής γεωμετρίας punch μόνο με το μέγεθος συγκρίνουμε διαφορετικά πράγματα .Το κυλινδρικό σε αυτή τη διάσταση είναι καταστροφικό για τη δότριακαι η HDC δεν χρησιμοποιεί μικρό εργαλείο πάντως. 1mm είναι εξωτερικής διαμέτρου.
Γιατί ο Τυρκαλάς τι σχήμα χρησιμοποιεί; Πως και μίλησες μαζί του;Όπως μου εξηγούσε σήμερα ο Τιρκαλας παίζει ρόλο εκτός από το μέγεθος του punch και η γεωμετρία .Αν συγκρίνουμε διαφορετικής γεωμετρίας punch μόνο με το μέγεθος συγκρίνουμε διαφορετικά πράγματα .Το κυλινδρικό σε αυτή τη διάσταση είναι καταστροφικό για τη δότρια
Απόρρητο .Δε θέλει να αποκαλύψει .Θα πούμε αναλυτικά γιαυτο οσονουπωΓιατί ο Τυρκαλάς τι σχήμα χρησιμοποιεί; Πως και μίλησες μαζί του;
Για ποιο λες θα μιλήσουμε αναλυτικα;3800 δεν είναι καθόλου λίγα και θέλει χρόνο είτε με 1.00 είτε με 0.9.
Εγώ λέγομαι vlafo.Για ποιο λες θα μιλήσουμε αναλυτικα;
Για τα punchΓια ποιο λες θα μιλήσουμε αναλυτικα;
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Θα μιλήσουμε για σένα δηλαδή;Εγώ λέγομαι vlafo.
Αυτό που έγραψες πήγαινε στον Alex όχι σε μένα.Θα μιλήσουμε για σένα δηλαδή;
οντως ναι τώρα το ειδα vlafo. σορρυ.Αυτό που έγραψες πήγαινε στον Alex όχι σε μένα.
Ξαναδιάβασε το.
Τίποτα nick.οντως ναι τώρα το ειδα vlafo. σορρυ.
Εγώ είχα έρθει σε επικοινωνία με εκπρόσωπο σε ξένο forum για HDC και Mara, μπορώ να σας ενημερώσω ότι δεν θα πήγαινα με τις τιμές που μου έδωσε γιατί δεν ήθελα να τα δώσω και του το είπα, ούτε εισιτήρια και περισσότερα λεφτά ανά graft. Ήμουν για τουρκια, μετά βρήκα το ελληνικό το forum και την απόφαση την πήρα ύστερα από λίγες μέρες με τις τιμές που μου έδωσε ο Johnny boy, δεν το σκέφτηκα καθόλου.
Δεν πρέπει να κάνουμε συγκρίσεις για κλινικές εδώ στο forum, ότι οικονομία έχει ο καθένας και όπου γουστάρει θα πάει, μακάρι όλοι φυσικά να περνούν αποτέλεσμα καλο. Και σήμερα αν με ρωτούσε κάποιος αν διάλεγα Τυρκάλα η Mara μάλλον Mara θα πήγαινα, λόγο ότι έχει μικροτερο τραβμα η δότρια γιατί τα εργαλεία είναι μικρότερα και το καλο, είσαι 7 μέρες εκεί και φεύγεις με καθαρό κεφάλι, δεν ασχολείσαι με κακάδια και και. Ναι είναι πιο ακριβώς σε αυτό σύμφωνο αλλα και η εμπειρία και τα χρονια που το κάνει παίζουν όλα ένα ρολο.
Μακάρι όλοι ανεξάρτητος τι διαλέγουν να έχουν φυτρώσει και επιτυχία. Μακάρι με κόστος δωρεάν αν γίνετε αλλα δεν οποτε καλή επιτυχία σε όλους, και καλά είναι νήματα να βλέπουμε από όλους που κάνουν MM και να διαλέγουμε όλοι μας ότι γουστάρουμε.
Εμενα προσωπικά μου έτρωγε η δότρια γιατί μου αρέσει να τα ξυρίζω πίσω και διπλα ακόμα δεν το έχω κάνει αλλα στο μέλλον θα γίνει και αυτό, θέλω να δω την δότρια μου πως φαίνεται με μικρά dots οποτε το εργαλείο για εμενα παίζει τον ρολο του, στο πρώτο μου νήμα που άνοιξα αυτή που το διάβασαν μπορούν να καταλάβουν ποσο μου έτρωγε αυτό το πράγμα. Εγώ αν ήμουν ο Johny boy θα χωνόμουν σε όλους που θα ήθελαν MM σαν εκπρόσωπος, αλήθεια σας το λέω γιατί έχω εμπιστοσύνη στον γιατρό που θα στυλο αυτόν που ζητάει mm, από εκεί και πέρα ο κάθε ένας μας μπορεί να δώσει συμβουλές και χίλια δυο στα νέα παιδιά που αναζητούν mm. Εγώ την απόφαση την πήρα μονος μου χωρίς τον johnjohn, μπορείτε άλλωστε να το δείτε στο πρώτο μου νήμα. Και δεν μου αρέσει να βλέπω υποστηριχτές για κάποια κλινική εδώ μέσα, το ότι κάποιος παίρνει τέλειο αποτέλεσμα δεν σημαίνει ότι και ο άλλος θα το πάρει όπως και να λέγεται ο γιατρός.
Καλή φυτρώσει μάγκες.
Φίλε μου εμένα αυτή ειναι η άποψη μου από την στιγμή που συνεργάζεται κάποιος με κλινική παύει να ειναι αντικειμενικός που λογικό ειναι να θέλει να υποστηρίξει την κλινική που τον πληρώνει. Δυστυχώς είναι η αλήθεια αυτή, όσο και αν δεν το παραδέχεσαι. Δεν ζήτησα από κανέναν να σε μπανάρει απλά δεν θεωρώ σωστό κλινικές ή εκπρόσωποι τους να χρησιμοποιούν το φόρουμ για να ψαρεύουν πελάτες. Επίσης δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τα ποσοστά αν κάποιος εκπρόσωπος παίρνει ποσοστά με το να στέλνει πελάτες στην κλινική που συνεργάζεται. Ο ίδιος λογικά δεν θα το παραδεχτεί αυτό αλλά εμείς οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί, γιατί σίγουρα θα υπάρχει κάποιο κέρδος από αυτό. Είτε να δείχνει στην κλινική οτι αποδίδει καρπούς η δουλειά του ώστε να τον κρατάει σταθερό στη θέση του είτε να παίρνει και ποσοστά αναλόγως πόσοι πελάτες κάνουν επέμβαση από αυτούς που θα στείλει.Ευχαριστώ!!!
Όσοι μου έχουν στείλει Pm από εδώ μέσα μπορούν να βγάλουν μια άποψη για μένα άλλα ο jersey ζητάει να με μπαναρουν κιόλας.
Ας έρθει από κοντά να του ανοίξω όλα τα pm ας με διαβάσει από το 2011 και μετά ίσως σχηματίσει άλλη άποψή.
Ναι κάποια στιγμή να πω ότι πριν συνεργαστώ με την κλινική ήμουν φανατικός όπως όλοι σας με τις κλινικές και τους γιατρούς που έχετε πάει που πήγα και εγώ και πήρα ένα καλό αποτελεσμα.
Και μου λέει δεν έχω αντικειμενικη άποψη κιόλας...δεν τους στέλνω και σε κλινική τύπου μεντι ζενες.
Απλα μέλη χωρίς κέρδος φανατίζονται με τους γιατρούς που πήγαν και λέει έμενα.
Από όλες τις κλινικές γίνονται ομάδες και φανατίζονται δεν μπορεί να κρυφτεί κάνεις. Και αν παρατηρήσετε μόνο οι δικοί μας πελάτες δεν το κάνουν αυτό και κρατάνε πάντα αποστάσεις.
Φίλε μου εμένα αυτή ειναι η άποψη μου από την στιγμή που συνεργάζεται κάποιος με κλινική παύει να ειναι αντικειμενικός που λογικό ειναι να θέλει να υποστηρίξει την κλινική που τον πληρώνει. Δυστυχώς είναι η αλήθεια αυτή, όσο και αν δεν το παραδέχεσαι. Δεν ζήτησα από κανέναν να σε μπανάρει απλά δεν θεωρώ σωστό κλινικές ή εκπρόσωποι τους να χρησιμοποιούν το φόρουμ για να ψαρεύουν πελάτες. Επίσης δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τα ποσοστά αν κάποιος εκπρόσωπος παίρνει ποσοστά με το να στέλνει πελάτες στην κλινική που συνεργάζεται. Ο ίδιος λογικά δεν θα το παραδεχτεί αυτό αλλά εμείς οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί, γιατί σίγουρα θα υπάρχει κάποιο κέρδος από αυτό. Είτε να δείχνει στην κλινική οτι αποδίδει καρπούς η δουλειά του ώστε να τον κρατάει σταθερό στη θέση του είτε να παίρνει και ποσοστά αναλόγως πόσοι πελάτες κάνουν επέμβαση από αυτούς που θα στείλει.
Εδώ και μια δεκαετία, μέλη διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, προκειμένου να υποστηρίξουν την εκάστοτε κλινική. Εκεί τι γίνεται ? Αυτό τι θεωρείται ?Φίλε μου εμένα αυτή ειναι η άποψη μου από την στιγμή που συνεργάζεται κάποιος με κλινική παύει να ειναι αντικειμενικός που λογικό ειναι να θέλει να υποστηρίξει την κλινική που τον πληρώνει. Δυστυχώς είναι η αλήθεια αυτή, όσο και αν δεν το παραδέχεσαι. Δεν ζήτησα από κανέναν να σε μπανάρει απλά δεν θεωρώ σωστό κλινικές ή εκπρόσωποι τους να χρησιμοποιούν το φόρουμ για να ψαρεύουν πελάτες. Επίσης δεν ξέρουμε τι συμβαίνει με τα ποσοστά αν κάποιος εκπρόσωπος παίρνει ποσοστά με το να στέλνει πελάτες στην κλινική που συνεργάζεται. Ο ίδιος λογικά δεν θα το παραδεχτεί αυτό αλλά εμείς οφείλουμε να είμαστε επιφυλακτικοί, γιατί σίγουρα θα υπάρχει κάποιο κέρδος από αυτό. Είτε να δείχνει στην κλινική οτι αποδίδει καρπούς η δουλειά του ώστε να τον κρατάει σταθερό στη θέση του είτε να παίρνει και ποσοστά αναλόγως πόσοι πελάτες κάνουν επέμβαση από αυτούς που θα στείλει.