Μεταμόσχευση HDC Dr Βρυωνίδου 3800 grafts 19-20/10/20

manly_Man

Well-Known Member
Πιστεύω είσαι από τα καλύτερα αποτελέσματα με απόλυτη φυτρωση και φυσικότητα.
Χωρίς υπερβολή έχω ενθουσιαστεί.
Μπράβο που συνέχισες την παρουσίαση σου και για τις αντικειμενικες φωτογραφίες σου.
Στην φώτο 3 τα μαλλιά είναι ακόμη κατσαρά και ατίθασα μετά το 1,5 χρόνο και με χτένισμα ομοιόμορφο με κατάλληλη χτένα δεν θα φαίνεται δέρμα. Παρακάτω θα σου δείξω και την χτένα που έχω εγώ.

Προβολή συνημμένου 38942
Ωραίο το αποτέλεσμα! Λογικό να φαίνεται δέρμα και να υπάρχουν κενά, καθώς κάλυψε μεγάλη επιφάνεια, τα μοσχεύματα όμως έπιασαν τόπο...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Ωραίο το αποτέλεσμα! Λογικό να φαίνεται δέρμα και να υπάρχουν κενά, καθώς κάλυψε μεγάλη επιφάνεια, τα μοσχεύματα όμως έπιασαν τόπο...

Αν τα χτενίσει όπως είπα πιστεύω δεν θα φαίνεται κάτι όταν ολοκληρωθεί το αποτελεσμα.
Τώρα τα μαλλιά του είναι κατσαρά και γίνονται τούφες τούφες γιαυτό σχηματιζονται τα κενακια.

manly_Man

Well-Known Member
Αν τα χτενίσει όπως είπα πιστεύω δεν θα φαίνεται κάτι όταν ολοκληρωθεί το αποτελεσμα.
Τώρα τα μαλλιά του είναι κατσαρά και γίνονται τούφες τούφες γιαυτό σχηματιζονται τα κενακια.
Γενικά τα κενάκια κρύβονται με layering με μακρύ μαλλί και το κατάλληλο χτένισμα, αλλα δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να εφαρμοστεί στην συγκεκριμένη περίπτωση.

John_HDC

Γενικά τα κενάκια κρύβονται με layering με μακρύ μαλλί και το κατάλληλο χτένισμα, αλλα δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να εφαρμοστεί στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο ίδιος μπορεί να πειραματιστει άλλα και έτσι μια χαρά είναι.

Giorgos-3

Well-Known Member
Τζον επειδή λες αυτό .... σου στέλνω μια επί τόπου φωτογραφία από την θάλασσα με βρεγμένο μαλλί χωρίς να το αγγίξω αφού βγω από το νερό ...για εμένα δεν υπάρχει χειρότερο να έχεις ίσια και θεό λεπτή τρίχα ...κάθε φορά που έρχομαι θάλασσα ξενερώνω μεσυτο το θέμα γιατί πιάνονται τουφακια τουφακια μεταξύ τους όταν βράχουν.....θεωρώ ότι χειρότερη κατάρα από την λεπτή τρίχα δεν υπάρχει ....αισθάνεσαι ότι η θα γίνεις σαν μαλλί στα 18 η τίποτα όσα μοσχεύματα και να βάλεις ....

Συνημμένα

• Screenshot_2021-08-13-12-40-13-333_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2021-08-13-12-40-13-333_com.miui.gallery.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 394

John_HDC

Τζον επειδή λες αυτό .... σου στέλνω μια επί τόπου φωτογραφία από την θάλασσα με βρεγμένο μαλλί χωρίς να το αγγίξω αφού βγω από το νερό ...για εμένα δεν υπάρχει χειρότερο να έχεις ίσια και θεό λεπτή τρίχα ...κάθε φορά που έρχομαι θάλασσα ξενερώνω μεσυτο το θέμα γιατί πιάνονται τουφακια τουφακια μεταξύ τους όταν βράχουν.....θεωρώ ότι χειρότερη κατάρα από την λεπτή τρίχα δεν υπάρχει ....αισθάνεσαι ότι η θα γίνεις σαν μαλλί στα 18 η τίποτα όσα μοσχεύματα και να βάλεις ....

Σε εμάς στα μεγάλα Nw το νερό δεν βοηθάει καθόλου μαζί με την ίδια τρίχα άστο. Πάλι καλά φαίνεσαι όμως.

Giorgos-3

Well-Known Member
Σε εμάς στα μεγάλα Nw το νερό δεν βοηθάει καθόλου μαζί με την ίδια τρίχα άστο. Πάλι καλά φαίνεσαι όμως.
Γιναυτο μου αρέσει και το κοντό κουρεμένο...όσο πιο κοντό τόσο πιο καλά δείχνει απ' όταν το αφήνω ...

manly_Man

Well-Known Member
Γιναυτο μου αρέσει και το κοντό κουρεμένο...όσο πιο κοντό τόσο πιο καλά δείχνει απ' όταν το αφήνω ...
γιατί δεν κάνεις smp να μαυρίσει το δέρμα και να φαίνεται μικρότερη αντίθεση μεταξύ χρώμα δέρματος και μαλλιών;

tamaliamoupiso

Well-Known Member
Συνεχίζοντας τη σκέψη που είχα αμέσως μετά τη μεταμόσχευση και βλέποντας πλέον το αποτέλεσμα, θα ακολουθούσα (πρσσωπικά) το δόγμα Αναστασάκη με κάλυψη όλου του κεφαλιού και θα επαναλάμβανα μία δεύτερη σε μικρό χρονικό διάστημα μιας και η Βρυωνίδου έχει εύκολες τιμές.
Να το χαίρεσαι φίλε.

Αλήθεια, παίζουν δόσεις σε αυτήν την αγορά;

Disco

Well-Known Member
Συνεχίζοντας τη σκέψη που είχα αμέσως μετά τη μεταμόσχευση και βλέποντας πλέον το αποτέλεσμα, θα ακολουθούσα (πρσσωπικά) το δόγμα Αναστασάκη με κάλυψη όλου του κεφαλιού και θα επαναλάμβανα μία δεύτερη σε μικρό χρονικό διάστημα μιας και η Βρυωνίδου έχει εύκολες τιμές.
η HDC δεν τα απλώνει σε όλο το κεφάλι (και σωστά κάνει πιστεύω), ακολουθεί την τακτική να καλύπτει συγκεκριμένες ζώνες αναλόγως τα μοσχεύματα και μετά μπαίνει στις υπόλοιπες ζώνες που δεν κάλυψε στην πρώτη επέμβαση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Medde

Active Member
Θα ήθελα να γραψω καποια συμπεράσματα μέχρι στιγμής. Αρχικα κοντινοί μου που με είδαν μετα το 6μηνο δεν πιστευαν ότι μπορει να έχω πάρει τέτοιο αποτέλεσμα. Σίγουρα βοηθάει σε αυτό ότι δεν με βλεπουν πανοραμικά. Η αλήθεια είναι ότι επιδή έχω χοντρή τρίχα και το μαλλι φουσκώνει φαίνεται πιο πυκνό απο ότι ειναι. Στον 6ο μήνα που παρέθεσα φωτος με αυτα τα μικρά κενάκια πίστευα ότι θα κλείσουν και αυτά μέχρι το 9μηνο και δεν θα φαίνεται δέρμα. Παρόλαυτα μέχρι στιγμής δεν είδα αυτο το 5-10% που ήθελα για να κλείσει τελείως. Παρατηρώ το σημείο που δεν έκλεισε είναι μεταξυ β και γ ζώνης ή κάπου εκεί τελοσπάντων. Στα θετικά είναι ότι υπάρχει αρκετή πυκνότητα και φυσικότητα στη hairline και λίγο πιο πίσω οπότε το αποτέλεσμα δεν προδίδει μεταμόσχευση. Στα αρνητικά παρατηρώ ότι δεν έκλεισε τελείως πιο πίσω και ότι ταλαιπωρήθηκε η δότρια με το σκεπτικό ότι μελλοντικα θα ήθελα να επέμβω κάποια στιγμή και στο crown. Θα παραθέσω και κάποιες φώτος ακόμα όταν βρω χρόνο.

Medde

Active Member

Ronaldo

Well-Known Member
Καταρχήν μπράβο φίλε μου που είσαι αντικειμενικός και δεν προσπαθείς να αποκρύψεις κάτι.

Αρχικα κοντινοί μου που με είδαν μετα το 6μηνο δεν πιστευαν ότι μπορει να έχω πάρει τέτοιο αποτέλεσμα. Σίγουρα βοηθάει σε αυτό ότι δεν με βλεπουν πανοραμικά. Η αλήθεια είναι ότι επιδή έχω χοντρή τρίχα και το μαλλι φουσκώνει φαίνεται πιο πυκνό απο ότι ειναι.
Γι'αυτό οι κλινικές αποφεύγουν τις κανονικές πανοραμικές φωτογραφίες με καλό φωτισμό που ανεβαίνουν στις ανεξάρτητες παρουσιάσεις, γιατί εκεί φαίνεται η αλήθεια....

Στα αρνητικά παρατηρώ ότι δεν έκλεισε τελείως πιο πίσω και ότι ταλαιπωρήθηκε η δότρια με το σκεπτικό ότι μελλοντικα θα ήθελα να επέμβω κάποια στιγμή και στο crown. Θα παραθέσω και κάποιες φώτος ακόμα όταν βρω χρόνο.
Πως ακριβώς εννοείς ότι ταλαιπωρήθηκε η δότρια σου; Έχει κάποια εμφανή αραίωση σε διάφορα σημεία; Βάλε μας μερικές φωτογραφίες από την δότρια να δούμε και εμείς τι εννοεις.

Giorgos-3

Well-Known Member
γιατί δεν κάνεις smp να μαυρίσει το δέρμα και να φαίνεται μικρότερη αντίθεση μεταξύ χρώμα δέρματος και μαλλιών;
Είναι υπό έρευνα και σκέψη αυτό .... Το χω σκεφτεί καιρό τώρα ....θα το δω του χρόνου τέτοια εποχή πως θα δείχνω μετά την μμ...

Medde

Active Member
Οσο αναφορα το πανόραμικο που ανεφερα πριν δεν σημαινει οτι ειναι αραιο το αποτέλεσμα πανω. Η κοπέλα μου, μου λέει αυτο που βλέπει το μάτι εξω στο φως της μέρας αμα σκύψω και με κοιτάξει ειναι μπόμπα και οι φωτογραφίες με φλας ειναι κατι το διαφορετικό το οποίο δεν φαίνεται ετσι οταν με κοιτάει έστω και πανοραμικά..

John_HDC

Οσο αναφορα το πανόραμικο που ανεφερα πριν δεν σημαινει οτι ειναι αραιο το αποτέλεσμα πανω. Η κοπέλα μου, μου λέει αυτο που βλέπει το μάτι εξω στο φως της μέρας αμα σκύψω και με κοιτάξει ειναι μπόμπα και οι φωτογραφίες με φλας ειναι κατι το διαφορετικό το οποίο δεν φαίνεται ετσι οταν με κοιτάει έστω και πανοραμικά..

Καταλαβαίνω τι λες και ισχύει.
Είναι πολύ καλύτερο αυτό που βλέπει το τρίτο μάτι από τις φωτογραφίες.
Ειδικά σε εσωτερικές συνθήκες σπιτιού δύσκολα βλέπεις δέρμα.

Ronaldo

Well-Known Member
Η γωνία λήψης της φωτογραφίας, ο φωτισμός καθώς και το μέρος (εσωτερικό ή εξωτερικό περιβάλλον) είναι καθοριστικοί παράγοντες για το πως θα δείχνει το αποτέλεσμα. Με ευνοϊκές συνθήκες δεν θα φαίνεται δέρμα, σε μη ευνοϊκές με καλό φωτισμό θα φαίνεται. Όπως και να έχει το αποτέλεσμα είναι επιτυχημένο.

tamaliamoupiso

Well-Known Member
η HDC δεν τα απλώνει σε όλο το κεφάλι (και σωστά κάνει πιστεύω), ακολουθεί την τακτική να καλύπτει συγκεκριμένες ζώνες αναλόγως τα μοσχεύματα και μετά μπαίνει στις υπόλοιπες ζώνες που δεν κάλυψε στην πρώτη επέμβαση.

Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Δηλ. αν τους έλεγε ο φίλος θέλω την κάλυψη σε όλο το κεφάλι θα του έλεγαν, συγγνώμη, όχι, εμείς κάνουμε μόνο σε συγκεκριμένες ζώνες κάθε φορά;

Disco

Well-Known Member
Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό. Δηλ. αν τους έλεγε ο φίλος θέλω την κάλυψη σε όλο το κεφάλι θα του έλεγαν, συγγνώμη, όχι, εμείς κάνουμε μόνο σε συγκεκριμένες ζώνες κάθε φορά;
Ποτέ δεν καλύπτουν όλο το κεφάλι σε μια επέμβαση. Θα του έλεγαν θα σου καλύψουμε το μισό ή τα 2/3 ας πούμε φέτος και του χρόνου το υπόλοιπο. Αυτό είναι το ιδανικό πλάνο, όχι να τα απλώνεις σε όλο το κεφάλι και να λες κάλυψα όλο το κεφάλι αλλά να έχεις παντού χαμηλή πυκνότητα.

Μπλουζα