Ιάσων , πριν ο αεράτος αστειεύομενος το πρότεινε. Κατ' εμέ υπέροχη ιδέα και ίσως παγκόσμια πρωτιά, ο γιατρός να ζητήσει την γνώμη του φόρουμ. Ένας άμεσος τρόπος να λειανθούν οι αποστάσεις, μιας και όλοι ασθενείς στην ίδια μάχη.
Λοιπον oreo ξερεις τι γινεται? Μεσα σε 11 σελιδες νηματος, συνηδητοποιησα οτι καποιοι εδω εχουν πολυ καλες τοποθετησεις ( τουλαχιστον εμενα μου αρεσαν). Γενικως, κοσμος εδω με εμπειρια και βιωματα μεταμοσχευσης (καλων κ κακων) εχει γνωση επι του θεματος σε επιπεδο διεθνης κλιμακας μεταμοσχευσης. Επιτρεψτε μου, αλλα οπου υπαρχει γνωση σε κατι που μου αρεσει (και μεταμοσχευσεισ δεν κανω μονο για βιοποριστικους λογους, εχω θεμα στον εγκεφαλο με μμ και τριχοπτωση) θελω να συμμετεχω κ εγω. Οποτε ναι θελω να συζητησω, οχι μονο να παρουσιασω, και θελω να ανταλλαξω αποψεις και γνωσεις καθως συμβαινουν πολλα απο θεραπειες - καινοτομιες- απατες. Οποτε ναι, θα ζητησω και τη γνωμη του φορουμ καθως εχετε δει και εσεις πραγματα και ειστε οριοθετημενοι στο χωρο, και με ενδιαφερει οι οπτικη σας γωνια, κανει τη δουλεια μου καλυτερη με τον καιρο γτ θα παρω καποια πραγματα απο εδω.
Στους αναγνωστες που ειναι κανουργιοι, νομιζω θα μαθουν αρκετα εδω.
Thanks for making me feel comfortable