Γεια σας, είμαι καινούργιος στην ομάδα και σας ζήτω συγνώμη εκ των προτέρων λόγω της άγνοιας μου σε πολλά θέματα πάνω στην τριχόπτωση. Είμαι 22 χρόνων με κληρονομική τάση προς τριχόπτωση. Ανέκαθεν το μαλλί μου ήταν αραιό και η τρίχα λεπτή παρολαυτα δεν ενδιαφέρθηκα νωρίτερα καθώς δεν είχα το μυαλό μ στο συγκεκριμένο θέμα. Πλέον τα τελευταία χρόνια είμαι κουρεμένος πολύ κοντά ( από επιλογή , όχι λόγω κάποιου θέματος μου) και βλέπω ότι με το πέρασμα των χρόνων δεν είμαι όπως ήμουν. Έχουν αρχίσει και δημιουργούνται κενά στο πάνω μέρος της κεφαλής μου, όχι μεγάλα και λόγω του κουρέματος μου δεν είναι και τόσο εμφανή. Με την εξέλιξη που βλέπω την θεωρώ δεδομένη σε κάποια χρόνια την Μμ χωρίς βέβαια να το έχω προδικάσει κιόλας. Το τελευταίο διάστημα λόγω άγχους, στρες και έντασης μπορεί και να είναι η ιδέα μου αλλά το πρόβλημα αρχίζει να μεγαλώνει. Σε επίσκεψη μ σε δυο δερματολόγους με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά λόγω του νεαρού της ηλικίας μου και της μόνιμης κόντρας που πήγαινε σε όλους, το μυαλό μου πραγματικά έχει «κολλήσει». Γι αυτό σκέφτομαι να επισκεφτώ έναν ειδικό. Ξέρω ότι έχω κουράσει ήδη αλλά έρχομαι λοιπόν στο θέμα, υπάρχει κάποια θεραπεία ή οποία να είναι καλή και το σημαντικό σε περίπτωση που κάποια στιγμή την σταματήσεις να μην υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα. Επίσης ποια η άποψη σας για το Bisanga και τον Αναστασάκη ( εάν έχετε να προτείνετε και κάποιον ακόμα θα το εκτιμήσω) Τέλος, να σημειώσω στο σημείο αυτό ότι είμαι Norwood 1 προς 2 σε λίγο καιρό αν το λέω καλά ευχαριστώ εκ των προτέρων