Συζήτηση & πληροφορίες για την κλινική

Xristos87

Well-Known Member
Να συμπληρωσω οτι η κλινικη π χρεωνει ανα συνεδρια:

Εχει σταθερη τιμολογηση.
Σταθερα εσοδα π επιτρεπει την ευεληξια κ ενα μακροπροθεσμο πλανο επιβιωσης, μαρκετινγ, ανανεωσης προσωπικου κ.ά.
Δεν αφηνει περιθωριο διαπραγματευσης στον ασθενη.
Απευθυνεται στη μαζα (!) λογω τιμης μ οτι θετικο κ αρνητικο!!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Heat

Member
Καμια σοβαρη κλινικη παγκοσμιως δεν χρεωνει ανα συνεδρια.Η χρεωση ανα συνεδρια ειναι κυριως για κλινικες που δεν εχουν γιατρους ή σε εκεινες που ο γιατρος δεν συμμετεχει στην επεμβαση και αναθετει την διαδικασια εξολοκληρου σε τεχνικους και νοσηλευτες,ΜΗ ιατρικο προσωπικο δηλαδη.Δεν ειναι τυχαιο που οι περισσοτερες κλινικες που χρεωνουν ανα συνεδρια ειναι tech-only κλινικες,ειδικα στην τουρκια το μεγαλυτερο ποσοστο κλινικων εφαρμοζει αυτο τον τροπο τιμολογησης.Αν θες το αναλυουμε και πιο αναλυτικα.


Ο βεκρης με τις απαντησεις που δινει πονταρει στο ασχετο απο μμ κοινο,αυτο ειναι το target group του.Επισης πονταρει στον φοβο και στην ενισχυση της καχυποψιας του ασθενη ετσι ωστε να τον οδηγησει στην αγκαλια του και να τον θεωρησει ως τον μοναδικο εντιμο και ικανο γιατρο.Το μονο επιχειρημα που χρησιμοποιει για να δικαιολογησει την χρεωση ανα συνεδρια ειναι οτι οι ασθενεις δεν μπορουν να γνωριζουν τι πραγματικα μπαινει και τι βγαινει απο την δοτρια(το ειπε ξεκαθαρα οταν συμφωνησε με την βαλτη παρουσιαστρια).Αυτο που ξεχνα να μας πει ο υποκριτης γιατρος ομως ειναι οτι αυτα συμβαινουν στις κλινικες σαν αυτες που κατηγορει,που κανουν ακριβως το ιδιο με αυτον,χρεωνουν ανα συνεδρια(και οχι μονο).

Καμια σοβαρη κλινικη με παγκοσμιο ονομα,αμετρητα σταθερα αψογα αποτελεσματα και πληρη διαφανεια στον τροπο λειτουργιας της δεν θα κοιταξει να εκμεταλλευτει τον ασθενη και να τον κοροιδεψει,τοσο ως προς τον αριθμο των εξαγομενων grafts οσο και στον αριθμο που θα τοποθετηθουν.Και ναι,πειτε του γιατρου οτι με μια αναλυτικη μετρηση δοτριας και ληπτριας, οπως απαιτουν και οριζουν τα πρωτοκολλα μμ παγκοσμιως δεν τιθεται θεμα κοροιδιας ουτε "πηγαινει ο γιατρος στα τυφλα",αντιθετως ξερει τι και ποσα τ/θ χρειαζεται ο ασθενης.
Μπορει να ρωτησει Lorenzo και να μαθει μπαλιτσα.Αλλα βολευει τον Β να πειθει τον ασθενη οτι ετσι λειτουργουν ολες οι κλινικες,ξερει τι κανει.


1.Για τις αθλιοτητες του γιατρου περι ουλων FUT και scarless FUE εχεις να μας πεις κατι;Μαλλον οχι,αλλα θα επιμεινω οσο χρειαστει.
2.Για τα ψεμματα περι φαρμακευτικης αγωγης που δηθεν απαιτει απο τους ασθενεις του αλλιως δεν τους βαζει για χειρουργειο;Μαλλον οχι,επισης θα επιμεινω οσο χρειαστει.

υ.γ.Ακομα και λογοι ικανοι να υπηρχαν που να δικαιολογουσαν το μοντελο χρεωσης ανα συνεδρια(ΔΕΝ υπαρχουν),δεν εχει το δικαιωμα ο Βεκρης να το χρησιμοποιει σαν επιχειρημα οταν τοσο απροκαλυπτα παρουσιαζει μια τελειως στρεβλη και αναληθη εικονα της κλινικης του,που στην ουσια δεν τηρει τιποτα απο οσα λεει και υποσχεται,1+2.


Σε καθε ΜΜ που πραγματοποιει καποιος ειδικος και μονο ειδικος, η 1η ερωτηση του καθενα ειναι ποσα graft θα βαλουμε η ποσο χρεωνετε το graft. Απο πριν κατ εμε δεν ειναι εφικτο να πεις σε καποιον ποσα graft θα του βαλεις, αν θα μπουν επακριβως, για πολλους και διαφορους παραγοντες.

Πρωτα απο ολα η εμφυτη ικανοτητα διαφερει απο ασθενη σε ασθενη και η καθε ΜΜ εχει διαφορετικο complexity καθως δεν ειναι ολων το κεφαλι ομοιο, σε συσχετισμο με τα intrinsic physical τα οποια ειναι density, colour, hardness.

Με λιγη επιγνωση, καθως βλεπω οτι εχεις γνωση της καταστασης θελω να μου απαντησεις στο εξης.

Οταν κανεις valve replacement surgery στην καρδια ενος ασθενη με πιο κριτηριο τον χρεωνεις του κανεις ''charging by the valve'' ?

Π.χ Παει καποιος να πραγματοποιησει ρινοπλαστικη. Ειναι κατι το οποιο θα εχει ενα μονιμο αποτελεσμα πανω σου οποτε τι πρεπει να προσεξεις?
Κλεινεις ραντεβου με 3-4 η και παραπανω γιατρους συμπεριλαμβανοντας την εμπειρια του, την εκπαιδευση του και το ποσο συχνα ο χειρουργος πραγματοποιει τετοιου ειδους επεμβασεις, ωστε να βρεις πρωτα αυτον με τον οποιο θα αισθανθεις πιο ανετα ωστε να συζητησεις μαζι του τις επιθυμιες σου ( Το ιδιο ισχυει και για τη ΜΕΤ) και οταν ο γιατρος αξιολογηση/εκτιμηση την πολυπλοκοτητα της επεμβασης τοτε θα λαβεις ενα χαρτακι με τα αντιστοιχα surgical/anesthesia/facility fees. Ωραια ως εδω.

Πανε λοιπον 2 ατομα για ρινοπλαστικη, του ενος το προβλημα ειναι 3 εκατοστα και του αλλου 5.
-Με πιο κριτηριο θα γινει η χρεωση και στα 2 περιστατικα με τα εκατοστα η με την πολυπλοκοτητα της καθε επεμβασης ?
-Μηπως επρεπε να υπαρχει τιμοκαταλογος στα 2 εκατοστα διαφραγμα=Χ ποσο, στα 4 εκατοστα διαφραγμα=Ψ ποσο?
-Mηπως θα ηταν και αυτος ενας ωραιοτατος τροπος businass στην ρινοπλαστικη ?

Η μεταμοσχευση μαλλιων δεν διαφερει απο ΚΑΜΙΑ αλλη pemanent facial plastic surgery, οπως η ρινοπλαστικη, το facelift κ.ο.κ.

Ετσι και στη ΜΕΤ για μενα το αποτελεσμα κρινεται απο την ικανοτητα, τη δεξιοτεχνια, την εκπαιδευση και την εμπειρια του Γιατρου, καθως επισης και απο την ποιοτητα, το ταλεντο και την εμπειρια των νοσηλευτριων που θα δουλεψουν με τα Hair follicles σου.

ΑΥΤΑ ειναι για μενα τα σωστα κριτηρια που πρεπει να κοιταξεις πριν μπεις για ΜΜ, και οχι ''ποσα grafts θα βαλουμε ?, ποσο χρεωνεται το graft ??'' Αυτες τις ερωτησεις ακουνε απο τους πελατες στα πρωτα ραντεβου, σου λενε αυτος ειδε 2-3 πραγματα στο ιντερνετ, ηρθε εδω να μας τα πει, καλο κουτορνηθι ειναι, και τους βαζουν μεσα σαν τα προβατα στη σφαγη.

Δεν ειναι μονο ο Β....ς που μπορει να πονταρει στο ασχετο απο ΜΜ κοινο, ειναι και ο καθε Γιατρος που ειναι Γάτος σε αυτο που κανει .
Ολο το ασχετο απο ΜΜ κοινο απο το πρωτο ραντεβου που θα παει, ο γιατρος κωβει με τη μια κινηση τι παιζει, αν εχει ο γνωσεις ο ασθενης, τι θα του πλασαρει και τι ποσο θα του πει, πως θα τον κατευθυνει κλπ γιατι οι πλειοψηφια παει με τις κλασσικες ερωτησεις στα ραντεβου.

Η ΜΕΤ δεν ειναι παιξε-γελασε αντιμετοπιζωντας τον καθε ασθενη ως πελατη που αποσκοπει στο κερδος με τα Grafts σαν να λεμε το καθε αυτοκινητο εχει 4 ροδες, αρα ολα τα αυτοκινητα ειναι το ιδιο.

Τι θα πει αναλυτικη μετρηση δοτριας και ληπτριας ? Ωραια ναι το βλεπει ενας εδω αυτο και παει και το ρωταει στο ραντεβου. Οτι θελει δεν μπορει να του πει ο γιατρος ? Το αντιθετως ξερει τι και ποσα τ/θ χρειαζεται ο ασθενης να φανταστω το λες απο τα αμετρητα αποτελεσματα αρτιας πυκνοτητας που υπαρχουν στην Ελλαδα.

Για την ερωτηση 1. και 2. που μου κανεις τι ακριβως θελεις να σου πω ? Δεν ειμαι υποστηρικτης της Advnced ουτε του Β...η, απλα ανετρεξα το βιντεο εκει που ειπες στο 9¨50 για τις τιμες.

Μιας και ειπες το συγκεκριμενο ονομα ανετρεξα σε σελιδα του στο Best-Hair-Clinics.com πριν λιγο για την κλινικη του Dr.Jose.Lorenzo.

Πριν λιγο καιρο αν δεν κανω λαθος ειχε στην τιμολογιακη του πολιτικη 6€ / graft for the first 1000 grafts.
Δηλαδη το minimum cost την επεμβασης θες, δεν θες ξεκιναγε απο τα 6000€ .

Τωρα βλεπω οτι εχει πραγματοποιησει αλλαγη στον καταλογο με το εξης *5€ / graft for the first 2000 grafts
Αρα ξεκιναμε απο 10000€.

-5€ / graft for the first 2000 grafts
-2.5€ / additional graft (no matter the number of surgeries)
-Ex: 12500€ for 3000 grafts

Λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Για μενα ο συγκεκριμενος ειδικευομενος με την συγκεκριμενη στρατηγικη ΠΑΝΑΚΡΙΒΗΣ χρεωσης, περαν απο τα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ του αποτελεσματα που συνεπαγεται 101% χρηση φιναστεριδης (XAΠΙ), το οποιο μπορεις να διακρινεις απο τα βιντεο τους απο το παχος της τριχας πριν και μετα το τελικο αποτελεσμα. οπως και του Couto, που αυτη ειναι και η πραγματικοτητα βλεπουμε εδω και μια φανταστικη ντριπλα στρατηγικης στον τομεα της οικονομικης των επιχ/σεων, αρχες του Μαρκετινγ & Management με την παραπανω αλλαγη μειωσης της τιμης στο -1€ per graft και διπλασιαζοντας το stadar των graft / per hair transplant, αυξανοντας τα κερδοι του κατα 40%. Ξερει πολυ καλα να στο πουλαει!

Δεν θα προσπαθησω ουτε προσπαθω να σου αλλαξω την αποψη, δεν εχω κανενα λογο ουτε επιθεση σου κανω, κουβεντα να γινεται.
Υπαρχουν λογοι ικανοι που μπορουν να δικαιολογησουν το μοντελο χρεωσης ανα συνεδρια, αλλα για να μην κουρασω επιπλεον τωρα γραφωντας κιαλλα,

Μεχρι τοτε, καθως με μια απλη πληκτρολογηση σε μηχανη αναζητησης μπορεις να δεις στα διαφορα site τι πουλαει ο καθενας per graft, το οποιο ενεχει απειρους κινδυνους
θα μου επιτρεψεις να σκευτομαι καχυποπτα και με πονηρια
ολες τις σοβαρες κλινικες που υποστηριζεις με πληρη διαφανεια και που τηρουν αυστηρα πρωτοκολλα
που δινουν επακριβως τα Grafts στους ασθενεις και που οι ασθενεις εχουν ιδεα τι εξαγωγη και εισαγωγη εγινε στο τριχωτο τους οταν παραλληλα δεν υπαρχει κανενα κλιμακιο ελεγχου στο συγκεκριμενο τομεα.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Giorgos-3

Well-Known Member
Σε καθε ΜΜ που πραγματοποιει καποιος ειδικος και μονο ειδικος, η 1η ερωτηση του καθενα ειναι ποσα graft θα βαλουμε η ποσο χρεωνετε το graft. Απο πριν κατ εμε δεν ειναι εφικτο να πεις σε καποιον ποσα graft θα του βαλεις, αν θα μπουν επακριβως, για πολλους και διαφορους παραγοντες.

Πρωτα απο ολα η εμφυτη ικανοτητα διαφερει απο ασθενη σε ασθενη και η καθε ΜΜ εχει διαφορετικο complexity καθως δεν ειναι ολων το κεφαλι ομοιο, σε συσχετισμο με τα intrinsic physical τα οποια ειναι density, colour, hardness.

Με λιγη επιγνωση, καθως βλεπω οτι εχεις γνωση της καταστασης θελω να μου απαντησεις στο εξης.

Οταν κανεις valve replacement surgery στην καρδια ενος ασθενη με πιο κριτηριο τον χρεωνεις του κανεις ''charging by the valve'' ?

Π.χ Παει καποιος να πραγματοποιησει ρινοπλαστικη. Ειναι κατι το οποιο θα εχει ενα μονιμο αποτελεσμα πανω σου οποτε τι πρεπει να προσεξεις?
Κλεινεις ραντεβου με 3-4 η και παραπανω γιατρους συμπεριλαμβανοντας την εμπειρια του, την εκπαιδευση του και το ποσο συχνα ο χειρουργος πραγματοποιει τετοιου ειδους επεμβασεις, ωστε να βρεις πρωτα αυτον με τον οποιο θα αισθανθεις πιο ανετα ωστε να συζητησεις μαζι του τις επιθυμιες σου ( Το ιδιο ισχυει και για τη ΜΕΤ) και οταν ο γιατρος αξιολογηση/εκτιμηση την πολυπλοκοτητα της επεμβασης τοτε θα λαβεις ενα χαρτακι με τα αντιστοιχα surgical/anesthesia/facility fees. Ωραια ως εδω.

Πανε λοιπον 2 ατομα για ρινοπλαστικη, του ενος το προβλημα ειναι 3 εκατοστα και του αλλου 5.
-Με πιο κριτηριο θα γινει η χρεωση και στα 2 περιστατικα με τα εκατοστα η με την πολυπλοκοτητα της καθε επεμβασης ?
-Μηπως επρεπε να υπαρχει τιμοκαταλογος στα 2 εκατοστα διαφραγμα=Χ ποσο, στα 4 εκατοστα διαφραγμα=Ψ ποσο?
-Mηπως θα ηταν και αυτος ενας ωραιοτατος τροπος businass στην ρινοπλαστικη ?

Η μεταμοσχευση μαλλιων δεν διαφερει απο ΚΑΜΙΑ αλλη pemanent facial plastic surgery, οπως η ρινοπλαστικη, το facelift κ.ο.κ.

Ετσι και στη ΜΕΤ για μενα το αποτελεσμα κρινεται απο την ικανοτητα, τη δεξιοτεχνια, την εκπαιδευση και την εμπειρια του Γιατρου, καθως επισης και απο την ποιοτητα, το ταλεντο και την εμπειρια των νοσηλευτριων που θα δουλεψουν με τα Hair follicles σου.

ΑΥΤΑ ειναι για μενα τα σωστα κριτηρια που πρεπει να κοιταξεις πριν μπεις για ΜΜ, και οχι ''ποσα grafts θα βαλουμε ?, ποσο χρεωνεται το graft ??'' Αυτες τις ερωτησεις ακουνε απο τους πελατες στα πρωτα ραντεβου, σου λενε αυτος ειδε 2-3 πραγματα στο ιντερνετ, ηρθε εδω να μας τα πει, καλο κουτορνηθι ειναι, και τους βαζουν μεσα σαν τα προβατα στη σφαγη.

Δεν ειναι μονο ο Β....ς που μπορει να πονταρει στο ασχετο απο ΜΜ κοινο, ειναι και ο καθε Γιατρος που ειναι Γάτος σε αυτο που κανει .
Ολο το ασχετο απο ΜΜ κοινο απο το πρωτο ραντεβου που θα παει, ο γιατρος κωβει με τη μια κινηση τι παιζει, αν εχει ο γνωσεις ο ασθενης, τι θα του πλασαρει και τι ποσο θα του πει, πως θα τον κατευθυνει κλπ γιατι οι πλειοψηφια παει με τις κλασσικες ερωτησεις στα ραντεβου.

Η ΜΕΤ δεν ειναι παιξε-γελασε αντιμετοπιζωντας τον καθε ασθενη ως πελατη που αποσκοπει στο κεδρος με τα Grafts σαν να λεμε το καθε αυτοκινητο εχει 4 ροδες, αρα ολα τα αυτοκινητα ειναι το ιδιο.

Τι θα πει αναλυτικη μετρηση δοτριας και ληπτριας ? Ωραια ναι το βλεπει ενας εδω αυτο και παει και το ρωταει στο ραντεβου. Οτι θελει δεν μπορει να του πει ο γιατρος ? Το αντιθετως ξερει τι και ποσα τ/θ χρειαζεται ο ασθενης να φανταστω το λες απο τα αμετρητα αποτελεσματα αρτιας πυκνοτητας που υπαρχουν στην Ελλαδα.

Για την ερωτηση 1. και 2. που μου κανεις τι ακριβως θελεις να σου πω ? Δεν ειμαι υποστηρικτης της Advnced ουτε του Β...η, απλα ανετρεξα το βιντεο εκει που ειπες στο 9¨50 για τις τιμες.

Μιας και ειπες το συγκεκριμενο ονομα ανετρεξα σε σελιδα του στο Best-Hair-Clinics.com πριν λιγο για την κλινικη του Dr.Jose.Lorenzo.

Πριν λιγο καιρο αν δεν κανω λαθος ειχε στην τιμολογιακη του πολιτικη 6€ / graft for the first 1000 grafts.
Δηλαδη το minimum cost την επεμβασης θες, δεν θες ξεκιναγε απο τα 6000€ .

Τωρα βλεπω οτι εχει πραγματοποιησει αλλαγη στον καταλογο με το εξης *5€ / graft for the first 2000 grafts
Αρα ξεκιναμε απο 10000€.

-5€ / graft for the first 2000 grafts
-2.5€ / additional graft (no matter the number of surgeries)
-Ex: 12500€ for 3000 grafts

Λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Για μενα ο συγκεκριμενος ειδικευομενος με την συγκεκριμενη στρατηγικη ΠΑΝΑΚΡΙΒΗΣ χρεωσης, περαν απο τα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ του αποτελεσματα που συνεπαγεται 101% χρηση φιναστεριδης (XAΠΙ), το οποιο μπορεις να διακρινεις απο τα βιντεο τους απο το παχος της τριχας πριν και μετα το τελικο αποτελεσμα. οπως και του Couto, που αυτη ειναι και η πραγματικοτητα βλεπουμε εδω και μια φανταστικη ντριπλα στρατηγικης στον τομεα της οικονομικης των επιχ/σεων, αρχες του Μαρκετινγ & Management με την παραπανω αλλαγη μειωσης της τιμης στο -1€ per graft και διπλασιαζοντας το stadar των graft / per mm, αυξανοντας τα κερδοι του κατα 40%. Ξερει πολυ καλα να στο πουλαει!

Δεν θα προσπαθησω ουτε προσπαθω να σου αλλαξω την αποψη, δεν εχω κανενα λογο ουτε επιθεση σου κανω, κουβεντα να γινεται.
Υπαρχουν λογοι ικανοι που μπορουν να δικαιολογησουν το μοντελο χρεωσης ανα συνεδρια, αλλα για να μην κουρασω επιπλεον τωρα γραφωντας κιαλλα,

Μεχρι τοτε, καθως με μια απλη πληκτρολογηση σε μηχανη αναζητησης μπορεις να δεις στα διαφορα site τι πουλαει ο καθενας per graft, το οποιο ενεχει απειρους κινδυνους
θα μου επιτρεψεις να σκευτομαι καχυποπτα και με πονηρια
ολες τις σοβαρες κλινικες που υποστηριζεις με πληρη διαφανεια και που τηρουν αυστηρα πρωτοκολλα
που δινουν επακριβως τα Grafts στους ασθενεις και που οι ασθενεις εχουν ιδεα τι εξαγωγη και εισαγωγη εγινε στο τριχωτο τους οταν παραλληλα δεν υπαρχει κανενα κλιμακιο ελεγχου στο συγκεκριμενο τομεα.
respect
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Σε καθε ΜΜ που πραγματοποιει καποιος ειδικος και μονο ειδικος, η 1η ερωτηση του καθενα ειναι ποσα graft θα βαλουμε η ποσο χρεωνετε το graft. Απο πριν κατ εμε δεν ειναι εφικτο να πεις σε καποιον ποσα graft θα του βαλεις, αν θα μπουν επακριβως, για πολλους και διαφορους παραγοντες.

Πρωτα απο ολα η εμφυτη ικανοτητα διαφερει απο ασθενη σε ασθενη και η καθε ΜΜ εχει διαφορετικο complexity καθως δεν ειναι ολων το κεφαλι ομοιο, σε συσχετισμο με τα intrinsic physical τα οποια ειναι density, colour, hardness.

Με λιγη επιγνωση, καθως βλεπω οτι εχεις γνωση της καταστασης θελω να μου απαντησεις στο εξης.

Οταν κανεις valve replacement surgery στην καρδια ενος ασθενη με πιο κριτηριο τον χρεωνεις του κανεις ''charging by the valve'' ?

Π.χ Παει καποιος να πραγματοποιησει ρινοπλαστικη. Ειναι κατι το οποιο θα εχει ενα μονιμο αποτελεσμα πανω σου οποτε τι πρεπει να προσεξεις?
Κλεινεις ραντεβου με 3-4 η και παραπανω γιατρους συμπεριλαμβανοντας την εμπειρια του, την εκπαιδευση του και το ποσο συχνα ο χειρουργος πραγματοποιει τετοιου ειδους επεμβασεις, ωστε να βρεις πρωτα αυτον με τον οποιο θα αισθανθεις πιο ανετα ωστε να συζητησεις μαζι του τις επιθυμιες σου ( Το ιδιο ισχυει και για τη ΜΕΤ) και οταν ο γιατρος αξιολογηση/εκτιμηση την πολυπλοκοτητα της επεμβασης τοτε θα λαβεις ενα χαρτακι με τα αντιστοιχα surgical/anesthesia/facility fees. Ωραια ως εδω.

Πανε λοιπον 2 ατομα για ρινοπλαστικη, του ενος το προβλημα ειναι 3 εκατοστα και του αλλου 5.
-Με πιο κριτηριο θα γινει η χρεωση και στα 2 περιστατικα με τα εκατοστα η με την πολυπλοκοτητα της καθε επεμβασης ?
-Μηπως επρεπε να υπαρχει τιμοκαταλογος στα 2 εκατοστα διαφραγμα=Χ ποσο, στα 4 εκατοστα διαφραγμα=Ψ ποσο?
-Mηπως θα ηταν και αυτος ενας ωραιοτατος τροπος businass στην ρινοπλαστικη ?

Η μεταμοσχευση μαλλιων δεν διαφερει απο ΚΑΜΙΑ αλλη pemanent facial plastic surgery, οπως η ρινοπλαστικη, το facelift κ.ο.κ.

Ετσι και στη ΜΕΤ για μενα το αποτελεσμα κρινεται απο την ικανοτητα, τη δεξιοτεχνια, την εκπαιδευση και την εμπειρια του Γιατρου, καθως επισης και απο την ποιοτητα, το ταλεντο και την εμπειρια των νοσηλευτριων που θα δουλεψουν με τα Hair follicles σου.

ΑΥΤΑ ειναι για μενα τα σωστα κριτηρια που πρεπει να κοιταξεις πριν μπεις για ΜΜ, και οχι ''ποσα grafts θα βαλουμε ?, ποσο χρεωνεται το graft ??'' Αυτες τις ερωτησεις ακουνε απο τους πελατες στα πρωτα ραντεβου, σου λενε αυτος ειδε 2-3 πραγματα στο ιντερνετ, ηρθε εδω να μας τα πει, καλο κουτορνηθι ειναι, και τους βαζουν μεσα σαν τα προβατα στη σφαγη.

Δεν ειναι μονο ο Β....ς που μπορει να πονταρει στο ασχετο απο ΜΜ κοινο, ειναι και ο καθε Γιατρος που ειναι Γάτος σε αυτο που κανει .
Ολο το ασχετο απο ΜΜ κοινο απο το πρωτο ραντεβου που θα παει, ο γιατρος κωβει με τη μια κινηση τι παιζει, αν εχει ο γνωσεις ο ασθενης, τι θα του πλασαρει και τι ποσο θα του πει, πως θα τον κατευθυνει κλπ γιατι οι πλειοψηφια παει με τις κλασσικες ερωτησεις στα ραντεβου.

Η ΜΕΤ δεν ειναι παιξε-γελασε αντιμετοπιζωντας τον καθε ασθενη ως πελατη που αποσκοπει στο κερδος με τα Grafts σαν να λεμε το καθε αυτοκινητο εχει 4 ροδες, αρα ολα τα αυτοκινητα ειναι το ιδιο.

Τι θα πει αναλυτικη μετρηση δοτριας και ληπτριας ? Ωραια ναι το βλεπει ενας εδω αυτο και παει και το ρωταει στο ραντεβου. Οτι θελει δεν μπορει να του πει ο γιατρος ? Το αντιθετως ξερει τι και ποσα τ/θ χρειαζεται ο ασθενης να φανταστω το λες απο τα αμετρητα αποτελεσματα αρτιας πυκνοτητας που υπαρχουν στην Ελλαδα.

Για την ερωτηση 1. και 2. που μου κανεις τι ακριβως θελεις να σου πω ? Δεν ειμαι υποστηρικτης της Advnced ουτε του Β...η, απλα ανετρεξα το βιντεο εκει που ειπες στο 9¨50 για τις τιμες.

Μιας και ειπες το συγκεκριμενο ονομα ανετρεξα σε σελιδα του στο Best-Hair-Clinics.com πριν λιγο για την κλινικη του Dr.Jose.Lorenzo.

Πριν λιγο καιρο αν δεν κανω λαθος ειχε στην τιμολογιακη του πολιτικη 6€ / graft for the first 1000 grafts.
Δηλαδη το minimum cost την επεμβασης θες, δεν θες ξεκιναγε απο τα 6000€ .

Τωρα βλεπω οτι εχει πραγματοποιησει αλλαγη στον καταλογο με το εξης *5€ / graft for the first 2000 grafts
Αρα ξεκιναμε απο 10000€.

-5€ / graft for the first 2000 grafts
-2.5€ / additional graft (no matter the number of surgeries)
-Ex: 12500€ for 3000 grafts

Λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Για μενα ο συγκεκριμενος ειδικευομενος με την συγκεκριμενη στρατηγικη ΠΑΝΑΚΡΙΒΗΣ χρεωσης, περαν απο τα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ του αποτελεσματα που συνεπαγεται 101% χρηση φιναστεριδης (XAΠΙ), το οποιο μπορεις να διακρινεις απο τα βιντεο τους απο το παχος της τριχας πριν και μετα το τελικο αποτελεσμα. οπως και του Couto, που αυτη ειναι και η πραγματικοτητα βλεπουμε εδω και μια φανταστικη ντριπλα στρατηγικης στον τομεα της οικονομικης των επιχ/σεων, αρχες του Μαρκετινγ & Management με την παραπανω αλλαγη μειωσης της τιμης στο -1€ per graft και διπλασιαζοντας το stadar των graft / per mm, αυξανοντας τα κερδοι του κατα 40%. Ξερει πολυ καλα να στο πουλαει!

Δεν θα προσπαθησω ουτε προσπαθω να σου αλλαξω την αποψη, δεν εχω κανενα λογο ουτε επιθεση σου κανω, κουβεντα να γινεται.
Υπαρχουν λογοι ικανοι που μπορουν να δικαιολογησουν το μοντελο χρεωσης ανα συνεδρια, αλλα για να μην κουρασω επιπλεον τωρα γραφωντας κιαλλα,

Μεχρι τοτε, καθως με μια απλη πληκτρολογηση σε μηχανη αναζητησης μπορεις να δεις στα διαφορα site τι πουλαει ο καθενας per graft, το οποιο ενεχει απειρους κινδυνους
θα μου επιτρεψεις να σκευτομαι καχυποπτα και με πονηρια
ολες τις σοβαρες κλινικες που υποστηριζεις με πληρη διαφανεια και που τηρουν αυστηρα πρωτοκολλα
που δινουν επακριβως τα Grafts στους ασθενεις και που οι ασθενεις εχουν ιδεα τι εξαγωγη και εισαγωγη εγινε στο τριχωτο τους οταν παραλληλα δεν υπαρχει κανενα κλιμακιο ελεγχου στο συγκεκριμενο τομεα.

Σωστή προσπάθεια ανάλυσης αλλά αρχίζει και αγγίζει τα όρια της φιλοσοφίας σε κάποια σημεία.

"Τι θα πει αναλυτικη μετρηση δοτριας και ληπτριας ? Ωραια ναι το βλεπει ενας εδω αυτο και παει και το ρωταει στο ραντεβου. Οτι θελει δεν μπορει να του πει ο γιατρος ?"

Προφανώς και μπορεί να του πει τι ότι θέλει ο γιατρός αν δεν υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία. Συνήθως αυτό συμβαίνει (για αυτό και φωνάζουμε εδώ και καιρό για ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ, ΠΛΗΡΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ). Αν όμως σου δώσει αυτές τις αναλυτικές μετρήσεις (έκταση δότριας, έκταση λήπτριας, λόγο, πυκνότητα δότριας και επιδιωκόμενη πυκνότητα λήπτριας) έχεις όλα τα δεδομένα για να υπολογίσεις ακριβώς τι χρειάζεσαι, γιατί το χρειάζεσαι και τι αποτέλεσμα θα πάρεις αν όλα πάνε καλά. Είναι απλά μπακάλικα μαθηματικά (που φυσικά οι περισσότεροι γιατροί μμ δεν θα ήθελαν να ξέρεις γιατί η θολούρα είναι πάντα υπερ της κλινικής).

"Λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Για μενα ο συγκεκριμενος ειδικευομενος με την συγκεκριμενη στρατηγικη ΠΑΝΑΚΡΙΒΗΣ χρεωσης, περαν απο τα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ του αποτελεσματα που συνεπαγεται 101% χρηση φιναστεριδης (XAΠΙ), το οποιο μπορεις να διακρινεις απο τα βιντεο τους απο το παχος της τριχας πριν και μετα το τελικο αποτελεσμα. οπως και του Couto, που αυτη ειναι και η πραγματικοτητα βλεπουμε εδω και μια φανταστικη ντριπλα στρατηγικης στον τομεα της οικονομικης των επιχ/σεων, αρχες του Μαρκετινγ & Management με την παραπανω αλλαγη μειωσης της τιμης στο -1€ per graft και διπλασιαζοντας το stadar των graft / per mm, αυξανοντας τα κερδοι του κατα 40%. Ξερει πολυ καλα να στο πουλαει!"

Πάλι χάνεις την ουσία. Αυτό που μας λέει η αλλαγή χρέωσης είναι ότι θέτει ένα min αριθμό graft 1ης επέμβασης στα 2000g για να τιμωρήσει/αποφύγει τις μικροεπεμβάσεις σαν 1η επέμβαση (γιατί μετά την πρώτη μμ, η τιμή αλλάζει). Φυσικά μιλάμε για θεωρητικό νούμερο γιατί είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που θέλουν λιγότερα από 2000g σαν 1η επέμβαση. Άρα αυτό το 40% αύξηση κερδών για το οποίο μιλάς ουσιαστικά αναφέρεται σε ένα ανύπαρκτο/πολύ μικρό αριθμό πραγματικών περιπτώσεων. Αμφιβάλω αν έχει ο Λορένζο ποστάρει ποτέ αποτέλεσμα 1ης μμ (όχι touch up σαν 2η) με λιγότερο από 2000g.
 
Τελευταία επεξεργασία:

Kostas97

Well-Known Member
Σωστή προσπάθεια ανάλυσης αλλά αρχίζει και αγγίζει τα όρια της φιλοσοφίας σε κάποια σημεία.

"Τι θα πει αναλυτικη μετρηση δοτριας και ληπτριας ? Ωραια ναι το βλεπει ενας εδω αυτο και παει και το ρωταει στο ραντεβου. Οτι θελει δεν μπορει να του πει ο γιατρος ?"

Προφανώς και μπορεί να του πει τι ότι θέλει ο γιατρός αν δεν υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία. Συνήθως αυτό συμβαίνει (για αυτό και φωνάζουμε εδώ και καιρό για ΑΝΑΛΥΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ). Αν όμως σου δώσει αυτές τις αναλυτικές μετρήσεις (έκταση δότριας, έκταση λήπτριας, λόγο, πυκνότητα δότριας και επιδιωκόμενη πυκνότητα λήπτριας) έχεις όλα τα δεδομένα για να υπολογίσεις ακριβώς τι χρειάζεσαι, γιατί το χρειάζεσαι και τι αποτέλεσμα θα πάρεις αν όλα πάνε καλά. Είναι απλά μπακάλικα μαθηματικά (που φυσικά οι περισσότεροι γιατροί μμ δεν θα ήθελαν να ξέρεις γιατί η θολούρα είναι πάντα υπερ της κλινικής).

"Λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Για μενα ο συγκεκριμενος ειδικευομενος με την συγκεκριμενη στρατηγικη ΠΑΝΑΚΡΙΒΗΣ χρεωσης, περαν απο τα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ του αποτελεσματα που συνεπαγεται 101% χρηση φιναστεριδης (XAΠΙ), το οποιο μπορεις να διακρινεις απο τα βιντεο τους απο το παχος της τριχας πριν και μετα το τελικο αποτελεσμα. οπως και του Couto, που αυτη ειναι και η πραγματικοτητα βλεπουμε εδω και μια φανταστικη ντριπλα στρατηγικης στον τομεα της οικονομικης των επιχ/σεων, αρχες του Μαρκετινγ & Management με την παραπανω αλλαγη μειωσης της τιμης στο -1€ per graft και διπλασιαζοντας το stadar των graft / per mm, αυξανοντας τα κερδοι του κατα 40%. Ξερει πολυ καλα να στο πουλαει!"

Πάλι χάνεις την ουσία. Αυτό που μας λέει η αλλαγή χρέωσης είναι ότι θέτει ένα min αριθμό graft 1ης επέμβασης στα 2000g για να τιμωρήσει/αποφύγει τις μικροεπεμβάσεις σαν 1η επέμβαση (γιατί μετά την πρώτη μμ, η τιμή αλλάζει). Φυσικά μιλάμε για θεωρητικό νούμερο γιατί είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που θέλουν λιγότερα από 2000g σαν 1η επέμβαση. Άρα αυτό το 40% αύξηση κερδών για το οποίο μιλάς ουσιαστικά αναφέρεται σε ένα ανύπαρκτο/πολύ μικρό αριθμό πραγματικών περιπτώσεων. Αμφιβάλω αν έχει ο Λορένζο ποστάρει ποτέ αποτέλεσμα 1ης μμ (όχι touch up σαν 2η) με λιγότερο από 2000g.
CVIAL οταν λες οτι μετα την πρωτη μετ η τιμη αλλαζει ;;
Δηλαδη λογου χαριν ενα touch up εχει διαφορετικη χρεωση;(να υποθεσω μειωμενη)
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
CVIAL οταν λες οτι μετα την πρωτη μετ η τιμη αλλαζει ;;
Δηλαδη λογου χαριν ενα touch up εχει διαφορετικη χρεωση;(να υποθεσω μειωμενη)

Εννοώ ότι μετά τα 2000g για όποια επέμβαση και αν πας και αφορά οποιονδήποτε αριθμό graft (πχ 500) η τιμή είναι 2.5€.
 

Heat

Member
Σωστή προσπάθεια ανάλυσης αλλά αρχίζει και αγγίζει τα όρια της φιλοσοφίας σε κάποια σημεία.

"Τι θα πει αναλυτικη μετρηση δοτριας και ληπτριας ? Ωραια ναι το βλεπει ενας εδω αυτο και παει και το ρωταει στο ραντεβου. Οτι θελει δεν μπορει να του πει ο γιατρος ?"

Προφανώς και μπορεί να του πει τι ότι θέλει ο γιατρός αν δεν υπάρχουν αναλυτικά στοιχεία. Συνήθως αυτό συμβαίνει (για αυτό και φωνάζουμε εδώ και καιρό για ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ, ΠΛΗΡΕΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ). Αν όμως σου δώσει αυτές τις αναλυτικές μετρήσεις (έκταση δότριας, έκταση λήπτριας, λόγο, πυκνότητα δότριας και επιδιωκόμενη πυκνότητα λήπτριας) έχεις όλα τα δεδομένα για να υπολογίσεις ακριβώς τι χρειάζεσαι, γιατί το χρειάζεσαι και τι αποτέλεσμα θα πάρεις αν όλα πάνε καλά. Είναι απλά μπακάλικα μαθηματικά (που φυσικά οι περισσότεροι γιατροί μμ δεν θα ήθελαν να ξέρεις γιατί η θολούρα είναι πάντα υπερ της κλινικής).

"Λοιπον για να λεμε τα πραγματα με το ονομα τους. Για μενα ο συγκεκριμενος ειδικευομενος με την συγκεκριμενη στρατηγικη ΠΑΝΑΚΡΙΒΗΣ χρεωσης, περαν απο τα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ του αποτελεσματα που συνεπαγεται 101% χρηση φιναστεριδης (XAΠΙ), το οποιο μπορεις να διακρινεις απο τα βιντεο τους απο το παχος της τριχας πριν και μετα το τελικο αποτελεσμα. οπως και του Couto, που αυτη ειναι και η πραγματικοτητα βλεπουμε εδω και μια φανταστικη ντριπλα στρατηγικης στον τομεα της οικονομικης των επιχ/σεων, αρχες του Μαρκετινγ & Management με την παραπανω αλλαγη μειωσης της τιμης στο -1€ per graft και διπλασιαζοντας το stadar των graft / per mm, αυξανοντας τα κερδοι του κατα 40%. Ξερει πολυ καλα να στο πουλαει!"

Πάλι χάνεις την ουσία. Αυτό που μας λέει η αλλαγή χρέωσης είναι ότι θέτει ένα min αριθμό graft 1ης επέμβασης στα 2000g για να τιμωρήσει/αποφύγει τις μικροεπεμβάσεις σαν 1η επέμβαση (γιατί μετά την πρώτη μμ, η τιμή αλλάζει). Φυσικά μιλάμε για θεωρητικό νούμερο γιατί είναι ελάχιστες οι περιπτώσεις που θέλουν λιγότερα από 2000g σαν 1η επέμβαση. Άρα αυτό το 40% αύξηση κερδών για το οποίο μιλάς ουσιαστικά αναφέρεται σε ένα ανύπαρκτο/πολύ μικρό αριθμό πραγματικών περιπτώσεων. Αμφιβάλω αν έχει ο Λορένζο ποστάρει ποτέ αποτέλεσμα 1ης μμ (όχι touch up σαν 2η) με λιγότερο από 2000g.

Cvial ηταν μεγαλο σεντονι το γνωριζω, αλλα ρε συ μιλαμε για επεμβαση που αν παει στραβα, περαν του οτι θα κουβαλαει το αποτελεσμα πανω του καποιος forever, πιστευω οτι το ψυχολογικο φορτιο εχει μεγαλυτερο αντικτυπο απο το εμφανισιακο η αυτα τα 2 σε συνδιασμο ειναι καταστροφικα. Καποια πραγματα πρεπει να υπερ-αναλυονται ωστε να ειναι εις γνωσην του καθενα τι παει να κανει.

Αυτα με τις μετρησεις ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες, συμφωνω απολυτα αλλα δυστυχος σε ποσες περιπτωσεις συμβαινει κατι τετοιο? Να βαζουν τον πελατη σε τετοιες λεπτομερειες ? Πολυ μικρο ποσοστο και τις περισσοτερες φορες τους συμφερει να μην τα ξερουμε αυτα ακομα και με μπακαλιστικο τροπο .
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Cvial ηταν μεγαλο σεντονι το γνωριζω, αλλα ρε συ μιλαμε για επεμβαση που αν παει στραβα, περαν του οτι θα κουβαλαει το αποτελεσμα πανω του καποιος forever, πιστευω οτι το ψυχολογικο φορτιο εχει μεγαλυτερο αντικτυπο απο το εμφανισιακο η αυτα τα 2 σε συνδιασμο ειναι καταστροφικα. Καποια πραγματα πρεπει να υπερ-αναλυονται ωστε να ειναι εις γνωσην του καθενα τι παει να κανει.

Αυτα με τις μετρησεις ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες, συμφωνω απολυτα αλλα δυστυχος σε ποσες περιπτωσεις συμβαινει κατι τετοιο? Να βαζουν τον πελατη σε τετοιες λεπτομερειες ? Πολυ μικρο ποσοστο και τις περισσοτερες φορες τους συμφερει να μην τα ξερουμε αυτα ακομα και με μπακαλιστικο τροπο .

H μόνη λύση είναι διάβασμα/ενημέρωση. Αν δεν μπορείς (ή δεν θες) βάζεις το χέρι στην τσέπη. Όλα τα άλλα είναι επικίνδυνα.
 

glompos

New Member
Καλημέρα στα μέλη, έχει κάνει κάποιος smp στα AHC? Βρίσκομαι Ηράκλειο και επειδή μόνο αυτή η κλινική υπάρχει στην πόλη μου και για να μην ξενιτευομαι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (M@ri@ Kol...) και πληρώνω οδοιπορικά έχει κάνει κάποιος στη συγκεκριμένες κλιβικη; επίσης επειδή βλέπω και 14 διαφορετικες κλινικές άρα και διαφορετικοί γιατροι/αισθητικοι αν υπάρχει μέλος που να έχει κάνει επέμβαση στο Ηράκλειο..
 
Μπλουζα