Συζήτηση & Πληροφορίες για την κλινική

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Xristos87

Well-Known Member
ντιγκ...ντιγκ...ντιγκκ...τα emails. βαλτε μια τελεια βρε παιδια. θα αδειασετε το κεφαλι σας να γεμισετε το δικο μας;;; ΟΧΙ...αυτος π πραγματικα ενδιαφερεται θα βρει τον τροπο να μαθει την αληθεια. θα μπει εδω μεσα , θα παραμεινει τουλαχιστον ενα 6μηνο κ θα διαβασει πολλες ωρες.

αυτος π δεν ενδιαφερεται ειναι κανονας στη ζωη του να μην ενδιαφερεται (γενικοτερα) οποτε κ η (κακη) επιλογη του κινεται μεσα στο εν λογο αδιαφορο πεδιο του οσο κ αν θελει να πεισει τον εαυτο του οτι τωρα σε κατι τοσο σημαντικο καταβαλλει προσπαθεια για το καλυτερο.
 

Anastasakis Hair Clinic

Κλινική αποκατάστασης τριχωτού
Αν δεν κάνω λάθος έχει 7 Έλληνες μέλη η ISHRS οπότε πως είστε μόνο εσείς και ο Ζοντος;

Πιστοποιηση κατόπιν γραπτων και προφορικών εξετάσεων δινει μονο το American Board of Hair Restoration Surgery.
Μόνο ο Ζοντος και ο γράφων είναι μέλη.
Ειμαι Secretary και σε 2 χρονια θα ειμαι President εντωμεταξυ έχω προτεινει και τον Ζοντο για το Διοικητικό Συμβούλιο για ισχυροτερη εκπροσώπηση.

H ISHRS μεχρι πριν από 10 χρόνια σε έκανε μελος αν πηγαινες σε ένα συνεδριο. (Ειναι μια στρεβλωση που πολυ συντομα θα διορθωθεί)
Καποιοι που βλεπεις στην λιστα με τους Έλληνες έγιναν έτσι.
Έκτοτε, δεν έχουν ξαναερθει και απλα πληρωνουν τη συνδρομη για να κρατησουν τον "τιτλο".
Δεν συζηταμε καν για ενεργη συμμετοχή, επιτροπές, παρουσιασεις, κτλ.
Άλλοι 2 δεν δουλευουν καν Ελλάδα
Σε αυτη τη λιστα ας πουμε δεν ειναι ο Ζοντος, ειναι στην Δανια.
Πλεον απαιτούνται 4 (τεσσερα!), που αποδεικνυει πως έχεις σοβαρο ενδιαφερον και το ..κυνηγας.


 

Aris81

Well-Known Member
Αγαπητέ, έχοντας κάνει μια 3 ετη καμπανια μεχρι σημερα ενημερωνοντας για τους κινδυνους και τα ...κακοτοπια της ΜΕΤ στην Ελλάδα,
εχω συνολο >8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ views στο youtube.
Στην Ελλάδα....
..........................................................................................................................................................................................................................................................
Οκ, αλλα καιρός να δουμε και τακτικα, συνεχη και διαφορων ειδων αποτελεσματα ειτε σε συνεδρια, ειτε στο site τους ειτε και εδω μεσα.
Δεν συμφωνεις?

Συμφωνώ σε όλα,απλά κάποιες φορές να είσαι έτοιμος να πληρώσεις τις αμαρτίες του εκπροσώπου,που μας έγραφε σαν να ήταν εκπρόσωπος της Giant
του Γιάνγκου Δράκου

Δυο προυποθεσεις θα πρεπει παντα να ικανοποιουνται για να κριθει μια μεταμοσχευση επιτυχης στο τεχνικο κομματι,η φυσικοτητα του αποτελεσματος και η ορθη διαχειριση δοτριας.................................................................................................
............................................................................................................................................
υ.γ.Επειδη ειδα το σχολιο μου για εξακριβωση των πτυχιων των τεχνικων που αναλαμβανουν το ΚΕΦΑΛΙ μου σου προκαλεσε γελιο,οχι μονο πρεπει να το κανουν ολοι οι ασθενεις αλλα αν χρειαστει να βγαζουν και φωτογραφια τα πτυχια για περαιτερω διερευνηση.Ετσι πρεπει,λεφτα δινεις και πρεπει να απαιτεις οτι χρειαζεται για να διασφαλισεις την ψυχολογικη σου ηρεμια,αλλο αν τα λεφτα ειναι λιγα,προβλημα τους..εγω τα δινω οποτε εχω το δικαιωμα να απαιτω κιολας

Αυτό που σου προσάπτω για πολλοστή φορά,είναι πως γράφεις εξειδανικευμένα πράγματα που όμως είναι ουτοπικά...
Να βγάλεις φωτογραφίες πτυχία και να τα διευρευνήσεις;
Ποιος θα σε αφήσει να βγάλεις φωτογραφία το πτυχίο του και σε ποια "υπηρεσία" θα τα διερευνήσεις;

Και άντε στην Ελλάδα θα δεις ένα πτυχίο κρεμασμένο στον τοίχο και κάτι θα καταλάβεις.
Στην Κων/πολη αν δεις πτυχίο στα τουρκικά τι θα καταλάβεις;
Ξέρεις να ξεχωρίσεις το πτυχίο της νοσηλεύτριας από εκείνο του γιατρού;
Kαι ταυτοποίηση προσώπου πως θα κάνεις;
Mε τη νοσηλευτική μάσκα,οι περισσότεροι ίδια κοψιά έχουν εκεί πέρα.

Δε θα σε ρωτήσω καν,αν σε τυχόν επίσκεψή σου σε νοσοκομείο της Ελλάδας,
ζητάς πτυχία,τα οποία μάλιστα στα δείχνουν και τα φωτογραφίζεις για περισσότερη διερεύνηση.

Καλή η θεωρία,αλλά για πολλοστή φορά χωλαίνουμε στην πράξη....
 
Τελευταία επεξεργασία:

Nik.Mos

Well-Known Member
Καμια θεωρια,ολα ειναι θεμα ψυχολογιας.
Σκεψου ποσο διαφορετικα θα ηταν αν περνουσε την πορτα μια κλινικης καποιος και αρχιζε να βομβαρδιζει με ερωτησεις.Εγω σου λεω πως απο τα 4 ερωτηματα που συμβουλευει ο IHRS να θετουν οι υποψηφιοι στις τουρκικες κλινικες,μονο τα δυο να τεθουν θα εχεις παρει και τις απαντησεις που χρειαζεσαι.Οχι απαραιτητως απο αυτα που θα απαντησουν αλλα κυριως απο αυτα που δεν θα απαντησουν.Θα προσπαθησουν να υποβιβασουν την σημασια καποιων ερωτησεων,θα πουν πραγματα για να δικαιολογησουν το δικο τους λειτουργικο μοντελο και αυτα ολα μπορουν να πουν πολλα για την πραγματικη εικονα της κλινικης.
Με λιγα λογια,αυτο που λεω ειναι να τους τριζουν τα δοντια.Να μην μπαινουν μεσα σα προβατα προς σφαγη και αν καπου αισθανθουν οτι κατι δεν παει καλα να το πουν ή/και να ζητησουν την διακοπη της επεμβασης και να αποχωρησουν,το ενστικτο μας ειναι καλο να μην το αγνοουμε γιατι σωζει.
Στα ελληνικα δημοσια νοσοκομεια εχουμε γιατρους που συγκαταλεγονται στους καλυτερους στον κοσμο,εδω μιλαμε για τεχνικους και μη ιατρους,το ιδιο ειναι;
Αν το να ζητας τα πτυχια ομως ακουγεται τοσο περιεργο(για μενα καθολου),ή αν καποιος κολλαει στο να το κανει αυτο,τοτε μια μονο λυση απομενει,βαζεις Χ και πας αλλου.Επισης κανεις ενα λαθος, ευκολα μπορει καποιος να διερευνησει την αυθεντικοτητα των πτυχιων.Αλλα εγω σου λεω πως στο ακουσμα των πτυχιων ολοι θα ξεχασουν και τα λιγα αγγλικα που ξερουν.
 

vlafo

Well-Known Member
Αυτές τις γενικεύσεις καυτηριάζω,'ωστε να μην προκύπτει πως μία ολόκληρη χώρα με αναρίθμητες επιλογές,δεν μπορεί να αποτελεί επιλογή για μμ,
όπως επίσης να μην αυτοπροβάλλετε κανείς εγχώριος ως η μοναδική επιλογή στην Ελλάδα,γιατί όλοι οι άλλοι είναι κομμώτριες.
Όταν γενικεύεις μια κατάσταση και το πετάς σκοπίμως στον αέρα για τους γνωστούς λόγους,τότε αυτόματα έχεις κάνει το πρώτο σκόπιμο λάθος.
Η ισοπέδωση και λάσπη κάτω από τον υποφαινόμενο μανδύα της αλήθειας,όση αλήθεια και να περιέχει,έχει ήδη δημιουργήσει στρέβλωση και κακή εικόνα και μετά τρέχεις να αναστρέψεις την κατάσταση.
 

vlafo

Well-Known Member
Μακαρι να μπορουσα να συμφωνησω μαζι σου.
Εγω δεν ειμαι καθόλου ικανοποιημένος από το επίπεδο.
Αλλα μπορούμε κάλλιστα να το αναλυσουμε όποτε θες σε ξεχωριστο νημα, χωρις όμως αηδίες κάποιων τυπου "επιθεσεις σε συναδελφους", ειδικα οταν δεν ειναι καν συναδελφοι και όταν λέω πάντα και μονο την αλήθεια.

Τα περιστατικα που ανεφερα τα ανεφερα όχι ως τον μεσο όρο, αλλα ως τους αόρατους κινδύνους @Aris81 στην Ελληνική αγορά.
Ο κλασσικος ελεφαντας στο δωματιο για τον οποίο δεν μιλάει κανεις.
Προφανώς εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Θα πρέπει να εξηγείτε σε ποιους απευθύνεστε και να το διευκρίνιζετε επαρκώς και όχι να αναφέρεστε σε μια εικόνα που μπορεί να είναι αληθής,αλλά σε καμία περίπτωση η εξαίρεση δεν αποτελεί κανόνα των μμ στη Ελλάδα.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Προφανώς εχθρός του καλού είναι το καλύτερο.

Θα πρέπει να εξηγείτε σε ποιους απευθύνεστε και να το διευκρίνιζετε επαρκώς και όχι να αναφέρεστε σε μια εικόνα που μπορεί να είναι αληθής,αλλά σε καμία περίπτωση η εξαίρεση δεν αποτελεί κανόνα των μμ στη Ελλάδα.

Τώρα για να τα λέμε και όλα Vlafo εγώ θα συμφωνήσω ότι το επίπεδο δεν είναι υψηλο, μάλλον μέτριο (προς καλό). Αν εξαιρέσεις 2-3 ονόματα (και αυτά με τα αντίστοιχα αστεράκια) η Ελλάδα δεν προσφέρει υψηλού επιπέδου μμ όπως Ισπανία, Τουρκία ή και η Κύπρος που είναι το 1/10 σαν χώρα. Τόσα χρόνια τα φωνάζουμε στο φόρουμ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

vlafo

Well-Known Member
Τώρα για να τα λέμε και όλα Vlafo εγώ θα συμφωνήσω ότι το επίπεδο δεν είναι υψηλο, μάλλον μέτριο. Αν εξαιρέσεις 2-3 ονόματα (και αυτά με τα αντίστοιχα αστεράκια) η Ελλάδα δεν προσφέρει υψηλού επιπέδου μμ όπως Ισπανία, Τουρκία ή και η Κύπρος που είναι το 1/10 σαν χώρα. Τόσα χρόνια τα φωνάζουμε στο φόρουμ.
Μα επουδενι δεν είπα ότι είναι υψηλό.
Αλλά δεν είναι στο 5 αλλα στο 7.
Θέλεις να μιλήσουμε και να κάνουμε μια ιστορική αναδρομή από το 2003 που βγήκε η fue τι έχει συμβεί παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα?
Την Τουρκία την αφήνω απέξω δεν ειναι κριτήριο μια χώρα 80εκ με ένα τζίρο 1billion και 1000 κλινικές,να λέμε ότι έχει υψηλό επίπεδο επειδή έχει 2,3 τοπ κλινικές.
Πλήρη αποτυχία.
Για Ισπανία τα βήματα που κάνανε,ήταν πράγματι πολλά και σχετικά γρήγορα.
Για Κύπρο θα μου επιτρέψεις να έχω αμφιβολίες,και μέσα από το φόρουμ δεν είναι αυτή η εικόνα που παρουσιάζεται,αλλά δεν θέλω να ανοίξω τώρα τους ασκούς και δεν έχω και όρεξη.
Ελλάδα αν μαζέψουμε όλα τα στοιχεία και δούμε την αγορά της,πλέον παράγει πολύ καλά αποτελέσματα σε σχέση όχι με το παρελθόν μόνο,αλλά ούτε και με την Ισπανία, αλλά σε σύγκριση με τις άλλες χώρες.
Πολύ μεγάλη πρόοδος και βελτίωση.
Ναι το μέτριο έχει πάει πλέον στο 7 δεν είναι 5.
Η συνολική εικόνα σε βάθος χρόνου αυτή είναι.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Στο 7 θα έβαζα τις τοπ κλινικές στην Ελλάδα, γιατί υπάρχει και πολύ πλέμπα που παίρνει κάτω από 5 (μην γράψω ονόματα τώρα και παρεξηγηθούν οι γνωστοί υποστηρικτές). Αν λοιπόν βγάλεις μέσο όρο δεν νομίζω ότι είμαστε στο 7.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vlafo

Well-Known Member
Μα για τις τοπ μιλάμε,αυτές έχουν καθορίσει την αγορά και σε αυτές απευθύνεται η μάζα,οι υπόλοιπες κάτω του 5 δεν είναι τόσες πολλές ούτε έχουν τόσους πελάτες για να διαμορφώνουν τον μέσο όρο.
Ναι αυτές όπου επικρατεί το μπάχαλο να κλείσουν όλες όσον αφορά το κομμάτι των μμ.
Και γνωρίζεις πολύ καλά ποιοί είναι οι leader της αγοράς μμ στην Ελλάδα.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Δυστυχώς oι μόνες που έχουν πραγματικό output στις μμ είναι η DHI και Advanced. Για μένα καμμία από τις 2 δεν είναι στο 7 (και ας έχουν αντίρρηση κάποιοι για την Advance). Ο (υπό διερεύνηση) ελπιδοφόρος Τυρκάλας πχ με ένα περιστατικό την ημέρα (ή μισό) είναι σαν να μην υπάρχει (με τον τρόπο που δουλεύει). Toν βλέπεις, σε 5-6 μήνες πλαφόναρε. Για να πεις ότι έχεις πραγματικό output για τις μάζες θες 6-7 τέτοιους για το μέγεθος της χώρας όπως συμβαίνει στην Ισπανία.
 

giwrgos8888

Active Member
Για Κύπρο θα μου επιτρέψεις να έχω αμφιβολίες,και μέσα από το φόρουμ δεν είναι αυτή η εικόνα που παρουσιάζεται,αλλά δεν θέλω να ανοίξω τώρα τους ασκούς και δεν έχω και όρεξη.
vlafo
οχι να μας πεις!. πολυ ειμαστε εμεις που λεμε να παμε κυπρο για μεταμοσχευση
 

vlafo

Well-Known Member
Οι δύο αυτές κλινικές ήταν οι μόνες στην Ελληνική αγορά με πρώτη την προϊστορική dhi για αυτό κυριάρχησαν.
Σε μια άλλη αγορά των μμ που έχει αλλάξει άρδην.Αρα λογικό.
Ο Τιρκαλάς θα το αλλάξει το μοντέλο,είμαι σχεδόν σίγουρος για αυτό,προφανώς και δε μπορεί να το συνεχίσει έτσι.
Εκτός και πάει λογική Cuto αν συνάδει και με τα αποτελέσματα του.

6-7 είναι πάρα πολλοί για το μέγεθος μας.
3-4 αν είχε και ήταν στο 8 θα ήταν άψογα.
 

vlafo

Well-Known Member
Για Κύπρο θα μου επιτρέψεις να έχω αμφιβολίες,και μέσα από το φόρουμ δεν είναι αυτή η εικόνα που παρουσιάζεται,αλλά δεν θέλω να ανοίξω τώρα τους ασκούς και δεν έχω και όρεξη.
vlafo
οχι να μας πεις!. πολυ ειμαστε εμεις που λεμε να παμε κυπρο για μεταμοσχευση
Μπορείς να μπεις μέσα στο φόρουμ στις παρουσιάσεις,και να δεις τα αποτελέσματα τους.
Γιατί ρωτάτε εμένα?
Πέρα του ότι είναι 2 σοβαρές κλινικές,αυτό είναι ένα από τα πολλά κριτήρια που παίζουν ρόλο.
Στα υπόλοιπα έχετε την πληροφορία εδω μέσα να την αξιολογήσετε.
 

alex7

Well-Known Member
Δυστυχώς oι μόνες που έχουν πραγματικό output στις μμ είναι η DHI και Advanced. Για μένα καμμία από τις 2 δεν είναι στο 7 (και ας έχουν αντίρρηση κάποιοι για την Advance). Ο (υπό διερεύνηση) ελπιδοφόρος Τυρκάλας πχ με ένα περιστατικό την ημέρα (ή μισό) είναι σαν να μην υπάρχει (με τον τρόπο που δουλεύει). Toν βλέπεις, σε 5-6 μήνες πλαφόναρε. Για να πεις ότι έχεις πραγματικό output για τις μάζες θες 6-7 τέτοιους για το μέγεθος της χώρας όπως συμβαίνει στην Ισπανία.
ο Τιρκάλας δουλεύει μόνος.Εκ των πραγμάτων μπορεί να παράγει 1 ή μισό αποτέλεσμα την ημέρα.Αν αλλάξει το μοντέλο και το κάνει σα του Βεκρή που δουλεύει με μοντέλες νοσηλεύτριες προφανώς και θα παράξει πολλες μεταμοσχεύσεις
 

vlafo

Well-Known Member
ο Τιρκάλας δουλεύει μόνος.Εκ των πραγμάτων μπορεί να παράγει 1 ή μισό αποτέλεσμα την ημέρα.Αν αλλάξει το μοντέλο και το κάνει σα του Βεκρή που δουλεύει με μοντέλες νοσηλεύτριες προφανώς και θα παράξει πολλες μεταμοσχεύσεις
200 μμ το χρόνο και μόνος αν είσαι δεν είναι λίγες.
 
Μπλουζα