Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
εγω ειμαι με αναρωτικη σπιτι (χειροργειο ωλενιο νευρο ) εχω α βγω εξω 7 ημερες εκει α δεις φρικηΠότε βλέπετε με τα τωρινά δεδομένα να βγαίνονμε από αυτό το μαρτύριο?
Γιατί έχω αρχίσει και φρικάρω σιγά σιγά.
λενε για ιουνιο με ιουλιο. και απο μεσα αυγουστου παλι τα ιδιαΝα το επαναδιατυπώσω.
Με τα μελλοντικά σχέδια,το Πάσχα κατά Μάιο, θα έχουμε ελευθερωθεί?
Να το επαναδιατυπώσω.
Με τα μελλοντικά σχέδια,το Πάσχα κατά Μάιο, θα έχουμε ελευθερωθεί?
Δηλαδή τι θέλεις να μου πεις,ότι το καλοκαίρι θα μας έχουν μέσα?Ούτε με σφαίρες αλλά πιθανώς να είναι καλύτερη η κατάσταση σε σχέση με τώρα λόγω καλύτερου καιρού και εμβολισμού μιας σεβαστής κατηγορίας ευπαθών ομάδων.
Αν επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί που θα γίνει,θα έχουμε φτάσει στα 4εκ οπότε θα είμαστε οκ.
εσεις θα κανετε εμβολιο οταν ειναι διαθεσιμοΤο θέμα είναι να υπάρχουν εμβόλια. Εκεί είναι το θέμα.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Από ότι φαίνεται η ροή αποκαθίσταται.Το θέμα είναι να υπάρχουν εμβόλια. Εκεί είναι το θέμα.
Έδω εχουν αρχίσει να λενε οτι διακοπες στο εξωτερικό το καλοκαιρι ειναι μη ρεαλιστικό σενάριο !Δηλαδή τι θέλεις να μου πεις,ότι το καλοκαίρι θα μας έχουν μέσα?
Δεν γίνεται αυτό με τίποτα δεν παίζει.
Αν επιταχυνθούν οι εμβολιασμοί που θα γίνει,θα έχουμε φτάσει στα 4εκ οπότε θα είμαστε οκ.
εσυ δεν ησουν με κορασιο που ηταν κουλ και δεν ηθελε γαμους ??Ειμαστε στη φάση που εχουμε φρικάρει ολοι .
Ειδικά εμείς οι ελεύθεροι![]()
Ναι αλλά μου λείπει το πλήθος ρε manεσυ δεν ησουν με κορασιο που ηταν κουλ και δεν ηθελε γαμους ??
Θα ετοιμάσω τα lexotanil,θα είμαστε με τα μαλλιά να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη.Έδω εχουν αρχίσει να λενε οτι διακοπες στο εξωτερικό το καλοκαιρι ειναι μη ρεαλιστικό σενάριο !
για Ιρλανδια μιλαει, εσυ μια χαρα θα εισαι...Θα ετοιμάσω τα lexotanil,θα είμαστε με τα μαλλιά να κοιταζόμαστε στον καθρέφτη.