!!!Νέοι κανόνες ποσταρίσματος!!! ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καταρχήν το ότι συγκρίνεις μια συζήτηση ενός πάνελ σοβαρού ,με συζητήσεις που γίνονται σε ένα φόρουμ είναι λάθος..εντελώς διαφορετικές συνθήκες συζήτησης..

Τα νήματα παρουσιάσεων έτσι έπρεπε και έτσι πρέπει να είναι. Τα άλλα νήματα όχι, όπως είπα υπάρχει το μπλα-μπλα ή και άλλα νήματα που μπορούν να ανοιχτούν για οποιονδήποτε λόγο.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Κανόνες λοιπόν cvial θα πρέπει να μπουν και σε άλλα πολλά πράγματα για να υπάρχει σοβαρότητα στο φόρουμ και να μην λέει ο καθένας ότι θελει αλλιώς και με αυτόν τον τρόπο που επέλεξες τώρα δεν νομίζω ότι θα σταματήσει να υπάρχει φασαρία. Έστω και με ένα μνμ καθε μέρα.
 

tol

Well-Known Member
Για μενα ειναι απλο το θεμα. Τα μελη εκαναν λαθος τοτε με την επιθεση στον Αναστασακη(εντελως αδικη, για μενα, μην αρχισετε) και αυτος εκανε λαθος που εβαλε τον ''εκπροσωπο'' να κανει επιθεση στα μελη γιατι ουσιαστικα εκανε το ιδιο πραγμα με αυτο που κατηγορουσε.
Μεχρι τοτε εδινα προσωπικα 90% δικιο στον Αναστασακη. Τωρα το εχασε ολο.

Απλα αυτο θα πρεπει να μας γινει μαθημα γενικοτερα, για την επομενη φορα, για αλλο γιατρο. Ως προς την δικη μας συμπεριφορα. Αλλα βλεποντας οτι κανεις δεν εχει μετανιωσει για τιποτα. Ειμαι υπερ των σκληρων μετρων του Cviλιά.
Φιλε vag, σου το εχω γραψει και αλλες φορες... Κάνεις λαθος εκτιμηση, γιατι απλουστατα "εχεις χασει επεισοδια". Δικαιολογεις τον κ. Αναστασακη, ενω δεν εχεις διαβασει ολα τα νηματα. Εχεις κανει μια επιλεκτικη αναγνωση.

Ο κ. Αναστασακης ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΑΡΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ.

Σε πολλα μελη που τολμησαν με ευγενεια να κανουν καποιες παρατηρησεις, αρχισε να τους απευθυνεται με ειρωνικο και προσβλητικο υφος. Θεωρησε οτι δεν εχουμε κανενα δικαιωμα εκφορας γνωμης και με υφος χιλιων καρδηναλιων μας υποτιμουσε ολοφανερα.

Προσωπικα η "διαμαχη" μας ξεκινησε μια μερα του Ιουνιου που τολμησα να επισημανω μια ασυνεπεια στα γραφομενα του. Άλλα εγραφε την προηγουμενη, άλλα την επομενη. Οταν, λοιπον διαβασε την παρατηρηση μου ο κ. Αναστασακης μου απαντησε με προσβλητικες, χυδαιες φρασεις. Φυσικα και εγω του απαντησα με αναλογο υφος.

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ Ο CVIAL ΔΙΕΓΡΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΑ. Οσοι προφτασαν να τα διαβασουν, μπορουν να το επιβεβαιωσουν.

Την ιδια χειριστη και επονειδιστη συμπεριφορα ειχε και απεναντι σε αλλα μελη.

Πως, λοιπον, τον δικαιολογεις, ενω εισαι ανενημερωτος;

Ναι, αν αρχισες να διαβαζεις ετεροχρονισμενα καποια αρνητικα σχολια μελων που υπο το κρατος της οργης για τη συμπεριφορα του γιατρου παρεκτραπηκαν, λογικο ειναι να σχηματισεις λανθασμενη εικονα.

Αν, ομως, ειχες παρακολουθησει απο την αρχη ολα τα νηματα, τοτε ποτέ δε θα δικαιολογουσες την αλαζονεια του γιατρου.

ΥΓ Και κατι τελευταιο...επειδη γραφεις αρνητικα σχολια για τον δηθεν εκπροσωπο της κλινικης...ουτε αυτο δεν εχεις καταλαβει ακομα, οτι δηλαδη μιλαμε ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. Ειναι τοσο ξεκαθαρο απο το υφος γραφης οτι προκειται για τον κ. Αναστασακη (ή στη χειροτερη περιπτωση για φερεφωνο του κ. Αναστασακη). Οπως γραφει ο εκπροσωπος, ετσι ακριβως εγραφε ο γιατρος.
 

Bill1991

Active Member
Αυτοί που η κλινική (του Αναστασάκη)τους κάλεσε από εκεί να ρωτήσουν ότι θέλουν αλλά δεν απάντησαν ποτέ και συνεχίζουν να πετάνε λάσπη , καλό είναι να σταματήσουν να ασχολούνται με μία εκ των κορυφαίων κλινικών στην Ευρώπη.
 

aeratos28

Just aeratos
Αυτό που αυτοπροσδιορίζονται σαν οι καλύτεροι στην Ελλάδα και στους κορυφαίους της Ευρώπης είναι φοβερό..για να καταλάβετε για τι χαζοβιοληδες,η στημένους συμφορουμιτες έχουμε εδώ πέρα..από πού ρε τελεμέ είναι στους κορυφαίους της Ευρώπης?που στηρίζετε κάτι τέτοιο?100 φορές έχουμε πει να ανέβουν νήματα με αποτελέσματα dense packing όπως έχουμε άπειρα παραδείγματα από τους κορυφαίους πραγματικά της Ευρώπης .εδώ και δύο τρεις μήνες έχει ζητηθεί και το μόνο που βλέπουμε είναι κάτι πικραμένους με αδιάφορες επεμβάσεις ..τσουκου τσουκου καλυτερεψαμε τη δύσκολη κατασταση στην οποία ήταν πριν.ολο αυτό βλέπω..κοκοκο και αυγό τπτ...με μέτριους λοιπόν αφήστε τα κορυφαία λόγια..κορυφαία έργα να δείξει,πολλά και συνεχόμενα...έχει? Ε μπιλακο?
 

aeratos28

Just aeratos
Μπορείς να απαντήσεις εδώ ρε ,από τις 23 του μήνα και μετά θα ισχύει αυτό είπε ο cvial..άσε τα προσωπικά μνμ και απαντα εδώ ..και άσε τα τζάκια με τα ποτακια που κάνουν οι κορυφαίοι..αν γίνετε που δεν το βλέπω ποτέ,το συζητάμε παλι
Για τον bill1991 το έγραψα αυτό γιατί στέλνει προσωπικά μνμ και λέει διαφορα..
 
  • Like
Reactions: tol

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
Κάνει προπόνηση λέει..να κάνω και εγώ από τώρα γιατις 23 του μηνα..ρε κακομοίρη ,θα σε φωνάζω βοηθό ποντικαρα τριποτρολια εσένα..bill1991
 

aeratos28

Just aeratos
Ο 0.60 θα σε λέω bill1991..χαϊδευτικά,όπως έλεγαν τους έμισθους για να στέλνουν μνμ υπεράσπισης του αλ6..μιλάμε ντροπή πραγματικά.χαχαχαχα τραγικοί είστε ρε.
 

aeratos28

Just aeratos
Επειδή ο bill1991 συνεχίζει τα προσωπικά μνμ και εγώ δεν έχω να κρύψω κάτι ,μου λέει πως αν είμαι αρσενικός να πάω στην κλινική του Αναστασάκη και να ανοίξει κάμερα και να του πω τα οποια παράπονα..μάλιστα.!
Θα σου απαντήσω εδώ bill1991..
Το αν είμαι αρσενικός η όχι δεν τίθεται στην κρίση σου ούτε στην κρίση του Αναστασάκη..περισσότερο τώρα που κρύβεται πίσω από τον και καλά εκπρόσωπο του ..εγώ αυτό που λέω λοιπόν είναι ..λέει ότι είναι ο καλύτερος στην Ελλάδα και στην Ευρώπη..ωραία..απέδειξε το..από το καλοκαίρι ,έχουμε πει πόσα μέλη να δούμε επέμβασης dense packing ,σοβαρές δουλειές..όπως αυτές που ψάχνει τώρα ο doctor who,που ετοιμάζεται για επέμβαση..από 15αυγουστο έφτασαν Χριστούγεννα και ακόμα δεν έχουμε δει ούτε 1...
 

aeratos28

Just aeratos
Γράψε εδώ ότι μου στέλνεις σε προσωπικά μνμ..μην γίνεσαι γυναικωτός..εσύ μίλησες για αρσενικούς πριν bill1991..και βασικά δεν κάθομαι σε π.μ να απαντάω σε βλακείες που πιστεύεις..είναι ενοχλητικό,λαρωσε λίγο γράψε εδω σε όλους αυτά που λες και απέδειξε τα..ντομπρα πραγματα
 

tol

Well-Known Member
Αυτοί που η κλινική (του Αναστασάκη)τους κάλεσε από εκεί να ρωτήσουν ότι θέλουν αλλά δεν απάντησαν ποτέ και συνεχίζουν να πετάνε λάσπη , καλό είναι να σταματήσουν να ασχολούνται με μία εκ των κορυφαίων κλινικών στην Ευρώπη.

Τι γραφεις, φερεφωνο, υποτακτικε της κλινικης; Να δωσουμε, δηλαδη, και 70 ευρω απο πανω, για να μας μιλησει απαξιωτικα καταμουτρα ο αλαζονας διευθυντης της κλινικης!!! Να μας λειπει το βυσσινο!!

Δεν τα δινω καλυτερα στο τσιγγανακι της γειτονιας που τα εχει πραγματικα αναγκη; Θα τα δωσω σε εναν υπερφιαλο που νομιζει οτι ειναι ο κορυφαιος των κορυφαιων και πρεπει να αμειβεται με 3 ευρω το graft;

ΥΓ Υποχειριο, ανδρεικελο, μαριονετα του κ. Αναστασακη, να σε πληροφορησω οτι εγινες μελος ενος forum. Εγινες μελος μιας ΟΜΑΔΑΣ που κοινος στοχος ειναι η εξυπηρετηση του συμφεροντος της ομαδας. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΟΣ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΝΙΚΩΝ. Αυτο δε λες να το καταλαβεις.

Οταν πριν απο τρεις μηνες τολμησες χωρις ντροπη να γραψεις.. "οσο θελει μπορει να χρεωνει ο γιατρος...ευχομαι να χρεωνει 5 ευρω το graft, γιατι το αξιζει απολυτα...",

οταν πριν λιγες μερες εγραφες... "γλεντα τους, κ. Αναστασακη..." και πολλα άλλα τετοια αναξια λογου, απεδειξες περιτρανα τον δολιο, υποχθονιο ρολο σου. Τσιρακι της κλινικης ησουν, εισαι και θα εισαι.
 
Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
Εγώ πάντως αν ο Αναστασάκης θέλει consultation μαζί μου ,να πάρει τηλ να κανονίσει ραντεβού και όποτε είμαι ελευθερος,γιατί είμαι πολύ busy,κανονίζουμε να τον δεχτώ..150€ ,10 λεπτά ενημέρωση και είμαστε οκ...εμ πως είμαι ο κορυφαίος στην Ευρώπη,δεν έχω ελεύθερο χρονο
 

tol

Well-Known Member
Ρε παιδια, μηπως ο Bill ειναι ο ιδιος ο κ. Αναστασακης :p :D o_O;

Ο υποτακτικος της κλινικης μου στελνει pm και προσβαλλει το επαγγελμα μου, οπως ακριβως εχει κανει παμπολλες φορες ο γιατρος.

Δεν ντρεπονται καθολου;

Ανδρεικελο, χρηματοδοτουμενε της κλινικης, το λειτουργημα μου μην τολμησεις να το ξαναπιασεις στο στομα σου. Πλεον εχεις ξεφυγει τελειως. Γλυφτη, δε θα ανεχθω ξανα τετοιες προσβολες.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα