Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Εννοείς να ψάξω εγώ για σένα?αυτήν έψαχνα!!θυμόμουν ότι ήταν στο νήμα του mane αλλα δεν το έβρισκα,μπορεις να μου στείλεις τον σύνδεσμο του νήματος?
αμα βαλουμε τη φυτικη λακ μετα για να εφαρμοσουμε regaine ή αλλη τοπικη λοσιον θα πρεπει σιγουρα να λουστουμε πρωτα ε, αλλιως μπορει να μην απορροφηθει καλα η λοσιον..ετσι δεν ειναι ;Ναι τη phytolaque μισοτιμής από σκρουτζ:
![]()
Phyto Phytolaque Design Spray 100ml
Βρες τιμές για το προϊόν Phyto Phytolaque Design Spray 100ml από 2 καταστήματα. Δες χαρακτηριστικά & πραγματικές κριτικές χρηστών!www.skroutz.gr
Καταπληκτική σε όλα. Ανακάλυψη του Γιώργου στο νήμα του mane.
Η ρουτίνα η δική μου λέει λούσιμο κάθε βράδυ, στέγνωμα και regain αφρό σε καθαρό κεφάλι που δρα όλο το βράδυ.αμα βαλουμε τη φυτικη λακ μετα για να εφαρμοσουμε regaine ή αλλη τοπικη λοσιον θα πρεπει σιγουρα να λουστουμε πρωτα ε, αλλιως μπορει να μην απορροφηθει καλα η λοσιον..ετσι δεν ειναι ;
εντάξει αφου βάζεις μια φορα το βράδυ regaine βολευει η λακ...Η ρουτίνα η δική μου λέει λούσιμο κάθε βράδυ, στέγνωμα και regain αφρό σε καθαρό κεφάλι που δρα όλο το βράδυ.
Το επόμενο πρωί ανάλογα που θα πάω και με ποιους παίζω με λακ και άλλα προϊόντα τα οποία διώχνω κάθε βράδυ στο λούσιμο.
Κανουμε ακριβως το ιδιο προγραμα ... κ γω το χω γυρισει καθε βραδυ μινοξ κ καθε πρωι μανε κ λακ ....Η ρουτίνα η δική μου λέει λούσιμο κάθε βράδυ, στέγνωμα και regain αφρό σε καθαρό κεφάλι που δρα όλο το βράδυ.
Το επόμενο πρωί ανάλογα που θα πάω και με ποιους παίζω με λακ και άλλα προϊόντα τα οποία διώχνω κάθε βράδυ στο λούσιμο.
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
ειναι ασφαλη ομως αυτα σε μορφη spray; θελω να πω μηπως δεν αφηνουν τον θυλακα να αναπνεει κ ετσι επιταχύνεται η τριχόπτωση (ειδικα για καθημερινη χρήση) ;Κανουμε ακριβως το ιδιο προγραμα ... κ γω το χω γυρισει καθε βραδυ μινοξ κ καθε πρωι μανε κ λακ ....
Μα το κεφαλι αναπνέει καθε μερα 8-12 ωρες το 24ωρο αναλογως ποσο αργα γυρνας σπιτι σου ... εγω προσωπικα υπαρχουν κ μερες που δεν βαζω οταν κανω εξόδους λίγη ωρα απ το σπιτι ... η τριχόπτωση δεν επιρεαζεται απ αυτα. Η κληρονομικότητα ειναι το Α κ το ω. Απο κει κ περα η μείωση η το κόψιμο μινοξ πιστευω κανει ζημια ....ειναι ασφαλη ομως αυτα σε μορφη spray; θελω να πω μηπως δεν αφηνουν τον θυλακα να αναπνεει κ ετσι επιταχύνεται η τριχόπτωση (ειδικα για καθημερινη χρήση) ;
βεβαια η κληρονομικοτητα θα καθορισει που θα φτάσει το pattern σου, απλα αμα κάνεις καταχρηση σε προιοντα styling και εχεις ΑΓΑ τοτε πιστευω θα επιταχυνθει η τριχόπτωση εστω κ λιγο...ενω σε καποιον που δεν έχει ΑΓΑ δεν θα του προκαλουσαν τριχόπτωση.Μα το κεφαλι αναπνέει καθε μερα 8-12 ωρες το 24ωρο αναλογως ποσο αργα γυρνας σπιτι σου ... εγω προσωπικα υπαρχουν κ μερες που δεν βαζω οταν κανω εξόδους λίγη ωρα απ το σπιτι ... η τριχόπτωση δεν επιρεαζεται απ αυτα. Η κληρονομικότητα ειναι το Α κ το ω. Απο κει κ περα η μείωση η το κόψιμο μινοξ πιστευω κανει ζημια ....