Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Καταρχην σ ευχαριστω και μονο για τον κοπο σου..! Ενδιαφερον και θα κοιταξω να την προμηθευτω. Εγω χρησιμοποιω χτενα (τσατσάρα), δεν ξερω αν κανω λαθος ή σωστα. Τα προιοντα αυτα οντως ειναι πολυ καλα...!
Για την syoss keratin την λακ τι γνωμη εχεις? Που ειναι στο χρυσο φιαλιδιο, την εχεις δοκιμασει? Γενικα αυτα τα σκευασματα φευγουν δυσκολα ρε γαμωτο.Μπορείς να πειραματιστείς με διάφορες και ότι σου ταιριάζει καλύτερα αυτό και επιλεγείς.
Να σε καλά και εγώ ευχαριστώ!
Για την syoss keratin την λακ τι γνωμη εχεις? Που ειναι στο χρυσο φιαλιδιο, την εχεις δοκιμασει? Γενικα αυτα τα σκευασματα φευγουν δυσκολα ρε γαμωτο.
Αν το μαλλι ειναι αραιο και με τον πηλο κολλανε οι τριχες μεταξυ τους ειδικα μπροστα, σε μενα προσωπικα αναδεικνυει τα κενα σημειαΓια πηλο τι γνωμη εχετε?χρησιμοποιει κανενας?
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Μετα τη θαλασσα πραγματικα ειναι τουμπανο το μαλλι... και το αλατι στο δερμα διωχνει και την γυαλαδα με το θαμπο αποτελεσμα που δινει. Δεν λουστηκα 3 μερες για να το χαρω σκεψου εγω που καθε βραδυ αν δεν λουστω δεν γινεταιΔεν θα μπορουσαμε να φτιαξουμε δικο μας σπρει με αλατι ιμαλαιων που κανει και καλο στο μαλλι?![]()
Θα ηταν οτι καλυτερο πραγματικα, προς το παρον τα ετοιμα ειναι οτι πιο κοντινο...!Για αυτο λεω και εγω οτι μηπως πρεπει να μαθουμε να φτιαχνουμε κατι τετοιο.
Βελτιωνει την ΣΔ και ισως τριχοπτωση και εχουμε και styling.