Cvial, dr. jose lorenzo, fue, 2701 grafts, 19-20/7/2016 (2nd operation)

kolias

Active Member
με εχει στεναχωρησει πολυ η περιπτωση του παντελη απο την γνωστη κυπριακη και καταληγω στο συμπερασμα οτι ο cvial εχει απολυτο δικιο στις μεταμοσχευσεις δεν πρεπει να ρισκαρεις . αν δεν εχεις τα χρηματα κανεις υπομονη μεχρι να τα μαζεψεις και την κανεις στον καλυτερο γιατρο που μπορει να αντεξει η τσεπη σου. δεν ειναι ουτε καν θεμα εξαιρετικου αποτελεσματος φυσικου η αν το παρει καποιος χαμπαρι. μαγκες παιζονται τα κεφαλια μας και η αξιοπρεπεια μας.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Πριν μια εβδομάδα είπα να πάω για κούρεμα αφού το μαλλί έστρωνε με δυσκολία. Δυστυχώς εμείς που έχουμε σπαστό-σγουρό μαλλί δεν μπορούμε να το αφήσουμε σε μεγάλο μήκος γιατί χάνεται η μπάλα. Επίσης κάτι που δεν έχει τονιστεί είναι ότι ναι μεν το σπαστό προσφέρει περισσότερο όγκο & κάλυψη αλλά έχει το μειονέκτημα ότι δεν στρώνει ομοιόμορφα με συνέπεια κάπου να συσωρεύεται και να πέφτει πολύ και κάπου καθόλου ή λίγο αφήνοντας κενά.

Μετά το κούρεμα και πριν το λούσιμο η κομμώτρια με ρώτησε αν θα ήθελα να κάνουμε "ίσιωμα". Μετά από την σχετική ενημέρωση κατάλαβα ότι με χρήση κάποιων προιόντων μετατρέπεται το εμφανές μήκος της τρίχας σε ίσιο και πρακτικά αποκτάς ίσιο μαλλί. Η διαδικασία διαρκεί 20 λεπτά και το αποτέλεσμα είναι μόνιμο. Προφανώς χρειάζεται επανάληψη μετά από κάποιους μήνες γιατί η τρίχα που μεγαλώνει από τη ρίζα συνεχίζει προφανώς να είναι σγουρή. Είπα λοιπόν να πειραματιστώ αλλά την παρακάλεσα αν είναι δυνατόν να μην το κάνουμε "λαμπάδα" αλλά να παραμείνει ελαφρώς σπαστό. Ο λόγος που το έκανα είναι γιατί θέλω να το μεγαλώσω πάνω από τα 4-5cm (που είναι και το μέγιστο μήκος που το αφήνω) και φυσικά να δω πως θα φαίνεται και τι δυνατότητες styling θα μου δώσει.

Εδώ κατά την διαδικασία εφαρμογής των προιόντων (διαρκεί περίπου 20 λεπτά)

IMG_3824R.jpg

IMG_3834R.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία:

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Εντυπώσεις; Έχει πλάκα να συνηθίσεις κάτι που το κάνεις για πρώτη φορά. Ακόμα ψάχνομαι και αυτό από μόνο του έχει ενδιαφέρον.

IMG_3864R.jpg

IMG_3857r.jpg


Φράνζτα στα πλάγια. Πριν ήταν αδύνατον.

IMG_3859R.jpg

Ομοιόμορφο στρώσιμο προς τα πίσω. Επίσης αδύνατον.
 

John_John1

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μαρεσει και σου πάει.! Πιστεύω σε κάνει πιο νέο.
Ισιωτικη πρέπει να έκανες έτσι? Κάποτε είχα κάνει και ο γαμπρός μου.
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παραθέτω μια σειρά φώτο από λούσιμο μέχρι τελικό αποτέλεσμα με χτένισμα παρόμοιο με αυτό που έκανα σε σχέση με το σγουρό για να δούμε διαφορές στην κάλυψη και ειδικά στην ομοιομορφία. Για να το πετύχω δεν χρησιμοποίησα πιστολάκι αλλά στέγνωμα με πετσέτα για να το σγουρίνω λίγο περισσότερο.

IMG_4111R.jpg

Εντελώς υγρό, μόλις έχω βγει από λούσιμο

IMG_4117R.jpg

Ένα πρώτο στέγνωμα με πετσέτα.

IMG_4123R.jpg

Πιο καλό στέγνωμα με πετσέτα.

IMG_4212R.jpg

Πανοραμική στο γνωστό χώρο γραφείου (για σύγκριση με τις προηγούμενες φώτο) με φλας πάνω στο μαλλί σε απόσταση 40cm.

IMG_4214R.jpg

Πανοραμική στον ίδιο χώρο αλλά σε απόσταση 20cm με φλας πάνω στρ μαλλί. Εδώ αρχίζει και φαίνεται στο τέλος της ζώνης C η μικρότερη φύτευση.

IMG_4217R.jpg

Στα 20cm με φλας.

IMG_4127R.jpg

Πανοραμική κοντινή στα 20cm με εξωτερικό φως διάχυσης για να μην υπάρχουν ούτε σκιές ούτε υπερέκθεση και να είναι εμφανείς όλες οι λεπτομέρεις. Κάμερα ζουμ (x2) από iphone X. Από τεχνικής πλευράς η πιο αποκαλυπτική και σωστή φώτο. Και μια οδηγία για όσους βάζουν φώτο έξω. Στα επαγγελματικά στούντιο η φωτογράφηση δεν γίνεται με το φλας να χτυπάει στο κεφάλι αλλά με "ομπρέλες" που διαχέουν το φως στον χώρο για να δημιουργηθεί ικανό φως διάχυσης έτσι ώστε να υπάρχει ομοιόμορφος φωτισμός χωρίς σκιές και να φαίνονται όλες οι λεπτομέρειες. Σε εξωτερικούς χώρους αυτό επιτυγχάνεται με φώτο σε σημεία που ο ήλιος ΔΕΝ χτυπάει κατευθείαν στο κεφάλι αλλά δεν είναι και στη σκιά.

Εν κατακλείδι αυτό που παρατηρώ είναι ότι η ελαφρώς σπαστή τρίχα κάνει θαύματα όσον αφορά την ομοιομορφία στην κάλυψη. Μπορεί να μην δίνει όγκο στο κεφάλι (αν και με jel μπορείς να κάνεις μπροστά "κοκκορακι" δίνοντας αυτή την ψευδαισθηση) αλλά από την άλλη καλύπτει ομοιόμορφα όλη την περιοχή χωρίς εμφανή κενά, χαρακτηριστικό του σγουρού μαλλιού όταν μπλέκει.
 
Τελευταία επεξεργασία:

manosxristos

New Member
Ωραία αποτέλεσμα σίγουρα η σπαστή τρίχα δεν βοηθάει στο χτένισμα ... ίσως κ χαζή η ερώτηση που κάνω αλλά σε άτομα με πρόβλημα τριχόπτωσης, η ισιοτικη επηρεάζει ίσως αρνητικά ;;;
 

kolias

Active Member
cvial θελω να σου πω την προσωπικη μου αποψη χωρις φοβο και παθος μην το ξανακανεις μπορει να σε βολευει η να κερδιζει σε καποια σημεια αλλα εχει μια ταση να μοιαζει με περουκινι δεν ξερω ισως στην πορεια στρωσει πριν μπορει να ηταν λιγο πιο χυμα αλλα φαινοταν κανονικοτατο μαλλι
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Kolias, δεν είπα ότι θα το ξανακάνω (εξάλλου δεν μου αρέσει καθόλου η ιδέα να ρίχνω κάθε 2-3 μήνες προιόντα στο κεφάλι μου). Απλά ένα πείραμα έκανα να δω πως είναι και πιο πολύ όχι τώρα αλλά μετά από 2-3 μήνες όταν μεγαλώσει ακόμα. Προσωπικά δεν μου αρέσει το look με τη φράντζα δεξιά και δεν μου αρέσει επίσης ότι χάνω τον όγκο στη μέση. Σϊγουρα λόγω πρότερου βίου κλείνω προς το σγουρό (έτσι έχω συνηθίσει τον εαυτό μου).
 
Τελευταία επεξεργασία:

kolias

Active Member
σιγουρα χανεις σε φυσικοτητα, χανεις σε ογκο, δεν σου παει η φραντζα με το χτενισμα προς τα πισω και σγουρο ειισαι αλλος ανθρωπος
τωρα αν πετανε και 2 τριχες η βγαινουν καποια κενα σε καποιες φασεις οκ παραπλευερεσ απωλιες το συνολο ειναι σαφως καλυτερο κατα εμενα αν σε παιδευει να το στρωσεις απλα μην ασχολεισαι και τοσο υιοθετησε ενα πιο χυμα στυλ μαλλιων και ολα καλα, οσο αναφορα το πειραμα και μονο οτι εκανεσ ισιωτικη στο μαλλι σιγουρα σαν εμπειρια στα 50 μετα απο χρονια καραφλας πρεπει να ειναι πρωτογνωρη
 

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Καλά αυτό μην το συζητάς. Πριν μερικά χρόνια χτενιζόμουν με σφουγγάρι, τώρα μετά από 25 χρόνια κάθομαι στο κομμωτήριο πέραν του 10 λέπτου.
 

minoxidilis

Active Member
Καλά αυτό μην το συζητάς. Πριν μερικά χρόνια χτενιζόμουν με σφουγγάρι, τώρα μετά από 25 χρόνια κάθομαι στο κομμωτήριο πέραν του 10 λέπτου.
Φοβερη δουλεια,μπορει να ειχες χαμηλο λογο σαν εμενα πολλα 1τριχα,αλλα η τριχα ειναι χοντρη,φοβερο κουρεμα ιδανικο θα ελεγα,και ιδανικο χρωμα,πολυ προσεγμενη προσεγγιση και φυσικοτατο αποτελεσμα αυτη ειναι δουλεια οχι μαλακιες,σου ευχομαι να το χαρεις cvial,και σου παει το ισιο μαλλι.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Καλά CVIAL έχεις φτάσει σε άλλο επίπεδο με το μαλλί. Επόμενη φάση είναι να κάνεις κανένα έξαλλο κούρεμα ή ανταύγεια. Σε ζηλεύω!

Αν και πιστεύω ότι με αυτό που έκανες δεν φαίνεται και τόσο φυσικό όπως πριν! Καλύτερα κάνε αυτό με το ίσιωμα σε μικρότερο βαθμό καλύτερα
 

Stripar

Established Member
Σου πάει τρέλα!

Απλά την επόμενη φορά που θα πας αντι να κάνεις ισιοτικη,
Να ζητήσεις (αν κατέχουν το άθλημα) να σου κάνουν μια μάσκα Κερατίνης όπου ειναι πολύ-πολύ ανώτερη!!!

Για έξι μήνες θα ξεγνιάσεις , η υφή και το χρώματα του Μάλλιου σου θα μεταμορφωθεί , θα ειναι κατά ίσιο άσε που κάνει και καλό και στο μαλλάκι...
 
Τελευταία επεξεργασία:

kolias

Active Member
ποιος στην χαρη σου cvial πειραματα με το καινουργιο μαλλι ζελεδες κερατινες και ολα αυτα 50 χρονων
 

PROF

Active Member
Πολύ ωραίο αποτέλεσμα Cvial, για πλάκα δέκα χρόνια μικρότερος! Έυγε άξιζε και με το παραπάνω η όλη προσπάθεια!

Παρεμπιπτόντως για όσους δεν είναι μυημένοι στις μεταμοσχεύσεις να ξέρουν ότι η περίπτωση του Cvial αντικειμενικά είναι από τις καλύτερες όσον αφορά το τελικό αποτέλεσμα και πρέπει να είναι οδηγός για το τι πρέπει να περιμένουν οι μελλοντικοί υποψήφιοι.
Είδαμε λοιπόν με 5000grafts χοντρά χοντρά τι επιφάνεια μπορείς να καλύψεις αξιοπρεπώς σε έναν άριστο γιατρό και συνεπώς να μην έχουν μερικοί βλέψεις με 2500 - 3000 grafts ότι θα γεμίσουν φουλ το μπροστά κομμάτι (hairline α + β + ολίγον c) ή ότι με 5000grafts θα γεμίσουν πλήρως τα NW6 ή έστω και τα NW5.

Cvial εύγε και πάλι, κοίτα να απολαύσεις τους κόπους σου!
 
Μπλουζα