Μεταμόσχευση fue ελλάδα

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
οι φωτο δεν ειναι και παλι τοσο καλες αλλα ενταξει κατι καταλαβενουμε.
Καταρχην εχεις αφησει 15 ποντους τσουλουφια και τα κανεις μπροστα για να καλυψεις τα κενα και το κροουν εαν υπαρχει.
Επρεπε να τα χτενιζες στην ακρη για να διαφωτιστουμε καλυτερα.
Απο δοτρια φενεται να πηγαινεις καλα αλλα θα στο πουνε οι ειδικοι καλυτερα.
Παντως για αρχη εαν βαλεις 3500-4000 grafts και πετυχει θα εχεις ενα ικανοποιητικο αποτελεσμα και θα αλλαξει η εικονα σου.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
Να φτιαξεις μια ομορφη hairline και τοποθετηση ξεκινωντας απο μπροστα και οσο γινεται προς τα πισω αναλογα με το ποσα θα μεταμοσχευθουν. Αν και η φυτρωση παει καλα θα εχεις μεγαλη βελτιωση στην εικονα σου.
Η δοτρια σου φαινεται μια χαρα οσο μπορουμε να δουμε στη φωτο.
Η ηλικια σου νομιζω οτι ειναι πολυ καλη για να το κανεις και να το χαρεις τα επομενα χρονια.:)

John1924

Active Member
Καλησπέρα σε όλους.
Οπως ήδη γνωρίζετε όσοι εχετε συμμετάσχει σε αυτο το θέμα, σημερα είχα τη συνάντηση με DHI. Σοβαροι μου φάνηκαν, εξετασαν πυκνοτητα με το ειδικό εργαλείο, μου είπαν πάνω κάτω ότι περιμενα να ακούσω μετά από τόσες επισκεψεις σε αλλες κλινικές, ιδανική δοτρια - 170 τριχες μέσο όρο έναντι 18 στην κορυφή...- καλη ποιοτητα και φορά τριχας που θα δώσει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ο προβληματισμός μου : μου μιλουσαν μόνο για τριχες και οχι για μοσχευματα. Οσο κι αν επέμεινα, μου απαντούσαν ότι ρόλο δεν παίζουν τα γκραφτς αλλά ο αριθμος των τριχών. Για να μην τα πολυλογω, η πρότασή τους είναι 3000-3500 ΤΡΙΧΕΣ σε 1 συνεδρία (το μάξιμουμ δυνατό που μπορεί να μπει σε 1 συνεδρία λενε) με κόστος 1,1€ η τρίχα. Για 2 συνεδρίες το κόστος ειναι απλησίαστο....Το ερώτημά μου είναι αν με τετοιο αριθμό τριχών (και δεδομένου του κόστους) θα επιτύχω την εξαιρετική (όχι τέλεια εννοειται) βελτιωση που υποσχονται ή θα απογοητευτώ?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις!

crossfire

Well-Known Member
Καλησπέρα σε όλους.
Οπως ήδη γνωρίζετε όσοι εχετε συμμετάσχει σε αυτο το θέμα, σημερα είχα τη συνάντηση με DHI. Σοβαροι μου φάνηκαν, εξετασαν πυκνοτητα με το ειδικό εργαλείο, μου είπαν πάνω κάτω ότι περιμενα να ακούσω μετά από τόσες επισκεψεις σε αλλες κλινικές, ιδανική δοτρια - 170 τριχες μέσο όρο έναντι 18 στην κορυφή...- καλη ποιοτητα και φορά τριχας που θα δώσει εξαιρετικό αποτέλεσμα. Ο προβληματισμός μου : μου μιλουσαν μόνο για τριχες και οχι για μοσχευματα. Οσο κι αν επέμεινα, μου απαντούσαν ότι ρόλο δεν παίζουν τα γκραφτς αλλά ο αριθμος των τριχών. Για να μην τα πολυλογω, η πρότασή τους είναι 3000-3500 ΤΡΙΧΕΣ σε 1 συνεδρία (το μάξιμουμ δυνατό που μπορεί να μπει σε 1 συνεδρία λενε) με κόστος 1,1€ η τρίχα. Για 2 συνεδρίες το κόστος ειναι απλησίαστο....Το ερώτημά μου είναι αν με τετοιο αριθμό τριχών (και δεδομένου του κόστους) θα επιτύχω την εξαιρετική (όχι τέλεια εννοειται) βελτιωση που υποσχονται ή θα απογοητευτώ?

Μιλάμε για 1500 grafts περίπου δηλαδή , ίσως και λιγότερα .
1) θα απογοητευτείς.......είναι πολύ λίγα.
2) πολλά λεφτά ζητάνε........3300 με 3850 ευρώ σύμφωνα με τα λεγόμενά τους .......πάνω από 2 ευρώ το graft δηλαδή.
Πιο ακριβά και από Γεωργίου και σχεδόν φτάνει τιμές κορυφαίων κλινικών εξωτερικού.

Αλλά παιδιά έχουν πάρει τιμές πολύ χαμηλότερες ........
Δεν μπορώ να τους καταλάβω μερικές φορές.......αλλά ζητάνε στον έναν, αλλά στον άλλον.

Για Ελλάδα φίλε μου δεν θα συμβιβαστείς με πάνω από 3000 ή 3500 ευρώ για 2500 grafts και πάνω.......5500 με 6000 τρίχες δηλαδή.

koumparos

Well-Known Member
Οπως τα λεει ο φιλος απο πανω.Με 1500 μοσχευματα θα απογοητευτεις και νομιζω ειναι πανακριβοι.
Εξετασε αλλες επιλογες απο ελλαδα εαν εισαι αποφασισμενος να κανεις εδω.

tasos33

Well-Known Member
εκεί στην dhi ξεπέρασαν και την στασιμότητα, πλεον κινουνται προς τα πίσω.
1500g σχεδόν 4000 ευρώ, και είναι και ποου λιγα αυτά, δε θα σου προσφέρουν τιποτα
Καλησπέρα σε όλους.

dimitris50423

Well-Known Member
Τι ειναι παλι αυτο; 1,10 η τριχα. Πρωτη φορα το ακουω. Ξεραμε οτι πληρωνονται με τη συνεδρια.
3000-3500 τριχες με ενα μεσο λογο τριχων 2.2 2.3 ειναι 1300 εως 1500 grafts. Ειναι πολυ λιγα και για την περιπτωση σου και για τα λεφτα που σου ζητησαν.
Οι τιμες τους εφτασαν αυτες του εξωτερικου.
Μαλλον μιλανε παντα για τριχες γιατι αν σου πουν 1400 μοσχευματα στους περισσοτερους θα φαινονταν λιγα. Μιλωντας ομως για τριχες δεν θα ξερει ποτε αυτος που κανει μμ ποσα τριχοθυλακια μπηκαν πραγματικα.

John1924

Active Member
Λοιπόν guys ειστε μέσα στο μυαλό μου. Τον ιδιο προβληματισμο εχω κι εγώ. Ακριβως οπως τα λέτε. Πανακριβοι για τοσα γκραφτς. Την αλλη Παρασκευή ξαναπάω σε Βεκρή για δεύτερη επισκεψη. Κάποια άλλη (σοβαρή) πρόταση απο Ελλαδα παίζει?
Υ.Γ. Το επιχείρημα οτι σε μια συνεδρία είναι αδύνατον για λόγους χρόνου και κουρασης να εξάγουν περισσότερα απο 1500 γκραφτς στέκει?

koumparos

Well-Known Member
Ναι στεκει γιατι κανουν εξαγωγη manual.Και οι κυπριοι πχ για να σου βαλουν 3000 μοσχ θελουν 2 μερες.. για τον ιδιο ακριβως λογο

ItsAllGone

Active Member
Επιβεβαιωνω και εγω μετα απο προσφατη επισκεψη στην κλινικη(dhi) η τιμη ειναι 1 ευρω/τριχα,τους ειπα οτι παρακολουθω το φορουμ αλλα παλι καλυτερη τιμη δεν πηρα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

John1924

Active Member
Dim σε οσους επισκέφθηκα μου μιλουσαν μόνο για γκραφτς και χρέωση ανά γκραφτ. Μονο στη DHI μου μιλησαν για τρίχες (με την καλή έννοια πάντα!). Και βέβαια με χρέωση ανά τρίχα, το οποίο καταλαβαίνεις ότι ανεβάζει υπερβολικά τη συνολική τιμή, οση έκπτωση και αν πετύχεις.

Dim10

Active Member
Δηλαδη να καταλαβω, γτ κ εγω εκει Θέλω να κανω, θα επρεπε να λενε για νορμαλ τιμες γυρω στο 1, 1+ € το γκραφτ;

ItsAllGone

Active Member
Καλη τιμη για dhi και για Ελλαδα συμφωνα με στοιχεια απο επεμβασεις στο φορουμ τα προηγουμενα χρονια ειναι 1,5 ευρω/graft η κατα μεσο ορο 0,7 ευρω ανα τριχα.

Dim10

Active Member
Ωραιος καταλαβα.
Και γω εκει θυμαμαι απο παρουσιάσεις.
Δε φτανει που δε παίζουν δυνατα σε πυκνότητες ανεβασαν κ τιμες;;
Καλυτερη διαχειρηση αν κανει ο Β***ης δοτριας και κανενα consultation πιο σοβαρο και θα την κλεισει τελειως την D*I ετσι οπως πανε.

John1924

Active Member
Οντως το consultation του Β... ειναι ψιλοαπογοητευτικο. Θα τους επισκεφτω δευτερη φορά μπας και πάρω καμία απάντηση πιο σοβαρη και πλήρη. Πάντως από αποτέλεσμα ακούω και διαβάζω τα θετικότερα σχόλια. Πάντα για Ελλαδα φυσικά....

John1924

Active Member
Λοιπόν παιδιά, ειμαι βία δέκα μέρες μέλος του φόρουμ και ειλικρινά σας το λέω μου έχετε ανοίξει τα μάτια! Πριν 3 μήνες που ξεκίνησα να ψάχνομαι για μμ ήμουν τελείως άσχετος και τώρα μπορώ να πω ότι έχω πλέον φτάσει σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο γνώσης σχετικά με τη μμ. Όρεξη να έχει κάποιος να διαβάζει τους διαλόγους (οι οποίοι παρεμπιπτόντως βγάζουν τρομερό γέλιο - με την καλή έννοια πάντα!) και λίγο κριτική ικανότητα ώστε να αποφεύγει περιπτώσεις τρολλαρίσματος και διαφήμισης και θα μάθει πάρα πολλά για το θέμα. Ειδικά ο σύντροφος cvial το έχει κάνει επιστήμη. Οφείλει το Καποδιστριακό να τον ανακηρύξει επίτιμο Υφηγητή στη μμ. να μεταδόσει τα φώτα του!

Στο θέμα μου τώρα: Απ’ ότι έχω καταλάβει για Ελλάδα παίζει μόνο DHI ή Βεκρής. Δεν γνωρίζω το λόγο γιατί όπως είναι φυσικό δεν έχω επισκεφτεί όλες τις κλινικές της Ελλάδας, αλλά για να το λέει το 90% των χρηστών, κάτι περισσότερο θα ξέρετε. Οπότε κι εγώ έχω μπει σε αυτό το δίλημμα και όσο και αν στύβω το κεφάλι μου δεν μπορώ να καταλήξω με σιγουριά σε απόφαση. Έχω διαβάσει άπειρα ποστ εδώ μέσα πάνω σε αυτό το δίλημμα και πάλι δεν έχω βγάλει ασφαλές συμπέρασμα. Έχω επισκεφτεί και τις 2 κλινικές και ακριβώς όπως τα περιγράφετε ισχύουν για τα consultations. Επειδή πάω για μια συνεδρία, χρειάζομαι μέγιστο αριθμό γκραφτς. Από την άλλη, είναι μεγάλης σημασίας για εμένα η φυσικότητα και τα σημάδια της επέμβασης. Σε αυτό το σημείο απ'οτι κατἀλαβα ο Β υστερεί. Απ την άλλη με 1600 - 1700 γκραφτς που μου ειπαν απο D.. φοβάμαι μήπως δεν πετύχω ορατό αποτέλεσμα. Τη βοήθειά σας παρακαλώ.

baldasar

New Member
παιδια μολις διαβασα οτι η AHC ανακηρυχτηκε για 2η συνεχομενη χρονια κορυφαια κλινικη στο κοσμο για μμ!!Τι συμβαινει εδω?οχι τιποτα αλλο αλλα ηδη ειμαι στο ψαξιμο για μμ.

ItsAllGone

Active Member
Ξεχνα την ακουρευτη εδω με τα ζορια μπορουν την κανονικη.
Δεν ειναι δυνατον οπουδηποτε και να πας με budget 3000 ευρω να καλυψεις ολη την περιοχη, κατω απο 2000 grafts δεν θα δεις αποτελεσμα,οποτε θες 2 συνεδριες.
Αφου εισαι μονο για Ελλαδα μην πας αλλου εκτος απο DHI και AHC δεν παιζουν με αυτα, ειναι οι πιο αξιοπιστοι.
Ευκολη περιπτωση εισαι μεγαλη ηλικια,εχεις καλη δοτρια και μικρο NW αν προσεξεις θα πας καλα κατα τη γνωμη μου.Η διαφορα δεν ειναι πολυ μεγαλη μεταξυ των δυο το πολυ να πιασει καμια 300-400 grafts η AHC παραπανω,οτι και να γινει θα θες και δευτερη.Ελπιζω να σε βοηθησα.

Μπλουζα